- 18 Temmuz 2013
- 565
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler fıstıklar,
Nasılsınız? Umarım herkesin keyfi yerindedir. biz dün akşamdan beri annemlerleyiz. beraber sahur, bu akşam da iftar yaptık. o yüzden uğrayamadım pek.
Banucum kızın dönüyormuş, hayırlı olsun. bu ayrılık çok yıprattı sizi, ama kızına güzel bir ders olmuştur sizin ne kadar kıymetli olduğunuza dair. inşallah döndüğünüzde eski sıkıntılar olmadan yeniden başlarsınız.
Filizcim ayağının durumuna rağmen fazla sor yapıyorsun bence. lütfen günlük toplam spor süreni 60 dakikanın altında tut. fazla spor yapmak kilo vermeyi olumsuz etkilediği gibi, yavaş yavaş arttırmak yerine birden belirli bir tempoya girersen eklem ve kas sakatlıklarına davetiye çıkarıyor. üstelik senin ayağında kırık var. ters bi hareketle tamamen sporu bırakmak zorunda kalabileceğini düşünüp kendini çok zorlama canım. ayrıca öyle üzücü şeyler düşünme, eşine de söyleme. İnşallah çok daha aktif olduğun günler gelecek, ne kötürümlüğü. sadece birazcık sabır kuzum
Yasemin abla tatlıyı çoktan yemişsindir belki ama ben de Asuman ablanın tarifini yapıyorum irmikle, güzel oluyor. hatta irmiği 8 değil de 10 kaşık koyup kek kalıbıyla dondurunca güzel bir sunum da çıkıyor ortaya. ama şekeri de 10 kaşık koyuyo olabilirim, biri 10, biri 8di neyse afiyet olsun ablacım :)
Zeynepcim umarım her şey yolundadır. okuduğumdan beri aklım sende. biz de seni çok özlüyoruz tatlı kuzu.
İyi sahurlar güzeller bişeyler yedim geldim.Allah yarınıda nasip etsin.MEhtapp nöbetçi senmisin kuzum :)))
ohhh imrendimm ne güzel valla arkadaşlar oturmuşsunuz
benim babamda asker eşimde benim daimi bir arkadaşım olmadı malesef çok isterdim ilk okul arkadaşımla falan görüşmeyi kimbilir hangi dağda allahtan face varda bazı lise arkadaşlarımı buluyorum 1 kere de uluşuk çok eğlenceliydi nlar ankarada devamlı görüşüyolar çatlıyom ben burda
içki konusunda bişey diyemiyommm sen gel bide muğlayı gör(((
allah ıslah etsin aile den geçiyo herşeyy ne ekersen onu biçersinnn
face de bi söz var çok hoşuma gitti yazayım sana
Anne ve baba çocuğunu yalnız yemekle değil edep ve terbiye ile de beslemelidir ki ruhu hastalanmasın
bu arada eşim kilo aldığından tartıl diyom tartılmıyo bile bana diyoki ödem var bende ödem:))))))))))
Canım inşallah sorununuz çözüme ulaşır dualarımız seninleben de aynen senın gıbı dıyordum suprız bır sekılde ızın verdıler bana. ınsaallah sana da kısmet olur ben daha once 7-8 ay falan calısmıs olsam da aynı ısyerınde 4.5yıldır calısıyorum ve dını bayramda 4 gun tatıl dısında tatıl de yapmıyoruz oyuzden cok yıpranmıstım bu cumartesı cok ıyı oldu sen dahıl herkese dılerım aynısını cunku cok ıyı anlıyorum senı.
valla dun esım buyuk bır hata yapmıs sırket 1500 tl kaybedecek bu yuzden. ben de belge uzerınde hata yapmısım 55000 dolarlık bır ıs rıskte oyuzden odemesını almak adına. baya streslıyız yanı bugun.ve bır gun de gececek bırsey degıl 1 ay ıcınde sonucuna ulasabılecegımız bırsey yanı
Dün bende uyuttum çok güzel çok hafif bi tatlıymış ilk defa yedim ama beğendim doğrusuasuu çok şeker koyma zaten tatlı oluyoo]ben burdaki gibi yaptım 1 kaşık şeker koyuyor aslında koymasam bile olurmuşhttp://............com/2012/10/05/incir-uyutmasi-nasil-yapilir/
Canım bizde seni özledikSelamün aleykümm...
günaydınn...namazdan sonra yattım 4 saattir yatakta dönüp duruyom uyuyamadım..kalktım bende biraz size bakam dedim ama kimsecikler yok...geçmiş okumayada halim yok başım fena...bugünlerde iyi değilim..morall sıfırın altında....diyet yerlerde sürünüyo...ama şuan onu bile düşünücek halim yok...gece anneme geldikk ve bugün eve geçicez bi daha bakabilirmiyim size bilmiyorum...özlüyorum sizi...neyse kaçıyorum şimdi bana dua edin öptüm hepinizi...Allaha emanet olun....
slm tontisleriiiimmmmm
hayirsiz ben gitmeden bi ugrayip selam vereyim dedim
Ramazan bi yana izin hazirliklari bi yana inanin hergünüm yogun gecti
Ama cok sükürki bugün valizlerimizide kapattik nasipse sali günü sabah namazindan sonra yola cikiyoruz
Insallah yollar bosturda carcabuk variriz memleketimize Arabayla gelicez yorucu gecsede icim kipir kipir
Umarim sizdede hersey yolundadir ben Ramazanda kilo alirim sanmistim ama bütün artilarimi verdim simdilerde 93 küsürlerdeyim Ramazan boyunca burda olsaydim 80leride ucundan görücektim heralde Allahim sabrini veriyo cok sükür iyi geciyo Ramazan baya gec aciyoruz ama yinede zevkli gecti simdiye kadar
Hakkinizi helal edin canlarim iyi kötü birsürü sey paylastik gitmek var dönememek var ama iyiki sizi tanimisim cok öpüyorum hepiniziiiiii kendinize iyi bakinnn insallah geldigimde kaldigim yerden devam edicem
yerim ben o küçük cadıyı sağol canııımm köydeydim. herkesi yerinde alayım iftara dedim iftarlar verdim. köydeki evimi temizledim.bayramı köyde geçirecez evim hazır olsun istedim. kanepeleri, koltukları, halıları yıkadım.köydeki camların pimapenleri hep sinek pisliği oluyor.ara ara onları silip ilaçlıyorum. ilaç etkisini göstermiş bu sefer sadece tozluydu onları silip ilaçladım.sadece kapılarla mutfak dolaplarım silinecek kaldı. bir ara gider iki saatte temizlerim.kompostoluk şeftaliler olmuş bitmeden biraz komposto yaptım.biber, kabak toplayıp kurutmaya koydum.kışlık kuru dolmalıklarım hazır olsun dedimsüt aldım yoğurt mayalayıp süzdüm kışlık keş yapıcam.biraz erik topladım çizip sandıklara koydum kurutmaya .ara öğünlerde atıştırmalık olur diye.koşturup koşturup geldim. bu arada şimdi tartıya çıktım 9 gördüm bunca koşturmaya nasıl oldu anlamadım.şimdi yine köye gitmem gerekiyor cenaze varmış.akşama dönerim herhalde.nerdeydin dafi merak ettimmm sordum arkadaşlara sen,i köydemiydinn
bende yatayımm benim küçük cadı sabah 8 de damlıyo anne talt acıktım sabat oldu diyosonrada göz kapaklarımı açıyo parmaklarıyla
:))
selamun aleyküm kızlaarr
ben geldim
nasılsınıızz. henüz geçmişe bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
şimdi çıkıyorum gözümden uyku akıyor.
hoş bulduk zehracım .bu kadar koşturmaya artıdayım ona canım sıkkın biraz. bakalım birde akşam çıkıcam tartıya. sen nasıl oldun canım ben giderken canın sıkkındı düzelmiştir inşallahHoşgeldin dafi ablacım
Sen nasıl birisin bu kadar koşturmaya nasıl dayanıyosun bide oruçsun üstelik
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ablacım çok öpüyorum
kendisi himmete muhtaç dede .kaldı gayrıya himmet edeAvustralya televizyonlarında yayınlanan ve kilo vermeye çalışan yarışmacıları konu alan 'Biggest Looser' adlı yarışma programının sunucusu Ajay Rochester 50 kilo aldı
Programın sona erdiği 2009 yılından bu yana deli gibi yemek yediğini söyleyen Rochester, geçtiğimiz günlerde Las Vegas'ta bir otelin havuzunda eğlenirken görüntülendi.
'O kadar çok yiyorum ki günde 1,5 kilo alıyorum. Sonra yerimden kalkamıyorum. Aslında ölümüne yiyorum' diyen Rochester bir çocuk annesi
Yazdığı diyet kitabı Avustralya'nın en çok satanlar listesine giren Ajay Rochester'in kilolarıyla başı büyük dertte
Eki Görüntüle 761679 Eki Görüntüle 761680 Eki Görüntüle 761681 Eki Görüntüle 761682 Eki Görüntüle 761683 Eki Görüntüle 761684
evet ablacimn ee nede olsa tek askim benimm ne guzel kizlarda seviyolarmis simdiki nesil cok uzak kaldi kitaba herseyi pc den yapiyolar ne edeyim sayfayi cevirince kokusu gelmeyen romani hikayeyi :)
ver gazi nilcecim zira cok ihtiyacim var :) hastalik gecsin oyle bi donecem ki ama saglik herseyin basi tsk ederim bitanemm
cok tskler canim okumakla ne iyi etmissin gercekten insan huzur buluyor Rabbim huzurunu hic bozmasin insallah :)
KIZLAR SÜPERSİNİZ YAAA BENDE ARANIZA YENI KATILDIMM 1 GUNDE NELER YIYOSUNUZ BENDE105 KILOYUMM NE YAPTIYSAM VEREMEDIM TIROİD HASTASIYIM BİDE YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM
Şimdi kızımla konuştuk...
Kızım..Titrek ses tonuyla, anneeee çıktı teller...
Ben..Hiii çok sevindim annem, gözümüz aydın..ağlıyormusun annecim.??
Kızım..Yoooo. tuhafıma gidiyor sadece çok alışmıtım.
Ben.. yaşasın çok sevindim bir an önce görmek istiyorum...
Kendime ne kızıyorum ben doğurdum ne bekliyorum ki...