Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben gidip yemek yapayım dinlenince daha güzel oluyor bakliyat..

Gece toplaşıp alemlere akarız..:KK76::KK76::KK53:

Son düzenleme:
Kurufasulye pişireceğim ben..Sıcakta yenir umarım..Gerçi ailecek sevdiğimiz yiyecek ama bu kadar sıcaklarda pek yapmıyordum...
Pilavı akşam 20:00 de yaparım bir de nar ekşili çoban salata veya cacık..
Nasıl olsa bir sürü nar ekşim var :KK66:)

bence güzel menü olmuş ablacım....
ramazan olunca sıcak bile işleyemiyo bence menüye....
ve birde cacık sanki bu sıcak günlere daha uygun gibi dengelemesi açısından menüyü, ama tabi bu benim sana nacizane sunduğum bi seçeneğim, karar senin tabiki kaptan:):KK19:

nar ekşisine bende bayılırım, nede olsa bi tarafım iskenderunlu yani:)
hele şalgam suyuna......
hele birde........:KK45: neyse ramazandayız yahuuuu:)

rahmetli babacığım çok severdi şalgam suyunu, annem şalgamı kurmayı bildiği için şalgam alırdık 2-3bidon kurardı babam için....
babam enerjide verdiğini söylerdi şalgam suyu için rahmetli.

Yena geçen ne oldu biliyo musun; benim misafirin kızlarından biri sen git dolaptaki aylardır bekleyen erikleri al ye. diyecektim onlar biraz bayat ama intikam soğuk yenirmiş, hiç ses etmedim. en sinir olduğum şey misafirin bilumum dolapları açmasıdır :)))

aynen bende.....
ben çok dikkat ederim öyle konulara, misafir olduğum yerlerde de çok dikkat ederim ev sahibine karşı.....
ben özellikle yatak odamın karıştırılmasına fitil olurum.......
sonuçta yatak odası insanın özeli.

Olsun biz yine de tokada karşı olalım diimi ama :KK66:)

eşin de epey akıllılık yapmış geçiştirerek...:KK66:

ablacım bence tokad yaratıldığına göre demek vazifesi vardır diyorum ben bu hayatta.....
bir paşa söylüyor, atalarımızdan biri olan ziya paşa söylüyo;
"Nush ile yola gelmeyeni etmeli tekdir / Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir"

bozulmaz inşallah, of ne içilir tuzlu tuzlu :)))

of sinir oluyorum burası bizim evimiz hadsizliğine. 7den 70e hepsinde bu oluyor. izin ne demek, en fazla bulumazlarsa yerini sorarlar. bi daha kim ararsa şehir dışında olacağız :KK37:

canım yaaa sahura kalkamamışsın:KK43:((
tüh, neyse inşaallah az kaldı bak......
geçmiş olsun...

beğene beğene geliyodum ama dayanamadım geleceğe geldim ne fiskoslar çeviriyosunuz bakem dedim
geçmişte kaldı 6 sayfa onlarıda bitireyim az sonra dibinizdeyim ona göre :KK9::KK8:

:)))
hoşgeldin canım:)

Ben gidip yemek yapayım dinlenince daha güzel oluyor bakliyat..

Gece toplaşıp alemlere akarız..:KK76::KK76::KK53:

kolay gelsin canım, geceye randevulaşalım tabi :KK53:

inşaallah toplaşalım bir mani çıkmazsa kızlar geceye:)
ne güzel oluyo böyle topluca sohbet:):KK16::KK16:

bu arada kolay gelsin ablacım:):KK54:

heeey yettim garii anca bitti yahu :KK53:
şalgamlar nar ekşileri cacıklar ohh mevzumuz süpermiş :KK56:
bugun benım menüde dünden kalan şehriyeli yeşil mercimek çorbası
yanına patlıcan oturtmanın kıymasız pattisli halini fırında yaptım
yöntem olarakda kızartmadım haşladım clutch ın dediği gibi pattiside yuvarlak doğrayıp haşladım az biraz sonra dizdim borcama mis gibi oldu sanırsam :KK56: yanınada ayran koyciim :nazar:

bu akşam oğluşumla pazara çıkcaz bugunki sporum budur ötesi gog :KK8:

meyraam nasılsın kuzum :KK48:

Yenaa senin fıkrayı eşime msj attım henüz dönmedi sanırım oruçlu haliylen içten içe bana sevgi ve saygılarını yolladı :KK9::KK9:

heeey yettim garii anca bitti yahu :KK53:
şalgamlar nar ekşileri cacıklar ohh mevzumuz süpermiş :KK56:
bugun benım menüde dünden kalan şehriyeli yeşil mercimek çorbası
yanına patlıcan oturtmanın kıymasız pattisli halini fırında yaptım
yöntem olarakda kızartmadım haşladım clutch ın dediği gibi pattiside yuvarlak doğrayıp haşladım az biraz sonra dizdim borcama mis gibi oldu sanırsam :KK56: yanınada ayran koyciim :nazar:

bu akşam oğluşumla pazara çıkcaz bugunki sporum budur ötesi gog :KK8:

meyraam nasılsın kuzum :KK48:

eline sağlık canım:)
bencede güzel olmuştur mutlaka, afiyet olsun....

iyilik şükür canım, sağolasın, sen nasılsın canım? afacan nasıl??:))):emir_bebek::emir_bebek::KK54:

benim bugünki menümde;
tabi eşim yüksek ramazan yetkileri ile müdahale buyurmazsa dermişim:KK70:DDD
bugün hafif bişey seçtim bile bile....
soslu yoğurtlu güzel bi makarna, çorba, tatlı olarakta puding....
belki istersede karpuz yanına, çay işte birde.

eline sağlık canım:)
bencede güzel olmuştur mutlaka, afiyet olsun....

iyilik şükür canım, sağolasın, sen nasılsın canım? afacan nasıl??:))):emir_bebek::emir_bebek::KK54:

benim bugünki menümde;
tabi eşim yüksek ramazan yetkileri ile müdahale buyurmazsa dermişim:KK70:DDD
bugün hafif bişey seçtim bile bile....
soslu yoğurtlu güzel bi makarna, çorba, tatlı olarakta puding....
belki istersede karpuz yanına, çay işte birde.

sağol cnm benımm gel birlikte olsun :KK19::KK56:

hehe ah bu boğalaar karışmazlarsa olmaz bende bugun fırçaladım benimkini telde
dedim patlıcanlı şu yemeği yapcam felen dedi kızartma yapsan felen aa dedim yettin yani
bikerede bişey deme bidaha yemeğe karışırsang inanki yapmıycam yemek felen hemen tmm tmm dedi sustu :KK9:
biz okaa yırtınırken yemek yapcaz diye bide bıt bıt konuşuyolar :KK22::KK47:

senin menüde gayet güzel kuzum daha ne olsun mis gibii ellerine sağlık cnm benım :KK56::KK56:

efeeem hoşgeldin nasılsın bugun :KK3:
eltini felende hiiiç takma bırak onlar düşünsün valla bi herşeyi aman iyi olsun diye baktıkça insanlar tepemize çıkıyo
boşveeer en güzelini yapmıssın arada hadlerini bildirmek lazım hatta nezaman canları fırça isterse fırçalamak lazım :KK34:
eskiden bende sesimi çıkarmazdım eşim tarafına ama artık direk okuyorum canlarına hiiiç umrum değil valla vakti zamanında onların laflarıyla pek üzmüştüm kendimi artık yook tınn tınn :KK12:

sağol cnm benımm gel birlikte olsun :KK19::KK56:

hehe ah bu boğalaar karışmazlarsa olmaz bende bugun fırçaladım benimkini telde
dedim patlıcanlı şu yemeği yapcam felen dedi kızartma yapsan felen aa dedim yettin yani
bikerede bişey deme bidaha yemeğe karışırsang inanki yapmıycam yemek felen hemen tmm tmm dedi sustu :KK9:
biz okaa yırtınırken yemek yapcaz diye bide bıt bıt konuşuyolar :KK22::KK47:

senin menüde gayet güzel kuzum daha ne olsun mis gibii ellerine sağlık cnm benım :KK56::KK56:

sağol canım:)

ayyy inan aynı eşim:))):KK9::KK9:

sağol canım:)

ayyy inan aynı eşim:))):KK9::KK9:

inanırım kuzum inanırım yok anam kabahat bizde koycan önlerine yiycekler
söyleyende kabahat bak bilendim gene kendi kendime :KK9::KK9:
onu yazarken afacan nasıl felen demişsin unutmuşum cvplamayı :KK9:
bıcırık öğle uykusunda anası pc başında haha ama yemeğimi yaptım süpürgemi yaptım
birazda netde takılmak hakkım demi he bide sabah sabah işedi altını temizlerken yorgan seriliydi onun üstünde
temizliyodum sağolsun batırdı bide yorgan çarşaf yıkadım astım :KK9::KK42:

efeeem hoşgeldin nasılsın bugun :KK3:
eltini felende hiiiç takma bırak onlar düşünsün valla bi herşeyi aman iyi olsun diye baktıkça insanlar tepemize çıkıyo
boşveeer en güzelini yapmıssın arada hadlerini bildirmek lazım hatta nezaman canları fırça isterse fırçalamak lazım :KK34:
eskiden bende sesimi çıkarmazdım eşim tarafına ama artık direk okuyorum canlarına hiiiç umrum değil valla vakti zamanında onların laflarıyla pek üzmüştüm kendimi artık yook tınn tınn :KK12:

Şükür canım daha iyiyim buGün biraz işler yogundu ancak fırsat bulabildim sen nasılsın :KK16::KK16:

Ben artık takmıyorum o meseleyi aynen dediğin gibi olan bana oluyo şimdiye kadar boşuna üzmüşüm kendimi yazık değilmi bana :KK34::KK34:

Esram bu meyve olayına çok güldüm valla süper olmuş cuk oturmuş intikammmm:KK53::KK53::KK53:

Şükür canım daha iyiyim buGün biraz işler yogundu ancak fırsat bulabildim sen nasılsın :KK16::KK16:

Ben artık takmıyorum o meseleyi aynen dediğin gibi olan bana oluyo şimdiye kadar boşuna üzmüşüm kendimi yazık değilmi bana :KK34::KK34:

Esram bu meyve olayına çok güldüm valla süper olmuş cuk oturmuş intikammmm:KK53::KK53::KK53:

muhasebee ne zaman yogunlugu azalırki işin çok zor gerçekten Allah sabır versin cnm :KK54:
bende iyiyim cnm nolsun evde koşturuyorum bende ev işi bebek koca böyle dönüp duruyorum işte :KK55:
süpersin cnm takmıycaz tabi yazık olmazmı çok yazık hemde oyuzden hiiç gerek yok eşinle huzurun yerinde olsun
diğerleri dış kapının dış mandalları :KK23:

inanırım kuzum inanırım yok anam kabahat bizde koycan önlerine yiycekler
söyleyende kabahat bak bilendim gene kendi kendime :KK9::KK9:
onu yazarken afacan nasıl felen demişsin unutmuşum cvplamayı :KK9:
bıcırık öğle uykusunda anası pc başında haha ama yemeğimi yaptım süpürgemi yaptım
birazda netde takılmak hakkım demi he bide sabah sabah işedi altını temizlerken yorgan seriliydi onun üstünde
temizliyodum sağolsun batırdı bide yorgan çarşaf yıkadım astım :KK9::KK42:

ayyyyy eline sağlık canım....

benimde komşu geldide kapıya, cevabı geç yazdıysam ondan yani:KK34:

muhasebee ne zaman yogunlugu azalırki işin çok zor gerçekten Allah sabır versin cnm :KK54:
bende iyiyim cnm nolsun evde koşturuyorum bende ev işi bebek koca böyle dönüp duruyorum işte :KK55:
süpersin cnm takmıycaz tabi yazık olmazmı çok yazık hemde oyuzden hiiç gerek yok eşinle huzurun yerinde olsun
diğerleri dış kapının dış mandalları :KK23:

Aynen öle kuzum muhasebe bazen çok zevkli ama bazende çok yorucu oluyo ama çok şükür yine bi mesleğimiz var :KK34::KK34:

Oy yerim ben kuzuyu öp benim yerime akşam olsada bende sıpamı görebilsem çok özledim valla :KK16::KK16::KK16:

Aynen öle kuzum muhasebe bazen çok zevkli ama bazende çok yorucu oluyo ama çok şükür yine bi mesleğimiz var :KK34::KK34:

Oy yerim ben kuzuyu öp benim yerime akşam olsada bende sıpamı görebilsem çok özledim valla :KK16::KK16::KK16:

doğru diyosun cnm her kadının bi mesleği olmalı :KK42: öperimm kuzum benim sende seninki öp ye bitir akşam eve gidince :KK9:
çalışan annelerin durumuda zor valla ama napacan mecbuuur :KK31: epeydir fıydırmıyodu bu sabah sağolsun yıkadı ortalıgı demekki kirli buldu çarşafı felen napsın cocugum annesine böyle anlatıyo derdini :KK9:

Güveç iyi seçim :KK66:) :KK56:

İyi uykular canım ezanı bekliyorum ben de uyuyacağım..

Çok peynir yedim ben yaa...Susayacağım kesin..MArdinli komşum kendi köylerine ait peynir verdi bana, çok lezzetli ama çok tuzluydu tost makinasına kızarttım bide onları hellim gibi bişey zaten..
Epey yedim iki avuç kadar pideyle...
Su içmekten şiştim ama hala içim yanıyor...

offf.....
yenam sahurda tuza dikkat et lütfeeen:KK43:
yanarsın sonra tüm gün:KK43:

mrb kızlarrr burda muhabbet var sanırım ben de buraya geldim:)

ışığımızımı gördün:)))

günaydın topiğimin güzel hatunlarııı:KK16::KK16:

hayırlı günler olsun hepimizeeee

hepinizin uykusunda 10 dk çalabilirmiyimmm:KK37::KK37::KK37:

sevgiyle kalın hayde çalışmaya

sabahın 7sinde günaydın diyebilmek ne güzel.......:nazar:

herkese gunaydınnnnnnn

nasılsınız bakalım kızlar

ben uykusuz ama sukur ıyıyımmmmmm

hepınıze guzel bır gun olsun ınsaallahhhhhh

dun yagmur yagdı sahurda baya.

menulerımı de yazacagım bırazdan.

kızlar ben dun hıc spor yapmadım baya yorgundum yemekler ıle zor ılgılendım ama dun allahtan esım pek bır yardımseverdı anlayamadım bır programda dınlemıs zaten. dınımızde kadın esıne hızmet etmek zorunda degıl vs. yaparsa kendıne sevaptır sadece falan. ne bılıyım bıraz da tempomu goruyor acıdı sanırım halıme. :KK1: bır gun once bana ayran yapmıs dun desen 5 kılo bamyanın nerdeyse hepsını o temızledı ben yemekler yaparken. yemekten sonra arkadasımıza gecmıs olsuna gıttık 11 bucukta ancak eve donduk kalan bambayaları da temızlememe yardım ettı ben lımonlu suda beklettım ıste bamyaları. sahurdan sonra bıraz kavurup paketlemeye hazır ettım ozaman da bana yardım ettı domates rendeledı vs baya yardım ettı. sabah uyanınca da hemen paketledım ve buzluga attım sukur bamya ısı bıttı. cok az bezelye cok az barbunya koyacagım baska seyler de eklerım bakalım.

merhamet ne güzel bişey işte canım......

Ey Merhamet........

VÜCUTTA YAĞ PARÇALAYAN 10 BESİN

Yağları parçalayıp hazmı kolaylaştırıyor. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor.

Esmer pirinç:
B Vitamini deposu olması sayesinde proteinleri, Yağları parçalıyor, hazmı kolaylaştırıyor.

Greyfurt:
Metabolizmayı hızlandırıyor, vücut direncini artırıyor.

Kırmızı üzüm:
Dolaşım sistemini temizliyor. İçerdiği lif, vitamin ve mineraller sayesine kolesterolün düşmeye yardımcı oluyor.

Salatalık:
Lif zengini olması sayesinde tokluk hissi veriyor. Ayrıca sağlıklı bir su deposu

Nar:
Hormonları dengeliyor. Bu sayede kilonuzu kontrol etmeniz daha kolaylaşıyor. Ayrıca güçlü bir antioksidan.

Adzuki fasulyesi:
(Küçük kırmızı fasulye) Fasulyeler arasında en az yağ oranına sahip. Vücutta daha fazla suyu tutuyor.

Brokoli:
Lif ve C vitamini deposu. Ayrıca kilo vermeye yarayan kalsiyum içeriyor. Karaciğere iyi geliyor. Hazma yardımcı oluyor.

Elma:
Hafif tatlı, bağırsakları harekete geçiriyor.

Kiraz:
Yumuşak bir müshil etkisi yapıyor ve kilo kaybına neden oluyor.

Yulaf:
Tok ve şişkinlik hissi veriyor. Bir kase lapası vücutta üç kase su tutmayı sağlıyor

çok güzel bilgiler, çok mutlu oldum, çok teşekkürler canım bilgiler için......
:KK54::KK54:

canlar ben kaçayım artık, evde işler güçler beni bekliyo:)

nilayım sanada pazarın kolay gelsin bacım:)

zehracım sanada işlerinde kolaylıklaaaaar.....:)

herkesleri öptüm, görüşürüz:KK54::KK54::KK54:

X