selam millet.....
geçmiş baya birikmiş, onları hallettim epeydir bende:)
yalnız bi ara net gitti geldi, o arada galiba alıntılarım gitmiş hep yaaa, şimdi farkettim
((
neyse kusura kalmayın bu seferde aklımdakilerle yazayım artık, oldumu?......
nurgucum canım başınız sağolsun.
mutlaka anne için çok zor bi durum
eliz canım ablan hayırlısı ile doğumunu yapar inşaallah hayırlı bi şekilde canım......
ve enişte bence seni çok seviyor, güzelde bi davranış sergilemiş bence. ama sen bazı şeylerden emin değilsin kendi içinde belirttiğine göre, acele etme derim, içinde emin ol ona göre adım at bişeylere, çünkü evlilik bu, evlilik insanın hayatının dönüm noktası ve bu yüzden çok iyi düşünülmesi gereken bi konu.
mesela bazen karşıdakinin çok iyi olması yada seni çok sevmesi bile yeterli olmuyo bence evlilik için; seninde onu sevmen lazım ve vs vs işte canım.....
hassas konular bu konular yani canımcım, çok iyi düşünmek lazım.
seni seveni bulmakta önemli tabiki sende hoşlanıyorsan bence.....
çok doğru söylüyorsun..
her birinizin deneyimi, tavsiyeleri çok önemli benim için.
çok çok teşekkür ederim
Geçen haftaki kilom 99.8
Bu haftaki kilom 98.0
Giden kilo : 1,8
Spor : hiç yok
Kızlar merhaba herkese ;
Hastalığım yüzünden hiç girip bakamıyorum aklım fikrim onda olduğu için elim bişeye gitmiyor.Kusura bakmayın nolur toparlanınca psikilojikmen yine aranıza gelicem.Geçmişide okuyamadım.Bu hafta bu kadar kilo kaybını beklemiyordum ama regl döneminden çıkışım etki etti sanırım çünkü baya yoğun geçiriyorum.Beslenme konusunda çok kötü bir haftaydı doğrusu hiçbişey yemiyorum eksik besleniyorum ama yoğurt ve maydonoz tüketiyorum hareket hiç yok ama hiç yani paso yatış eve gelince.Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.Yenam ve Eliz şimdiden ellerinize sağlık liste için .Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.
Canım benim çok geçmiş olsun. kendini toparlamaya çalış bu dönemde.
Acil şifalar diliyorum sana inşallah.
Ayy arkadaşlar ben bildirim yapmadım diyet falan yapmayınca
Kilom 90.8 90.5 arası gidip geliyor son bir haftadır, dünyaları yememe rağmen aalmıyorum çok şükür ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. genelde bir ayda 8 kilo verir sonra bırakır on kilo alırdım demekki daha kalıcı vermişim diye düşünüyorum bu kez.