- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günayyyyyyyyyyyyydddddddddddddddddddıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrr minnak kızım uyutmadı anne acıtım talkk diyee neyse şimcik sosili yumurta yiyom ayranla ayran istedi sabah sabah anasına çekmiş :))
sanırım kırızı kart yicemm belim kopuyooo
bu hafta ara vercem gibi
şimdilik iyi günler diliyorum
bugün bir günaydında benden:)
günaydın millet......
Gunaydın herkese
Hayırlı pazarlar
Ben yeni kalktım sayılır sütçüyü bekliyorum sütü alıp kaynatayım Nişantaşı pazarına gideceğim ceviz almaya:))
Ayşecim teşekkür ederim iyi dileklerin için sen kaynana oldun tabii benden kıdemlisindir Allah sizi de bir yastıkta kocatsın
Nursena afiyet olsun kuzuya sen de erken Bayram yaparsın belki bikaç gün daha tutarsan şurada 10 gün kaldı zaten
Yasemincim kolay gelsin sana da işlerinde
Ben bikaç gündür dinlenmedeyim bugün de en fazla çamaşır yıkar asarım
Kızlar belki yarın gelir belki de bugün daha konuşmadık
Tabii bir de yemek işi var hiç yemeğim yok 3 gündür yemek yapmadım
Aleyküm selam meyracımhayırlı pazarlar:)
nişantaşı pazarında cevizler dahamı güzel yoksa ablacım? ondanmı orası??
Sağol esracım siz de görün inşallah daha nice seneleri çocuklarınızla birlikteSelamlar
herkese güzel bir pazar günü diliyorum.
Asuman ablacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin eşinle sizlere. İnşallah bize de nasip olur o kadar yıl bir yastıkta.
Filizcim annennene geçmiş olsun canım.
Herkese günaydınlarrrr çoğumuz uyanmışda gelip yazmış bile :)
Ben bugün biraz geç kalktım haftasonu ev işlerine biraz bakayım 2 haftadır elimi sürmüyodum kadıncağız herşeyi kendisi yapıyor bugün anneye yardım günü temizlik başlasınnnnnnnnnn
Hayırlı pazarlar
Ben yeni kalktım sayılır sütçüyü bekliyorum sütü alıp kaynatayım Nişantaşı pazarına gideceğim ceviz almaya:))
Ayşecim teşekkür ederim iyi dileklerin için sen kaynana oldun tabii benden kıdemlisindir Allah sizi de bir yastıkta kocatsın
Nursena afiyet olsun kuzuya sen de erken Bayram yaparsın belki bikaç gün daha tutarsan şurada 10 gün kaldı zaten
Yasemincim kolay gelsin sana da işlerinde
Ben bikaç gündür dinlenmedeyim bugün de en fazla çamaşır yıkar asarım
Kızlar belki yarın gelir belki de bugün daha konuşmadık
Tabii bir de yemek işi var hiç yemeğim yok 3 gündür yemek yapmadım
Herkese günaydınlarrrr çoğumuz uyanmışda gelip yazmış bile :)
Ben bugün biraz geç kalktım haftasonu ev işlerine biraz bakayım 2 haftadır elimi sürmüyodum kadıncağız herşeyi kendisi yapıyor bugün anneye yardım günü temizlik başlasınnnnnnnnnn
Aleyküm selam meyracım
Pazarda ceviz daha güzel güllaçta ceviz önemli tabii
Kolay gelsin sana da canım
Sağol esracım siz de görün inşallah daha nice seneleri çocuklarınızla birlikte
Kutumu boşalttım esracım hemen çıkıyorum ama servisi kaçırmayım
canım benim rabbim dahada güç kuvvet versin sana inşaallah, senin hep yar ve yardımcın olsun inşaallah bitanem benim.....
rabbim sabredenlerle beraber......
daha ne yapcan canım benim, bi ton iş yapmışsın.....
inan ben senden daha az iş yapmışım dün.....:26::26:
ellerine kollarına sağlık canım.......
inan bu dünyada mecbur koşturuyoz gerçekten.....
hep imtihandayız hepimiz bi şekilde.....
inan varya canım; kalbim tam olarak sadece rabbimi anmakla huzur buluyor.......
neyse bi ton laf ettim, kocaman öpüyorum seni canım
bende kaçıyım artık kızlar, geçmişi okudum hızlıca bitirdim emmeeee alıntılarıma cevap yazcak şuan vaktim yok, halletmem gereken işlerim var şuan.
ama müsait bi vaktimde hemen burda biteceğim haberiniz olsun:)
bende kaçtıııım
allahım kabul etsin inşallahKızlar menümü yazayım yoksa uyku bastırıyor kalkıp bi abdest alıp yasin okucam
sahur
iki dilim ekmek
bir yumurta
2-3 çatal peynir
bir kase yoğurt
bir bardak çay
domates salatalık maydanoz
akşam
yarım kase ezo gelin çorbası
bir posiyon haşlama tavuk eti ( göğüs kısmından )
4-5 elma dilim haşlama patates
salata
bir litre su
ara
bir yeşil elma
suyum yatana kadar 2,5 lt olur spor olarak yürüyüşüm sayılabilir
Bugün yemekleri babam yaptı güzeldi ama makarnada sanki gözüm kaldı amannn neyse zaten pek sevmemm böyle yani yemekler arttı yarında yeriz artık öpüyorum hepinizi sabah görüşmek üzere
ellerine sağlık canım şimdiden, seni hayırlı evlat seni :)
eşim gelince net öylece kalıverdi.
herkeslere sevgiler, görüşürüz
kolay gelsin canım
teşekkür ederim ablacım:)
tabi ceviz önemli bencede, sanada kolay gelsiiin
allahım kabul etsin inşallah
nasıl dilek hakkı anlamadımsaol canımm valla bugün hamaratlığım tuttu dinlene dinlene yaptım temizliği üstüne bir de incir uyuttum afferinnn bana inşallah güzel olur kalorisi düşük bi tatlı
bu arada nasıl geçti annenler ?
saol balımm hiç öyle kolaysa başına gelsin falan demiyorum
amin canımm inşallah
Kızlar bugün annemin hatiminin hamimlerini okudu bir dilek hakkı bana verdi yada dua desem daha doğru olur bende dua ettim duamda sizlerde vardınız inşallah kabul olur öpüyorummmm hepiniziii ben kuran okumaya gidiyorumm