- 4 Eylül 2007
- 1.409
- 8
Yaaa adamı hasta etmeyin 350 nasıl çekiyonuz yaaa.Ben 10 ar 10 ar 2 set yapıyom ölüyom bitiyom yaaa.Donumu paçamı ne bulursam asılıyom kalkacam diyeeee.
Yaaa adamı hasta etmeyin 350 nasıl çekiyonuz yaaa.Ben 10 ar 10 ar 2 set yapıyom ölüyom bitiyom yaaa.Donumu paçamı ne bulursam asılıyom kalkacam diyeeee.
hem tarcın şekerede iyi geliyomuş düzenliyo ve düşürüyormuş şekeri .genelde soguk içerim ben sütü geçen kaynamış içtim güeldi aslında ama yogurt olarak yiyorum ben fark eden bişey olmaz sanırım ..citol cnm bende sütü sevmiyorum icine tarcin katiyom sütlüas gibi iciyorum , zararlimi tam bilmiyorum ama zayiflamaya sade benim fikrim
Bu arada kızlar var ya hani elif80 size anlatmıştı 2 hafta önce ben bir kotuma sığmaya çalımış ama başaramamıştım.Ve hüngür hüngür ağlamıştım.Bacaklarımdan geçmişti ama düğmeler arasında koca bir karış vardı.Bugün onun içine girdim.Rahat kapattım yani yatarak giymedim valla.Ama miğdem fırtaldı.Olsun fırtlam mırtlak girdim ya...hihoyyyt