Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

meyracım geçmiş olsun canım.

ay kızlar yoruldum biraz dinleneyim.
güya birşey yapasım yoktu :KK1: köyden ahlat toplamıştım onları bidona doldurdum suyunu koyup balkona güneşe çıkardım.sirkesi çok güzel oluyor.dolabı bir karıştırayım neler çıkacak dedim. karıştırmışken boşaltıp sildim.bir sürü biber çıktı incecik kıl sivri onları ayıkladım yaz turşusu yaptım bayrama kadar yeter artar bize. tadıda güzel olmuştur inşallah akşama yeriz bakalım.mutfağı temizledim.mutfağı süpürünce süpürgeyi açmışken evide süpürdüm.su gibi terledim.
yemekleri yaptım nursena
turşuyu yapınca sulu bir yemek olsun turşuyla yiyelim dedim yeşil mercimek yaptım. birazda kuşbaşılı enginar yaptım.kp. le eşime kadar azıcıkta pilav yapayım ben yemem. yarım karpuz var. birde kavun keserim. tamamdır. çok kavun getirdim köyden çürüycekler tatlı yapmayımda onlar yensin dedim :KK34:

dafi maasallah cok becerıklısın hem koyde kendın yetıstırıyorsun hem topla onları kıslık hazırla. maasallah sana valla. hem organık beslenme hem hamaratlık :nazar: ellerıne saglık afıyetle yıyın. ben de fasulyenın ucuzlamasını beklıyorum baya bır fasulye koyacagım dolaba. bır de kabak. bayramda kaynanamın bahcesınde bunlar varsa almaya da gerek kalmaz bolca getırırım gecen yıl alıstım buna. cok da guzel oluyor sımdılık dolabımda sadece bamya var ama doldururum kesın :KK1:

sağol ablacım.

hı iyi o zaman adın varsa canım:)

iyi olmuş, afiyet olsun, arada birde yemek lazım canım.....

sağol ablacım....
aynen benim eşimde tatlı delisi.....
her akşam ille o tatlı bişeyi yer....

sağol canım benim......

benim panik atak ilacı çok terleme yapıyo asıl neden o canım, diğerleri ise dur yazıyım:))))
işte çok sık terle soğu, sık sık soğuk yiyip içiyom yaz olduğu için, soğukta yatıyom gece ve üstümü örtmüyom hiç:):KK17::KK17:
bunalıyom örtünün altında yatmaktan....
yaz kış ben hep yanında yatıyom örtünün ve vs.nin:)))
ancak çok üşümem lazım üstüme çekmem için, zayıfken böyle bi durumum yoktu kilo alınca çıktı bu.

çok güzelmiş çiçeklerin:):nazar::nazar::nazar:
çikolatalarda tabiki:))))
dün bende eşimden çok beğendiğim ufak bi hediye aldım:)))
burda paylaşıyım istedim ama hasta olunca hiç elim gitmediki bişeye......
belediye hediye olarak vermiş, o da benim bayılacağımı bildiği için getirip bana hediye etti:)))
çok mutlu oldum ama gerçekten.....
hz mevlananın türbesinden bi kısım görüntüsü, yeşil kubbesi.......
kutu şeklinde yapmışlar:) içinede mevlana şekeri koymuşlar.
işteeee.......
Eki Görüntüle 768361

meyra ben bu sekerı bılıyorum konyalı bır fırma musterılerıne fuarda bu sekerlerden dagıtmıs esım de hemen kapmıs getırmıs bana. bozuk para atıyoruz hatta bazen ıcıne kumbara gıbı :KK1:

karşı komşum felç olmuş, çok üzüldüm :KK43:
kadın zaten yürüyemeyen annesine bakıyordu. genç kızlığında öğretmen okulunda okurken beyin kanaması geçirmişmiş. ondan sonra okulu da bıraktırmışlar, evlendirmemişler de annesine baksın diye. annesine, babasına, kardeşine, kardeşinin eşine hizmet ediyordu kendi de 50 yaşında olmasına rağmen. annesi de kötü davranıyordu kadına. uzun zamandır kontrole bile götürmemişler, kadın yine beyin kanaması geçirmiş. felç olmuş bu sefer. demin apartman görevlisi söyledi, o kadar üzüldüm ki... yazık annem Kuran bile okutmuyor iş yaptıracağım diye diyordu. Allah yardımcısı olsun, ne bitmez çilesi varmış...

Allah hepimize hayırlı ömürler versin, tüm hastalara şifa versin inşallah şu mübarek günlerde...

okurken cok etkılendım ben de. hakıkaten kadının ne bıtmez cılesı varmıs. ınsaallah sıfasını bulur cok uzuldum keske baska ınsanların basına gelseydı ya. en olmayacak ınsanın basına gelmıs maalesef. zaten kadının bın tane sıkıntısı var ne dıyım kı vardır ınsaallah bunda da bır hayr. kım bakacak o kadına sımdı onu dusunuyorum cok uzuldum saglıklıyken kıymetı yokmus kı kadının sımdı olsun. ALLAH sabır versın ıyılık versın ınsaallah ona.

KIZLAR GÜNAYDIN:KK3::KK3::KK3:
Herkeslere mutlu huzurlu bi gün diliyorum:KK16::KK16:
Ben bu gün kırmızı kart yicem sanırım belim kasıklarım felaket ağrıyo hayırlısı ama tak üzüldüğüm kadir gecesinde oruç tutamıcam malesef ne diyim :KK50::KK50:
iyi akşamlar güzellerrr

nasılsınız iyimisiniz??

ben işten geldim aynı ahlsizlik v.s ama düne göre iyi :44:

ya habire +++++ gidiyorum nursena kızacaksın bana tartılma dedin ama benim emekler güme gidiyor sanırım ama napıcaz sağlık mecbur antibiyotiğe devam bugün çok'da su içtim ama :26:
Yasemin ablacım iyi olmana sevindim inşallah bugün daha iyisindir çok öpüyorum ablacım :KK16::KK16::KK54::KK54:
vardı Nursena hem de çikolata kaplı. ahada bunlar var kutuda; gelin yiyin bitirin :KK9:

Eki Görüntüle 768309

bu da çiçeğim :KK16:

Eki Görüntüle 768310
Esram çikolata ve çiçekler harika duruyo ama her güzel şey masum olmuyo malesef sen masum olanı tercih et kuzum :KK16::KK16:
sağol ablacım.

hı iyi o zaman adın varsa canım:)

iyi olmuş, afiyet olsun, arada birde yemek lazım canım.....

sağol ablacım....
aynen benim eşimde tatlı delisi.....
her akşam ille o tatlı bişeyi yer....

sağol canım benim......

benim panik atak ilacı çok terleme yapıyo asıl neden o canım, diğerleri ise dur yazıyım:))))
işte çok sık terle soğu, sık sık soğuk yiyip içiyom yaz olduğu için, soğukta yatıyom gece ve üstümü örtmüyom hiç:):KK17::KK17:
bunalıyom örtünün altında yatmaktan....
yaz kış ben hep yanında yatıyom örtünün ve vs.nin:)))
ancak çok üşümem lazım üstüme çekmem için, zayıfken böyle bi durumum yoktu kilo alınca çıktı bu.

çok güzelmiş çiçeklerin:):nazar::nazar::nazar:
çikolatalarda tabiki:))))
dün bende eşimden çok beğendiğim ufak bi hediye aldım:)))
burda paylaşıyım istedim ama hasta olunca hiç elim gitmediki bişeye......
belediye hediye olarak vermiş, o da benim bayılacağımı bildiği için getirip bana hediye etti:)))
çok mutlu oldum ama gerçekten.....
hz mevlananın türbesinden bi kısım görüntüsü, yeşil kubbesi.......
kutu şeklinde yapmışlar:) içinede mevlana şekeri koymuşlar.
işteeee.......
Eki Görüntüle 768361
Meyra kuzum sende güle güle kullan hediyeni gerçekten çok hoş duruyo

Dafi ablacım eniştenize geçmiş olsun :KK34::KK34:

Günaydınlar :KK16:

Nasılsınız? umarım herkes iyidir. ben bugün de oruç değilim. inşallah yarına tutabilirim artık. dün yemeği de çok kaçırınca bugün ayran detoksu yapmaya karar verdim. tek gün yeter, zaten şişliklerim gitse yeter. bakliyatlarım şu an pişiyor. içine bol semizotu doğruyacağım bi de. gidip ayran alayım marketten. sonra da oruç değilken evi temizleyeyim fırsattan istifade. akşama eşim de dışarda olacak, kız kulesinde iftar yapacaklarmış şirketle. ben de bamyalarımı hallederim o gelene kadar inşallah.

Asuman abla ne güzel ya, maşallah sizlere :nazar:
bi de çocukların en güzel zamanı hepsi bir araya gelebiliyor okul evlilik çağı başlamadığı için. tadını çıkarın bugünlerin :KK16:

güle güle kullan Nursena masanı, inşallah emeklilikteki kendi bahçeli evinizde de kullanmak kısmet olur.

dün dafi abla kızartıyorum deyince tariflerine baktım netten Filizcim. diyette sıkıntı olabilir ama senin actifryın vardı sanırım. irilerini 1 yemek kaşığı yağ ile actifryda yapıp üstüne domates sos dökünce harika oluyormuş. bi de mantolayıp balık gibi kızartıldığı tarifler var. ideal kiloma ulaşınca deneyeceğim inşallah onu da. bi de yeşil fasulye kızartması çok ilginç gelmiştir böyle bana. güzel oluyormuş, inşallah seneye yaza deneyebiliriz.

ben de aldıklarımın irilerini kendimize pişiriyorum, minikleri dondurucuya atıyorum. bu hafta da yaparım herhalde bir pişirim :)

çok sağol canım, daha cicileri senin olsun :)

ben ayakkabı degıl de esofman ust ve alta ıhtıyacım var ozellıkle uste. ıkı tane sey var gıyebıldıgım ust ıcın. uzun kollu ama spor bırseyler bulmam lazım tabıkı bol da olması lazım lcw den almıstım yıne bır baksam ama fırsatım olmadı buaralar.

taza fasulyeyı bızde de kızartırlar canım. hatta ustune yumurta kırarlar ve boyle gec saat yapılan kahvaltılarda guzel olur evet benım actıviry var deneyebılırım gercı esım kesın mudahele eder :KK1:sebze yemegını sulu sulu sever o.

fasulye fasulye dedık dun aksam ben de fasulye aldım baya. bıraz dogradım buzluga attım haftaya pısırmek ıcın. bıraz da yarına yemeklık dogradım bugun pısırecegım aksam ıftardan sonra. bamya ve taze fasulye pısırecegım kofte ve patates yaparım patlıcanım da var boyle haftayı cıkartacagım

herkese günaydınnnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:

üzülme guzummmm, üzülme yıvrım :KK53:
hain gelin seni :)))

ellerine sağlık canım. inşallah haftaya biraz dinlenirsin tatilde.

ben de yemeyeyim haklısınız. bu akşam dolansın ortada da yarın kaldırayım.
acık hainlik yapmışım çokmu...ESra çiçeklerde çikolatalarda harika..hele ki drajeler favorimdir...

inşallah 2-3 gün bi kaçamak yapmak planımız var bu bayram bir sorun olmazsa 4-5 saatlik uzaklıkta bir yer düşünüyoruz.
Nevinimmmm sanada hayırlı iftarlar biz zabbarlar tuzumuz kuru (Esra & me)

bende kocaman öptümmm

ve bu sefer kaçtımmm:KK3::KK3:
ara verdim tekrardan başlamak ne zor oluyor oruca...Allah yardımcımız olsun bi kaç gün daha çokk sıcakmış...

İyi akşamlar
Meyracım geçmiş olsun canım
Hemşerim sen de daha iyiymişsin şükür
Tavuk yaptım akşama dolma da vardı bir de tarhana hepsi arttı bile gözlemeler de duruyor daha buzluğa atayım bari bikaç tane
Eşim de bir sürü tatlı almış adam tatlı delisi yaa
Evde şimdi güllaç halka tatlısı lokma bir de hurma tatlısı var
Gerçi yer benimki hiç birini affetmez kızlar da sever lokmayı felan
Ben de çayımı içip mutfağı toplar camiye giderim hafif başım ağrıyor geçer inşallah
Hamarat dafi boş duramamışsın yine ellerine sağlık afiyetle yersiniz inşallah
Nevincim benim ütüler daha yapılacak sahurda yapsam iyi de çok uykum geliyor bikaç gündür
Ablacım bence ütü en güzel iftara en yakın saatte yapılıyor vakit geçiyor sonunda susasanda sorun olmuyor...

Dafi ablacım eniştenize çok geçmiş olsun...

Meyracım sana da çok geçmiş olsunbu havada hastalık sıcaktan daha da bunaltıyor...

vardı Nursena hem de çikolata kaplı. ahada bunlar var kutuda; gelin yiyin bitirin :KK9:

Eki Görüntüle 768309

bu da çiçeğim :KK16:

Eki Görüntüle 768310

ama ama o çikolatalar nedir yaaa diyetten önce renkilerden hep çantamda vardı şimdi eve dahi sokmuyorum bacım sende göz önünde tutma valla insan dayanamaz bunlara :KK9:

çiçekler de çok zarifmiş hanii :nazar::nazar: devamı gelir inşallahh öpüyorum seni :KK54:

adresını ver ben sana yollayayım :KK1: benden destek alan kımbılır gızlı hayranlarından da bu sekılde cıcegın devamı gelır hem :KK16:

eheyyy eheyyy bana da çiçek geliyorrr :13::13::KK64::KK64::KK64::KK62::KK62::KK62::KK62::122::122:

tşk ederim Filizimmm biz de dün işyerine çiçek aldık kendime saydım onları :KK9:

kızlar herkese gunaydınnnnnnnnn

ben de dunumu yazayım ve cıkayım yavastan. baya ıslerım var

ıftar oncesı spora gıttım

70 dk spor yaptım
yarım saat kosu bandı ( 12 dksı kosu )
10 dk yer bısıkletı
5 dk normal bısıklet
100 +100 mekık
gerı kalan surede kol aletlerınde calıstım

yarım saat yuruyus restauranta kadar. evde yemek yoktu hem de carsıda ısler olunca boyle bır plan yaptık

ıftardan sonra yarım saat markete yuruyus.

ıftar:
uc bardak su
ıkı hurma
ıkı kayısı
ıkı cevız
bır kase mercımek corbası
2 kasık domates salatası
yagsız, peynırlı bır adet borek ( 8 cm uzunluk, 4 cm genıslık gelır )
karısık ızgara ( ıkı kofte, 4-5 adet et sıs, avuc kadar tavuk 15 cm uzunluk 6 cm en tavugun )
bır bardak ayran
bır catal kadayıf
bır catal kavun

ara: acık sekersız cay, bır bardak su

eve gelınce 2 bardak su, ceyrek seftalı, ceyrek yesıl elma, lımonlu maden suyu

ıkı bardak su yatarken.

sahur:

bır dılım cavdar ekmegı
bır bardak yarım yaglı sut
ceyrek domates ceyrek salatalık
ıkı catal karpuz
bır kk beyaz peynır

2 bardak su ıctım ve nıyetlendım

Günaydınlar,
hepinize güzel bir gün diliyorum. ben inşallah bugün başladım yeniden oruca bi aksilik çıkmazsa. bugün daha mı serin ne hava. öyle umuyorum en azından :)

sabah eşimin bi üstünün telefonuyla uyandık saat 9 buçukda. mesai 8de başlıyor :KK53:
bu adamın rahatlığı beni öldürecek. inşallah bi sıkıntı çıkmaz.

hepiniz çok tatlısınız, daha güzel çiçekler sizlerin olsun inşallah :) ideal kiloma inersem hepinize yollarım demet demet :)
çikolatları da kaldırdım ortadan. bayramdan sonra kalanlarını da eşime sufle yaparım olmadı, bi onu seviyor çikolatalı.

dafi maasallah cok becerıklısın hem koyde kendın yetıstırıyorsun hem topla onları kıslık hazırla. maasallah sana valla. hem organık beslenme hem hamaratlık :nazar: ellerıne saglık afıyetle yıyın. ben de fasulyenın ucuzlamasını beklıyorum baya bır fasulye koyacagım dolaba. bır de kabak. bayramda kaynanamın bahcesınde bunlar varsa almaya da gerek kalmaz bolca getırırım gecen yıl alıstım buna. cok da guzel oluyor sımdılık dolabımda sadece bamya var ama doldururum kesın :KK1:

Filizcim kabak dondurucuda erimiyor mu, ben hiç koymadım. annem de koymaz. burda yaz kış hep bulunuyor aslında. annem dondurucuda eriyor demişti de öyle kalmış aklımda.

acık hainlik yapmışım çokmu...ESra çiçeklerde çikolatalarda harika..hele ki drajeler favorimdir...

inşallah 2-3 gün bi kaçamak yapmak planımız var bu bayram bir sorun olmazsa 4-5 saatlik uzaklıkta bir yer düşünüyoruz.

ara verdim tekrardan başlamak ne zor oluyor oruca...Allah yardımcımız olsun bi kaç gün daha çokk sıcakmış...

inşallah dinlenirsin canım, kafa olarak da iyi gelecek tatil sana.

eşim de kampa gidelim bir iki günlüğüne diyor. geçen sene yatmıştı hava soğuk olunca. ben pek sevmesem de gideriz herhalde eşimin hatrına. ben evimden başka yerde pek rahat edemiyorum...

selamun aleyküm kısceler bugün nasılsınız bakayım. sırayla kırmızı kart görüp duruyorsunuz :KK1:bayramdan hemen sonra misafirlerim gelmezse hep birlikte oruca devam etsek hem borçlarınızı ödersiniz :KK1:
kızlar yena gelemedi. ordamı kalıyor acaba :44:

bulduğun zaman değerlendirmek iyi oluyor. helede organikse aliyyülÂl oluyor :KK1: insan dışarı çıkmadığında elinin altında birşeylerin olması rahatlatıyor. önümüzde kurban var fazla doldurmasam diyorum ama kurbana kadar bir kısmını tüketiriz. benim zaten dolaba koyacak kadar etim kalmıyor :KK1:

çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim.

çok sakin bugün topik...

biraz rüzgar çıktı çok şükür...

işler bitti ay sonu malum bizim işimiz sürer daha...

bu akşam görümceme gidicem memlekette idi geldi...

Esra inşallah senin oruç bozulmaz yine sinir bozucu oluyor öyle hem yarın sen tok ben aç olmaz öle:KK51:çok bozulurum ama:KK54:
inşallah kampa gidersiniz sizde değişiklik iyidir bende hiç rahat edemem başka yerde...

Son düzenleme:
çok sakin bugün topik...

biraz rüzgar çıktı çok şükür...

işler bitti ay sonu malum bizim işimiz sürer daha...

bu akşam görümceme gidicem memlekette idi geldi...

Esra inşallah senin oruç bozulmaz yine sinir bozucu oluyor öyle hem yarın sen tok ben aç olmaz öle:KK51:çok bozulurum ama:KK54:
inşallah kampa gidersiniz sizde değişiklik iyidir bende hiç rahat edemem başka yerde...

evet kuzum bugün biraz daha serin hava, böyle devam eder inşallah. biz de annemde olacağız akşam. çamaşırım var asılacak, asayım çıkacağım. kamp dediğin gibi değişiklik olacak da ben pek huysuzum. inşallah güzel geçiririz yine de.
şimdilik tutabilecek gibi görünüyorum. inşallah devam ederim canım. oruç olmayınca gizli saklı deli gibi yiyorum. o yüzden çok acıktım şimdiden :)

yarın için çok heyecanlıyım ben ya, yarın olsun istiyorum hemen :KK53:

selam millet.....

bugün daha iyiyim ama ateşim hala var....

kocamın hemsosuuuuuuuuuuuuuuuu :KK1:

cok cok gecmıs olsun bugun daha ıyı hıssedersın ınsaallah

sağol canım benim:)

meyra ben bu sekerı bılıyorum konyalı bır fırma musterılerıne fuarda bu sekerlerden dagıtmıs esım de hemen kapmıs getırmıs bana. bozuk para atıyoruz hatta bazen ıcıne kumbara gıbı :KK1:

eşimde ben paketi açtıktan sonra eline alıp baktı sonra sonrada al sana kumbara işte dedi:))))))
kumbarada iyi fikir aslında:)
ama ben mevlanayı çok çok sevdiğimden sadece izlemeyi tercih etcem galiba bu gidişle:)

Meyracım sana da çok geçmiş olsunbu havada hastalık sıcaktan daha da bunaltıyor...

çok sağol canım, çok doğru dedin gerçekten.....
hastalık bu havada en kötüsüymüş....
öpüyorum tatlım:KK54::KK54::KK54:

Günaydınlar,
hepinize güzel bir gün diliyorum. ben inşallah bugün başladım yeniden oruca bi aksilik çıkmazsa. bugün daha mı serin ne hava. öyle umuyorum en azından :)

sabah eşimin bi üstünün telefonuyla uyandık saat 9 buçukda. mesai 8de başlıyor :KK53:
bu adamın rahatlığı beni öldürecek. inşallah bi sıkıntı çıkmaz.

hepiniz çok tatlısınız, daha güzel çiçekler sizlerin olsun inşallah :) ideal kiloma inersem hepinize yollarım demet demet :)
çikolatları da kaldırdım ortadan. bayramdan sonra kalanlarını da eşime sufle yaparım olmadı, bi onu seviyor çikolatalı.

Filizcim kabak dondurucuda erimiyor mu, ben hiç koymadım. annem de koymaz. burda yaz kış hep bulunuyor aslında. annem dondurucuda eriyor demişti de öyle kalmış aklımda.

inşallah dinlenirsin canım, kafa olarak da iyi gelecek tatil sana.

eşim de kampa gidelim bir iki günlüğüne diyor. geçen sene yatmıştı hava soğuk olunca. ben pek sevmesem de gideriz herhalde eşimin hatrına. ben evimden başka yerde pek rahat edemiyorum...

inşaallah bi sıkıntı çıkmaz canım.

slm kızlar :KK3::KK3:
dün dr a gittik pişik artı alerji olmus dedi bi krem ve alerji için şurup verdi sabah akşam 5 gün kullanıcaz
bugun daha iyice çok şükür dün gecede uyudu demekki acısı azalıyo kuzumun :KK16:
bol bol banyoya sokuyorum küvetinde cıp cıp yapıyo peşine kremliyorum inş düzelcek kısa zamanda
5 gün sonunda geçmesse getir dedi dr umarım geçer :KK16::KK16:

meyrammm cnmm çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine bu ara dinlen emi
bide hediyenede bayıldım çok güzelmiş cnm :KK42:

clutch çiçeğin çok güzelmiş gerçekten peki enişte neyem almıs süledimi onu
henuz geçmişe de tam bakmadım gerçi belki yazmıssındır :44:
o çiko kutusu ne öyle yavv o kimin evinde olsa yer yutar yani bence yok et onuu :KK52:

dafi eniştenize de çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bidaha :KK16:

bayrama da az kaldı bizde ist a gidicez bebişimin dogum gününü orda annemlerle kutluycaz iyi denk geldi
bu pazar çıkcaz sanırım yola tabi eğer eşimin iş yeri pzt ve salıyı tatile dahil ederse etmezlerse arifeden düşcez yola bugun yarın belli olur bakalım :KK16:

aynen dediğin gibi valla 40 çıkana kadar zor uyanıyodu ağzına 2 saatte bir memeyi zorla veriyodum
hamileliğimde doğumumda çok zor oldu bi daha çocukmu ASLAAAA dedim
bebişimi aldık ewe geldik ayy ne varmış çocuk büyütmekte hep uyuyor hiç yokmuş gibi dedim 2. yi düşünmeye başlamıştım:KK53:
40 çıktı bizim oğlan gitti canavar geldi sanki:KK9:
artık sabretceez yapacak bişi yookk desene:KK30::KK30:
gaz sorunumuz yok şükür pat paaat çıkarıyor kendisi uykumuza kolay kolay dalış yapamyoruz malesef:KK50::KK50:

demekki her çocukta farklı dert:KK53: valla banyo bile yapamıyorum koktuum kapı açık duruyo duştan duymam diye kovaya doldurup
bıcı bıcı yapıyorum wc desen aynı iyiv-ce insanlıktan çıktım:KK53::KK53:
bi gülücüğü yetiyo unutuyosun karnımıza atsakta büyüyünce çıkarsak ne varkii nee:26::26:

aynen öyle cnm sabretcez annelik eşittir sabır fedakarlık dediğin gibi bi gülüşleri bi bakışları yetiyoda artıyo bile:emir_bebek::nazar:
demek ikinciyi düşünüyodun he :KK9::KK9::KK9: ben naslaaa düşünmüyorum tabi büyük konusmamak lazım ama şuanki kafamla yok cıksss cak cukk nayır hatta bi de yeni modamız olan cıssssss :KK9:

slm kızlar :KK3::KK3:
dün dr a gittik pişik artı alerji olmus dedi bi krem ve alerji için şurup verdi sabah akşam 5 gün kullanıcaz
bugun daha iyice çok şükür dün gecede uyudu demekki acısı azalıyo kuzumun :KK16:
bol bol banyoya sokuyorum küvetinde cıp cıp yapıyo peşine kremliyorum inş düzelcek kısa zamanda
5 gün sonunda geçmesse getir dedi dr umarım geçer :KK16::KK16:

meyrammm cnmm çok geçmiş olsun sanada dikkat et kendine bu ara dinlen emi
bide hediyenede bayıldım çok güzelmiş cnm :KK42:

clutch çiçeğin çok güzelmiş gerçekten peki enişte neyem almıs süledimi onu
henuz geçmişe de tam bakmadım gerçi belki yazmıssındır :44:
o çiko kutusu ne öyle yavv o kimin evinde olsa yer yutar yani bence yok et onuu :KK52:

dafi eniştenize de çok geçmiş olsun Rabbim yaşatmasın bidaha :KK16:

bayrama da az kaldı bizde ist a gidicez bebişimin dogum gününü orda annemlerle kutluycaz iyi denk geldi
bu pazar çıkcaz sanırım yola tabi eğer eşimin iş yeri pzt ve salıyı tatile dahil ederse etmezlerse arifeden düşcez yola bugun yarın belli olur bakalım :KK16:

çok sevindim oğlunun daha iyi olmasına canım, geçmiş olsun tekrardan :)

çiçekler öylesine içinden geldiği içinmiş, bi nedeni yok yani. ama bana hala tarihleri karıştırmış da bozuntuya vermiyor gibi geliyor. her nedense güzel oldu yine de :KK16:

----------

of çok yorulmuşum. başım da ağrıyor. birazdan çıkarım anneme doğru. hepiniz hoçakalın canlar :KK16:

X