Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esracımm nasılsın ? Yazdıklarını okuyorum ama alıntı yapamadım bir türlü :KK53: Nasıl oldun dinlenip kendine gelebildin mi? Sahura geç kalmışsınızz sağlık olsun bu gece artık telafi edersiniz miden nasıl oldu bu arada ?

Sağol canım, daha iyiyim :) gece uyandığımda midem yanıyordu ama şimdi yok şükür. dün ev temizledim, ev temiz olunca ben de dinleniyorum.

Sen nasılsın? umarım her şey yolundadır? Avukatla konuştun mu o dediklerimizi?

Sağol canım, daha iyiyim :) gece uyandığımda midem yanıyordu ama şimdi yok şükür. dün ev temizledim, ev temiz olunca ben de dinleniyorum.

Sen nasılsın? umarım her şey yolundadır? Avukatla konuştun mu o dediklerimizi?

iyi olmana sevindim ev temizlemişsin yorulmuşsundur ama o misafirlerden sonra şartı sanırım hem için de rahat eder oh temiz temizzz miss gibi olmuştur :KK34::KK34:

evet konuştum gittim dedim aynen konuştuklarımızı söyledim avukata sonra beyendi beni aradı niye işi yokuşa sürüyosun diye dedim ben niye yokuşa süreyim sen zaten ödücektin ne diye sinirleniyosun işte şimdi ödeme aşamasındaymış artık ne kadar doğruysaa bilemicemm bekliyorum şimdilik:44:

kızlarr evde doğal limonata yapmak istiyorum nasıl yapabilirim diyete uygun ???:KK28:

katı meyve sıkacağımız yok ama normal elle sıksam olurmu şöyle güzel bir tarif verinde bu akşam yapayımm içip ferahlıyalımm :KK52::KK52:

iyi olmana sevindim ev temizlemişsin yorulmuşsundur ama o misafirlerden sonra şartı sanırım hem için de rahat eder oh temiz temizzz miss gibi olmuştur :KK34::KK34:

evet konuştum gittim dedim aynen konuştuklarımızı söyledim avukata sonra beyendi beni aradı niye işi yokuşa sürüyosun diye dedim ben niye yokuşa süreyim sen zaten ödücektin ne diye sinirleniyosun işte şimdi ödeme aşamasındaymış artık ne kadar doğruysaa bilemicemm bekliyorum şimdilik:44:

iyi olmuş canım, bu sürede o mesele hallolur umarım. hakkında hayırlısı olur inşallah.

limonatayı ben de elimde sıkarak yaparım ama tatlandırıcı ne koyabilirsin hiç bilmiyorum. stevia kullananlar var şeker yerine, eczaneden edinebilirsin belki.

iyi olmuş canım, bu sürede o mesele hallolur umarım. hakkında hayırlısı olur inşallah.

limonatayı ben de elimde sıkarak yaparım ama tatlandırıcı ne koyabilirsin hiç bilmiyorum. stevia kullananlar var şeker yerine, eczaneden edinebilirsin belki.
aminn canımm inşallah

stevia demek evde vardı sanırım bakarımm yinede tşkler balımmm :KK54::KK54:

Esram neden olmasın o tarihleri eşime danışayım eğer varsa arkadaşları ile planı o akşama yapsınlar... heyecanlandım...

Esram neden olmasın o tarihleri eşime danışayım eğer varsa arkadaşları ile planı o akşama yapsınlar... heyecanlandım...

ne güzel olur ya :) bizimki de biri arkadaşları, diğeri bağlı olduğu şirket. bi gün daha varmış da o belli değil sanırım :) ben gelebilirim sen nereye dersen çalışmadığım için, valla ben de heyecanlamdım :KK53:

Açtım optimumda iftar yapılabilir mi ona bakıyorum :KK52:

demek optimumda iftar heee hemde bizsizzz şaka şaka afyet olsun canlarımm ayy istanbulda olsaydım ben de gelirdim ama sonbahar kaçabilirim hem de anadolu yakasına o zaman da böyle bişeyy yaparızz yaa ne güzel olur :KK16::KK16:

tamam canım, optimumda bi yerde yeriz kesinleşirse :)
inşallah haberleşiriz nasılsa...sonunda görüşücez inşallahhh...
demek optimumda iftar heee hemde bizsizzz şaka şaka afyet olsun canlarımm ayy istanbulda olsaydım ben de gelirdim ama sonbahar kaçabilirim hem de anadolu yakasına o zaman da böyle bişeyy yaparızz yaa ne güzel olur :KK16::KK16:

nasipse buluşuruz canım inşallah...

anaaammm ne konuşmuşsunuz kızlar geçmişi oku oku anca bitirebildim.elizim seni göremedim nerelerdesin ?

neyse kaçayım bem.Yenam kendine dikkat et özletme :KK9::KK9:

Yaseminciğim sen de çok dikkat et kendine..:KK16:.MAlum spor yapıyorsun yorgunluk oruç epey hareketli geçiyor günlerin...
Ama çok iyi yapıyosun, spor da disiplin şart..Ev de olunca bugün yarın derken aynı düzen sağlanmıyor...

Merhabalar,

Sahura bu saatte kalkabildik :KK43:
Hep eşimin yüzünden. Ben yatak odasında alarmı duymam, derin uyurum dedim. Adam bensiz gidip uyumuyor. Sahura az şey yapıyorum diye söylenmişti dün, bugün o da yok. Sinirden uykum kaçtı.

Midem de nasıl yanıyor iftarda yediklerim yüzünden. Inşallah geçer kendiliğinden. Neyse hepinizi öperim, görüşmek üzere.

Kötü olmuş Esracım..Umarım çok zorlanmazsın..
Hareket etme fazla ağır çekimle davran :KK66:

hımmmmm bugun ben de bamya yıyecegım dunden yaptım kıslık da hazırladım ben de bamya cok severım

ılk kez bamya koydum buzluga. ınsaallah guzel olur.

güzel olur olmazmı :KK66: afiyet olsun..

Burda henüz çok pahallı bamya buzluk için biraz daha bekliyorum ben...
Bir de ben bamyayı ayıklayıp limonlu suda yıkayıp üzerine domates rendeliyorum poşetleyip buzluğa atıyorum...
Pişireceğim zaman buzlu şekil de kısık ateşte pişiriyorum soğan kavurup veya etli yapacaksam..Çok lezzetli oluyor...

filizim ben erzurumun bir ilçesinde yaşıyorum spro salonunu bırak diğer imkanlar bile kısıtlı maalesef çoğu ihtiyacımı bile burdan karşılıyamıyorum internetten alışveriş tek kurtarıcım o yüzden elim kolum leslie ye bağlı :KK50::KK50:

al benden de o kadar artı çıkmasam iyi niye böyle oldu ki anlamadımm :44::44:

Erzurumdan bahar diye arkadaşımız vardı...Kulakları çınlasın inşallah tekrar döner aramıza...

Yeğenim erzurum da şuan asker..ablam onu görmeye gedli çok sevdi orayı özellikle havasını çok serin çok güzel diyo..
burda nemden bayılıcak gibi olduğumuz için,fenalık geçiriyoruz resmen..

Yaseminciğim sen de çok dikkat et kendine..:KK16:.MAlum spor yapıyorsun yorgunluk oruç epey hareketli geçiyor günlerin...
Ama çok iyi yapıyosun, spor da disiplin şart..Ev de olunca bugün yarın derken aynı düzen sağlanmıyor...

Kötü olmuş Esracım..Umarım çok zorlanmazsın..
Hareket etme fazla ağır çekimle davran :KK66:

güzel olur olmazmı :KK66: afiyet olsun..

Burda henüz çok pahallı bamya buzluk için biraz daha bekliyorum ben...
Bir de ben bamyayı ayıklayıp limonlu suda yıkayıp üzerine domates rendeliyorum poşetleyip buzluğa atıyorum...
Pişireceğim zaman buzlu şekil de kısık ateşte pişiriyorum soğan kavurup veya etli yapacaksam..Çok lezzetli oluyor...

Erzurumdan bahar diye arkadaşımız vardı...Kulakları çınlasın inşallah tekrar döner aramıza...

Yeğenim erzurum da şuan asker..ablam onu görmeye gedli çok sevdi orayı özellikle havasını çok serin çok güzel diyo..
burda nemden bayılıcak gibi olduğumuz için,fenalık geçiriyoruz resmen..

sabahtan beri her şey slow motion canım :))))

annem de bamyayı senin yaptığın gibi yapar. bizim de eşimle en sevdiğimiz sebze bamya, etli daha çok seviyoruz eşimin sayesinde. hatta dün akşam yedik :)) ben de memleketten getirtemezsem buradan almak istiyorum. ama bizim oralarınkini hiç tutmuyor buradakiler, bizim orada 1cmken toplarlar, daha lezzetli olur. buradakiler onların 4-5 katı oluyor :KK1:

X