- 25 Aralık 2007
- 2.184
- 8.426
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Benimki hep 2-3 döner sonra yere düşerdiBenim olmadı kardeşime almıştım o kadar büyüktü m ki hiç denemedim sanırım hatırlamıyorum :))
Birde ip atlarken tersten girmek te çok havaliydi :))Benimki hep 2-3 döner sonra yere düşerdiBelim hiç kıvrak değildi herhalde :)))
Hem lastik oynamak daha zevkliydi bi kere. Hem de kalabalık olunca.
Tamam aplam horoz şekeri de al damam mi??
söz alcan demi ??
Hatırlamıyorum benim aklıma da Karam şarkısı geldi
Karam aşkın sevgin bu mu şöyle ne olacak bu aşkın sonu :))
iyi kizlar cenneteee kotu kizlar heryere,citir kizlar nereye nereye de giderler hatirlayan var mi bu sarkiyi
Toys r us artik kapanmis dunya genelinde..Eh ben hem memur çocuğu hem de tek çocuk olarak lüks mü takılıyormusum :))
Toys r us vardı asla annem beni oraya sokmazdi olur olmadık bişey isterim diye olsa gerek :))
minikk ifsaa olma ha
Ramak kaldı marla :)) çok detaya girersem biri fırlayacak ustume trend olacağını düşünmediudim
Ben 1-2 yıl önce bir markette Cino bulmuştum.Ben cino çikolatayı çok özlüyorum.
Dışı turuncuydu.
Bi de tasoları. ❤❤
minikk illa ifsa olucam diyosun yaniBen işçi ailenin bayağı çocuklu bı bireyiydum daha fazla açık etmeyeyim sayı verip demi @_Marla_
tenefusleri heyecanla beklerdik sek sek oynamak icin :)Bendw 90 doğumluyum kaymak oynamayı severdim şimdi sek sek diyolar ama o taş bide pürüzsüz falansa hazine gibi saklardık çelik çomak da oynardım biz met derdik yaa çok özledim çok. Kat tat vardı şimdi de var ama eskisi gibi dökülmüyor tadıda hiç aynı değil
super mariooo ben hic beceremezdim onu ya muzigi hala kulagimda :)Atari vardı mario ve bilimum oyunlar
Ne hirs yapardım gecicem diye
bakkaliniz mi vardi ayy nasil havaliymissindir o zmanlarCokomel vardı içi marsmelow şimdi yine var ama aynı değil sanki. Çok yerdim bakkalimiz vardı iki üç atardım ağzımayumuyim vardı en çok vişneli yerdim bir de biz sabahtan geceye kadar dışardan ve girmezdik