- 5 Temmuz 2017
- 4.413
- 7.489
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bana hiç kısmet olmadı sanal bebek :)Sanal bebeğim modası bı 5-6 yıl geçtikten sonra oldu artık kimsede kalmamisti harçlıkları la almıştım
Harcliklarimla aldığım ikinci şeyde kulaklık ve küçük el radyosu
İlk açtığımda dinlediğim neler oluyor bize İlhan Şeşen hiç unutmam :/
Tamam aplam horoz şekeri de al damam mi??Hadi yaa:)
Bak geçen gün altın çikolata gördüm eskisi gibi,alırım sana aaaalama:)
tetris ayy kavga cikardi evdeBana hiç kısmet olmadı sanal bebek :)
Radyo almıştım bende evet baya modaydi.
Ama en çok popüler şeyi yazmamisim :) TETRİS ve ATARİ
Evet:)o vakit yetmislerin cociguyuz sanirsam :)
Bizde az oynamadıktetris ayy kavga cikardi evde
Sağol pro bildirim için bende bunu merak ediyordum tanıdık olmasa baari ifşa olmasamziyaretciler cok:)
sanirim son sansli nesildik.tetris ayy kavga cikardi evde
Bı şarkı yapılmış ti 90 li lar ilgili nasılsın akilima gelmedi şimdi :)sanirim son sansli nesildik.
valla trend top olmusuz ifsaamiz an meselesi:)Sağol pro bildirim için bende bunu merak ediyordum tanıdık olmasa baari ifşa olmasam
kim soyluyordu kiBı şarkı yapılmış ti 90 li lar ilgili nasılsın akilima gelmedi şimdi :)
Aklıma okuyunca yorumunu gerçek kesit geldiSarkilari ozluyorum ne biliyim celik atesteyim vs. Tayfun hadi yine iyisin.. icine ata ata ne hale dustun tuta tuta catlayacaksin be adam.. Bu sabah 9.15 vapurunda onu gordum karsimdaaa..mirkelamin kosusuuu. Tarkanin yeni cikan kis gunesi klibi falan.. ne bliyim be ozleniyor.
Bi de yilbaslari guzeldi. Toplanir elma portakal yerdik ailecekhaha yani yemek de yerdik de.. meyve pek yoktu o zamanlar. Tv.ye dansoz cikardi mutlaka..Gercek kesit olurdu bi de sadettin teksoy falan vardi ... simdi fotolarda gordukce utanc duydugum kiyafetler modaydi baska bisey yoktu ki.. mino sakizi ozluyorum. Bi de 500 bine bir suru sey alabilirdik meyve suyu simit kek mek.. smdi 50 kurusa 1tane bisey ancak alabiliyoruz . Su mesela..
sokak aralrinda cesme olurdu suyu oyle icerdik ped sisede su nerdeeeSarkilari ozluyorum ne biliyim celik atesteyim vs. Tayfun hadi yine iyisin.. icine ata ata ne hale dustun tuta tuta catlayacaksin be adam.. Bu sabah 9.15 vapurunda onu gordum karsimdaaa..mirkelamin kosusuuu. Tarkanin yeni cikan kis gunesi klibi falan.. ne bliyim be ozleniyor.
Bi de yilbaslari guzeldi. Toplanir elma portakal yerdik ailecekhaha yani yemek de yerdik de.. meyve pek yoktu o zamanlar. Tv.ye dansoz cikardi mutlaka..Gercek kesit olurdu bi de sadettin teksoy falan vardi ... simdi fotolarda gordukce utanc duydugum kiyafetler modaydi baska bisey yoktu ki.. mino sakizi ozluyorum. Bi de 500 bine bir suru sey alabilirdik meyve suyu simit kek mek.. smdi 50 kurusa 1tane bisey ancak alabiliyoruz . Su mesela..
Biz sokaklarda oynayan son cocuklardik diyordu dizinin muzigiydi ama sözlerini tam hatırlayamadım :/kim soyluyordu ki
Hangi dizi ki ya..Biz sokaklarda oynayan son cocuklardik diyordu dizinin muzigiydi ama sözlerini tam hatırlayamadım :/
O 2000 lere doğru Türkiye ye geldi diye biliyorum alamancı akrabalar getirirdi onların lezzeti çok başkaydı katılıyorumHani Milka'nın Milkinis'i vardı yaa.. :)
iyi uykular :*Bende çıkıyorum kızlar iyi uykular herkese:)
Hala varSümer bank mi ne vardi bayramlikarmizi ordan alirlardi cok havali hissederdm