Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İlk hedefim 90 sonra 85, 80
79 olmayı becerebılırsem kı 3 4 yıldır olmadım allahın ıznıyle olursam ondan sonra daha rahat olucam ama sımdılık kendımı sıkıcam. Her gunyurucem cok dıkkatlı rejım yapıcam. Soz sıze kızlar

kizlar ben bu gün sabah: tost ekmeginin arasina ton baligi sogan koyup yedim ,2fincan sekersiz kahveyle
ölen:kereviz 200gr ,kornfleks,yagsiz sütle,aksam:karnibahar haslamasi ,sarimsakli yogurtlayip yedim ,meyve:1portakal yedim bol suda iciyorum 2litreye yakin bu gün bunlari yedim cokmu sizce

hosgeldin ankara, ayniymis hedeflerimiz canim. ben de tam 95 ile basladim.
4 ila 6 hafta arasi duzenlki beslenerek, ac kalmadan kolaylikla verdim.

ama simdi biraz durdum ne yazik ki. tekrar toparlanmam lazim. bakalim 85 e ne zaman gidicem. benim de hedefim ayni. 79'u gormek. yaza insallah 70li bir kiloda olmak sitiyorum. hadi hayirlisi bakalim.

ben yediklerimi bir deftere yaziyordum. cok faydasi oldu. yine baslasam iyi olacak.

bana iyi gozuktu mutluyuz. :) yalniz meyve yaninda protein tuketmeyi tavsiye ediyorlar.

mesela 1 elma + yagsiz sut
1 portakal + 2,3 adet ceviz gibi

yoksa cabul aclik hissi olusup, hem de meyve cabuk yaga donusebiliyor mus canim.

bana iyi gozuktu mutluyuz. :) yalniz meyve yaninda protein tuketmeyi tavsiye ediyorlar.

mesela 1 elma + yagsiz sut
1 portakal + 2,3 adet ceviz gibi

yoksa cabul aclik hissi olusup, hem de meyve cabuk yaga donusebiliyor mus canim.

tskler herbal meyvemin yaninda sütde icecem :ecrin_bebek:

bayanlar affınıza sığınarak biraz sitem etmek istiyorum...herkese diil..bazılarımız bu liste işini ciddiye almıyolar gibi geliyo..ben neredeyse bütün cuma günümü en azından günümün yarısını bu işe ayırıyorum...ama saat kaç old hala kilosunu bildirmeyen arkadaşlar var...

madem listeyi ben tutuyorum...bi kural koymak istiyorum izninizle...

bundan sonra tüm bildirimler en geç saat 2 ye kadar yapılmış olsun...eğer yapamıyorsanız bir önceki gece bana söylersiniz bende kaydederim...15 dk.da bir gelip bakıyorum varmı yeni bildirim diye...
2 den sonra yazanları da bir sonraki haftaya listeye alıcam listenin son halini açıklayıp bu haftaki listeyi kapatıyorum...

kızlar ben bugün pek kalamadım pc de çok kötüyüm yeni kalktım regl de ilk günüm acayip halsizim:S
akşam yemeğimi yedim yoğurtlu ıspanak bu saatten sonra acıkırmıyım bilmem saat 17,30 gibi yedim yemeğimi bakalım zaten yataktan kalkamıyorum elif80 ni tbrk ediyorum

cimcimem sana katılıyorum bildirimler saat 2 ye kadar olsun hatta sana özelden yazılsın o zaman sana mail gelir sende devamlıbakmassın ve bizede süpriz olur toplu listede kim ne vermiş görürüz:)
bu bir öneridir şahsi fikrim tabi siz bilirsinizz

1.elif 80:hooray::lepi:

2.citol ve xhüzünx:lepi:

3.cedrica.s.

tebrikler arkadaşlar

cimcimos liste super ya. bence cok motiv edici. haftaya ilo vermem lazim. hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…