- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Eki Görüntüle 2171104 ya nasil gulerdim iclerim acirdi gulmekten
Ahaha ay yaaa ne guldum için adam çekiyor derler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 2171104 ya nasil gulerdim iclerim acirdi gulmekten
Hulahopu belinizde kaç tur ceviriyordunuz hadi bakalım? Ben söyleyemem çok tur çeviriyordum.
Hemidee dilimli dilimli :))Her evin vitrininde örgü karpuzlar olurdu
Çok duygulandım yaaa duygusala baglayasim var sanırım salçalı ekmeği çoğu bilmez şimdiki çocuklar yemez galibaEn özlemle hatırladığım şeyler dostluklar var komşuluklar.. oyun oynayıp alt mahalladeki komşuya gidip su içerdik insanlar temizdi güvenilirdi ..acıkırsık salçalı ekmek yaparlardı yerdik hiç art niyet düşünmeden ..iyi insanlar vardı saf ve temiz . Şimdi karşı komşuya bile güvenemiyoruz oysa ne güzeldi güvenle korkmadan karanlıkta sokaklarda saklambaç oynamak
Aynen bizimkide öyleydi çok güzel yıkardı bir kere bozulmadı :) tasarruf olsun diye zorla değiştirdik şimdi ki aklımız olsa hayatta değiştirmezdik.2 sene önce annemin 25 yıllık çamaşır makinesini sırf yenisi daha kisa yıkasın daha enerjiden tasarruf etsin diye sapasaglam çalışırken değiştirdik. Annemi geçtim ben bile özlüyorum o makineyi. Taş gibi yıkıyormuş meğer.
Şimdi ki dumansız :)Nasıl da unuttuk sinek ilacı dumanını :))))