- 28 Ocak 2009
- 33.629
- 54.429
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ayrı dünyalar dizisi iki ikiz kardeşin yaşamı değil miKizlar kafamda gene bi muzik..AYRI DUNYALAR dizisinin :) hatirlayan var mii
Kız babasına aşkım diyordu baba demiyordu o mu?Ayrı dünyalar dizisi iki ikiz kardeşin yaşamı değil mi
kekikli salcali ekmekk ya o nasil bi lezzettiÇok duygulandım yaaa duygusala baglayasim var sanırım salçalı ekmeği çoğu bilmez şimdiki çocuklar yemez galiba
Çocukluğumuzun abur cubur u gibi bisedi :)
Galiba kaan girgindi sanırım başrölü,kızlardan biri zengin aileye diğeri fakir aileye evlatlık verilmişti öyle hatırlıyorum.Kız babasına aşkım diyordu baba demiyordu o mu?
ayrilsak da beraberiz vardi onu hatirladinjz acepKız babasına aşkım diyordu baba demiyordu o mu?
annem perdelere çivit diye bi toz koyardi daha beyaz olsun diye bilen var miEskiden çamaşır yumuşatıcıları bile güzeldi :) katıydı şimdikiler su gibi
Evet sarışın güzel bir kızdı akıllım diye de konuşuyordu. :)))Galiba kaan girgindi sanırım başrölü,kızlardan biri zengin aileye diğeri fakir aileye evlatlık verilmişti öyle hatırlıyorum.
Evin ortasına sınır çekiyorlardı :)))ayrilsak da beraberiz vardi onu hatirladinjz acep
annem perdelere çivit diye bi toz koyardi daha beyaz olsun diye bilen var mi
eveeeett cok tatliydilar yaa.Annesi sürekli oo mondiyöö jönopa simuplii derdiEvin ortasına sınır çekiyorlardı :)))
hadi ya hala satiliyor mu nasil guzel rengi vardi civit rengi ordan geliyor iste:)Benim annem hala koyar :))
Bizim nalbur satıyor alıp göndereyim sanahadi ya hala satiliyor mu nasil guzel rengi vardi civit rengi ordan geliyor iste:)
Yok bilmiyorum onu koymazdı zaten eskiden bu kadar deterjan bile yoktu :)annem perdelere çivit diye bi toz koyardi daha beyaz olsun diye bilen var mi
Eskiden Arap sabunu vardı abc toz deterjan vardı ben de hatırlamıyorum pekYok bilmiyorum onu koymazdı zaten eskiden bu kadar deterjan bile yoktu :)
arab sabunu kullaniyorum ben hala :)Eskiden Arap sabunu vardı abc toz deterjan vardı ben de hatırlamıyorum pek
Güzel temizliyor yahu :)) ben halı yıkarken kullanıyorum :))arab sabunu kullaniyorum ben hala :)
aynen ben de halilara :)Güzel temizliyor yahu :)) ben halı yıkarken kullanıyorum :))
Kız şimdi halı da yıkayan yok ki :))aynen ben de halilara :)