- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolculuk var yarına. Bugün toparlandım, eşyalarımı hazırladım yarın yolculuk var inşallah.
Oruca da başlayacağım inşallah, beni toparlayacak biraz,eminim...
Yolculuk var yarına. Bugün toparlandım, eşyalarımı hazırladım yarın yolculuk var inşallah.
hayırlı yolculuklar elizcimYolculuk var yarına. Bugün toparlandım, eşyalarımı hazırladım yarın yolculuk var inşallah.
Selam arkadaşlar,
Babam gibi kokan,babama çok benzeyen,gözlerinin elalığın da babamı gördüğüm tek insan halamı kaybettik..
uzun zamandır hastaydı, bekliyorduk.. hazırdım sanıyordum ama değilmişim..
Yaşam işte...Bir varmış bir yokmuş...
KAlp kırmanın,sidik yarıştırmanın hiiç bir anlamı yokmuş meğer.....
Bir süre olmayabilirim merak etmeyin..
Allaha emanet olun...
Esracım dün akşam güzeldi, eğlendik baya. Bu akşam da dışardayız. Ne güzel sen de işlerini halletmişsin.
Yasemin abla regldendir o artışlar. Benimkiler de bugün azaldı daha biraz. Senin de toparlanır cumaya kadar, metal etme. Köpüşü de yerim yaa, sevimli şey :)
hımm bilmiyordum .
ben bu sana mukabelede hatim yaptım ama son 4 cüz kaldı hocamızda adet oldu ara verdik.
perşenmbe cuma okunacak.enson kadir gecesi günü cumartesi toplayıp duasını edecek.bu ip işi olursa ne zaman yapmalıyım annene sorarmısın ben bilmiyorum hiç..
allahım kabul etsin inşallah dualarınızıhatimlerinizi ibadetlerinizi
Ayşe ablacım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice uzun senelere inşallahselamün aleyküm hayırlı sahurlar şekerler
ara ara özellikle sahur vakti uğrayıp ,neler yapyosunuz nasılsınız diye bakıyorum
asumancım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,nice mutlu,huzurlu yıllarınız olsun
bizimde 22 temmuzdaydı,yıl olarak daha kıdemliyiz
dafim dünürümmm,nişan çok ufaktı canımcım ve topikten takip ettiğim kadarıyla sen de köydeydin o yüzden rahatsız etmek istemedim,yoksa ne demek başımın üzerinde yeriniz var hepinizin
aynurum umredeymiş,hayırlısıyla gider gelir ve kısa zamandada bebek müjdesi alırız inşallah.rabbim herkeze gidip görmeyi nasip etsin.aminn.
gözüme çarpanlar bunlardı,kaçırdığım unuttuğum vardır,hepiniz benim için aynısınız hepinizi çok seviyorum
fırsat buldukça okumakla kalmayıp yazarımda inşallah
kocaman öpüldünüz
Allah dualrını kabul etsin inşallah kuzumsaol canımm valla bugün hamaratlığım tuttu dinlene dinlene yaptım temizliği üstüne bir de incir uyuttum afferinnn bana inşallah güzel olur kalorisi düşük bi tatlı
bu arada nasıl geçti annenler ?
saol balımm hiç öyle kolaysa başına gelsin falan demiyorum
amin canımm inşallah
Kızlar bugün annemin hatiminin hamimlerini okudu bir dilek hakkı bana verdi yada dua desem daha doğru olur bende dua ettim duamda sizlerde vardınız inşallah kabul olur öpüyorummmm hepiniziii ben kuran okumaya gidiyorumm
Yenam kuzum başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin sizlerede sabırlar versinSelam arkadaşlar,
Babam gibi kokan,babama çok benzeyen,gözlerinin elalığın da babamı gördüğüm tek insan halamı kaybettik..
uzun zamandır hastaydı, bekliyorduk.. hazırdım sanıyordum ama değilmişim..
Yaşam işte...Bir varmış bir yokmuş...
KAlp kırmanın,sidik yarıştırmanın hiiç bir anlamı yokmuş meğer.....
Bir süre olmayabilirim merak etmeyin..
Allaha emanet olun...
canım Allah nice güzel mürvetlerini görmeyi nasibetsinGÜNAYDIN KIZLAR
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi hafta diliyorum artık bu haftanın bitimiyle birlikte orucuda bitirmiş oluyoruz kızlar rabbim tekrarına erdirsin inşallah...Amiiiiinnnn
Ben sanırım bi kaç güne hasta olucam ama olursam tek üzüntüm kadir gecesi oruç tutamamak olur hayırlısı inşallah
Dün bide oğluma sünnet kıyafeti aldım şehzade oldu sıpam bayramdan sonraki hafta düğünümüz var rabbim kısmet ederse inşallah
Neyse kızlar öpüyorum hepinizi
Ayşe ablacım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice uzun senelere inşallah
Allah dualrını kabul etsin inşallah kuzum
Yenam kuzum başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin sizlerede sabırlar versin
Hadi hayırlı yolculuklar kuzum güle güle git gel
GÜNAYDIN KIZLAR
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi hafta diliyorum artık bu haftanın bitimiyle birlikte orucuda bitirmiş oluyoruz kızlar rabbim tekrarına erdirsin inşallah...Amiiiiinnnn
Ben sanırım bi kaç güne hasta olucam ama olursam tek üzüntüm kadir gecesi oruç tutamamak olur hayırlısı inşallah
Dün bide oğluma sünnet kıyafeti aldım şehzade oldu sıpam bayramdan sonraki hafta düğünümüz var rabbim kısmet ederse inşallah
Neyse kızlar öpüyorum hepinizi
selamlar,
herkese mutlu güzel bir hafta dilerim. ben sabah Esramm'ın güzel günaydın mesajıyla uyandım, çok da iyi geldi :)
Esracım öpüyorum seni canım
Elizcim hayırlı yolculuklar, sağlıkla kavuşursunuz yeğenine inşallah.
ben de bugün başlamak istiyordum oruca ama olmadı, yarın başlarım inşallah.
günayydınn kzılarr ay er yanım ağrıyo valla ama tartı gene eksi gösterdi çok şükür gramda olas eksi yanii
sahurda eşime eşlik ettim 1 dlm patatesli kek yapmıştım onla domates peynir salatalık yedimm
şimdide acıktım tarhana çorbası var onu içicem
akşama da allhha büyükk yemek yok henüz eşim evde nöbetten geldi uyuyoo öle olunca kızlarla tv karşısında ses yapmadan oturuyoruz:)))
o oruç oluncada yemek yiyemiyoda insan evde
iftara barbunyam var onu pişiricem sanırımm