Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Helal olsun hemşerime bize rağmen nasıl da verirmiş kiloları maşallah :KK16::KK9::KK9::KK9:
Saol Asum beni utandırma nolurr.bugün spora gidemiycem reglin etkisi şişmeye başladım birde çok terliyorum orada akıyor resmen bugün izinliyim yarında yapamam pazar leslie yaparım evde inşallah bilmiyorum kg verdiğimi gördükçe bir istikrarlılık geliyor ama bizler yeniyiz 6 aydır burdayım eski olan arkadaşlarım sizlere minnettarım sizlerin sayesinde 15 kg gitti hepinizi çok seviyorum ayrı ayrı

Asum ayrıca bize rağmen kg verdin tabirini kabul etmiyorum.evet size rağmen kg verdim sizler var olduğunuz için ve verilceklerde cabası

Mekkeden selamlarr ,sevgilerr , hayırlı cumalar canlarııımmmm :KK16::KK16:

hepinizi çooookk özlediimmm ...

12 gündür mekkedeyiz , bayramın 2. günü medineye geçeceğiz :KK66:

olmayacak bişey oldu , ilaç içmediğim halde adet oldum , 2 gündür ara verdim maleseff :KK43:((

kızlarrr inanılmazzz bir duygu burası ,anlatılmaz yaşanırr , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,dualarımdasınız , öpüyorum ,sizi seviyorum , Allaha emanet olunn :KK16::KK54::KK54::KK54:
oyy nası duygulandımmm bizide dualarına kattığın için teşekkür ederim allahım inşallah gelincede sana bi yavrucak nasip eder cücüşüm kocaman öpüyorum senii
Asum ayrıca bize rağmen kg verdin tabirini kabul etmiyorum.evet size rağmen kg verdim sizler var olduğunuz için ve verilceklerde cabası
oyy oyyy tebrik ederemm azim olmasa veremezdinn yılbaşına çıtır olcen çıtırrr

Mekkeden selamlarr ,sevgilerr , hayırlı cumalar canlarııımmmm :KK16::KK16:

hepinizi çooookk özlediimmm ...

12 gündür mekkedeyiz , bayramın 2. günü medineye geçeceğiz :KK66:

olmayacak bişey oldu , ilaç içmediğim halde adet oldum , 2 gündür ara verdim maleseff :KK43:((

kızlarrr inanılmazzz bir duygu burası ,anlatılmaz yaşanırr , Rabbim isteyen herkese nasip etsin ,dualarımdasınız , öpüyorum ,sizi seviyorum , Allaha emanet olunn :KK16::KK54::KK54::KK54:

Aynurum çok mutlu oldum seni gördüğüme. Ne güzel şeyler yaşıyorsun, bize de kısmet olur inşallah. Dualarında bizi de say canım, Allah kabul etsin inşallah. Öpüyorum seni özlemle.

Elizcim arkadaşların dediği gibi daha erken sanırım bebeğin doğum şekline karar vermek için. belki tekrar döner bikaç haftada. siz zaten yanına gidiyorsunuz sanırım, bence biraz daha beklemeli. doktorların sezeryan tutkusu malum, doktoruna ne kadar güvenebilirsiniz bunu sezdirmeden bi daha tartmak lazım. inşallah hayır ve sağlıklı biçimde kavuşursunuz yeğenine.

yüzük konusuna gelince ise bazı şeyler bir cesaret oluyor tatlım. annem babam boşandığı için ben hiç evlenmeyeceğime inanırdım. eşimle tanışınca değişti tabi düşüncelerim, kendime güvenim eksik olsa da. ama havuza atlamadan yüzme öğrenilmiyor. o yüzden sen karşındakinden eminsen kendine de güven ve dua et cesaret için. Allah insanın karşısına bir kere çıkarıyor doğru insanı.
İnşallah döner de normal olur canım yaa. Hayırlısı tabi her şeyden önce. Ama zaten bugün doktoru da demiş bekleyelim 38. haftamız da bitsin, sonra duruma göre belirleriz rotamızı diye.
Allah razı olsun önerileriniz için hepinizden. Çok kararsız bir durumdayım çünkü, karşımdaki kalbi kırmak zaten istemiyorum, böyle temiz ve beni çok seven birini de kaybetmek istemiyorum bir yandan. Hayırlısı hakkımızda :)

elizcim ablanı Allah bir avazda kurtarsın bir an önce kucağına almayı nasip etsin.amin
Amiin Allah razı olsun. Tüm hamilelerin kolay kolay doğumları olsun inşallah :KK16:
enenm ben bunu düşünememiştim :) Eliz yemez ya, ablasına yedirir bence zorla :)
Ona da yedirmem ki öyle şerbetli, yağlı şeyler falan :KK1:
Ablam baya kilo aldı bir de hamileliğinde. 55 kilodan yukarı çıkamazdı bu yaşına kadar. Şimdi 79 80 arası gidip geliyormuş kilosu. O yüzden biraz üzülüyor tabi ama biz de orda olunca, bir de spor falan yapınca o da gaza gelicektir, hafif hafif katılacaktır bize diye düşünüyorum. bi de kilo üstüne yapışmadı henüz. eminim o benden çabuk incecik olur :KK1::KK1:

hımmmmmmmm cok guzel suprız gercektennnnnnnnnn:KK16:

hayırlısı olsun ınsaallah elız. kendını nezaman hazır hıssedersen ozaman evet de ozaman tak benceeeeeeeee:KK16: cunku en dogru zaman senın hazır oldugun zaman. karsındakının, aılelerın, maddıyatın hazır oldugu degıl bence
çok doğru söylüyorsun :KK16:
Rabbime dua ediyorum zaten eğer o benim için hayırlıysa onu gözümde daha da güzel göster diye :)
Kızlar,

Ben çok susadım..Dışarıda işlerim vardı güneşin altında mahfoldum..:KK50:
Ev de bir yığın iş var yemek yok kafam çok dolu..
İnşallah bir an önce toparlarsın ablacım...
Yarın biraz dinlenmeye vaktin olur da kendine gelirsin umarım.

cnm bende sezerynla dogum yaptım spinal sez oldum ablanada eğer sez olcaksa tavsiye ederim bi onu konussun dr uyla
ama diğer kızlarında dediği gibi daha erken sez normal konusmak için bence 38 olsun en azından ben 39+ da oldum sez
kaldıki erkek bebişler daha geç doguyo :KK55:

sevgilinin süprizi çok güzel olmus bence eferim enişteye :nazar:
evet, bugün doktor da 38i bitirelim sonra bakarız duruma, döner inşallah falan diye konuşmuş. hayırlısı olsun hakkında. bizim paşa biraz uzun normalden ama rahat rahat dönüyo maşallah :KK1:
selam millet.....

geçmiş baya birikmiş, onları hallettim epeydir bende:):nazar:

yalnız bi ara net gitti geldi, o arada galiba alıntılarım gitmiş hep yaaa, şimdi farkettim:KK43:((
neyse kusura kalmayın bu seferde aklımdakilerle yazayım artık, oldumu?......

nurgucum
canım başınız sağolsun.
mutlaka anne için çok zor bi durum:KK43:

eliz
canım ablan hayırlısı ile doğumunu yapar inşaallah hayırlı bi şekilde canım......
ve enişte bence seni çok seviyor, güzelde bi davranış sergilemiş bence. ama sen bazı şeylerden emin değilsin kendi içinde belirttiğine göre, acele etme derim, içinde emin ol ona göre adım at bişeylere, çünkü evlilik bu, evlilik insanın hayatının dönüm noktası ve bu yüzden çok iyi düşünülmesi gereken bi konu.
mesela bazen karşıdakinin çok iyi olması yada seni çok sevmesi bile yeterli olmuyo bence evlilik için; seninde onu sevmen lazım ve vs vs işte canım.....
hassas konular bu konular yani canımcım, çok iyi düşünmek lazım.
seni seveni bulmakta önemli tabiki sende hoşlanıyorsan bence.....
:KK54::KK54:
çok doğru söylüyorsun..
her birinizin deneyimi, tavsiyeleri çok önemli benim için.
çok çok teşekkür ederim :KK16:
Geçen haftaki kilom 99.8
Bu haftaki kilom 98.0

Giden kilo : 1,8
Spor : hiç yok :KK50:

Kızlar merhaba herkese ;

Hastalığım yüzünden hiç girip bakamıyorum aklım fikrim onda olduğu için elim bişeye gitmiyor.Kusura bakmayın nolur toparlanınca psikilojikmen yine aranıza gelicem.Geçmişide okuyamadım.Bu hafta bu kadar kilo kaybını beklemiyordum ama regl döneminden çıkışım etki etti sanırım çünkü baya yoğun geçiriyorum.Beslenme konusunda çok kötü bir haftaydı doğrusu hiçbişey yemiyorum eksik besleniyorum ama yoğurt ve maydonoz tüketiyorum hareket hiç yok ama hiç yani paso yatış eve gelince.Umarım herkes iyidir ve herşey yolundadır.Yenam ve Eliz şimdiden ellerinize sağlık liste için .Kilo veren veremeyen herkesi tebrik ediyorum.

Canım benim çok geçmiş olsun. kendini toparlamaya çalış bu dönemde.
Acil şifalar diliyorum sana inşallah.

Ayy arkadaşlar ben bildirim yapmadım diyet falan yapmayınca :KK1::KK1:
Kilom 90.8 90.5 arası gidip geliyor son bir haftadır, dünyaları yememe rağmen aalmıyorum çok şükür :KK16: ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. genelde bir ayda 8 kilo verir sonra bırakır on kilo alırdım :KK1::KK1: demekki daha kalıcı vermişim diye düşünüyorum bu kez.

Ayy arkadaşlar ben bildirim yapmadım diyet falan yapmayınca :KK1::KK1:
Kilom 90.8 90.5 arası gidip geliyor son bir haftadır, dünyaları yememe rağmen aalmıyorum çok şükür :KK16: ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. genelde bir ayda 8 kilo verir sonra bırakır on kilo alırdım :KK1::KK1: demekki daha kalıcı vermişim diye düşünüyorum bu kez.

Elizcim hangisini yazayım bunların, ya da aynı mı geçeyim? işin acemisiyim malum :KK1:

Bu arada Filiz de bildirim yapmamış, merak ettim :26:

1.73 de yazmış ama gün içinde bildirim yapmamış, bekleyeyim bari.

Elizcim hangisini yazayım bunların, ya da aynı mı geçeyim? işin acemisiyim malum :KK1:

Bu arada Filiz de bildirim yapmamış, merak ettim :26:

1.73 de yazmış ama gün içinde bildirim yapmamış, bekleyeyim bari.

90.8 yaz canım, bu sabah öyleydi diye anımsıyorum. haftaya da 89 olmazsam bana da eliz demesinler :63::63:
Filiz spor bildirimini yapmıştı aslında, o arada yazdı da gözden mi kaçırdık ki canım? ama akşam gelicem de diyordu, belki de iftar öncesi tartıldı tekrar ama henüz girmeye vakti olmadı..

90.8 yaz canım, bu sabah öyleydi diye anımsıyorum. haftaya da 89 olmazsam bana da eliz demesinler :63::63:
Filiz spor bildirimini yapmıştı aslında, o arada yazdı da gözden mi kaçırdık ki canım? ama akşam gelicem de diyordu, belki de iftar öncesi tartıldı tekrar ama henüz girmeye vakti olmadı..

sanırım vakti olmadı girmeye, uyuyakalmıştır belki. bekleyeyim ben bari sahura kadar. sıralamaya girecek arkadaşlara da haksızlık yapmak istemem :)

çok güzel bi sorunumuz var, tabloyu yayınlayamıyorum. hata veriyor. ben biraz daha deneyeyim pcyi eşime vermem lazım sonra, öbürü de deli eder beni yapana kadar.

X