selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr
Ve gecenin Assolisti geldi
Çok şükür bu geceyi kazasız belasız atlattım ve hazırlıklarım tam bittiğinde eşimin yeğenleri geldi ( tam ben duşa ayağımı atmışken tabi büyük kızım karşıladı onları )
KV ve büyük kızı daha sonra geldiler birlikte kuaförde saç kestirdiklerinden.
Küçük Görümcede artık ablasımı anasımı birşey dedi bilmiyorum ama geldi ki gelmeyeceğini düşünüyordum birde yarın için bizi iftara davet etti ( biraz zorunlu bir davet oldu
sonuçta ablasına ve annesine bir hafta evvel söylemişti bizide mecburiyetten çağırıdı sanırım ) eşimde herkesin içinde ben bilmem yengen bilir diyince biraz bozuldular
İstemedende olsa kendi krallığımı ilan etmiş oldum eşimin sayesinde bende tabiki geliriz dedim
Yaptığım tüm yemekleri herkes çok beğendi bir tek küçük görümcem yemekleri tuzsuz buldu eşimde anında biz sağlıklı besleniyoruz fazla tuz iyi değil zaten dedi
Her zamankinden fazla özen gösterdim bu sefer hatta bir ara netten peçete katlama tekniklerinden birini yaptım değişiklik olsun diye
Eşimin yaptığı güllaçada bayıldılar tabi ben yine yemedim hem sevmem hemde datlı bu güne kadar yaramadıda bugünmü yarayacak Sağ olsun eşim sofraları toplamama yardım etti ( Ablası bir kere iki üç bardak getirdi sonra oda diğerleriyle yapıştı koltuğa küçüğü hele abisi yardım ederken yarım ağızlada olsa abi biz dururken sana yakışmaz demedi Neyse bende yarın kom baba gibi otururum ödeşiriz
Şükür fazla kaçırmadım üstelik çok fazla yapmadığım halde bir sürüde yemek arttı bırakın Pazar akşamıda eşimin anannesine iftara davet edildik eşimin ablası gidecekmiş ille sizde gelin bari bir arada olalım dedi benimkide tabi anında tamam dedi Hemen dolaba koydum yemekleri nasılsa bozulmaz ısıtılmadığı sürece artık pazartesi birşey olmamışsa yeriz onlarıda sonuçta günah okadar yemek dökülmez olmadı pilavı buzluğa atarım en azından nasılsa gündüz küçük kuzuya çorba falan yediririm
Geçmişte cidden çok farklıymış her şey. Ne olursa olsun bugünler daha güzel bence :)
Ailenin yaptıklarını desteklemesi çok güzel bir şey. Ve bence anne baba iyi davranıp, anlayışlı olduklarını gördükçe evlatlar da daha vicdanlı olup hatadan uzaklaşıyor. ben mesela, anneme babama kıyamadığımdan onları üzcek bi şey yapmak istemiyorum. vicdanım sızlıyor hep. ama çevremde görüyorum, çok sıkı yetiştirilen çocuklar anlayıştan uzak olduğu için ailesini önemsemeden hareket edebiliyor
o yüzüğü en mantıklı kabul etme sebebim kesinlikle bu olabilir :) Çok teşekkür ederim
ablam için dileklerin için de Allah razı olsun
Bu akşam neler olcak bakalım sizin evde akşama anlatımını heyecanla bekliyorum
Canım çok haklısın çoğu genç anne baba fazla sıktıklarında yapmak istediklerini gizli saklı yaparlar. Benim bir arkadaşım vardı babası zorla kapatmıştı kızı ve evde tv izlemek bile ona göre büyük günahtı. Kızı çarşaf giymeye zorlamışlardı ve bir gün kızı dışarda farklı bir şehirde gördüm ( kendi oturdukları şehirden biraz daha uzakta bir yerde ) ve gözlerime inanamadım
Kız resmen minicik bir etek giymiş üzerinde neredeyse göğüsleri görünen bir üst ve ful makyaj
Kızım dedim bu ne hal sonuçta ben o dönem annem babam sıkmadıkları halde okadar acık giyinmiyordum ve kız resmen dedi ne yapayım izin verseler bende normal giyinirim ama onlar beni zorladıkca şeytan intikam almak için daha fazlasını yap diyip duruyor diyordu çatlak
Anne baba evladına olabildiğince yakın ama bir öte yandanda onların anlamayacağı kadar akıllıca davranıp onları takipte etmeliler bence
Dediğin gibi o yakınlık onlara zamanlada olsa vicdanlı ve daha düzgün davranmayı öğretecektir
RAbbim hepimize hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder inşallah ...Aminnnnnnnn
esracımm düşüncen evet çok güzel ama kilo almamızın çoğu sebebide ailede yada arkadaş ortamında yaşadığımız sorunlar yüzünden kendimizi yemeğe vermemizz genelimiz ölee şahsen ben bunalınca kendimi dolaba yapışık gibi hissederimm buraya az çok sıkıntı dertlerimizi yazarak en azından piskolojik rahatllıyoruz gibime geliyo bişeyler atıştırmakk yerine burada sizlerle konuşmak rahatlatıyo benii yoksa 5 yıldır burda olmazdım demii ama sanırım diyet yapmayan düzen olmayan kilo vermeyene naşşş diyosnuz gibime geldii sadece ne yediklerimizi ve sporumuzumu yazalım yanii oruç kafayla yanlışmı anladım ben acepaa
Aslında konuyu fazla uzatmak istemiyorum sonuçta baya olmuş bu konuyla ilgili birşeyler yazılalı ama bende fikrimi belirtmeden geçemiyeceğim kusura bakmasın kimse
Nursenacığım sana söylediğin herşeye virgülünden noktasına kadar katılıyorum
Daha evvelde bu mevzular oldu ve bir kaç arkadaşımız sırf bu yüzden aramızdan ayrıldı ve neticede evet kilo vermek için geldik ama seninde dediğin gibi bizler burada hayatımızı paylaşıyoruz ve hayat sadece kilo vermekten ibaret değil
Eğer sadece kilo ve spor olayı olmuş olsaydı eminim burada kimse kalmazdı ve böyle güzel arkadaşlıklarda kurulmazdı
Ben kendi adıma söyleyebilirim ki eğer öyle olmuş olsaydı ben evde not defterine kendim yazıp sonrada kendim üzerinden geçer yada reelde ya bir doktora yada bilen bir arkadaşıma danışırdım hiç işimi güçümü buraya uğrayacak şekilde ayarlamazdım
Yeri geldiğinde gözümü açar açmaz buraya damlıyorum ve yeri geldiğimde bende içimi döküyorum
Hadi sen oruç kafasıyla okudunda böyle algıladın ben daha yeni okuduğum halde tok karnına aynı şeyi hissettim maalesef
Dediğin gibi belki bende yanlış anladım ama şu an içimden geçenler bu
Eğer birilerinin canınıda sıktıysam af ola ama içimde tutmak istemedim
Nursenacığım bu arada hislerime benden önce tercüman olduğun için ayrıca seviyorum seni
ekran görüntülerinizi almıştım, hiç zayıflayamamışsınız pis şişkolar demeyi de lütfen ihmal etmeyin
İşte benimde kast ettiğim aynen bu
Kusura bakma esra ama bunu kaçıncı kes yapıyorsun. Nüket topikten ayrıldığı zamanlarda onun yazdığı şeyleri ara ara hatırlatıp aklı sıra şaka yaptın ama Ramazanla ve konuşmalarla ilgili yazdığın şeylerle şu yazdığın cümle çok çelişiyor bence
Belki benim tam tersi düşünüyorsundur, yahu bu banu gece gece takacak şeymi bulamadı diyorsundur ama gerçekten iyi niyetli olduğuna inandığım ve asla bu tarzda uslupta olmayan bir arkadaşımız ( ki aylarca birbirimzin kahrını çektik topikce ) hakkında bu şekilde yazmış olman bence şaka olmamalı.
Bana kızma ne olur ama bazen çok fazla sivri dilli olabiliyorsun. Şimdi belki mesleğinden ileri gelen bir şeydir diyeceğim bu sefer yine NÜkette aynısını demişti diyeceksin o yüzden demiyorum
demekki seninde tarzın bu
Gece gece can sıkmak istemezdim ama deminde dediğim gibi net olmak istedim ve içimde biriktiripte patlayacağıma hoş görünüze sığınarak fikrimi söylemek istedim
Hee eğer herkes aynı fikirdeyse sıkıntı paylaşımı ve dedikodu olayıyla ilgili ben kendi adıma bir daha yazmayı veririm olur biter
Dedikoducu ceco nasılsa birşekilde içini dökecek birini bulur
herkese selam kızlar ben o kadar uğraştım kilo vermedim artı 2 kg aldım şimdi 3 gündür doktora gidiyorum kolestrol tavan yapmış tahliller berbat üstelik psikiyatriye sevk etti doktorum hipotiroidi testlerim berbat sanırım pazartesi doktor kontrolunden sonra diyetisyene başlıcam insilün direnci araştırılıyor bende o kadar sağlıklı besleniyorum artı kalori hesabı ile yiyiyorum çıldırıcam sanırım benim için profosyonel yardım zamanı gelmiş .....
Aramıza hoşgeldin diyelim o zaman
Gazan mübarek olsun
merhaba ben 90,900 oldum. 94 kiloyla aranıza girdim. spor ve diyet beraber yapıyorum. herkese başarılar dilerim.
Sende aramıza hoşgeldin
HAFTANIN 1.si _________ - 2,1 kg. ________ nothingg
HAFTANIN 2.si _________ - 1,8 kg._______________ esrammm00
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,5 kg. __________ asuhan
Kızlar harikasınız
İnşallah çok daha güzel kilolar verdiğinizide görürüz
darısı kilo veremeyen başta ben olmak üzere diğer tüm arkadaşlarımızın başına