Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım inanın geçmiş mesajlara bakmadan yazıyorum biraz önce buse 26 tel açtı onunla görüştüm galiba bu haftanın birincisi benmişim beni tebrik eden herkese çooook teşekkür ediyorum biraz sonra oturup kimlerin neler yazdığını tek tek okuyacağım şu son numarayı yanin 4. çocuğumuda uyutayım hemen geliyorum kusura bakmayın canlar şimdilik hepinizi kocaman öpüyorum hemen dönecem. ayrıca darısı hhepimizin başına

ben de tebrik ederim elif cim.

ya cimcimos ben yoktum ama seni de goremiyom. nerelerdesin canimcim. 3-4 sayfa geri gidip okudum, hala listeye ulasamadim seker yaa. beni sen ekler misin canim .

kilom ayni. hesabi kolay. zahmet olmasin cimcimosa dedim.

cimcimem canım benim sağol yeni yisteye benide eklemişsin çok fazla buraya giremiyorum buse 26 sağolsun çekiyor kahrımı... tekrardan tüm şekerlere teşekkürler inşallah kızlar bu azimle gidersek filinta gibim olacaz hepimiz... kim tutar bizihihoyyyt

Ayrıca kızlar şunları söylemedende geçemeyeceğim benim bu hafta biraz fazla kilo verişimin sebebini sizlerle paylaşmak istiyorum, belki diğer arkadaşlarıma azda olsa bir faydam dokunur. Geçen haftaki kontrolümde doktorum kilo vermemin bu haftadan itibaren artık yavaşlayacağını düşünerek bu haftaki diyet listemde inanılmaz bir değişiklik yaptı. İnanılmaz diyorum çünkü 3 haftadır herşeyi çok kısıtlı yiyordum, bu hafta karbonhidrat ve meyveleri çıkarttı (tüm meyveler, ekmek, pirinç, bulgur, makarna, patates, baklagiller) listemden çıkardı tamamen protein ağırlıklı bir beslenme şeklini uyguladı. Benim için güzeldi çünkü protein türü yiyeceklerimde herhangi bir kısıtlama yoktu sınırsız yeme hakkım vardı tabi bende bu hakkımı sonuna kadar kullandım bakalım haftaya ne yapacaz. Bu doktor beni manyak etti ama Allah o adamdan razı olsun diyorum ve kendisine de dediğim gibi o mucize bir adam:hooray:

elifciğim bende şuan protein ağırlıklı gidiyorum fazla kilo verince yavaşlıyor kilo vermek haftada 1-1,5 nırmal olanı proteinlerde kasları güçlendirdiğinden sporla destekle kas kaybı yaşanmıyor demekki bende doğru yoldaymışım senin diyetisyenden onaylandı:):)

cimcimem listeyi hazırlıcam ben pazartesi için bizim gruba dağıtıcam bakalım ne olucak

hüzün ve kalemtraş sizlerde beraber liste hazırlasanıza çok faydalı oluyor bu sabah saolsunlarerkenden kalktı bizimkiler 8 saat uyku kararı aldıkda:):)canlarım benim yaaa:):)

evet seçilcim doğru yoldasın ama bunu uzun süreli diyetlerde uygulamasan iyi olur canım benim diyet yarın tekrar değicek mesela... bu ayrıştırmayı kilo vermen yavaşladığında kısa süreli uygula bence şeker a.s.

metobalizmamızın iyi vaya hızlı çalıştıgını nasıl anlarız kızlar bilen varmı?

citol cnm bende sütü sevmiyorum icine tarcin katiyom sütlüas gibi iciyorum , zararlimi tam bilmiyorum ama zayiflamaya sade benim fikrim

metobalizmamızın iyi vaya hızlı çalıştıgını nasıl anlarız kızlar bilen varmı?

citolcum, bildigim kadari ile metabolizma hizini olcen cihazlar varmis bazi saglik merkezlerinde. bazi insanlarin hizl bazilarinin daha yavas olabiliryormus. bu cihazlarla tesbit edilebiliyormus.

Selam millet ben geldim ne var ne yok? Cimcimem yorgun düştü herhalde, toprimmm sen naparsın,diğer kızlar nirelerde yavww

Nurhayat kız geçtim seni hehehehehe delikafadulden 500 gr fark attım oohhhh canıma deysin hadi bakem yarış haftaya noluceezzzz

Amanda aman sen yaşıyonmu cimcimem.Ölmedinmi kız daha.Restinide çekmişi bugün oh iyi yapmışın valla.Ama sendede hata var sabahtan millet yazsın sen akşama gel otur pc ye hepsini şakır şakır not et,yazmayanıda çıkar oldu bitti falan fıstık işte be yap bişeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…