Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar yeni ve güzel bir diyet listesi buldum.yakın bir arkadaşım bu listeyle 98 kilodan 65 kiloya düştüğünü ve tekrardan almadığını belirtti.ve bu kiloya 4 ay gibi bir sürede düşmüş.liste aynen şu şekilede 1 hafta boyunca sadece meyve yiyorsun sınırsız.sonra bir hafta ara sonra tekrar devam.benimle bu diyeti denemek isteyen arkadaşları diyet listesi sınırsız meyve diyetine bekiliyorum.:lepi:
hayırlısı olsun inşallah ii sonuç alırsınbugün itibariyle 1 hafta protein diyetine basladim kizlar bakalim sonuc ne olacak..
sabah kahvaltim
2 adet yumurta - 160 kalori
5 adet siyah zeytin - 65 kalori
yarim bardak sekersiz kusburnu cayi.
bugün yediklerimi yazayim bari, sabah 10 bucukta 1 kepekli tost azicik peynir, 3 zeytin cay, aksam 4 bucukta 4-5 kasik taze fasulye salata yarim dilim kepek ekmegi , bir saat öncede bir citir ekmek bol bol da kahve iciyorum cok seviyorum kahveyi
evet canim haklisin iyi fikir ama ben yapamam öyle ya strese girerim cok zaten pipiriklinin tekiyim-tatlicadiarzu-
askito çok geçmiş olsun çok üzüldüm...e senin ufaklıkla nasıl ilgileneceksin o halde
tesekkür ederim kizlar.
cimcimecim oglumla annem ve esim ilgileniyor..
ama o kadar sansli bir cocuk ki herkes ona deli divane :)
az evvel halasi geldi hava aldirmaya cikardi..
saolsunlar bakan insan cok oluyo..