- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.709
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
DoksanlarHangi dizi ki ya..
Bir kere küçük yumurta gibi bişey den bakkal sahibinin söylediğine göre top çıkmıştı bana :)) ne sevinmiştim :)))kucuk bir ilcede yasardik asansorlu bina yoktu asansorlu bina gordugumde nasil heyecanlanmistim vay be vayyy
Susam sokağını hatırlamıyorum annem açardı izleyelim diye o zaman sarmiyordu heralde beniSusam sokagi da guzeldi. Minikkusu ediyle buduyu kirpiki kermiti ozluyorumm..
Bizimkileri..pazar gunleri olurdu sanirim.
Mahallenin muhtarlarini da izlerdim..
David copperfield mi onu mu diyorsunSusam sokağını hatırlamıyorum annem açardı izleyelim diye o zaman sarmiyordu heralde beni_heidi_ izlerdim :)))
Şirinler teletubbies Sıdıka gerçek kesit
Beyazın tiplemeleri
Çılgın Bediş
Birde iliuzyinlari n nasıl yapıldığı vardı nasıl kandirildik onu izlerdim :))
Evet evet :))David copperfield mi onu mu diyorsun
haa bir de alamanci akrabalri olanlar havaliydi tabi yazlari onlar gelince bi havalra girerlerdi :))O 2000 lere doğru Türkiye ye geldi diye biliyorum alamancı akrabalar getirirdi onların lezzeti çok başkaydı katılıyorum
Alamanci akrabam olmadığı için yememisim demekki o çikolatadanhaa bir de alamanci akrabalri olanlar havaliydi tabi yazlari onlar gelince bi havalra girerlerdi :))
Bu konuyu açarken çocukluğumu özlediğim aklıma gelmişti yaslandigim aklıma gelip mutsuz olacağımı hiç dusunmemistimtrt bir saat 12 de kapanirdi kapanis muzigi ve ekrandaki renkli motif ve istiklal marsiyla sabah acilisi resmen yaslanmisim
Hatırlamıyorum benim aklıma da Karam şarkısı geldiKizlar kafamda gene bi muzik..AYRI DUNYALAR dizisinin :) hatirlayan var mii
Muzlu severdim :)))90 lar deyince "oralet"de es gecilmemeli
Aklıma gelmesi bile mutlu ederken keşke tekrar donebilseydik o dünyaya :)Süper bir konu olmuş çok çok küçüklüğüme dair detayları bile hatırlayan biri olarak her yazılanı hatırlıyorum hemen hemen :)))
Benim hatirladiklarim, özlediklerim;
Yumiyum
Bumbo (hayvan figürlü portakallı kakaolu minik bisküviler) ve eti ABC kraker bunları kreşte ikindide verirlerdi :))
Kral tv kliplerinden aklımda kalanlar; Sibel Can'ın padişah klibinde mikrofonun tepeden sarkması,
Mustafa sandal sarı araba,
doğuş-sevda yüklü trenler dansı,
Tarkan-bina tepesinde ölürüm sana klibi, hayranlarinin araba parcalaması
Ayyy daha neler neler geliyor aklıma
Tvde kara melek dizisi ve bu dizideki kacirmalar entrikalar yüzünden birinin beni kacirmasindan korkmam (sanki biz kimiz) :))))
Ruhsar
İkinci bahar
Biri bizi gözetliyor (bu 2000ler gerçi of deli gönül Tarık ne oldu acaba)
Harika pazar
Televole
Teletabiler
Kanal d çocuk kulübü
Miço dergisı
Bizimkiler dizisi
Parlament sinema kuşağı jeneriği
Daha uzar bu liste :)
Benimde hala portakal vazgeçilmezimMuzlu severdim :)))
gercekler minikk gercekler :))Bu konuyu açarken çocukluğumu özlediğim aklıma gelmişti yaslandigim aklıma gelip mutsuz olacağımı hiç dusunmemistim
Kardesle bı örnek giyinmeyi de unutmayalım ablam a da aynı elbise alınırdıabla kardes kuzenler kucukluk kiuafetleri giyerek buyuduk biz :)