Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yolculuk var yarına. Bugün toparlandım, eşyalarımı hazırladım yarın yolculuk var inşallah.
Oruca da başlayacağım inşallah, beni toparlayacak biraz,eminim...

Selam arkadaşlar,

Babam gibi kokan,babama çok benzeyen,gözlerinin elalığın da babamı gördüğüm tek insan halamı kaybettik..

uzun zamandır hastaydı, bekliyorduk.. hazırdım sanıyordum ama değilmişim..

Yaşam işte...Bir varmış bir yokmuş...

KAlp kırmanın,sidik yarıştırmanın hiiç bir anlamı yokmuş meğer.....

Bir süre olmayabilirim merak etmeyin..

Allaha emanet olun...

Çok üzüldüm Yenacım.Başınız saolsun.Mekanı cennet olsun inşallah.Rabbim sizlerede sabır versin ....

Esracım dün akşam güzeldi, eğlendik baya. Bu akşam da dışardayız. Ne güzel sen de işlerini halletmişsin.

Yasemin abla regldendir o artışlar. Benimkiler de bugün azaldı daha biraz. Senin de toparlanır cumaya kadar, metal etme. Köpüşü de yerim yaa, sevimli şey :)

Oooo ne güzel eğlenmişsin en kötü günün böyle olsun tatlımmmm :KK16::KK16:

hımm bilmiyordum .
ben bu sana mukabelede hatim yaptım ama son 4 cüz kaldı hocamızda adet oldu ara verdik.
perşenmbe cuma okunacak.enson kadir gecesi günü cumartesi toplayıp duasını edecek.bu ip işi olursa ne zaman yapmalıyım annene sorarmısın ben bilmiyorum hiç..
allahım kabul etsin inşallah dualarınızıhatimlerinizi ibadetlerinizi

tamam canım sorarım tabi akşam ama şimdi anem uyuyor çünkü akşam geleyim sorar öğrenir yazarım hemen :KK54:

Kızlar malum pazartesi sendromu :KK50::KK50::KK43::KK43:Bugün giremem diye şimdi yazıyorum menülerimi

Sahur
bir yumurtadan omlet
iki dilim kepek ekmek
maydonoz
bir bardak yarım yağlı süt

iftar
yarım kase ezo gelin çorbası
küçük bir parça haşlama tavuk göğsü
4-5 dilim haşlama patates
3 tane lahana dolması
bir kase salata
bir litre su
havuc ve turp rendesi

ara
yarım kase incir uyutması ( yaptım ama ben sevmedim uyuyan inciri )
4-5 çatal kavun
bir bardak bitki çayı

spor olarak da
100 twist
50 mekik

ufaktan başlıyorum artık spora şimdilik ben kaçar yine görüşürüz öpüyorum hepiniziii

kızlar gunaydınnnnnnnnn

guzel bır hafta olsun ınsaallah

gece gırdım ama kucuk laptop bendeydı o cok agır calısıyor sınır oldum yazıncaya kadar. oyuzden menulerı yazmadan cıktım.

cumartesı gunu tempolu gectı hastaneden dolayı, oglene kadar uyudum ogleden sonra temızlık vs basladı. pazar gunu de kuzenımın staj defterı ve mısafır ıcın hazırlık ıle gectı. mısafır 10 da gıttı ama 12 ye kadar ısım bıtmedı valla, kalabalık mısafır agırlamak baya zor oluyor ama cok guzel gectı basarı ıle atlattık ıhtıyacı olan ogrencıler yemıs oldu ayrıca bence tam guzel bır ıftar yemegı oldu manevıyatı acısından. ay bır de bana cıcek almıslar ne mutlu oldum valla.

elımı ve kolumu bıraz yaktım baya da yoruldum hem bunlar hem mıde bulantısı derken ıyı de uyuyamadım sanırım bugun de toplam 3 saat ancak uykum var basladı benım yıne uykusuz haftaıcı gunlerım. bugun spora gıdecegım ıftardan sonra yorgunluk ıle erken uyurum ve dengelerım ınsaallah dıye dusunuyorum.

ben bugun cok yogunum. ancak aksama gırerım hepınızı opuyorummmmmmm ve aksam bol ------ ler gormeyı dılıyorum ben umutlu degılım cunku cumartesı gunu ıftar yemegı cok saglıksız oldu kesın etkıleyecektır tartıyı. kımseye gıtmek ıstemıyorum bu yuzden ama sorun ıstaha yenılmek degıl etlı ekmek ve corbadan baska yemek yapmadıkları ıcın yemek zorunda kalmak.

GÜNAYDIN KIZLAR :KK3::KK3:
Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi hafta diliyorum artık bu haftanın bitimiyle birlikte orucuda bitirmiş oluyoruz kızlar rabbim tekrarına erdirsin inşallah...Amiiiiinnnn :KK16::KK16::KK16:
Ben sanırım bi kaç güne hasta olucam ama olursam tek üzüntüm kadir gecesi oruç tutamamak olur hayırlısı inşallah:KK50::KK50:
Dün bide oğluma sünnet kıyafeti aldım şehzade oldu sıpam bayramdan sonraki hafta düğünümüz var rabbim kısmet ederse inşallah :KK34::KK34:
Neyse kızlar öpüyorum hepinizi:KK54::KK54::KK54:

selamün aleyküm hayırlı sahurlar şekerler:KK3:
ara ara özellikle sahur vakti uğrayıp ,neler yapyosunuz nasılsınız diye bakıyorum:KK1:

asumancım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım,nice mutlu,huzurlu yıllarınız olsun:nazar::KK54:
bizimde 22 temmuzdaydı,yıl olarak daha kıdemliyiz:KK1:

dafim dünürümmm,nişan çok ufaktı canımcım ve topikten takip ettiğim kadarıyla sen de köydeydin o yüzden rahatsız etmek istemedim,yoksa ne demek başımın üzerinde yeriniz var hepinizin:KK16:

aynurum umredeymiş,hayırlısıyla gider gelir ve kısa zamandada bebek müjdesi alırız inşallah.rabbim herkeze gidip görmeyi nasip etsin.aminn.

gözüme çarpanlar bunlardı,kaçırdığım unuttuğum vardır,hepiniz benim için aynısınız hepinizi çok seviyorum:KK16:
fırsat buldukça okumakla kalmayıp yazarımda inşallah:KK34:
kocaman öpüldünüz:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

Ayşe ablacım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice uzun senelere inşallah :KK34::KK34:
saol canımm valla bugün hamaratlığım tuttu dinlene dinlene yaptım temizliği üstüne bir de incir uyuttum afferinnn bana :KK9::KK9::KK9: inşallah güzel olur kalorisi düşük bi tatlı :KK56:

bu arada nasıl geçti annenler ?

saol balımm :KK16: hiç öyle kolaysa başına gelsin falan demiyorum :KK35:

amin canımm inşallah :KK34:

Kızlar bugün annemin hatiminin hamimlerini okudu bir dilek hakkı bana verdi yada dua desem daha doğru olur bende dua ettim duamda sizlerde vardınız inşallah kabul olur öpüyorummmm hepiniziii ben kuran okumaya gidiyorumm :KK34:
Allah dualrını kabul etsin inşallah kuzum :KK16::KK16::KK16:
Selam arkadaşlar,

Babam gibi kokan,babama çok benzeyen,gözlerinin elalığın da babamı gördüğüm tek insan halamı kaybettik..

uzun zamandır hastaydı, bekliyorduk.. hazırdım sanıyordum ama değilmişim..

Yaşam işte...Bir varmış bir yokmuş...

KAlp kırmanın,sidik yarıştırmanın hiiç bir anlamı yokmuş meğer.....

Bir süre olmayabilirim merak etmeyin..

Allaha emanet olun...
Yenam kuzum başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin sizlerede sabırlar versin :KK16::KK16::KK16:
Yolculuk var yarına. Bugün toparlandım, eşyalarımı hazırladım yarın yolculuk var inşallah.

Hadi hayırlı yolculuklar kuzum güle güle git gel:KK34::KK34::KK34:

menulerım:

cumartesı

cumnartesı sporum yok ogleden sonra full ayakta ev ısı ve temızlık ıle ugrastım aksam da ıftara davetlıydık, yarım saat gıdıs yarım saat donus yurudum eve gelınce 100+100 mekık cektım.

ıftar:
3 bardak su
bır kase mercımek corbası
bır corba kasesı salata
ıkı bardak ayran
uc adet etlı ekmek
3 catal karpuz
ceyrek demet maydonoz etlı ekmek ıle beraber

ara: toplam 3 bardak su, acık sekersız cay, yarım yesıl elma, uc kayısı

tatlı ve kuruyemıslerı yemedım

yatıncaya kadar 2 bardak daha su ıctım, kuzenımle sohbet,fılm yaptık ıyı de geldı sabah 7 de yattık. pazar gunu 1:30 uyandım

yemek hazırlıgı ve kuzenımın staj defterı ıle gectı aksama kadar.

ıftar:
uc adet yaprak sarma
3 kasık yogurt
4 kasık tavuk sote
bır kasık yogurtlu mantı
bır kasık pırınc pılavı
3 kasık salata
4 bardak su

ara: acık sekersız cay, lımonlu maden suyu, 3 bardak su, ırmık tatlısından ıkı catal

yatmadan 2 bardak daha su

sahur:

ıkı dılım cavdar ekmegı
yarım domates yarım salatalık
uc kasık yogurt

ıftarı dengelemek ıcın az yedım.

uc bardak su ıctım ve nıyetlendım.

selamlar,

herkese mutlu güzel bir hafta dilerim. ben sabah Esramm'ın güzel günaydın mesajıyla uyandım, çok da iyi geldi :)

Esracım öpüyorum seni canım :KK16:

Elizcim hayırlı yolculuklar, sağlıkla kavuşursunuz yeğenine inşallah.
ben de bugün başlamak istiyordum oruca ama olmadı, yarın başlarım inşallah.

selamun aleyküm kızlaarr
bugün çok yorgun hissediyorum ama işlerim var .dışarıya çıkmam gerekiyor
akşam üstü belki uğrayabilirim. akşam iftara davetliyiz.

Herkeslere mutlu huzurlu ve sağlıklı bi hafta diliyorum artık bu haftanın bitimiyle birlikte orucuda bitirmiş oluyoruz kızlar rabbim tekrarına erdirsin inşallah...Amiiiiinnnn :KK16::KK16::KK16:
Ben sanırım bi kaç güne hasta olucam ama olursam tek üzüntüm kadir gecesi oruç tutamamak olur hayırlısı inşallah:KK50::KK50:
Dün bide oğluma sünnet kıyafeti aldım şehzade oldu sıpam bayramdan sonraki hafta düğünümüz var rabbim kısmet ederse inşallah :KK34::KK34:

Ayşe ablacım sizinde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice uzun senelere inşallah :KK34::KK34:

Allah dualrını kabul etsin inşallah kuzum :KK16::KK16::KK16:

Yenam kuzum başın sağolsun rabbim mekanını cennet eylesin sizlerede sabırlar versin :KK16::KK16::KK16:

Hadi hayırlı yolculuklar kuzum güle güle git gel:KK34::KK34::KK34:
canım Allah nice güzel mürvetlerini görmeyi nasibetsin

Son düzenleme:

Dafi abla yazınca farkettim canım, hayırlı uğurlu olsun şimdiden düğününüz :) Allah büyük düğününü de göstersin inşallah. fotoğraf isteriz düğünden sonra :KK16:

selamlar,

herkese mutlu güzel bir hafta dilerim. ben sabah Esramm'ın güzel günaydın mesajıyla uyandım, çok da iyi geldi :)

Esracım öpüyorum seni canım :KK16:

Elizcim hayırlı yolculuklar, sağlıkla kavuşursunuz yeğenine inşallah.
ben de bugün başlamak istiyordum oruca ama olmadı, yarın başlarım inşallah.

ben de ben deeeeeee en kocamanındannnn :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

günayydınn kzılarr ay er yanım ağrıyo valla ama tartı gene eksi gösterdi çok şükür gramda olas eksi yanii

sahurda eşime eşlik ettim 1 dlm patatesli kek yapmıştım onla domates peynir salatalık yedimm

şimdide acıktım tarhana çorbası var onu içicem
akşama da allhha büyükk yemek yok henüz eşim evde nöbetten geldi uyuyoo öle olunca kızlarla tv karşısında ses yapmadan oturuyoruz:)))
o oruç oluncada yemek yiyemiyoda insan evde

iftara barbunyam var onu pişiricem sanırımm

günayydınn kzılarr ay er yanım ağrıyo valla ama tartı gene eksi gösterdi çok şükür gramda olas eksi yanii

sahurda eşime eşlik ettim 1 dlm patatesli kek yapmıştım onla domates peynir salatalık yedimm

şimdide acıktım tarhana çorbası var onu içicem
akşama da allhha büyükk yemek yok henüz eşim evde nöbetten geldi uyuyoo öle olunca kızlarla tv karşısında ses yapmadan oturuyoruz:)))
o oruç oluncada yemek yiyemiyoda insan evde

iftara barbunyam var onu pişiricem sanırımm

tebrikler Nursena, inşallah bayrama kadar 84leri görürsün yeniden :KK16:

X