- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
iyiyim canım sadece ses bozuk kısık ama gecicek yanı kg içinde eksi gidip gidip artı görünce kendimde yanlış arıyorum inşallah haftaya.spor gercekten çok iyi geliyor ama sartları o kadar zorluyorumki sonucu iyi olucak.kpss ye gir tabiki kuzum memuriyet gibisi varmı bilmiyorum su anki iş durumunu ama daha iyi olabilir.iyiyim canım sen nasılsın...iyileştin mi inşallah...sana çok özeniyorum spor yapıyorsun maşallah...
ablacım artıları takma ödemdir...bende netten bişiler araştırıyorum...kpss 2014 e hazırlansammı acaba diye düşünmeye başladım...
inşallah kuzum inşallah bayrama 90 hedeflemiştim ama bakıcaz nasip :)Iyi geceler,
Annemler hala bizde. Güzel bi akşam oldu. Liste için bikaç bildirim daha var beklediğim.
Nevincim kuzum uykusuz kalıyorsun, çok normal böyle olması. Bayram en çok sana gelecek dinleme anlamında.
Yasemin abla o artılar haftaya misliyle gidecek sen de bu azim varken. Hiç sıkma canını, öpüyorum kocaman.
canım ya inşallah eşim diyorki belki bayrama işleri olabilirmiş...rezervasyonda yaptırmıştık ama hayırlısı olsun ne edelim...annelere selamIyi geceler,
Annemler hala bizde. Güzel bi akşam oldu. Liste için bikaç bildirim daha var beklediğim.
Nevincim kuzum uykusuz kalıyorsun, çok normal böyle olması. Bayram en çok sana gelecek dinleme anlamında.
Yasemin abla o artılar haftaya misliyle gidecek sen de bu azim varken. Hiç sıkma canını, öpüyorum kocaman.
Hahhhaaah bi kpss 2014 cü daha :)
iyiyim canım sadece ses bozuk kısık ama gecicek yanı kg içinde eksi gidip gidip artı görünce kendimde yanlış arıyorum inşallah haftaya.spor gercekten çok iyi geliyor ama sartları o kadar zorluyorumki sonucu iyi olucak.kpss ye gir tabiki kuzum memuriyet gibisi varmı bilmiyorum su anki iş durumunu ama daha iyi olabilir.
canım ya inşallah eşim diyorki belki bayrama işleri olabilirmiş...rezervasyonda yaptırmıştık ama hayırlısı olsun ne edelim...annelere selam
ders çalışmak öyle büyüyorki gözümde...zate ezelden beri hiç sevmezdim ama böylede olmuyor ki...hayırlısı inşallah...ciddi çalışmak gerekiyor işide bırakmak lazım...çok kararsızım..
No | Kullanıcı | 1.Hafta | 1.Hafta (Fark) | 2.Hafta | 2.Hafta (Fark) | 3.Hafta | 3.Hafta (Fark) | 4.Hafta | 4.Hafta (Fark) | Aylık Sonuç |
1 | asumanzeynep | 84,7 | Aynı | 84,2 | -0,5 | 84,2 | Aynı | |||
2 | ayşe_c52 | 114,3 | -1 | 113,1 | -1,2 | ? | ||||
3 | nevzamansız | 99 | +1,3 | 98 | -1 | 98 | Aynı | |||
4 | YENA | 96,5 | Aynı | 96,5 | Aynı | İzinli | ||||
5 | Ceco34 | İzinli | İzinli | İzinli | İzinli | 0 | ||||
6 | efeeeem | 88,4 | -1,1 | 88,1 | -0,3 | İzinli | ||||
7 | nothingg | 94,1 | -0,9 | 92 | -2,1 | 93,1 | +1,1 | |||
8 | NURGU66 | 91,5 | -0,9 | 91,5 | Aynı | 91,5 | Aynı | |||
9 | dafi | İzinli | 89,5 | 89,6 | +0,1 | |||||
10 | elizabeth_bath | 90,2 | Aynı | 90,8 | +0,6 | 90,2 | -0,6 | |||
11 | asuhan | 96,8 | +0,6 | 95,3 | -1,5 | 95,2 | -0,1 | |||
12 | burcu8181 | 98,6 | ? | 100,5 | ||||||
13 | Meyra | 98,8 | -0,6 | 98,5 | -0,3 | 98,4 | -0,1 | |||
14 | Nursena | 86,5 | -0,5 | 86 | -0,5 | 85,9 | -0,1 | |||
15 | 1.73 | 109 | -1,5 | 109 | Aynı | 108,8 | -0,2 | |||
16 | Clutch | 82,1 | -0,9 | 82,1 | Aynı | 82,1 | Aynı | |||
17 | Nilceeeee | 100,3 | -2,3 | 100,3 | Aynı | 99,6 | -0,7 | |||
18 | esrammm00 | 99,8 | -1 | 98 | -1,8 | 97 | -1 | |||
19 | egedeniz | 86 | -1 | ? | ? | |||||
20 | pomogranate | 100,1 | -0,2 | 99,2 | -0,9 | 98,9 | -0,3 | |||
21 | gulma | 91,8 | -1,2 | 91,5 | -0,3 | 91,2 | -0,3 | |||
22 | mehtabb | 93 | Aynı | 93,1 | +0,1 | İzinli | ||||
23 | karye | 81,6 | Aynı | 81,1 | -0,5 | 81,4 | +0,3 |
pomogranate 340 dk :119::119: Nilceeeee 210 dk meyra__ 200 dk nothinggg 180 dk elizabeth_bath 130 dk dafi 120 dk esrammmm00 100 dk
Haftanın spor birincisi ........ Pomogranate
Haftanın spor ikincisi ......... Nilceeee
Haftanın spor üçüncüsü...... meyra__:124::124:
Esracım ellerine sağlık canım
Kilo verenleri tebrik ederim özellikle de nursenayınerdeyse dereceye girecek 100 gr la
bende çok şanslıyım esracım kocaman güzel bir aileye sahibim çok şükür. çocuklarımızın içinde kötü alışkanlığı olan yok. saygıda kusur etmemeye çalışıyorlar daha ne olsun. yeğenlerin ikisinin çocuğu biraz bizim istediğimiz gibi değil. arkadaş çevreleri hoşumuza gitmiyor. ona nasıl üzülüyoruz. ya bunlarda öyle olsaydı. Rabbime ne kadar şükretsek azdır.adalet aslında çok avantajlı ataması yapılırsa. ama iş de varken kendini zorlamasan mı bilemedim canım. biraz üzerinde düşün, belki hevestir geçer :) benim hiç gözüm almıyor yeniden okul falan da kimse istemez sanıyorum
öyle üşeniyorum ki ona da :) su yutacağım diye de aklım çıkıyor, tükür tükür bi hal oluyorum
Dafi abla Allah sizin eksikliğinizi göstermesin kimseye. ne şanslılar, 41 kere maşallah. akşama da bulduklarını yesinler boşver, o kadar şey almışsın onlara :))
ecmain canım. yaptığım çok birşey yok. birilerini mutlu etmek beni mutlu ediyor.belkide kendi mutluluğum için yapıyorum.ne kadar bencilim değilmiİnşallah kuzum bakalım artık foto koyarım düğünden sonra bakarsınız
Dafi ablacım sen nasıl birisin ben inanamıyorum senin bu yaptığını kimse kimseye yapmaz Allah senden razı olsun ablacım
ooo bu bayram harçlıkları toplıycaksın .biz çocukluğumuzda hiç harçlık görmedik.dafi maşşallah çocuk sevindirmek ne kadar güzel bende bayramlarda hep balon falan dağıtırdım bu bayram biz çocukuz kaynannamların eşimin babannesinin yanına gidiyoruz bana haçlık almak düşer demi:))))))))))))
ikramlarım hazırr misoları beklyorum gideyim pide alıp geleyimm eşm sanırım ezana yetişecekmiş
hasan paşa köfte
mercimek çorba
kabak kavurma yoğurtlu cevili mayonez koydum az
pilav bide
milföy börek var
peynirli söğüş domates salatalık doğrmayı düşündüm
dünden soğuk çorbamda var aralara koyarım onuda bugün cuma menü bildirebilirim sanırım:))
Allah kabul etsin canımmerhaba kızlar bugün hatim yaptık şükur mukabele bitti cok güzel di hatim kilom 91.2 spor yok hoşçakalin
tamda bahsettiğim model işte buydu...
Meyracım bende aynı şekilde kullanıyorum çünkü önler uzun olunca çıkmıyor dışarı o yüzden...
yemeyle olsaydı enemm rapunzel gibin olurduk benim saçım hepten pisik kadar ama baya dalgalı kıvırcıklı açıkken ordan yırtıyorum.
bu arada bebeler hasta olmuş geçmiş olsun canım...
ablacım ben uyudum kaldım bile...
eve geldim malzemelerimi çıkardım dolaptan...ama sıcaktan piştiğim için biraz yatayım eşim gelirse uyanırım nasılsa dedim..
eşim gelmiş evde takılmış hatta işe geri gitmiş bişey halletmeye saat 9a geliyordu beni arıyor orucunu açmadınmı diye...
adam hem geç kaldı hemde kavun peynire talim ettirdim üzüldüm ama napıyım...birde benim telefonun sesinide kısmış biri arayıp uyandırmasın diye...
bu arada yeni arabanız hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah...
aiyet şeker olsun menü süpermiş..
kızlar herkes yemeklerini yemiştir artık hala uykum var ya 3 saatten fazla uyuduğum halde kaç gündür uykusuz olunca sızıp kalmışım...
kavun peynir+pide bu akşamki menüm ama çok iyi gitti...şimdi yeşil çay yudumluyorum...
Esracım kilom 98 aynı yani..uyumadan önce tartılmıştım iyi ki..yeni saçını güle güle kullan kuzum ne cesaret bu sıcakta dışarı çıktın gezdin..ben gelene kadar yandım saat 16 gibi...
amiin canlarım çok sağolunselammm + lar kraliçesi geldi((( spordan geldim yogurtla meyve karıstırıp yedim ama hala deli gibi terliyorum.Esram saçlarını güle güle kullan çokhoş olmuş.Daficim arabanızını Allah kazasız belasız kullandırmak nasip etsin.Nursena yarışma kralicesi hediyeleri güle güle kullan kuzum kızlar toparladımı biraz? Nevinim görünüyosun nasılsın canım ? Asummmm nirdesin sess verrr
elizcim ellerine sağlık canım. dereceye giren sportmenlerimizi tebrik ederim.
pomogranate 340 dk :119::119: Nilceeeee 210 dk meyra__ 200 dk nothinggg 180 dk elizabeth_bath 130 dk dafi 120 dk esrammmm00 100 dk
Haftanın spor birincisi ........ Pomogranate
Haftanın spor ikincisi ......... Nilceeee
Haftanın spor üçüncüsü...... meyra__:124::124:
HAFTANIN 1.si _________ - 1 kg. ________ esrammm00
HAFTANIN 2.si _________ - 0,7 kg. _______________ Nilceeee:81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 0,6 kg. __________ elizabeth_bath
bende çok şanslıyım esracım kocaman güzel bir aileye sahibim çok şükür. çocuklarımızın içinde kötü alışkanlığı olan yok. saygıda kusur etmemeye çalışıyorlar daha ne olsun. yeğenlerin ikisinin çocuğu biraz bizim istediğimiz gibi değil. arkadaş çevreleri hoşumuza gitmiyor. ona nasıl üzülüyoruz. ya bunlarda öyle olsaydı. Rabbime ne kadar şükretsek azdır.
ecmain canım. yaptığım çok birşey yok. birilerini mutlu etmek beni mutlu ediyor.belkide kendi mutluluğum için yapıyorum.ne kadar bencilim değilmi
ooo bu bayram harçlıkları toplıycaksın .biz çocukluğumuzda hiç harçlık görmedik.
ben evlendikten sonra bile kızlara harçlık verdirdim eşime. belki özendikleri birşey olur kocalarına söyleyemezler dedim.
ben her bayram çocuklara birşeyler alırım. onların sevinmeleriyle benimde içim coşuyor. onlarla birlikte bende seviniyorum. helede hacca umreye gittiğimde görecektin sen beni.toptan oyuncak satan yere gittimadam dedi satacakmısın yok dedim hediyelik. ben yine satıcı fiyatından yapayım hesabı, satmak için bile bu kadar çok almıyorlar dedi kocaman bebekler aldım taze bebekten büyük. gelinler özendiler keşke bizde çocuk olsaydık bizim böyle güzel oyuncaklarımız olmadı dediler. bende çocuk olmanıza gerek yok özendiyseniz alabilirsiniz dedim. hepsi aldılar birer tane giydirip yataklarının üzerine koymuşlar. biz görmedik çocuklarımız herşeye doysun dedim
menünde güzel olmuş nursenacım. Allah kabul etsin iftarını
Allah kabul etsin canım
amiin canlarım çok sağolun
bende uyudum . bir uyandım saat yedive benim hiç yemeğim yok
hemen bamyayı koydum ocağa,mercimeği ısıttım. biraz hindi kuşbaşı vardı onu soteledim. biraz tavuk yaptım.çorba, pilav , kavun, karpuz kestim. hallettim
elizcim ellerine sağlık canım. dereceye giren sportmenlerimizi tebrik ederim.
esracım ellerine sağlık canım çok teşekkürler.
kilo veren kızlar sizide tebrik ederim. azminiz daim olsun.
kızlar yena bugünde gelmedi bir arasanız diyorum :44: merak ettim ben uzun zaman oldu