Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok geçmiş olsun Banucum yeğenine, hay Allah ya. inşallah düzelir yarın tamamen.

Son düzenleme:

hay Allah kötü olmuş..Çok geçmiş olsun...Çok şükür düzelmiş durumu...

Esracım bu aralar neden öyle oluyor canım...İkiniz de yıpranıyorsunuz,üzülüyorsunuz..

Benim bildiğim kadarıyla o gün tutulan oruç bozuluyor...Borçlanıyorsun..

sanırım fazla alınganım bu aralar, o da hiç anlamıyor. güya yarın yemeğe gidecektik, benzin zammını protesto için benzin almayacakmış da sonra gidelimmiş. ben de sinir oluyorum böyle olunca. kendisi geçen ay sorti diye bi mekan var boğazda, lailanın yerine açıldı, oraya gitti yemeğe arkadaşlarıyla. sonra yine işyeri adalara gezi düzenledi, oraya da gitti. bu ay da bi sürü iftar organizasyonu. ben de evde bunalıyorum, bana gelince dinlenmek istiyor. en son bugün eve tv alalım ya da çocuk yapalım noktasına geldim

inşallah ramazan sonu bi iş bulurum da geçer bu stress artık.

tamam canım, sağol bilgi için, tutmayayım ben en iyisi yarın.

İnşallah bulursun canım içine sinen bir iş...
Önce güzel işin olur hayırlısıyla sonra bebek yaparsınız...
Annen yanın da nasılsa destek olur bebek ve bakımı konusunda...

İnşallah bulursun canım içine sinen bir iş...
Önce güzel işin olur hayırlısıyla sonra bebek yaparsınız...
Annen yanın da nasılsa destek olur bebek ve bakımı konusunda...

işte tecrübe edinene kadar bebeğe yanaşmam herhalde Yenam, tabi kader kısmet.
geçen yenge de soruyor, bebek olunca annen bakar diyor. ama anneme de yükleyemem sanırım onun yükünü, hem yaşlı hem hasta. artık bakıcıya göz kulak olsa yeter herhalde.

nutellalı ekmek güzel miydi
Asuman ablaya da sormalı, tatlı güllaçtı sanırım

esram gönlüne göre bir iş çıkar inşallah karşına canım
regl dönemleri civarı biraz alıngan ve gergin olunabiliyor bir de oruç var evde de sıkılınca olur böyle vakalar diyorum yani
benim eşim de bazen benden beter olur tam benim gergin olduğum dönemde ne hikmetse
bugün ben de kadayıf vardı canım yanında da kesme dondurma
of eşime hergün ekmek verme ama tatlı mutlaka olacak yandım ben ramazanda

yarın bizim camide sakalı şerif olacak inşallah
akşam teravih sırasında da irmik helvası yapılıp dağıtılacak ilgilenenlerin bilgisine :))
ben de namaz kılamasam da helvacılara destek bahanesiyle camide olacağım bu benim işime geldi iyi oldu yoksa gitmeyecektim camiye

dün sahura da kalkamadık ya Asuman abla, sanırım açlık yüzünden patladık. neyse düzelttik arayı da uyudu. olan benim tatlı hevesine oldu

ben de eşin gibiyim, tatlıyı çok istiyor canım. eşim de et istiyor sürekli, canı çekiyormuş. sanırım bizimki şekere yatkınlıktan. sen de mecbur yapacaksın ablacım, olmadı kalanı da yer ertesi gün.
alttaki komşunun sesi geliyordu bugün, eşine diyor evde tatlı vardı niye aldın yeniden. Nursenanın da kocası canı çekip almış demek ki, benimki niye tatlıcı değil de etçi ya :)

Ben de onu demek istedim aslın da, varlığı bile destek Allah ömür versin..

yaw nutellalı ekmek harikaydı ne diyosun )) Hemen yemek üzeri masadan kalkmadan tatlı niyetine..

bir de ben sana dün hava atıyodum diimi..Bu sene tatlı pek yemiyorum diye..

Son düzenleme:

kod adı; i. h.

ühüühühüühüh

kim ilgileniyor ki..

asucum yoksa dondurmalımı dağıtılacak..

canım 1 dilim nutellaı ekmek 1,5 dilim baklava kalorisinde, ki o baklava eve girince dibini görmeden rahat edemeyiz biliyorsun, o yüzden çok zararlı değil. haftada 2 kez olur öyle

haklısın canım, Allah ömür versin de varlığı yetiyor şükür.

kod adı; i. h.

ühüühühüühüh
eve servis alıp d.i.h haline gelebilir belki
kim ilgileniyor ki..

asucum yoksa dondurmalımı dağıtılacak..

yok canım yanında limonata dağıtılacakmış

esra benimki hem etçi hem tatlıcı bir de bu sene tavuk da yemiyor işim iş yani
ertesi güne tatlı kalırsa affetmiyor tabii ama bugünkü kadayıf azaldı epeyce kardeşime de paket servis gönderdim
neyse yarını kalanla helva kurtarır artık
gerçigeçen sene bize helva kalmamıştı ev sahibi olarak sona kalınca ama yapan abla çok üzüldü ertesi gün bize tekrar yaptı bu sene atlayacağını sanmam o nedenle

Bizimki de tavuktan soğudu Asuman abla. et kuzu etidir diye geziyor "bir zamanlar anadoluda"daki muhtar gibi
Allah sağlık versin de yesinler napalım.

sen evde dondurmalı sun onu bence

muhabbet çok tatlı gidiyor da diyetler nereye gidiyor ben bilemiyorum
esracım iyi gidiyor ama benim durum vahim
yena da daha güllaç bile yemedi maşallah
nursena yedimiki çikolatalıyı ben pek yakıştıramadım sanki ama gelse de aydınlatsa bizi

Yok yok şaka yapıyorsun sen..İnanmıyorum...Senin gibi zarif biri nasıl köteği gerekli bulur,haklı bulur...
Her noolursa olsun şiddet olmamalı...İknanın binbir çeşit yolu var...

Bugün şahit olduğum bir olayı anlatayım..Oğlanı parka götürdüm akşam üzeri..PArkta bir anne 6 yaş civarı çok tatlı kızı ve pusette bebekle parka geldi...
Oynadılar ettiler neyse eve dönme vakti anne bir kaç kez uyardı kızını hadi gidelim diye...Kız her seferin de tamam anne deyip ayrılamıyor oyuncaklardan...doğal olarak çocuk çünkü..
Sonra bu anne bir canavara döndü öküz gibi bağırıyor çocuğa milletin için de tuttu kızın kolundan dövmeye başladı çıldırmış gibiydi..
ağlamaya başladım ben kızın o haline bakıp...bakamadım da zaten oğlum da çok korktu hemen eve döndük onlardan önce...
O sahne gözümün önünden gitmiyor...

Şimdi ziya paşanın hesabına göre çocuk haketmiş bulunuyor..Benim hesabıma göre çok vahişce bir durum...

yakında zaten sürekli kötü içerik diye ispikleyip topiği bile kapattırabilir diyet faşistleri

ben de merak ettim o hususu, Nursenaya soralım

yenacım bugün kayıt olmak istediğimiz okulu aradım düz kısmı da tercihle öğrenci alacakmış diploma notu 80 üzeriyse avantajlı olur dedi bizimki de o civarlarda olur herhalde henüz almadık diplomasını hazırdır ama herhalde olmazsa ben yarın okula uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…