Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günayyyyyyyyyyyyydddddddddddddddddddıııııııııııııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrr minnak kızım uyutmadı anne acıtım talkk diyee neyse şimcik sosili yumurta yiyom ayranla ayran istedi sabah sabah anasına çekmiş :))

sanırım kırızı kart yicemm belim kopuyooo

bu hafta ara vercem gibi

şimdilik iyi günler diliyorum

günaydınnnn oy yerim ben onu ayrandan bıyıkda yapıyodur küçük kuzu:emir_bebek::103:

bugün bir günaydında benden:)
günaydın millet......:KK42:

günaydınnn metracım

Gunaydın herkese :KK16::KK16:

Elizim günaydın bu karışıkıkta tşk edemedim spor listesi için eline koluna sağlık kuzum emeğine sağlıkk

hepinize hayırlı günler olsun ya bismillah diyip kakılmışlığa girişeyimmm :KK16::KK16:

Hayırlı pazarlar
Ben yeni kalktım sayılır sütçüyü bekliyorum sütü alıp kaynatayım Nişantaşı pazarına gideceğim ceviz almaya:))
Ayşecim teşekkür ederim iyi dileklerin için sen kaynana oldun tabii benden kıdemlisindir Allah sizi de bir yastıkta kocatsın
Nursena afiyet olsun kuzuya sen de erken Bayram yaparsın belki bikaç gün daha tutarsan şurada 10 gün kaldı zaten
Yasemincim kolay gelsin sana da işlerinde
Ben bikaç gündür dinlenmedeyim bugün de en fazla çamaşır yıkar asarım
Kızlar belki yarın gelir belki de bugün daha konuşmadık
Tabii bir de yemek işi var hiç yemeğim yok 3 gündür yemek yapmadım

Son düzenleme:
selam:)

bugün akşam iftara halamları davet ettik, misafirimiz var yani:)

eşimde dışarda daha gelmedi, ama az kaldı yakında damlar goncam eve:)
dışardan alınıcak varmı diye sordu telde az önce, bende sayıyorum işte şu bu diye o arada da benim muhabbet kuşumda durmuş bana ne dedi kızlar biliyomusunuz; sen bi sus diye bi bağırdı bana:KK70:DDD
benim kuş 3-4gündür çok agresif, genelde negatif kelimeler kullanıyo, sıcaktan galiba diye düşünüyorum.....

kısada olsa size bi bakıyım dedim:)
bi asuman ablam görünüyo şuan burada; s.a. ablacım:):KK16::KK16::KK16:

neyse haydi bende kaçar artık:)
işler beni bekler.....:KK3:

Hayırlı pazarlar
Ben yeni kalktım sayılır sütçüyü bekliyorum sütü alıp kaynatayım Nişantaşı pazarına gideceğim ceviz almaya:))
Ayşecim teşekkür ederim iyi dileklerin için sen kaynana oldun tabii benden kıdemlisindir Allah sizi de bir yastıkta kocatsın
Nursena afiyet olsun kuzuya sen de erken Bayram yaparsın belki bikaç gün daha tutarsan şurada 10 gün kaldı zaten

hayırlı pazarlar:):KK3:
nişantaşı pazarında cevizler dahamı güzel yoksa ablacım? ondanmı orası??

Selamlar

herkese güzel bir pazar günü diliyorum.

Asuman ablacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin eşinle sizlere. İnşallah bize de nasip olur o kadar yıl bir yastıkta.

Filizcim annennene geçmiş olsun canım.

Herkese günaydınlarrrr çoğumuz uyanmışda gelip yazmış bile :)

Ben bugün biraz geç kalktım haftasonu ev işlerine biraz bakayım 2 haftadır elimi sürmüyodum kadıncağız herşeyi kendisi yapıyor bugün anneye yardım günü temizlik başlasınnnnnnnnnn:KK55::KK55:

hayırlı pazarlar:):KK3:
nişantaşı pazarında cevizler dahamı güzel yoksa ablacım? ondanmı orası??
Aleyküm selam meyracım
Pazarda ceviz daha güzel güllaçta ceviz önemli tabii:KK53:
Kolay gelsin sana da canım
Selamlar

herkese güzel bir pazar günü diliyorum.

Asuman ablacım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip etsin eşinle sizlere. İnşallah bize de nasip olur o kadar yıl bir yastıkta.

Filizcim annennene geçmiş olsun canım.
Sağol esracım siz de görün inşallah daha nice seneleri çocuklarınızla birlikte:KK16:

Ben bugün biraz geç kalktım haftasonu ev işlerine biraz bakayım 2 haftadır elimi sürmüyodum kadıncağız herşeyi kendisi yapıyor bugün anneye yardım günü temizlik başlasınnnnnnnnnn:KK55::KK55:

ellerine sağlık canım şimdiden, seni hayırlı evlat seni :)

Hayırlı pazarlar

ayy valla sevindim bayrama zor oluyo başkasının evinde adet falan
gezince orda burda
allah izin verirse kadir gecesi inşallah temizlenirim öle işte yemek bendede yok asuu pide istiyo eşim rahatım çorba yapıcam bi dövme ısaım azda soğuk çorba yapasım var bakalım

vişne aldım ayıklanacak şurup kaynatayımm iyi içiliyo asitlilerden iydir gene

kahvaltı hazırladım tatile gelmiş bi akrabamız yoldan geçerken bi mola kızları bi sevelim diye uğrucalarmış onları bekliyom bende

1 hafta suya çok yüklenirsem sanırım cumayada eksi çıkarımmm inşallahhh

eşim gelince net öylece kalıverdi.
herkeslere sevgiler, görüşürüz:KK3::KK3:

kolay gelsin canım

Aleyküm selam meyracım
Pazarda ceviz daha güzel güllaçta ceviz önemli tabii:KK53:
Kolay gelsin sana da canım

Sağol esracım siz de görün inşallah daha nice seneleri çocuklarınızla birlikte:KK16:

teşekkür ederim ablacım:)
tabi ceviz önemli bencede, sanada kolay gelsiiin:KK54::KK54:

canım benim rabbim dahada güç kuvvet versin sana inşaallah, senin hep yar ve yardımcın olsun inşaallah bitanem benim.....
rabbim sabredenlerle beraber......
daha ne yapcan canım benim, bi ton iş yapmışsın.....
inan ben senden daha az iş yapmışım dün.....:26::26:
ellerine kollarına sağlık canım.......
inan bu dünyada mecbur koşturuyoz gerçekten.....
hep imtihandayız hepimiz bi şekilde.....
inan varya canım; kalbim tam olarak sadece rabbimi anmakla huzur buluyor.......
neyse bi ton laf ettim, kocaman öpüyorum seni canım:KK54::KK54::KK54:

bende kaçıyım artık kızlar, geçmişi okudum hızlıca bitirdim emmeeee alıntılarıma cevap yazcak şuan vaktim yok, halletmem gereken işlerim var şuan.
ama müsait bi vaktimde hemen burda biteceğim haberiniz olsun:)
bende kaçtıııım:KK3::KK3:

ne güzel yazmışsın ellerine yüreğine sağlık:KK16::KK16:

Kızlar menümü yazayım yoksa uyku bastırıyor kalkıp bi abdest alıp yasin okucam

sahur
iki dilim ekmek
bir yumurta
2-3 çatal peynir
bir kase yoğurt
bir bardak çay
domates salatalık maydanoz

akşam
yarım kase ezo gelin çorbası
bir posiyon haşlama tavuk eti ( göğüs kısmından )
4-5 elma dilim haşlama patates
salata
bir litre su

ara
bir yeşil elma

suyum yatana kadar 2,5 lt olur spor olarak yürüyüşüm sayılabilir

Bugün yemekleri babam yaptı güzeldi ama makarnada sanki gözüm kaldı :KK53: amannn neyse zaten pek sevmemm böyle yani yemekler arttı yarında yeriz artık öpüyorum hepinizi sabah görüşmek üzere
allahım kabul etsin inşallah

diger odalar bitti şimdi sıra salonda off bacaklarım kırılıyor resmen
herkese hayırlı pazarlar ve iftarlar inşallah ....

ellerine sağlık canım şimdiden, seni hayırlı evlat seni :)

saol canımm valla bugün hamaratlığım tuttu dinlene dinlene yaptım temizliği üstüne bir de incir uyuttum afferinnn bana :KK9::KK9::KK9: inşallah güzel olur kalorisi düşük bi tatlı :KK56:

bu arada nasıl geçti annenler ?

eşim gelince net öylece kalıverdi.
herkeslere sevgiler, görüşürüz:KK3::KK3:

kolay gelsin canım

teşekkür ederim ablacım:)
tabi ceviz önemli bencede, sanada kolay gelsiiin:KK54::KK54:

saol balımm :KK16: hiç öyle kolaysa başına gelsin falan demiyorum :KK35:

amin canımm inşallah :KK34:

Kızlar bugün annemin hatiminin hamimlerini okudu bir dilek hakkı bana verdi yada dua desem daha doğru olur bende dua ettim duamda sizlerde vardınız inşallah kabul olur öpüyorummmm hepiniziii ben kuran okumaya gidiyorumm :KK34:

saol canımm valla bugün hamaratlığım tuttu dinlene dinlene yaptım temizliği üstüne bir de incir uyuttum afferinnn bana :KK9::KK9::KK9: inşallah güzel olur kalorisi düşük bi tatlı :KK56:

bu arada nasıl geçti annenler ?

saol balımm :KK16: hiç öyle kolaysa başına gelsin falan demiyorum :KK35:

amin canımm inşallah :KK34:

Kızlar bugün annemin hatiminin hamimlerini okudu bir dilek hakkı bana verdi yada dua desem daha doğru olur bende dua ettim duamda sizlerde vardınız inşallah kabul olur öpüyorummmm hepiniziii ben kuran okumaya gidiyorumm :KK34:
nasıl dilek hakkı anlamadım

yani canım kuran ı kerimin sonlarına doğru dualar var onları okurken dilek tutuyorsun her dilek için de bir ipe bir tane açılacak şekilde düğüm atıyorsun toplamda sanırım 7 oluyordu anneme sorarım hangi surelerde kaç tane oluyor diye işte sonra bu ipi alıyorsun kadir gecesinde açıyorsun tek seferde sorunsuz açılırsa dileğin oluyor kendimi bildim bileli bizimkiler böyle yapıyorlar kabul oluyor da dileklerimiz inşallah bu da kabul olur :KK34:

Bu arada biz iftarımızı açtık bulaşıkarımı bile halledip geldim açmayan herkese hayırlı iftarlar Oruçlarımız kabul olsun inşallah :)

X