Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esracığım.

Tatlı ya karar verdinmi.??

geçen markette carte dorun ramazan için 30 günlük dondurmalı tarif kitabını vermişlerdi. ona baktım biraz da yine dönüp dolaşıp dondurmalı irmik helvasına talim sanırım :) onu da iftardan sonra yaparsam karnım doyunca vazgeçerim sanırım. bu hafta zaten kilo konusunda umut yok benden, sabahları 83, öğleden sonraları 82,5.

off tamamen dağıldım, yapsam mı sence tatlı

Memleketten getirme gibi şansın varsa tabii ki tercihin o yönde olsun...

--

Nevinle naapıcaksınız,iftar programımı.??
Foto isteriz bir sürü kare..

Memleketten getirme gibi şansın varsa tabii ki tercihin o yönde olsun...

--

Nevinle naapıcaksınız,iftar programımı.??
Foto isteriz bir sürü kare..

ablam bi de annemin bi arkadaşı hazırlıyor aslında birkaç yemeklik her yıl hediye. ama yetmiyor, fazlasını istesek ayıp olur, para almazlar. olmadı babam pazardan alıp kargoyla yollasın bi ara konuşayım da :)

Neviciğimle yemek yeriz, belki biraz da alışveriş yaparız gideceğimiz yer outlet diye. yine o kısır döngü, alışveriş fırsatım var ama ben hala kilo vermedim ki hezeyanları

Süper olur dondurmalı irmik..

Bir de hiç aklımda olmasa bile asu ikide bir güllaç,güllaç deyip duruyor..haftasonu benim de güllaç yapabilme ihtimalim var..

selam millet:)

nurgucuğumun verdiği linkteyim şuan,
bu dünya ne sana nede bana kalmaz,
sultan süleymana kalmadı, böyle, hiç bir kitap yazmaz.....
mabel matiz...........
ayyy dilime dolandı dünden beri:)))))
süpper amaaaa.......

eneee yenam burdaymış:)))
seni buralarda görmek ne güzel ablacım:)

Süper olur dondurmalı irmik..

Bir de hiç aklımda olmasa bile asu ikide bir güllaç,güllaç deyip duruyor..haftasonu benim de güllaç yapabilme ihtimalim var..

beni de Mehtap yaptı böyle, ondan beridir aklımda. hep onların yüzünden yoksa senle benim ne işimiz olur tatlıyla

Seni de görmek çok güzel meyracım

Yenimi uyandın.?

ne diicem ''osmanlı tokadı'' nedir meyracım.??

Kurufasulye pişireceğim ben..Sıcakta yenir umarım..Gerçi ailecek sevdiğimiz yiyecek ama bu kadar sıcaklarda pek yapmıyordum...
Pilavı akşam 20:00 de yaparım bir de nar ekşili çoban salata veya cacık..
Nasıl olsa bir sürü nar ekşim var )

ben hiç sevmem nar ekşisini, şekerli oluyor tadı. hele hazırlarda glukoz şurubu da oluyormuş ki girmiyor evimize doğalını da bulamadığımızdan.

ben hiç sevmem nar ekşisini, şekerli oluyor tadı. hele hazırlarda glukoz şurubu da oluyormuş ki girmiyor evimize doğalını da bulamadığımızdan.

Ben çok seviyorum kısır da veya salatalar da en son yaptığım bamyada bile limon yerine kullandım
Bende ki doğalı Eşim Adana seyahatinde getirmişti...
MEşhur şalgam suyuyla birlikte )

Yena geçen ne oldu biliyo musun; benim misafirin kızlarından biri sen git dolaptaki aylardır bekleyen erikleri al ye. diyecektim onlar biraz bayat ama intikam soğuk yenirmiş, hiç ses etmedim. en sinir olduğum şey misafirin bilumum dolapları açmasıdır :)))

Seni de görmek çok güzel meyracım

Yenimi uyandın.?

ne diicem ''osmanlı tokadı'' nedir meyracım.??

çok çok mersi ablacım:)

yok yeni uyanmadım:) 1di uyandığımda.

hımmm osmanlı tokadımı???
iyi bir tokattır, okkalı bi tokattır.....:)
atalarımızın tokatıdır......
sözüm meclis dışıdır; gerekene gereken karşılığı oldukça güzel veren bi hal olduğu için bu söz çok hoşuma gitti ve yazdım kişisel iletime ablacığım......:)

ayyy nilüfer abla sahurda eşime anlattım senin fıkrayıDD
tabi uyku sersemliğide vardı onda, ama uyku sersemliğinin dışında da senin eşin gibi anlamadı başta, sonra düştü jetonu
hatta hem ben fıkrayı anlatınca gurur duyarak evet öyledir dediDD
tabi o da sonra anladı neyin ne olduğunu geçiştirdi konuyu sonra:)

Ahahaha ohh olmuş ) İzinsiz aldı demek..:26:

sahi bitti mi o şalgamlar

Yarısı bitti .. araya oruç girince diğer bidonu açmadım duruyor bozulmaz umarım...

Olsun biz yine de tokada karşı olalım diimi ama )

eşin de epey akıllılık yapmış geçiştirerek...

Ahahaha ohh olmuş ) İzinsiz aldı demek..:26:

Yarısı bitti .. araya oruç girince diğer bidonu açmadım duruyor bozulmaz umarım...

bozulmaz inşallah, of ne içilir tuzlu tuzlu :)))

of sinir oluyorum burası bizim evimiz hadsizliğine. 7den 70e hepsinde bu oluyor. izin ne demek, en fazla bulumazlarsa yerini sorarlar. bi daha kim ararsa şehir dışında olacağız

beğene beğene geliyodum ama dayanamadım geleceğe geldim ne fiskoslar çeviriyosunuz bakem dedim
geçmişte kaldı 6 sayfa onlarıda bitireyim az sonra dibinizdeyim ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…