Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

sahur
menemen
1 ınce dılım kek
1,5 dılım ekmek
iftar
2 çorba kasıgı çorba
yarım tabak (4 kasık) yesıl fasulye
4 kasık pılav
az salata
2 hurma
2 kucuk dılım pıde
kucuk kadayıf tatlısı

su 10 bardak
spor yok :KK43: ıftara mısafırlıkteydım yapamadım

:18:
İyi geceler fıstıklar,

Nasılsınız? Umarım herkesin keyfi yerindedir. biz dün akşamdan beri annemlerleyiz. beraber sahur, bu akşam da iftar yaptık. o yüzden uğrayamadım pek.

Banucum kızın dönüyormuş, hayırlı olsun. bu ayrılık çok yıprattı sizi, ama kızına güzel bir ders olmuştur sizin ne kadar kıymetli olduğunuza dair. inşallah döndüğünüzde eski sıkıntılar olmadan yeniden başlarsınız.

Filizcim ayağının durumuna rağmen fazla sor yapıyorsun bence. lütfen günlük toplam spor süreni 60 dakikanın altında tut. fazla spor yapmak kilo vermeyi olumsuz etkilediği gibi, yavaş yavaş arttırmak yerine birden belirli bir tempoya girersen eklem ve kas sakatlıklarına davetiye çıkarıyor. üstelik senin ayağında kırık var. ters bi hareketle tamamen sporu bırakmak zorunda kalabileceğini düşünüp kendini çok zorlama canım. ayrıca öyle üzücü şeyler düşünme, eşine de söyleme. İnşallah çok daha aktif olduğun günler gelecek, ne kötürümlüğü. sadece birazcık sabır kuzum :KK16:

Yasemin abla tatlıyı çoktan yemişsindir belki ama ben de Asuman ablanın tarifini yapıyorum irmikle, güzel oluyor. hatta irmiği 8 değil de 10 kaşık koyup kek kalıbıyla dondurunca güzel bir sunum da çıkıyor ortaya. ama şekeri de 10 kaşık koyuyo olabilirim, biri 10, biri 8di :KK1: neyse afiyet olsun ablacım :)

Zeynepcim umarım her şey yolundadır. okuduğumdan beri aklım sende. biz de seni çok özlüyoruz tatlı kuzu.

esracıgım annenlere gıdecegını hatırlar gıbıyım eger uydurmuyorsam ya da baska bır zamankı gıdısını hatırlamıyorsam :KK1:

annen ıyıdır ınsaallah sen de guzel vakıt gecırmıssındır.

anneme gıttım dıyınce annemle ılgılı bırsey aklıma geldı ben lıseye gıdıyorum ust katımızda ev sahıbımız oturuyor esının akrabaları da kendı akrabaları da aynı sehırde. hatta kızkardesı ve annesı 10 dk otede. anneme gıttım, kızkardesıme gıdıyorum dermıs annemle balkonda vs karsılastıklarında. annem gıcık oluyorum şu kadına derdı. oysakı kadın ıyı bırıydı sonra sonra anladım annem o kadına gıcık olmuyordu onun sanslı olmasını kıskanıyordu kıskanclıgın, ımrenmenın, uzuntunun adı gıcıklıktı aslında. ayrı sehırlerde okudum, calıstım oyle cok aramadım yerı geldı 6 ay gormedım ama sımdı 3 ay olunca bunalıyorum kaldı kı anne-kız ılıskımız ıyı degıldır sıkı fıkı yanı. ama aılemle olmayı, degısıklıgı, oraya gıdınce kendımı lıse yıllarında hıssetmeyı, bızım evın klasıklerı olan seylerı yasamayı sevıyorum. evde esımle tek otururken aılemden ya da aılesınden bırının olmasını, kalabalık cay ıcmelerı ıstıyor gonul ıste. ALLAH yokluklarını gostermesın gurbetlık de pek zor ıste. sen annemlere gıttım dıyınce annemın bu anısı geldı aklıma.

bana gelınce canım haklısın spor haftada enfazla 4 gun yapılmalı. ayrıca kılomu ve ayagımın durumunu dusunecek olursak daha az eforlu spor yapmam lazım ama kendımı ıyı hıssedıyorum esracıgım oyuzden kondısyonum artabılmesı ıcın level atlıyorum ıste kendımce. bır de benım vucut yakmıyor ıste, oyuzden kendımı zorluyorum zorluyorum derken agrı sızı hıc yasamadım ama nıyeyse ıste gecen gunlerde boyle agrım oldu romatızmaya baglıyorum ben, cunku kesıldı. o gunlerde yagmur yagıyordu bazen gecelerı.

ıkı uc gundur cok ıyıyım sukur agrım yok ama kendımı dınlendırdım de hem haftabası ıkı gun durdum hem haftasonu ıkı durdum yanı fazla bıle durdum aslında. kendımı ıyı hıssettıgım ıcın ve spordan sogumamak ıcın cunku ben sıkılgan bırıyımdır dıyet ıle uzun zamandır ugrastıgıma bakma sen, ben cok cabuk sıkılırım cogu seyden. oyuzden spordan sogumamak ıcın de ıyı olacak bugun spora gıtmek.

ayagıma gelınce ayagıma baktıkca pısmanlıgım var aslında. cunku zayıf bırı olsaydım o ayak okadar cıddı kırılmayacaktı ne oldu bak, tamamen eskı halıne donmeyecek, ayak bılegımde hep sıslık var dıkıs ızlerı boydan boya. hadı gorsellıgı gecelım, ıste yerde otursam kalktgım an ya da yataktan kalktıgımda sopa gıbı katı sert bırsey oluyor ustune basamıyorum 5-10 sn. spor yapabılmek sayesınde bunu unutur oldum spor yapmak bu anlamda cok ıyı geldı bana. spor yapmamı ya da gunluk hayatımı etkıleyecek sekılde agrım olunca da sankı ayagım hıc duzelmemıs hıc duzelmeyecekmıs gıbı hıssettım oyuzden moralım baya bozuldu uzuldum

herkese gunaydınnnnnnnn

ıyı bır hafta olsun ınsaallah hepımıze.

hepınızden dua beklıyorum kızlar. şu ısle ılgılı sorun hakkında ınsaallah bır cozum buluruz resmı daıreler bır acılsın da gorusecegımız bazı kısıler var ınsaallah bıze guzel haberler verırler.

gece 12 bucukta yattım ama bırı gectı saat. cunku ıshal oldum nıye anlamadım kıraz yaptı belkı de bılmıyorum.

sahurdan sonra da uykuya dalamadım bır turlu. sabah da erkenden uyandım esımın sesı ıle. gece burnu kanamıs nıye anlamadık bakalım kontrol edecegız bır daha olursa kesın doktora gonderecegım hıc doktora gıtmeyı seven bırı degıl oyuzden ıkna edemedım bugun. bır daha olursa dedı. hayırlısı bakalım

oyle boyle derken ben 4 saat ancak uyudum sanırım. cok uykum var. haftasonu okadar rahat oruc tuttum kı, cok susayan ben susamadım bıle. yorgunluk yok, uyku yok, aclık yok, susama yok. uykuyu ıyı almak meger nekadar etkılıyor orucun zorlugunu kolaylıgını. esıme de dedım heğ boyle olsam ben 30yıllık kaza oruclarımı da hatta ek oruclar da tutarım dedım :KK16:

sahurumu da yazıp cıkayım ben. bugun yogun ve streslı bır gun.

3 catal karpuz
uc adet marul
yarım domates yarım salatalık
uc zeytın
arkadasımın tarıfı ıle omlet ( ıcınde bır dılım ekmek, cok az kasar, ıkı kasık sut, az yag ve yumurta oluyor, ekmeklerı kucuk kucuk dılımleyıp hafıf gevretıp omletı ustune dokuyorsunuz hem cok doyurucu hem cok lezzetlı oluyor her ekmek ıcıne gayet guzel oluyor normal ekmek de olur dıyet ekmeklerı de yufka ekmek de )

omletımın ıcınde bır dılım kepek ekmegı vardı, ıkı yumurta. esımle paylastık omletı.
ek olarak bır dılım daha ekmek yedım
2 lt su ıle nıyetlendım.

İyi sahurlar güzeller bişeyler yedim geldim.Allah yarınıda nasip etsin.MEhtapp nöbetçi senmisin kuzum :)))

ben yazdım kaçtım :KK1:
ohhh imrendimm ne güzel valla arkadaşlar oturmuşsunuz
benim babamda asker eşimde benim daimi bir arkadaşım olmadı malesef çok isterdim ilk okul arkadaşımla falan görüşmeyi kimbilir hangi dağda allahtan face varda bazı lise arkadaşlarımı buluyorum 1 kere de uluşuk çok eğlenceliydi nlar ankarada devamlı görüşüyolar çatlıyom ben burda

içki konusunda bişey diyemiyommm sen gel bide muğlayı gör:KK43:(((
allah ıslah etsin aile den geçiyo herşeyy ne ekersen onu biçersinnn
face de bi söz var çok hoşuma gitti yazayım sana

Anne ve baba çocuğunu yalnız yemekle değil edep ve terbiye ile de beslemelidir ki ruhu hastalanmasın

bu arada eşim kilo aldığından tartıl diyom tartılmıyo bile bana diyoki ödem var bende ödem:))))))))))

ödemmiş :KK60::KK60: kedidir o kediiiii :KK9:

söz güzelmiş, güzel mesaj ama işte anlayana.:KK34:
bizde arkadaşlarla okadar cok görüşemiyoruz ya bi iki tanesiyle sık görüşüyorum diğerleriyle ayda yılda bir. baya mesafe girmiş aramıza onu farkettim o gün zaten. önceden kardeşim canım canciğerdik ama şimdi değişik. büyüdügümüzden sanırım. bunlar liseden arkadaslarımdı benim. ama ilk okul arkadaslarımlada görüşüyorum ben face cıkmadaan teeeeee seneler önce ilkokul hocamız mezun olurken biz 5. sınıftan buluşma tarihi ayarlamıstı her sene tek bir gün mutlaka diye. anneler gününden bir gün önce cumartesi günü. hala aynı şekilde devam ediyoruz. her sene azalıyor tabi gelenler. ama yinede cok güzel geçiyor kazık kadar olmusuz hocayı görünce şımarıyoruz felan çiçek ol diyince gıkımız çıkmıyor millette bize bakıp gülüyor:KK9::KK9:

aa bideee günaaaaaaaaayydddddddddıııııııııııııııııınnn , ne kaaa kabayıııııııııımm :KK1::KK1:

KIZLAR GÜNAYDIN :KK3::KK3:
Herkeslere güzel bi hafta diliyorum ben uykusuzluktan kafamı kaldıramıyorum benim tek derdim uyku başka bi derdim yok çok şükür:KK16::KK16:

ben de aynen senın gıbı dıyordum suprız bır sekılde ızın verdıler bana. ınsaallah sana da kısmet olur ben daha once 7-8 ay falan calısmıs olsam da aynı ısyerınde 4.5yıldır calısıyorum ve dını bayramda 4 gun tatıl dısında tatıl de yapmıyoruz oyuzden cok yıpranmıstım bu cumartesı cok ıyı oldu sen dahıl herkese dılerım aynısını cunku cok ıyı anlıyorum senı.

valla dun esım buyuk bır hata yapmıs sırket 1500 tl kaybedecek bu yuzden. ben de belge uzerınde hata yapmısım 55000 dolarlık bır ıs rıskte oyuzden odemesını almak adına. baya streslıyız yanı bugun.ve bır gun de gececek bırsey degıl 1 ay ıcınde sonucuna ulasabılecegımız bırsey yanı
Canım inşallah sorununuz çözüme ulaşır dualarımız seninle :KK34::KK34::KK34:
asuu çok şeker koyma zaten tatlı oluyoo]ben burdaki gibi yaptım 1 kaşık şeker koyuyor aslında koymasam bile olurmuşhttp://............com/2012/10/05/incir-uyutmasi-nasil-yapilir/
Dün bende uyuttum çok güzel çok hafif bi tatlıymış ilk defa yedim ama beğendim doğrusu :KK34::KK34::KK34:
Selamün aleykümm...

günaydınn...namazdan sonra yattım 4 saattir yatakta dönüp duruyom uyuyamadım..kalktım bende biraz size bakam dedim ama kimsecikler yok...geçmiş okumayada halim yok başım fena...bugünlerde iyi değilim..morall sıfırın altında....diyet yerlerde sürünüyo...ama şuan onu bile düşünücek halim yok...gece anneme geldikk ve bugün eve geçicez bi daha bakabilirmiyim size bilmiyorum...özlüyorum sizi...neyse kaçıyorum şimdi bana dua edin öptüm hepinizi...Allaha emanet olun....
Canım bizde seni özledik
Umarım önemli bişey yoktur bitanem dikkat et kendine :KK34::KK34:
slm tontisleriiiimmmmm :KK3::KK3::KK3:
hayirsiz ben gitmeden bi ugrayip selam vereyim dedim :KK34::KK34::KK34:
Ramazan bi yana izin hazirliklari bi yana inanin hergünüm yogun gecti :KK52::KK52::KK52:
Ama cok sükürki bugün valizlerimizide kapattik nasipse sali günü sabah namazindan sonra yola cikiyoruz :21::21::21:
Insallah yollar bosturda carcabuk variriz memleketimize :KK16::KK16::KK16: Arabayla gelicez yorucu gecsede icim kipir kipir :21::21::21:
Umarim sizdede hersey yolundadir ben Ramazanda kilo alirim sanmistim ama bütün artilarimi verdim simdilerde 93 küsürlerdeyim Ramazan boyunca burda olsaydim 80leride ucundan görücektim heralde :KK9::KK9::KK9: Allahim sabrini veriyo cok sükür iyi geciyo Ramazan baya gec aciyoruz ama yinede zevkli gecti simdiye kadar :KK16::KK16::KK16:
Hakkinizi helal edin canlarim iyi kötü birsürü sey paylastik gitmek var dönememek var ama iyiki sizi tanimisim cok öpüyorum hepiniziiiiii :KK54::KK54::KK54: kendinize iyi bakinnn insallah geldigimde kaldigim yerden devam edicem :21::21::21::KK16::KK16::KK16::KK5::KK5::KK5:

Canım güle güle gel buralara rabbim hayırlı yolculuklar versin :KK34::KK34:

Banu abla kızın geliyomuş hadi gözün aydın sevindim :KK16::KK16::KK16:

Esram00 kuzum çok geçmiş olsun umarım biran önce toparlanırsın:KK34::KK34::KK34:

günayydınnnnn dün eşim yufka ekmek almış sahura 1 yumurta ile yedim anam yemez olaydımmm miğde ağrısından dolanıyom evde felaketim bugün taş oldu içimde
demekki neymişşş yufka ekmek yemicekmişim sahuda:))

akşama yemek yokkk ne yapsakkiii
şimdilik hoşçakalın

nerdeydin dafi merak ettimmm sordum arkadaşlara sen,i köydemiydinn
bende yatayımm benim küçük cadı sabah 8 de damlıyo anne talt acıktım sabat oldu diyosonrada göz kapaklarımı açıyo parmaklarıyla
:))
yerim ben o küçük cadıyı :KK19: sağol canııımm köydeydim. herkesi yerinde alayım iftara dedim :KK1: iftarlar verdim. köydeki evimi temizledim.bayramı köyde geçirecez evim hazır olsun istedim. kanepeleri, koltukları, halıları yıkadım.köydeki camların pimapenleri hep sinek pisliği oluyor.ara ara onları silip ilaçlıyorum. ilaç etkisini göstermiş bu sefer sadece tozluydu onları silip ilaçladım.sadece kapılarla mutfak dolaplarım silinecek kaldı. bir ara gider iki saatte temizlerim.kompostoluk şeftaliler olmuş bitmeden biraz komposto yaptım.biber, kabak toplayıp kurutmaya koydum.kışlık kuru dolmalıklarım hazır olsun dedim:KK9:süt aldım yoğurt mayalayıp süzdüm kışlık keş yapıcam.biraz erik topladım çizip sandıklara koydum kurutmaya .ara öğünlerde atıştırmalık olur diye.koşturup koşturup geldim. bu arada şimdi tartıya çıktım 9 gördüm :KK43: bunca koşturmaya nasıl oldu anlamadım.şimdi yine köye gitmem gerekiyor cenaze varmış.akşama dönerim herhalde.

Son düzenleme:
selamun aleyküm kızlaarr
ben geldim
nasılsınıızz. henüz geçmişe bakamadım hepiniz iyisinizdir inşallah
şimdi çıkıyorum gözümden uyku akıyor.

Hoşgeldin dafi ablacım :KK3::KK3:

Sen nasıl birisin bu kadar koşturmaya nasıl dayanıyosun bide oruçsun üstelik :KK34::KK34:
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ablacım çok öpüyorum :KK16::KK16:

Avustralya televizyonlarında yayınlanan ve kilo vermeye çalışan yarışmacıları konu alan 'Biggest Looser' adlı yarışma programının sunucusu Ajay Rochester 50 kilo aldı
Programın sona erdiği 2009 yılından bu yana deli gibi yemek yediğini söyleyen Rochester, geçtiğimiz günlerde Las Vegas'ta bir otelin havuzunda eğlenirken görüntülendi.
'O kadar çok yiyorum ki günde 1,5 kilo alıyorum. Sonra yerimden kalkamıyorum. Aslında ölümüne yiyorum' diyen Rochester bir çocuk annesi
Yazdığı diyet kitabı Avustralya'nın en çok satanlar listesine giren Ajay Rochester'in kilolarıyla başı büyük dertte

$80CBF147F13BAF461FB58CEBD794A.jpg $7CE6736C734EDAA5CF9D13C855A.jpg $5959391EDB68B9874117B6EB954A2A.jpg $4129639642D6EFBC94D647F8C28637.jpg $A685117BF27E9F243DA3189C7F7426.jpg $CF1AFBF7277296EBCF5FBC818B9BD.jpg

Hoşgeldin dafi ablacım :KK3::KK3:

Sen nasıl birisin bu kadar koşturmaya nasıl dayanıyosun bide oruçsun üstelik :KK34::KK34:
Rabbim herşeyi gönlüne göre versin ablacım çok öpüyorum :KK16::KK16:
hoş bulduk zehracım .bu kadar koşturmaya artıdayım ona canım sıkkın biraz. bakalım birde akşam çıkıcam tartıya. sen nasıl oldun canım ben giderken canın sıkkındı düzelmiştir inşallah

Avustralya televizyonlarında yayınlanan ve kilo vermeye çalışan yarışmacıları konu alan 'Biggest Looser' adlı yarışma programının sunucusu Ajay Rochester 50 kilo aldı
Programın sona erdiği 2009 yılından bu yana deli gibi yemek yediğini söyleyen Rochester, geçtiğimiz günlerde Las Vegas'ta bir otelin havuzunda eğlenirken görüntülendi.
'O kadar çok yiyorum ki günde 1,5 kilo alıyorum. Sonra yerimden kalkamıyorum. Aslında ölümüne yiyorum' diyen Rochester bir çocuk annesi
Yazdığı diyet kitabı Avustralya'nın en çok satanlar listesine giren Ajay Rochester'in kilolarıyla başı büyük dertte

Eki Görüntüle 761679 Eki Görüntüle 761680 Eki Görüntüle 761681 Eki Görüntüle 761682 Eki Görüntüle 761683 Eki Görüntüle 761684
kendisi himmete muhtaç dede .kaldı gayrıya himmet ede :KK1:

evet ablacimn ee nede olsa tek askim benimm ne guzel kizlarda seviyolarmis simdiki nesil cok uzak kaldi kitaba herseyi pc den yapiyolar ne edeyim sayfayi cevirince kokusu gelmeyen romani hikayeyi :)

ver gazi nilcecim zira cok ihtiyacim var :) hastalik gecsin oyle bi donecem ki ama saglik herseyin basi tsk ederim bitanemm

cok tskler canim okumakla ne iyi etmissin gercekten insan huzur buluyor Rabbim huzurunu hic bozmasin insallah :)

nedemek cnm benimm hem ne gazıı azmini gördük zira bak kaç kilo gitmiş eminim daha da gidecek
hedefimize ulaşıcaz istediklerimizi giycez fit olcaz fitt :KK9::KK16:

KIZLAR SÜPERSİNİZ YAAA BENDE ARANIZA YENI KATILDIMM 1 GUNDE NELER YIYOSUNUZ BENDE105 KILOYUMM NE YAPTIYSAM VEREMEDIM TIROİD HASTASIYIM BİDE YARDIMLARINIZI BEKLIYORUMEn Büyük KK

Gününüz aydın olsun şişmandaşlar :KK66:

Bugün ailecek sevinçliyiz,kıpır kıpırız..yaklaşık 3 yıllık tellerinden bugün kurtuluyor kızım...
bilenler bilir son zamanlar da özellikle 9.sınıfa başladığından beri çok takmıştı canım benim.çok üzülüyordu.
Dolayısıyla ben acaip seviniyorum..Babasıyla gittiler epey uzun sürecekmiş heyecanla bekliyorum bakalım...
Gerçi şeffaf plaka gibi bişey hazırlanıp takılıcak yine geri dönüşüm olmaması için ama en azından sabit değil o...
Allah başka keder vermesin....

Mehtapçım,demek sen de filmi beğenmedin adam'ı severiz ama olmamış bu sefer.. o yüzden bızımle değıl :KK66:
Bu arada kızımın kitap okumasına engel olurmuyum hiçç.. benim hayalim,beklentim bu yöndeydi zaten darısı oğluma inş...

daficim
,sen insan değilsin anladım ben...Robot falansın :KK66:
Bir de şekerim eriklere zeytin gibi bir kaç çizikmi atıyoruz yoksa tek çizik yeterlimi.??

KIZLAR SÜPERSİNİZ YAAA BENDE ARANIZA YENI KATILDIMM 1 GUNDE NELER YIYOSUNUZ BENDE105 KILOYUMM NE YAPTIYSAM VEREMEDIM TIROİD HASTASIYIM BİDE YARDIMLARINIZI BEKLIYORUMEn Büyük KK

Hoşgeldin aramıza kelebek arkadaş :KK71:

Genel de sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz yahut porsiyon küçültüyoruz veya bir şekil de dengeliyoruz..bir kısmımız bu şekil de besleniyor..
Bir kısmımız ciddi şekil de dikkat ediyor spor yapıyor o yüzden önlerin de saygıyla eğiliyoruz...
bir kısmımız kilomuzu koruyoruz durum bu....

Cuma günleri kilo bildirimi yapıp liste hazırlıyoruz yarışma gibi...
düzenli paylaşım ve bildirim şart o kutsal liste için :KK66:

Kolay gelsin azmin daim olsun...

Şimdi kızımla konuştuk...

Kızım..Titrek ses tonuyla, anneeee çıktı teller...

Ben..Hiii çok sevindim annem, gözümüz aydın..ağlıyormusun annecim.??

Kızım..Yoooo.:KK43: tuhafıma gidiyor sadece çok alışmıtım.:KK43:

Ben..:KK43::KK43: yaşasın çok sevindim bir an önce görmek istiyorum...

Kendime ne kızıyorum ben doğurdum ne bekliyorum ki...

Son düzenleme:
Şimdi kızımla konuştuk...

Kızım..Titrek ses tonuyla, anneeee çıktı teller...

Ben..Hiii çok sevindim annem, gözümüz aydın..ağlıyormusun annecim.??

Kızım..Yoooo.:KK43: tuhafıma gidiyor sadece çok alışmıtım.:KK43:

Ben..:KK43::KK43: yaşasın çok sevindim bir an önce görmek istiyorum...

Kendime ne kızıyorum ben doğurdum ne bekliyorum ki...

Yerim ikinizi de çok tatlısınız:KK16:
Hayırlı olsun inşallah darısı da bize olsun

X