- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
asuuu nerelerdesin
Buralardayım daficim şimdi sahur hazırlamaya gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
asuuu nerelerdesin
ışığını gördümde seslendim zaten
ne güzel ailenle güzel bir gece geçirmişsin.biraz dağıtmışlar ama değer tabiki çabucak toparlarsın
bizde küçük eltimin gelinindeydik. bizim cimcimede masa,sandalye, koltuk ne bulursa tepesinde yerde gezmeyi bilmiyor çocuk
barbunyayı çok seviyo eşimm valla kuru fasulyeden daha çok seviyom bende buzluğa alıp atıcam bu hafta bayram sonrası kalmaz belkii izinden dönene kadarkızlar işlerimi halledip geldim ama dışarda öyle bir sıcak varkii boğazlarım ağzımdan mideme kadar kurudu sanki
nursena barbunya deyince bir den korktum iki gündür barbunyayla uğraşmaktan gına geldi.
yasemin geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
hikaye çok güzelmişşeskiden zalim bir bey varmış. marabasını hiç boş tutmaz durmadan çaslıştırırmış.onunda çalışmaktan canı çıkarmış. bey bir gün merhamete gelmiş.oğlum bugün tarlaya gitme çok yoruldun evde kal hem dinlen hem bir araba odun kes demiş
bizdede sık sık kullanılır bu dinlenirken arada kalkıp iş yapana '' hadi bugün hem dinlen hem bir araba odun kes'' derler. bende hem dinlenip hem bir araba odun keseyim dedim. dinlenirken size bakıyorum arada kalkıp, bir avuç beyaz un bir avuç tam buğday koyup hamur yoğurdum. kepekli unlada açayım biraz kurusunda erişte keseyim.bir tencerelik olsa yeter. akşam sahurda sıcak birşey yapmadım. kahvaltı tarzı birşeyler hazırladım. kp. hiç doymadı sanki.bugün pişireyimde yesin adamcağız.
aman beee hep senmi + çıkıcan kıskandıydım ondan nazar deydirdim sana:))canlar dilekleriniz için çok saolun varolun.antibiyotik pastil ve ateş düşürücü aldım .antibiyotik kg de artı yapcak biliyorum ama yapcak bişey yok=ben yatar optum güzeller
öhü öhüüüü bende üşümek istiyorumm nefes almak istiyorumm bugün bide adetin ilk günü bi sıkıntı bastıki anlatamam çatlıcaktımmkızlarr yaa iftara az kaldı ama burda hava öyle soğukki üşüyorum resmen babetle ayaklarım üşüdü kısa kolluydum hırka taktım yaklaşık bir haftadır böyle
Efeeeeem hayırlı uğurlu olsun inşallah
yaww dolabınız dondurucunuz varsa güzel de kurban da geliyoo nası tüketcezkii etlerede az çok yer kalması lazıım burası nemli sıcak memleket inan tahıllarım sebzelikte hepsi dolaba sığmıyorum ben bu sene yemekleri az az yapıp tüketiyoruz yoksa yer yok bide raazan içecek alıyoruz bol bol soğusun diye dolaba yer kaplıyo hepsiii burda yaşasam bi dolap daha alınır vallaoh ne ala kışlık hazırlamaya başladık ..
zaten yazın kışlık hazırlamakla geçiyor...
ne güzel olmuş asu yaaa allahım kız kardeşim yok böle kız kardeşi olanlara imreniyorum hep dua ettim 2 kızım olsun diyee 1 de oğlan istediydim ama kısmetHayırlı geceler hayırlı sahurlar herkese
Güzel bir akşam geçirdik kardeşlerim yeğenlerim annem ve babamla
Yoruldum ama değer tabii
Selamün aleykümmm.....
ben geldimm....nasılsınız...
asucum nursenacımm...
yaa insanın birde kızları oldumu top tüfek vız gelir sanada Allah rahatlık versinBir kısmını topladık kızlarla ben teravihe gidince süpürmüşler salonuniyi olmuş
Tabii ki herşeyde değerler tadından yenmiyorlar :)))
Allah rahatlık versin
ve aleykümselam canım nerelerdesin sen sesin soluğun kesildi. özletiyorsun kendiniSelamün aleykümmm.....
asucum nursenacımm...
benim eşimde çok sever barbunyayı.benim ayıklarken canım çıktı .konserveleri koymaya çalışıyorum. akşam iftara misafir çağırmıştım adam durmuş tepemde akşama barbunya yapmıycakmısın diyor ne barbunyası dedim içim dışım barbunya oldu git işine bursaya gelirkende getirmeyi unutmuşum onca barbunyadan pişiremedikbarbunyayı çok seviyo eşimm valla kuru fasulyeden daha çok seviyom bende buzluğa alıp atıcam bu hafta bayram sonrası kalmaz belkii izinden dönene kadar
hikaye çok güzelmişş
maşşalah daha hiç alışamadım kepekli una falan alışkanık markette görüyom heves ediyom almadan çıkıyom beyaz un a alışmışız aslında ne zararlıı demi almak lazımm
hadi güle güle kullan açılışı misafirlerle yapacaksın herhaldebende gidem yatam akşama kadar evde başşım ağrısından duramadım doğru dürüst bişeyde yemedim ıvır zıvır iftardan sonrada eşimle az parka gittik çaybahçesine kızlar zıpzıba bindi bizde tavla oynadık geldik ama başımın ağrısı hala devam ediyoo
masa sandalyelerim geldii çarşambaya davet alıcam bi arkadaşları ağzım açık olunca kolay hallederim sanırım iyi geceler hoş burda horozlar ötmeye başladı :))))))))))))
aman beee hep senmi + çıkıcan kıskandıydım ondan nazar deydirdim sana:))
şaka bi yana arkadaşımm bu sıcaklarda oruç bide klima çarptı senii dikkat et bayramda az tatil yaparsın inşallahh çok yoruluyosun ondan bünyen zayıf düşüyo
selam güzeller
herkesler iyimi???
elizcim hayırlısıyla git hayırlısı ile yeğeni kucağınıza alırsınız inşallahh
kızlar boğazlarım şiş ateş tavan yapmış ve ben çok yoğunum halsizlik had safhada çözümde yokkkk.çaktırmadan sıcak bişeyelr içtimm.yarına oruca başlıycaktım bakalım az erken kaçarsam dinlenirim cumada spora gitmedim bugün nasıl olcak bilmem
hepiniz sevgiyle klaınnn
ne güzel Dafi abla ya, ben barbunyaya da bamyaya da bayılırım. barbunya nişastalı, çok ekmek yedirtiyor diye pek yapmasam da çok seviyorum. bamya zaten bizim için aşk gibi. şöyle minik minikken toplanmış bamya bulsam öyle mutlu olacağım ki. pazardan aldığımı boylarına göre ayrı ayrı öldürüp atıyorum dondurucuya. çok şanslısın, küçükken toplayabilirsin damak tadına göre. ama pazarcılar irileşmesini bekliyor ki daha çok tartsın. ben de inşallah atacağım bikaç poşet bu sene. geçen sene hediye gelmişti hep, bu sene yüzümüz yok istemeye... en iyisi kenara atmak, gelirse geleni de yeriz. haftada 3 pişse bıkmadan yeriz eşimle.
------------
İyi akşamlar canlar,
dışarda iftarımızı yapıp geldik. öncesinde koşu bandı için spor ayakkabı aldım kendime. eskisinin tabanı çok gitmişti. dışarıya giydiklerimi de sürekli silerek kullanmaya üşeniyordum. şimdi rahat rahat tepinebilirim artık koşu bandında. daha ağustos gelmedi sonbahar kış sezonu çıkmış. yazlıklarda deli indirim var. eşim çok ısrar etti bi şeyler bakalım diye de kendimi Nevinime saklıyorum
yarın oruç tutmak istiyorum ama hala reglim devam ediyor. sahura az kala alayım abdestimi bari. belki tutabilirim sonrasında. hava az serinlemişken ütümü yapayım bari.
Dafi ablacım altı bezliyken sünnet olması daha iyi daha kolay iyileşiyo gerçekten test edip onayladım yanibebeğin ne kadarlık bilmiyorum canım ama altı bezlenirken yaptırılırsa biraz sıkıntılı oluyor diye biliyorum.
Nevinim çok sağol rabbim o güzel duyguları sanada yaşatsın tez zamanda inşallahmerhaba...
çokkk sıcak yandım eve gelene kadar otobüste Rabbim yardımcımız olsun...
herkesler iyidir inşallah...bende uyusam iyiydi başağrım var...size bi bakıyım dedim...
Zehracım düğününüz varmış Allah damatlığını da göstersin inşallah...
Yasemin ablacım çok geçmiş olsun yaz günü yorgunluktan olmuştur kesin..eğer faranjittense spreyleri var ondan kullan...kendine iyi bak...hiçbişey senden önemli değil...
Esoşum şafak 3 heyecanlandım şimdiden...
Asuman ablam misafirler varmış epeyde kalabalıksınız ne güzel kolay gelsin...
ben bu hafta doluyum misafirliğe gidicem gitmediğim günlerde baba evinde yicez öyle karar verdik eşimle 1 gün yemek yapıyorum ertesi gün evde olmayınca kalıyor dün buzdolabını ve dolap içlerini temizledim de neler atmak zorunda kaldım çok üzüldüm...neyse hayvanlar yer ama yinede çok üzücü...
şimdik ben biraz uyumayaçalışıcam ikindi sonrası iyi değil ama sıcak fena çarptı...
herkese hayırlı iftarlar...
Merak etme kuzum ben pazar günüde senden erken kalkıyorumdur malum benim evde bi afacan var uyumuyoda uyutmuyoda malesefbence de boşverelim, benim beyin tersi pistir :)
istiyosan ben sana atabilirim ama pazar sabahı, malum bi o gün senden erken kalkıyo olabilirim
dafi abla valla maşallah, sen evin hanımıysan biz neyiz acep
kuzum ben de çok heyecanlıyım valla :)
eşim diyor ki bugün sen Aynurla mı buluşacaksın. dedim yok Aynur umrede, ayrıca elbistanda yaşıyor. ben Nevinle buluşucam dedim, hıı tamam diyor tanıyormuş gibi :))
biraz bakındım optimuma, talan ederiz artık sağını solunu. sıkılırsak belki sinemaya gireriz vaktimiz olursa falan.. felekten bi gün çalalım senle.
ben de pazardan geldim. biraz sebze aldım. perşembeden beri evde yemiyoruz, o yüzden bikaç parça şey ben de attım çok üzülerek. bu haftada da bugün eşimin ısrarıyla dışardayız, yarın eşim davette. çarşamba anneme gideriz belki, perşembe zaten senleyiz. cuma da yine dışarda yapalım diyor iftarı. haftasonu da ne olur bilinmez. o yüzden aldıklarımı dondurucuya atacağım yarın hazırlayıp. zaten bamyayla yeşil fasulye almıştım.
Sağol esracım Allah razı olsunkızlarr yaa iftara az kaldı ama burda hava öyle soğukki üşüyorum resmen babetle ayaklarım üşüdü kısa kolluydum hırka taktım yaklaşık bir haftadır böyle
Efeeeeem hayırlı uğurlu olsun inşallah
Teşekkür ederim ceco abla aminnnnn inşallahSelamün Aleyküm
Bugünüde bitirdik çok şükür
Efemmmmm canım kusura bakma şimdi ancak fırsat bulabildim
Hadi hayırlı olsun canım kuzucuğun damatliğinida görürsün inşallah....Aminnnnnnnnnn
Aminnnn inşallah emine ablacım teşekkür ederimmaşşallah allahım sağlıklı ömürler verir inşallah aklı başında bahtı açık kocaman adam olur
Ayşe ablacım çok sağol aminnnn inşallahselamün aleyküm şekerler
hayırlı, güzel bir hafta olsun inşallah
kocaman öpüldünüz
canım teşekkür ederim,rabbim sizlerede göstersin inşallah,25,yıllar 30,40.50. yıllar
sünnetiniz varmış,rabbim hayırlı etsin inşallah damatlığınıda göstersin.amin..
Zeynep kuzum bi ceee diyip kaybolmuşsun napıyosun nasılsın çok öpüyorum seniSelamün aleykümmm.....
asucum nursenacımm...
demi demiiii bide ben + çıkam saol kuzum dün işten gittim bir yandım sabah kalktım oruç tutacaktım ama bugün ilaçları düzenli kullanayımda toparlayım ses berbat ama ateşim yok gibi.
Zehrammmmm dün atladım kendi derdime efeciğin Allah damatlığınıda göstersin kuzum
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ya benim heryerim şiş valla regl olacam ama bi türlü gelemedi bakalım nasip nezamana
Hepinizi öpüyorum kızlar
Dafi ablacım altı bezliyken sünnet olması daha iyi daha kolay iyileşiyo gerçekten test edip onayladım yani
Nevinim çok sağol rabbim o güzel duyguları sanada yaşatsın tez zamanda inşallah
Bu arada demek perşembe günü esramla buluşuyosunuz ben hiç kıskanmadım kiiiiiii
Merak etme kuzum ben pazar günüde senden erken kalkıyorumdur malum benim evde bi afacan var uyumuyoda uyutmuyoda malesef
Sağol esracım Allah razı olsun
Teşekkür ederim ceco abla aminnnnn inşallah
Aminnnn inşallah emine ablacım teşekkür ederim
Ayşe ablacım çok sağol aminnnn inşallah
Zeynep kuzum bi ceee diyip kaybolmuşsun napıyosun nasılsın çok öpüyorum seni
Ne demek yasemin ablacım hasta hasta tabiki kendini düşüneceksin çok sağol ablacım Allah razı olsun sende dikkat et kendine inşallah şimdi daha iyisindir çok öpüyorum
Filizim aşağıda seni görüyodum ama çıktın sanırım neyse kocaman bi günaydın kolay gelsin kuzum
evet düzenli kullan 1-2 gün tutarsın sonra kuzumdemi demiiii bide ben + çıkam saol kuzum dün işten gittim bir yandım sabah kalktım oruç tutacaktım ama bugün ilaçları düzenli kullanayımda toparlayım ses berbat ama ateşim yok gibi.
Zehrammmmm dün atladım kendi derdime efeciğin Allah damatlığınıda göstersin kuzum
açılışı misafir için aldık zaten aman her eve bişey uyduruyoruz benim kare küçük masam vardı yetiyodu zaten kendimize buraya gelirken dikdörtgen şu kalebodurlu masalardan vardı kırıldı attıkk nası olsa doğuya gidicez 1 kaç sene sonnra diye almayalım demiştim burdada gelen giden oluyo olmucak böle diye aldık malesef yerede hazırlayamıyonkii aslında eşime kalsa bayılıyo yerde yemeye işte devamlı ayakta duruyo ya en büyük keyfi tv karşısında yerde yemek ama nerde oona yere hazırlıcak avrat:))yaa insanın birde kızları oldumu top tüfek vız gelir sanada Allah rahatlık versin
ve aleykümselam canım nerelerdesin sen sesin soluğun kesildi. özletiyorsun kendini
benim eşimde çok sever barbunyayı.benim ayıklarken canım çıktı .konserveleri koymaya çalışıyorum. akşam iftara misafir çağırmıştım adam durmuş tepemde akşama barbunya yapmıycakmısın diyor ne barbunyası dedim içim dışım barbunya oldu git işine bursaya gelirkende getirmeyi unutmuşum onca barbunyadan pişiremedik
benimkilerdekepekli unu pek beğenmiyorlar mecburiyetten yiyorlar börekte sevdiler ama eriştede sevmediler
hadi güle güle kullan açılışı misafirlerle yapacaksın herhalde
Bir kısmını topladık kızlarla ben teravihe gidince süpürmüşler salonuniyi olmuş
Tabii ki herşeyde değerler tadından yenmiyorlar :)))
Allah rahatlık versin
bende gidem yatam akşama kadar evde başşım ağrısından duramadım doğru dürüst bişeyde yemedim ıvır zıvır iftardan sonrada eşimle az parka gittik çaybahçesine kızlar zıpzıba bindi bizde tavla oynadık geldik ama başımın ağrısı hala devam ediyoo
masa sandalyelerim geldii çarşambaya davet alıcam bi arkadaşları ağzım açık olunca kolay hallederim sanırım iyi geceler hoş burda horozlar ötmeye başladı :))))))))))))
bamya ben de cok severım barbunya alıskanlıgım yoktu ama gecen yıl uc dort poset koymustum dolaba. kullandım ıyı oldu ama bu yıl bamyaya agırlık verdım fakat dedıgın gıbı pazardakıler kocaman kocaman. mecbuen aldım ve hazırladım hatta bu hafta da bamya yapacagım taze dogranmıs var
cıcılerını gule gule gıyyyyyyyyyy
karşı komşum felç olmuş, çok üzüldüm
kadın zaten yürüyemeyen annesine bakıyordu. genç kızlığında öğretmen okulunda okurken beyin kanaması geçirmişmiş. ondan sonra okulu da bıraktırmışlar, evlendirmemişler de annesine baksın diye. annesine, babasına, kardeşine, kardeşinin eşine hizmet ediyordu kendi de 50 yaşında olmasına rağmen. annesi de kötü davranıyordu kadına. uzun zamandır kontrole bile götürmemişler, kadın yine beyin kanaması geçirmiş. felç olmuş bu sefer. demin apartman görevlisi söyledi, o kadar üzüldüm ki... yazık annem Kuran bile okutmuyor iş yaptıracağım diye diyordu. Allah yardımcısı olsun, ne bitmez çilesi varmış...
Allah hepimize hayırlı ömürler versin, tüm hastalara şifa versin inşallah şu mübarek günlerde...