beni de Mehtap yaptı böyle, ondan beridir aklımda. hep onların yüzünden yoksa senle benim ne işimiz olur tatlıyla
Yaaniii.
canım benim üzüldümm ama bunlar ufak tefek halledilebilecek şeyler Allah başka dert vermesin hem ne demişler bunlar evliliğin tadı tuzuymuşumarım en kısa sürede çözersiniz sorununuzu... saçların içinde sıhhatlar olsun ne renk boyadın ????
canlar ben kaçayım artık, evde işler güçler beni bekliyo:)
nilayım sanada pazarın kolay gelsin bacım:)
zehracım sanada işlerinde kolaylıklaaaaar.....:)
herkesleri öptüm, görüşürüz
off umarım tadı tuzu ayarında kalır fazla uzamaz ama konu annem ve eşim olunca ikiside inatçılar rabbimden yardım istiyorum artık
saçlarım mürdüm boyuyorum ben 1 senedir falan her ay ihtiyaç oluyor onun için kuaföre gitmiyorum kendim hallediyorum canım
Yaseminciğim sen de çok dikkat et kendine...MAlum spor yapıyorsun yorgunluk oruç epey hareketli geçiyor günlerin...
Ama çok iyi yapıyosun, spor da disiplin şart..Ev de olunca bugün yarın derken aynı düzen sağlanmıyor...
Kötü olmuş Esracım..Umarım çok zorlanmazsın..
Hareket etme fazla ağır çekimle davran
güzel olur olmazmıafiyet olsun..
Burda henüz çok pahallı bamya buzluk için biraz daha bekliyorum ben...
Bir de ben bamyayı ayıklayıp limonlu suda yıkayıp üzerine domates rendeliyorum poşetleyip buzluğa atıyorum...
Pişireceğim zaman buzlu şekil de kısık ateşte pişiriyorum soğan kavurup veya etli yapacaksam..Çok lezzetli oluyor...
Erzurumdan bahar diye arkadaşımız vardı...Kulakları çınlasın inşallah tekrar döner aramıza...
Yeğenim erzurum da şuan asker..ablam onu görmeye gedli çok sevdi orayı özellikle havasını çok serin çok güzel diyo..
burda nemden bayılıcak gibi olduğumuz için,fenalık geçiriyoruz resmen..
ohh afiyet olsun nar ekşisini adanada çokk sıcaklarda tozşeker katarlar buz koyarlar narekşisi ile karıştırp limonata gibi içerler sanırım tansiyonu düüzenlediğinden babannem çok bunaldımı pambuk kızım bana bi nar şurubu yapta içeyim derr diiKurufasulye pişireceğim ben..Sıcakta yenir umarım..Gerçi ailecek sevdiğimiz yiyecek ama bu kadar sıcaklarda pek yapmıyordum...
Pilavı akşam 20:00 de yaparım bir de nar ekşili çoban salata veya cacık..
Nasıl olsa bir sürü nar ekşim var)
ben,imde dolpta kırmızı buruşmuş erikler vardı şeker katıp su koyup kaynatımm sonra süzgeçten geçirdim ellerimle iyice ezdim posasıda alta suyuna geçtii sonra dolaba hafif koyuca erik hoşafı kaseler sofraya koyuyorum içiyolar valla kapış kapışYena geçen ne oldu biliyo musun; benim misafirin kızlarından biri sen git dolaptaki aylardır bekleyen erikleri al ye. diyecektim onlar biraz bayat ama intikam soğuk yenirmiş, hiç ses etmedim. en sinir olduğum şey misafirin bilumum dolapları açmasıdır :)))
yena cola şişesine koy dolaba koy bozulur dışarıdaAhahaha ohh olmuş) İzinsiz aldı demek..:26:
Yarısı bitti ..araya oruç girince diğer bidonu açmadım duruyor bozulmaz umarım...
canım benim ben işyerinde acele çıktım görmemişim sonra işler bitince kaçtım hemencecik... bu tarihlerden benim için 1 ağustos daha uygun gibi çünkü perşembe günleri en az işin olduğu gün genelde...eşime de sorayım...inşallah canım, konuşuruz yine zaten. diğer uygun gün de 24 temmuzmuş :)
24 temmuz
30 temmuz
1 ağustos
seç beğen al
Yenacım ben Esranın yanında daha gibin çıkarım ama....pöff çekiniriz napak gerçeklerden kaçış yok...Memleketten getirme gibi şansın varsa tabii ki tercihin o yönde olsun...
--
Nevinle naapıcaksınız,iftar programımı.??
Foto isteriz bir sürü kare..
ablam bi de annemin bi arkadaşı hazırlıyor aslında birkaç yemeklik her yıl hediye. ama yetmiyor, fazlasını istesek ayıp olur, para almazlar. olmadı babam pazardan alıp kargoyla yollasın bi ara konuşayım da :)
Neviciğimle yemek yeriz, belki biraz da alışveriş yaparız gideceğimiz yer outlet diye. yine o kısır döngü, alışveriş fırsatım var ama ben hala kilo vermedim ki hezeyanları
enemmm nasıl içimin yağları eridi eriklerde paklanmış oldu ne güzellYena geçen ne oldu biliyo musun; benim misafirin kızlarından biri sen git dolaptaki aylardır bekleyen erikleri al ye. diyecektim onlar biraz bayat ama intikam soğuk yenirmiş, hiç ses etmedim. en sinir olduğum şey misafirin bilumum dolapları açmasıdır :)))
bende sürekli görüyorum sitede merak ediyorum sen söylersin nasıl bişi oluyor keser mi bizi?akşama kadar evle uğraştım sonra bi yağmur yağdı çook şükür serinldik allahımm çok güzeldii nası bunaldım bide yünle pamukla uğraşınca yorulmuştummm
bu aralar
tatlı incir uyutması yapmayı denicemmm esraacahide jibeğin sayfasına bak bi istersen
benim menüm karnıyarık cacık pilav
canım benim ben işyerinde acele çıktım görmemişim sonra işler bitince kaçtım hemencecik... bu tarihlerden benim için 1 ağustos daha uygun gibi çünkü perşembe günleri en az işin olduğu gün genelde...eşime de sorayım...
Yenacım ben Esranın yanında daha gibin çıkarım ama....pöff çekiniriz napak gerçeklerden kaçış yok...
aynen yaa almam ben bişey zayıflama umudum var (duyda inanma) ...pardesü ihtiyacım var aslında ama erteliyorum...alışverişe hayır diyebilirmiyiz bilmiyorum yine de...
enemmm nasıl içimin yağları eridi eriklerde paklanmış oldu ne güzell
bende sürekli görüyorum sitede merak ediyorum sen söylersin nasıl bişi oluyor keser mi bizi?
herkes menüsünü yazmış bende yazıcııımm kıskandım..
mercimek çorba
zy.taze fasulye (kaç güne bitirebilirim ki tek başıma)
mantarlı tavuk sote
yoğurt ve meyve
Allah olmayanlara da versin...
bende uzanayım mutfağa doğru...
görüşürüz herkese afiyet olsun...
hoş gözüküyo denicem bakalım nası olcak bugün eşim eve güllaç getirmiş çikolatalı nası bişeyse denicez bakalım iftarda bu aralar canım nedense tatlı ve su istiyo ifitar da
allahtan 2 dlm almış çok yeyimicem
çok geçmiş olsun canım aman dikkat et o mantara yakalandım bi kaç kez kronikleşirse kötü Allah korusun...kilo verilir önc sağlık..tyrosıd merhem ççok iyi gelmişti bana...Kızlar herkse iyi akşamlarryarın da tartı günü gerçi umarım artı çıkmam bu hafta verimli değildi benim için
İftarımızı yaptık şükür normalde bu saatte sporumunda bitmiş olması gerekirdi ama ben bugün spor yapamıcam maaleseff rahatsızım bundan iki sene önce kadın hastalıkların ameliyat olmuştum çok şükür geçti ama sıcak yaz günlerinde terleyince ameliyat yerim ağrıyor ve mantardan dolayı kaşınıyor çok kötü oldum bugün adım dahi atamıyorum bir duş alıp uyumayı denicemm
menümü yazayım
iftar
yarım kase yayla çorbası( annem yine koca bir tencere yapmış artık 3 kişi bir haftaya bitiririz)
bir tabaktan az bezelye yemeği içinde patates de vardı
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
salata
1 litre su
spor yapamıyorum malumm kalkıp duşa gireyim sahurda yine yazmaya çalışırımm hepinizi öpüyorumm canlarımmm
ayy sevindim ilacın etkisini görmene ne kullanıyorsun? doktor bana hep prozac veriyor sevmiyorum o ilacı
uykusuzluk fena heleki bizim gibi pc başında çalışıyorsan daha kötü oluyor gün boyu uykun geliyor dikkat etmek lazım kusum yaaaa
ayyy ne güzel yaaa dur önce maşallahımı koyum da
işte ortak hayat paylaşmak budur aslında yapması gereken şey ama bunu yaptı diye biz seviniyoruz neyse canım ama bunu yapmayı üstüne almayanlar bile var senin eşin onlardan değil ne güzel yaaa ben daha fazla yorum yapmıcam bu konuda ama Allah mutluluğunuzu daim etsinn
filizim ben erzurumun bir ilçesinde yaşıyorum spro salonunu bırak diğer imkanlar bile kısıtlı maalesef çoğu ihtiyacımı bile burdan karşılıyamıyorum internetten alışveriş tek kurtarıcım o yüzden elim kolum leslie ye bağlı
al benden de o kadar artı çıkmasam iyi niye böyle oldu ki anlamadımm :44::44:
KIZLAR GÜNAYDIN
Herkeslere güzel bi gün diliyorum ben şükür iyiyim ama çok yorgunum ya gözlerim kapanıyo valla ramazanı çok seviyorum ama şu uykusuzluk olmasa bide daha güzel olacak
Neyse kızlar ben kaçar akşam iftarı eşimle dışarda yapcaz inşallah güzel olur öpüyorum sizi veeeee çokkkk seviyorum
Aynen öle canım bana uzak Allaha yakın olsun bundan sonra yapacak bişey yok
Artık takılmıyorum canım önceleri çok sıkıyodu canımı niye böle oluyo diye ama artık düşünmüyorum hayırlısı böyleymiş demek
Ay yenam sağol kuzum ama herkes öle düşünmüyo malesef yemin ederim benim daha şu zamana kadar tanışıpta anlaşamadığım kimse olmadı ama eltimle ne yaptımsa beceremedim anlaşmayı hayırlısı böyleymiş demekki ne diyim bundan sonra üzülmek yok
Ay ne güldüm sabah sabah
İyiyim iyiyim ablacım çok şükür daha iyiyim bundan sonra başkası için üzülmücem zaten