Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Evet canım eşim imam
Müthiş bir kokusu var maneviyatı da tarif edilemez dokunsalar ağlayacağım daha açmadım bile

offffff.......
muhakkak maneviyatı çok daha güzeldir..........
demek Allahın sevdiği kulusunuzki size misafir oluyor bence......:nazar::nazar::nazar:
şuan sizin yerinizde olmak isterdim gerçekten.......
benim içinde kokla lütfen:KK43:
öpüyorum ablacım seni:KK43::KK54::KK54:

Selam zayıflayan güzeller :KK66:)

Bu hafta liste gayet başarılı :nazar::nazar:
Çoğunluk kilo vermiş korumuş..:KK9::KK9:

Bayramdan sonra fırtına gibi eselim,ağlatalım listeleri :118:

:KK66:) nasılsın meyra.??

iyiyim ablacım, teşekkürler:)
sen nasılsın görüşmeyeli?

gerçekten bu hafta süper kilo vermeler.....
galiba ramazanın etkisi:))))
yaşasın ramazan:KK70:

liste içinde; ellerine, yüreğine sağlık ablacım....
tüm emeklerin için çok teşekkürler.......:KK54::KK54:

ay nasıl uyku bastı bana yahuuuuu......
1saatte olsa gidip yatsammı ne:26:

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,3 kg. ________ Nilceeeee :KK19::nazar::KK9::KK24::KK64::KK55::KK76::KK71:

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,5 kg. ____________ 1,73 :KK19::nazar::81::21::KK8::KK66::KK71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,2 kg. ___________ gulma :KK19::nazar::KK9::118::KK71:

tebrikler kızlar......:KK9::KK9::KK9::nazar::nazar::nazar:

Kızlar,

gökçe iremim izinlimi.? ben hatırlamıyorum 2-3 haftadır gelmiyor merak ettim...

benim hiç haberim yok......

elizciğim,çok geçmiş olsun amcan için çok üzüldüm. umarım tez zaman da iyileşir...

asuhan,kızına geçmiş olsun daha iyidir durumu inşallah..

esramm00,sana da hayırlı şifalar diliyorum....

Son düzenleme:
kızlaaaaar...........:)))

size bi soru??

huzur ile mutluluk arasındaki fark nedir?
ve
huzurmu? mutlulukmu? yoksa her ikisidemi??

ben bu sorurları sordumda az önce kendime, kararsızım ben şuan......

ve şimdi gözlerim gidiyo hafiften arada:KK70:DD
pc başında sızar, sesimde topikte çıkmazsa şaşmayın yani:KK70:DDD
hoooopişşşşş hoooopişşşşş..... vııııızzzzzz...:KK60:

kızlaaaaar...........:)))

size bi soru??

huzur ile mutluluk arasındaki fark nedir?
ve
huzurmu? mutlulukmu? yoksa her ikisidemi??

ben bu sorurları sordumda az önce kendime, kararsızım ben şuan......

Önce huzur...

Sürekli mutlu olamaz insan. bünyeye ters :KK66: anlık veya günlük bişeydir o...

Örneğin;''Bugün çok mutluyum''...''ayyy şu an çok mutlu oldum inanamazsın'' gibi :KK66:)

-----

Ben sahur hazırlamaya gidiyorum...Tüm gün aç dur sonra habire yiyecek düşün :KK66:)

Son düzenleme:
Önce huzur...

Bir de sürekli mutlu olamaz insan. bünyeye ters :KK66: anlık veya günlük bişeydir o...

Örneğin;''Bugün çok mutluyum''...''ayyy şu an çok mutlu oldum inanamazsın'' gibi :KK66:)

-----

Ben sahur hazırlamaya gidiyorum...Tüm gün aç dur sonra habire yiyecek düşün :KK66:)

teşekkürler yenam.....:KK16::KK16:

ve kolay gelsiiiin.....

bende kaçtım, öptüm asuman ablamı da.....:KK16::KK16:

:KK3::KK3:

YENA ve 3 ziyaretçi dışında an itibariyle kimse kalmadı topikte...

40 dk. daha burdayım ben...

günaydıııııııııınn,

sabah sabah hiç çekilmiyorum demi yaa :KK37::KK37::KK37: kendime tahammül edemiyorum resmen uyuyamadım yine şapşal şapşal bakınıyorum etrafıma. bugün misafirlerim gelcek oyyyyyyyyyyy netcem ben yaaa bunlar bana özel misafir oldugu içi heyecanlıyım. annem baska yere gidicek iftara. annemde bugün oruc tutmayı denicek. annemde tansiyon var bayılıp kalıyor o yüzden tutamıyor. bugün izinli. niyet etmedi ama denicek dayandıgı yere kadar bakalım sahurda kaldırdım onuda yedi bir heyecanla hele ezan okunurken cok komikti eli ayagına dolandı bi heyecandan "ay cok yedim galiba" " sanırım biraz daha yemeliydim su içmeliydim" felan gibi sonra yatamadı dolandı durdu "yemeseydim keşke" diye diye öldük gülmekten ya.. bakalım kaça kadar dayancak.

bayramdan sonra ben babamın yanına gitmeyi planlıyorum.antalyaya. geçen günde konuştuk burda aklımda kaldı. kaç senedir görmüyorum gidip göreyim hemde biraz kafa dagıtmıs olurum bilgisayar almıcam yanıma zaten net yokmus orda. telden felan girerim. kpss test kitaplarımı götürcem bide bikaç kitap alıcam. onları okurum öyle vakit geçiririm diyorum. bide değişik ortam felan diyete uyarım babamda kilo almıs onla diyet yaparız artık dicemde babam diyete gelemez valla :KK1:

bu arada saglık sorunları yaşayan arkadaşlarım geçmiş olsun Allah şifa versin, yardımcınız olsun.. :26:
asuman abla imrendim bi. kokla hepimizin yerine şükürler olsun diye diye.:KK16:
meyra huzur mutluluk aynı şey bence. yani birbiri olmadan olmazsa olmaz. huzursuz olursan mutlulugundan bişey anlamazsın mutsuz olursan zaten huzurun yoktur. bu biraz şey gibi: "tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan?" misali:KK34:

Sakalı şerif bu gece bizde misafir ben daha bakmadım birazdan açayım koklayayım

canım bizim yerimizede kokla ve o maneviyatı yaşa Asum :nazar:

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,3 kg. ________ Nilceeeee :KK19::nazar::KK9::KK24::KK64::KK55::KK76::KK71:

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,5 kg. ____________ 1,73 :KK19::nazar::81::21::KK8::KK66::KK71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 1,2 kg. ___________ gulma :KK19::nazar::KK9::118::KK71:

sporcularımızı tebrik ederimmm

Yenam eline koluna emeğine herbişeyine sağlık vakit ayırıp yapabilmen bile bizim için çok çokk büyük mutluluk heyecanla çocuk gibi bekliyorum ben listeleri:KK17::KK17:

Arkadaslar selam gelemiyorum gunlerdir. Hem benim hem amcamın hastalogi baya kotu oldu. Amcam ikinci ameliyata girdi ve basinin neredeyse tamami acildi :KK43:
Moral bozuk anlayacaginiz. Gecmisi okuyamadim ama bu aksam hem gecmisi okurum hem dr listeyi hazırlarim. Yena ablacim bu hafta beni izinli yazar misin lütfen

kuzum çok geçmiş olsun Allah bir an önce ssağlığına kavuştursun amcanı.amin

Canlarım, canım arkadaşlarım topluca yazıyorum çok çok sağolun. Allah razı olsun her birinizden...
Amcam cilt kanseri biliyorsunuz,temizleyenemeyn bir bölge vardı onu açtılar ve artık alnının neredeyse tamamı dikişli, açtılar. Gözünde görme kaybı var, yüzünün o tarafı zaten tanınmıyor gibi :KK50: Moralimiz çok bozuldu ama ona belli etmemeye uğraşıyoruz işte...
Benim çok şükür ciddi bir şeyim yok, kolumun altındaki kitleleri aldı doktor, üç dikişim birinde iki dikişim birinde var ama bir sıkıntım yok çok şükür. Ama spor falan hak getire tabi. Regl bitti ama antibiyotiğe devam ediyorum oruç da tutamıyorum o yüzden.
Teker teker her birinize teşekkür ediyorum tekrar tekrar. İnşallah bu kez tamamen kurtulmuştur amcam da o illetten. Rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah hayırlısıyla...

senden kendine dikkat et bu arada seninkide kolay birşey değil çok hassas bir yer geçmiş olsunnn:KK16::KK16:

Pomogranate 410 dk :KK9::KK9::KK9: :KK8::KK8::KK8: :124::124::124:
gulma300 dk :KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK55:
meyra__240 dk :KK9::KK9::124::124:
nothing200 dk
esrammm00200 dk
egedeniz03180 dk
Nilceeeee150 dk
Haftanın spor birincisi...... Pomogranate... :124::124::119::119:
Haftanın spor ikincisi...... gulmaa.... :KK9::KK9::119:
Haftanın üçüncüsüü ....... meyra__ :KK9::KK9::KK8:

ellerine sağlık canımmm sporcularımızıda tebrikkk ederim devamı gelsin çoğalalımmmm kızlarrrr sporsuz olmuyorr

günaydın güzellerrrr

herkesler iyimi????

malum bende uykusuzluk had safha ama yarın tatillll uyuycam inşallah bunada şükür..

uyuyan güzellerrr hepinize iyi bir gün olsunn sevgiyle kalınnn:KK16::KK16:

KIZLAR GÜNAYDIN :KK3::KK3:
Evet yine bi cumartesi sabahı ve ben işteyim malesef neyse her hafta aynı durumdan yakınıyorum sanırım çok şükür halimize
Herkesler iyidir umarım öperim hepinizi kızlar :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54:
Arkadaslar selam gelemiyorum gunlerdir. Hem benim hem amcamın hastalogi baya kotu oldu. Amcam ikinci ameliyata girdi ve basinin neredeyse tamami acildi :KK43:
Moral bozuk anlayacaginiz. Gecmisi okuyamadim ama bu aksam hem gecmisi okurum hem dr listeyi hazırlarim. Yena ablacim bu hafta beni izinli yazar misin lütfen
Kuzum Allah amcana şifa yersin şu mübarek günlerde bol bol dua et kuzum rabbim yar ve yardımcınız olsun :KK16::KK16:
Şükür senin durumun iyiymiş tekrar geçmiş olsun canım :KK16::KK16:
merhaba hanımlar ilk bildirimimi yapayım
sahur
1 bardak ıhlamur
domates
5 dılım börek :KK43:((

ıftar:
1 kase mercımek çorbası
1 dılıme yakın ekmek
az salata
2 fırında tavuk but
az fırında patates
yemekten sonra 1 dılım etımek tatlısı :KK43:((
2 bardak sekersız cay

spor:45 dk evde aerobik
kosu bandına bınecektım fakat sureklı fısı prıze takınca sıgorta attırdı :KK43:( oyuzden bende aerobik yaptım.

sızce nasıl ?
Canım kusura bakma ama biraz fazla olmamış mı? Özellikle sahurda 5 dilim börek ne demek sen bilirsin ama yeme alışkanlığını biraz daha değiştirmen şart bence nacizane fikrim :KK34::KK34::KK34:
Pomogranate 410 dk :KK9::KK9::KK9: :KK8::KK8::KK8: :124::124::124:
gulma300 dk :KK9::KK9::KK9::KK8::KK8::KK55:
meyra__240 dk :KK9::KK9::124::124:
nothing200 dk
esrammm00200 dk
egedeniz03180 dk
Nilceeeee150 dk
Haftanın spor birincisi...... Pomogranate... :124::124::119::119:
Haftanın spor ikincisi...... gulmaa.... :KK9::KK9::119:
Haftanın üçüncüsüü ....... meyra__ :KK9::KK9::KK8:
Kızlar tebrik ederim :KK9::KK9:
Elizim eline koluna emeğine sağlık :KK16::KK16::KK16:
Sakalı şerif bu gece bizde misafir ben daha bakmadım birazdan açayım koklayayım
Aman Allahım o nasıl güzel bi duygudur
Bizim yerimizede kokla ablacım
İnşallah bizede bi gün nasip olur öle bi durum :KK34::KK34:

Kızlar tebrik ederim :KK9::KK9::KK9:
Yenam eline koluna emeğine sağlık :KK16::KK16::KK16:

Yasemin ablacım günaydın kolay gelsin işlerinde :KK3::KK3::KK3:

NoKullanıcı1.Hafta1.Hafta (Fark)2.Hafta2.Hafta (Fark)3.Hafta3.Hafta (Fark)4.Hafta4.Hafta (Fark)Aylık Sonuç
1asumanzeynep84,7Aynı
2ayşe_c52114,3-1
3nevzamansız99+1,3
4YENA96,5Aynı
5Ceco34İzinli
6efeeeem88,4-1,1
7nothingg94,1-0,9
8NURGU6691,5-0,9
9dafiİzinli
10elizabeth_bath90,2Aynı
11koizumirisa?
12burcu818198,6
13Meyra98,8-0,6
14Nursena86,5-0,5
15kitkurdu?
16Clutch82,1-0,9
17Nilceeeee100,3-2,3
18esrammm0099,8-1
19egedeniz86-1
20pomogranate100,1-0,2
21gulma91,8-1,2
22Gökçe_İremim?
23karye81,6Aynı
24mehtabb93Aynı
251,73109-1,5
26asuhan96,8+0,6

Yenammm ellerine sağlık liste için herkes kilo vermiş ne güzell hep böyle olalım azmimiz saim olsun inşallah :KK15:

Bu arada tşk ederim Yenam bugün daha iyim öpüyorummm seni kocaman kocamannn :KK54::KK54::KK54:

X