Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyidir busecim ne olsunn.şu elma kromu okuyodum.cok rahat veriliyomuş kilo.seda sayanın kullandıgı..bilgisi tecrübesi olan biri varmı kız
iyidir busecim ne olsunn.şu elma kromu okuyodum.cok rahat veriliyomuş kilo.seda sayanın kullandıgı..bilgisi tecrübesi olan biri varmı kız
e anacım napıyım çok kızdım...valla kimse kusura bakmasın...hevesli olan zati sabahın köründe yazıp bildirimini yapıyo...sende o kadar iş arasında yapıyosun...elif giremiyo seninle haber gönderiyo...akşama kadr bekleyemiyorum çünkü millet merak edip soruyo...mecbur gönderiyorum...
zaten o mide fırlaması.yani can simitleri öldürecek beni. nası kurtulcaz bu simitlerden.o kadar mı büyüttük bu mideleri yaa
elifciğim bende şuan protein ağırlıklı gidiyorum fazla kilo verince yavaşlıyor kilo vermek haftada 1-1,5 nırmal olanı proteinlerde kasları güçlendirdiğinden sporla destekle kas kaybı yaşanmıyor demekki bende doğru yoldaymışım senin diyetisyenden onaylandı:):)
cimcimem listeyi hazırlıcam ben pazartesi için bizim gruba dağıtıcam bakalım ne olucak
hüzün ve kalemtraş sizlerde beraber liste hazırlasanıza çok faydalı oluyor bu sabah saolsunlarerkenden kalktı bizimkiler 8 saat uyku kararı aldıkda:):)canlarım benim yaaa:):)
evet canim haklisin iyi fikir ama ben yapamam öyle ya strese girerim cok zaten pipiriklinin tekiyim-tatlicadiarzu-
Yaaww topriim sorma yaaww yaramı deştin.Ben kızkende böyleydim ya göbeğim yoktu ama miğdem fırtlardı hep.Hiç bir zaman gömleğimi içime sokup belime kemer takamadım hayatım boyunca yaa...senağlamasenağlama Ama bu sefer yapacam inşallah.Nasıl olacak bilmiyorum ama olacak ölmeden gömleğimi içime sokacammmmmm başka yolu yok gözüm açık gidecem anacım yoksa....
inşlh canım.benimde midem yoktu göbegim vardı kızkende.şimdi ikiside var :çok üzgünüm:secil 1000mekik cekiyomuş.valla 350 cekiyorum yarından itibaren 500 yapıcam.inşlhh başka yolu yok haketen.ya gitcek ya gitcek
Yok yok ben burdan birine koşu bandı aldırmazsam rahat etmeyecem valla.Ne bu beee cimcimenin evi küçük seninki küçük.Benimkide küçük ahandaz salonun içinde duruyor.2 oda 1 salon benim ev.Salonda kenarda duruyor güzelcene.Banane misafirler ne dermiş benim sağlığım önemli.Demi ama heççç laelaelaelaelae
Hüznüm canım benim tebrik ederim bu arada seni.Napıyonuz kızım yaaa.Aç mı kalıyonuzda veriyonuz bu 1,5-2 kiloları anlamadım ben yaaawww:uhm:
Yaaa adamı hasta etmeyin 350 nasıl çekiyonuz yaaa.Ben 10 ar 10 ar 2 set yapıyom ölüyom bitiyom yaaa.Donumu paçamı ne bulursam asılıyom kalkacam diyeeee.