Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kızlar asumanım birsen görünüyorsun:KK3: spordan geldim bir duş bir kahve ohhh şimdi hemen yatıcamm.iyi gecelerrr.nursena hacıyatmaz oldum bennn:KK9::KK9:

Kızlar merhabaaaa

Bugün de orucumuzu açtık hayırlısıyla :KK16::KK16: Seviyorum ya ben Ramazan ayını :KK16::KK16:

İşte bugün kötüydüm çok susamıştım,konuşmaya dahi mecalim yoktu.İftara bir saat vardı eve geldim.Üstümü çıkarıp kendimi bazının üstüne atmışım.Öylece uyumuşum.İftara 5 dk kala annem uyandırdı ama iyi oldu bu uyku zira çok uykusuzdum.İftarımı yapıp bulaşıkları makineye attıktan sonra koşa koşa sporumu yapayım dedim.Size kendi nacizane bir değelendirmemi söyliyeyim.Dün leslie 5 mil yaptım.İlk denememdi bir saat on dk kadar sürüyor beni fazla yormadı ve fazla da terletmedi.Bugünde leslie 3 mil yaptım.Fena derecede yoruyor ve sular seller gibi terliyorum .Ben zaten hep 3 mil yapıyordum ama dedimki hadi biraz daha bastırıp 5 mil yapayım çünkü tartım benimle oyunlar oynuyor bu aralar bir dokuzları görüyorum bir yüzleri:KK53: lakin hiç sevmedim bu 5 mili :KK37:

Şimdi annem yatsıyı kılıyor ben de bir geçmişi okuyayım bakalımneler olmuşş öpüyorum hepinizi kocamann :KK54::KK54:

5 milde ben yamuluyorum ya bildiğin sırılsıklam oluyorum sen nasıl terlemedin 3 mil hiç denemedim ya hep 1 mille başlıyorum ilk haftalarda sonrasında arttırıyorum 5 mil olan videonun 3 milini yapıyorum mesela. tam video bulamıyorum hep 15 - 20 dklık oluyor onlarda sıkıyor beni tam havaya giriyorum terliyorum hoba diğer videoyu acmaya ugras derken dinlenirken buluyorum kendimi:KK1::KK1:

kızlar biizimde misafirler var çay içiyoruz bende iki dk kaçtım geleyim dedim :KK34: öpüyorum hepinizi kaçmaya calıscam yine

güzeller merhaba..
izmirden akşam üzeri döndük.. fındık annemdeydi. alıp eldik. aslında çok yorgunum ama büyük oğlum mutfağı öyle bir talan etmiş ki, alelacele yemek hazırlayıp yedikten sonra mutfağa giriştim., Allahtan evin diğer taraflarında aynı azmi göstermemiş:KK34::KK34:

getirdiklerimi yerleştirdim falan.. anca bu saat oldu...

umarım bu iki günü yolda gecen 3 g3c3 4 gönlük kaçamak bile diyemiyeceğim izmir yolculuğu artılarla sonuçlanmamıştır.. yarıun sabahı iple çekiyorum.. siz neler yaptınız;??

...

sen nasıl oldun peki ablacım? daha iyisindir inşaallah artık???:44::44:

İYiyim meyracım çok saol..:KK16:

Senin de iyi olmana sevindim..

uyuyan kraliceler,prensesler selammm topiğin kapatıcısı geldi.sabahta filiz açar .hepinize hayırlı sahurlar ve kalorisiz günlerr.:KK3::KK3:

Yaseminciğim çok sevindim 94 leri görmene.:nazar::nazar:
İnşallah cumaya 92 leri görürsün ucundan kıyısından...

Ben bayağı geride kalıcam çünkü ramazan da diyet yapmaya prensip olarak karşıyım..:KK53:
Korusam kilomu benim için başarı bu ay...artık bayramdan sonra seni yakalamak için harekete geçerim..

günaydın kızlar...

Öncelikle eşimin doğum gününü kutlayan herkese canı gönülden teşekkür ederim Allah razı olsun...hepimiz sevdiklerimizle uzun sağlıklı ömür geçirelim inşallah...

Kızlar bu arada abimlerin aşılama negatif aman sevinsekmi üzülsekmi bilemedik o kadar ilaç kullandı kiii...hayırlısı inşallah....

eşinin yeni yaşı hayırlı olsun nevinciğim..

yengen için de üzüldüm ama nasibin önüne geçilmiyor...Herşeyin hayırlısı ..

kızlar gunaydınnnnnnnnn

herkese guzel bır gun olsun ınsaallah haftayı ortaladık bıle. dort gozle beklıyorum cumartesıyı. uyumak ıcın. gercı bu haftasonu yorulacagım cumartesı gunu temızlık, hazırlık ıle gececek, pazar gunu de cok agır mısafırlerım olacak.

ıse yenı geldım. hastaneye gıttım ılacımı yazdırdım psıkıyatrıst degısmıs ama ıyı kı degısmıs seker gıbı adam. eskı notları okudu benımle baya konustu notlara gore senı cok ıyı gordum hapa devam edelım dedı bence ıyı gelmıs sana. enerjık ve moral olarak da ıyı gordum dedı rapor ucretım zıraat bankasına yatmıs onu da cektım kostur kostur arkadas ıle ıse geldım.

dun ayagım agrıdı aksam, oyuzden bugun hem kendı hem de esımın ıstegı ıle spora gıtmeyecegım ıftardan sonra esneme gevseme mekık falan yapacagım ayagımı yormadan karın hareketlerıne calısacagım yanı. hem evde de ıslerım var bamya aldırdım kıslık hazırlamam lazım, yemeklerım bıtıyor hafta ıcı yetmesı ıcın yenı yemekler yapmam lazım oyuzden eve gıdınce ıftar zamanına kadar sureyı degerlendırmıs olurum.

4 yıl once alıp, bır ıkı kez gıyıp bır daha gıyemedım cok dar kotumun ıcıne gırdım :KK16: bunu gıyınce herkes anladı ınceldıgımı. resım eklerım ıns.

Ne harika bir duygudur o, olmayan bir kıyafetin içine girmek..:KK9::KK9:

Günaydın kızlar :KK16: :KK16:

sabah telefonumda suudi arabistandan arama gördüm, açtım kesik kesik "alo alo esra" diyor kadın. ben de düşünüyorum bu arada arabistanda kim var, yanlış numara olsa adımı nereden bilecek. neyse kesildi, bi daha aradı. meğer bizim Aynur cücüşüymüş :KK16:
otele gelmişler bikaç saat uyumak için, günde 2-3 saat anca uyuyoruz diyor. hepinize çok selamı vardı, isim isim dua ettim hepinize diyor. ağustosun 15inden sonra geleceklermiş. çok sevindim, hemen size yazayım dedim. durum böyleyken böyle :KK16:

ben de misafirler gelene kadar bikaç gün yürüdüm, sonra da kaldı. başlayalım beraber canım yürüyüşe. bugün ev temizlemeliyim gündüz, akşam yürümem o yüzden. ama yarın başlarım inşallah :)

demek ki kızları anne babasına yakın bebelere vermeyecez Nursena :KK1: (Yenayla, Zehra duymasın, bi de taze anne Nurgül :KK9:)

dün merak ettim seni, çay alıp geleyim dedin gidiş o gidiş, uyuya mı kaldın :)

Kıyamam Aynura ya...Allah razı olsun ondan...Allah ibadetlerini kabul etsin....
Senden de Allah razı olsu esracım selamını ilettiğin için....

Ben direk büyük konuşuyorum damadı da gelini de yamacıma alıciiim..İstemeyen başka kapıya deermişim..:KK1:

sağol canım iyileşti şükür ama büyük oğlum ve eşim tartıştı ee olay annemin yanında oldu oda dayanamadı tabi ve aile faciasına dönüştü olay dün iftar sonrası kriz vardı ..
bi sinir hepimiz eve döndük.annemin yanında kardeşim kalacaktı zaten.büyük oğlum ergenlik havasında herşeyi ben bilirim diyo.eşim hep ergen zaten olgunlaşamadı 47 yaşında ama yok olmadı olamadı bir türlü.dün hastane iftarı vardı orda çok diklendi oglum birde arkadaşımızın oğlu vardı yanımızda kardeşini dövünce eşim dayanamadı ama benim oğlan diklen babasınz cevap üstüne cevap ona sus dersin susmaz diğerine sus dersin susmaz ay rezil olduk yaaa bahçedeidik.caminin dibnde millet teraviye gidiyo biz kırıldık geçtik.çok canım sıkkın eşimle annemde tarrtıştı.offff zaten 10 yıl öncede tartışmışlar barıştırmam 3 yılımı aldı..eşek sıpası oğlumada diyorum şunları karşı karşıya getirme diye..eşim iyi hoştur ama sinirlendimi gözü hiçbirşeyi görmez annemin huyuda aynı herkes kendini haklı görüyor..offff allahım kolaylık ver bana kabak bana patlıyor hep
emineciğim çok üzüldüm kötü olmuş...Ama hallolmayacak bir sorun da değil...
Sen bu aralar fazla yorum yapma henüz yeni olay.. zamanla yoluna girer inşallah merak etme...

Aynurumdan haber gelmiş çok sevindim valla ne güzel selamını getirip gönderen sağolsun :KK16::KK16:

Esram eltim konusunda artık ben son diceğimi dedim kenara çekildim şimdi onlar ne yaparsa yapsın umrumda bile değil inan çok yordular beni çok :KK50::KK50::KK50:

zehracığım senin gibi şeker birini de üzüyorlar ve anlamıyorlar ya ne etmeli bu insanları bilmem...
Dikkat et kendine ve yıpranmamaya çalış hiç değmiyor inan...

Nevinim Zehram sizlerde iyisinizdir umarım canlı canlı buradasınız :KK16::KK16:

Yenamdan ses yok taciz etcek Asumancım ve Esracım biran önce taciz edinde kızlar haber alalım değilmi :26:

unuttuğum atladıklarım affolaaa:KK17::KK17:

Tacizci yasemin..:KK1::KK1:

Tatlım iş olduğu günler hiç vakit bulamıyorum inan..
Bir de sağolsun tacizci kızlar esra ve asuya da söyledim :KK66: cüz de okuyunca tamamen bitiyor gün...

Ayy meyra korktum ben bu resimden :KK66:)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Yine ben geldim :KK1:
Küçük kuzuya yemek yedireceğim diye göbişim çatladı sabahtan beri :KK1:
İnadıı tuttu yine yemiyor :KK53: Neyse artık oda orucunu açınca yer bizimle birlikte nasılsa :KK34: sabahtan beri sadece 2 biberon süt bir kaç kaşık çorba içti. Sehpaya bir sürü şey dizdim belki yer diye ama yok :KK19:

Bu arada eşimin halası bir haftalığına Akçaydan gelmiş ( abla kardeş tezgah açıyorlar 3 aylığına yazlıkta oda mal almaya gelmiş :KK34: )
Hazır gelmişken amcasıyla halasınıda iftara çağırayım dedim ( ben pazartesi yada pazar diye düşünüyordum ) meğer bu hafta sonu gidiyormuş :KK1: bu durumda bana kaldı iki gün :KK1: yani ya yarın yada öbür gün :KK52:
Offfffff yine ayaklarım totoşuma vuracak mecbur :KK1: daha ütülenecek iki posta çamaşır var üstelik evin her yerini temizlemiştim ama salon hariç :KK1: en önemli odayı sona bırakmışım sanki içime doğmuş gibi :KK1:
Eşim cumaya al olmazsa dedi bu durumda ben yarın salonu temizleyip, ütülerimi aradan çıkartıp yerleştirip birde tekrar banyoyu elden geçirmem lazım :KK53: tabi birde menü oluşturup zeytinyağlı ne yapacaksam onu geceden yapmam lazım :KK52::KK52::KK52:
Yine kendi kendime iş çıkardım :KK1: ama olsun yeterki misafir gelsin :KK34: benim küçük kuzun dediği gibi çot seviyom çoooottttttt :KK60:

Akşamdan kuzunun oyuncaklarını yok edeyim ki sabah direk siler süpürürüm cadıda uyansada dağıtacak birşey bulamasın :KK1:

:KK1: :KK1: :KK1: İyimiş gerçekten :KK1: :KK1: :KK1:

Süt doyuruyordur bence onu...
Sabah ve akşam versen sadece durmazmı.??

Benim oğlan da bayılıyor süte..

Bir de sıcaklardan çocukların iştahı kapanıyor...Keşke bizim ki kapansa :KK66:)

güzeller merhaba..
izmirden akşam üzeri döndük.. fındık annemdeydi. alıp eldik. aslında çok yorgunum ama büyük oğlum mutfağı öyle bir talan etmiş ki, alelacele yemek hazırlayıp yedikten sonra mutfağa giriştim., Allahtan evin diğer taraflarında aynı azmi göstermemiş:KK34::KK34:

getirdiklerimi yerleştirdim falan.. anca bu saat oldu...

umarım bu iki günü yolda gecen 3 g3c3 4 gönlük kaçamak bile diyemiyeceğim izmir yolculuğu artılarla sonuçlanmamıştır.. yarıun sabahı iple çekiyorum.. siz neler yaptınız;??

Biz de iyiyiz şekerim naaapalım...

Yarını neden iple çekiyorsun tartılmak içinmi.??

Son düzenleme:
5 milde ben yamuluyorum ya bildiğin sırılsıklam oluyorum sen nasıl terlemedin 3 mil hiç denemedim ya hep 1 mille başlıyorum ilk haftalarda sonrasında arttırıyorum 5 mil olan videonun 3 milini yapıyorum mesela. tam video bulamıyorum hep 15 - 20 dklık oluyor onlarda sıkıyor beni tam havaya giriyorum terliyorum hoba diğer videoyu acmaya ugras derken dinlenirken buluyorum kendimi:KK1::KK1:

kızlar biizimde misafirler var çay içiyoruz bende iki dk kaçtım geleyim dedim :KK34: öpüyorum hepinizi kaçmaya calıscam yine

MEhtapçım sizin kapı var diimi :KK66:))
Işığı gören siz de ya o bakımdan şeyettim..:KK9:

yamulmakta haklısın...5 mıle çok fazla bizim kilodakilere, 3 mıle kafi bence...

Son düzenleme:
çok sağol bakalım bekleyip görelim ...çok yorgunuım ve çoooookkkkkkkk üzgünüm..çok güzel yazmışsın ellerine yüreğine saglık

seninde yüreğine sağlık canım.....

Ayy meyra korktum ben bu resimden :KK66:)

ayyy korkma ablacım:)
şen üjülme şakın......
şen korkma şakın.....
şen benim bitanemşin, bitanem yenamşın.......:KK16::KK16::KK16::KK16:
:KK19::KK19:

aslında ablacım bende bi foto daha var, o çok korkunç:)))
onu ilk gördüğümde ben çok korkmuştum, aslında çok korkcak bişey değil ama içerik olarak ilginç bir korkutucu yanı var:)))
siz şimdi çok merak edermişsiniz bu fotoyu ben bu kadar bahsedince:KK53::KK53::KK53:
böhh:))
neyse.

:KK16::KK16::KK16:

doktor ameliyattan cıkar uzgun bır sekılde hasta yakınlarının yanına gıder ve ''Hastamızın durumu cok kotu acılen beyın naklı lazım ama beyın cok pahalı''der.bı hasta yakınıda beyının ne kadar oldgunu sorar ve doktorda:''erkek beynı 5000$ kadın beynı 200$ dolar''der.erkekler bayanların gozune bakıp gulmemek ıcın kendılerını zor tutarlar.bı hasta yakını dayanamayıp sorar''neden erkek beynı bu kadr pahalı'' doktor tarıhı cevabı verır ''Çünkü,erkeklerde beyın nadır bulunur

:KK60::KK60::KK60:

Son düzenleme:
Meyracım,sen kaç kiloyla başladın dikkat etmeye veya kaç kiloydun buraya yazmaya başladığında...

Senin çizelgen de birşey eksik...En başta şu an bulunduğun kilon var..Başlangıç kilon olmalı,sonra bulunduğun kilo sonra hedeflediğin kilo...

doktor ameliyattan cıkar uzgun bır sekılde hasta yakınlarının yanına gıder ve ''Hastamızın durumu cok kotu acılen beyın naklı lazım ama beyın cok pahalı''der.bı hasta yakınıda beyının ne kadar oldgunu sorar ve doktorda:''erkek beynı 5000$ kadın beynı 200$ dolar''der.erkekler bayanların gozune bakıp gulmemek ıcın kendılerını zor tutarlar.bı hasta yakını dayanamayıp sorar''neden erkek beynı bu kadr pahalı'' doktor tarıhı cevabı verır ''Çünkü,erkeklerde beyın nadır bulunur

:KK60::KK60::KK60:

hehe süper:KK70:DD
eşime anlatcam münasip zamanda:KK70:
niye münasip zamanda? çünkü; o 'cuk' sesini duymak istiyorum anlatınca eşime:))):KK1::KK1::KK1:

Selam meyra..:KK3::KK3:

Yedinmi bamyayı.?? :KK66: Ben çok severim bamya yemeğini..Etli etsiz farketmez...

:KK3::KK3:

söylemesi ayıp evet yedik ablacım:KK17:
bende çok severim bamyayı:)

bu gece kendine vakit ayırabilmişin çok şükür ablacım, oh dinlen birazda, keyfine bak birazda.......:KK48:

hehe süper:KK70:DD
eşime anlatcam münasip zamanda:KK70:
niye münasip zamanda? çünkü; o 'cuk' sesini duymak istiyorum anlatınca eşime:))):KK1::KK1::KK1:

:KK3::KK3:

söylemesi ayıp evet yedik ablacım:KK17:
bende çok severim bamyayı:)

bu gece kendine vakit ayırabilmişin çok şükür ablacım, oh dinlen birazda, keyfine bak birazda.......:KK48:

Benim eşim de önce şaşırdı sonra çok güldü.:KK66:)

Evet bu gece rahatım canım..

bizim tacizciler nerde acaba...Ah ah nerde eski +90 sahur muhabbetleri :KK19::KK19:
beyzuşu ve zeynebi çok özlüyorum...

şu an davulcular geçiyor birazdan kalkıp hazırlık yapayım...

Meyracım,sen kaç kiloyla başladın dikkat etmeye veya kaç kiloydun buraya yazmaya başladığında...

Senin çizelgen de birşey eksik...En başta şu an bulunduğun kilon var..Başlangıç kilon olmalı,sonra bulunduğun kilo sonra hedeflediğin kilo...

aslında eksik şöyle; asıl eksik bende dermişim:)
kilo vermem gerekli olduğu halde almaya devam ediyorum bu aralar oyüzden çizelgede +da olduğumu gösteriyor ablacım.
şimdi benim ilk başladığım kilom 97.
ama şuan 99küsürüm, yani hedefimdende +dayım.
hedeften artıda olunca +kiloyu çizelge gained(aldı) diye belirtiyor, ama verincede -kiloyu lost(kaybetti) diye belirtiyo.
ondan öyle ablacım malesef:KK43:

Benim eşim de önce şaşırdı sonra çok güldü.:KK66:)

Evet bu gece rahatım canım..

bizim tacizciler nerde acaba...Ah ah nerde eski +90 sahur muhabbetleri :KK19::KK19:
beyzuşu ve zeynebi çok özlüyorum...

şu an davulcular geçiyor birazdan kalkıp hazırlık yapayım...

bende çok özlüyorum onları......

ayyyy davulcuuuu:))))):124::124:

tabi ablacım geç kalmadan hazırla sofranı...

aslında eksik şöyle; asıl eksik bende dermişim:)
kilo vermem gerekli olduğu halde almaya devam ediyorum bu aralar oyüzden çizelgede +da olduğumu gösteriyor ablacım.
şimdi benim ilk başladığım kilom 97.
ama şuan 99küsürüm, yani hedefimdende +dayım.
hedeften artıda olunca +kiloyu çizelge gained(aldı) diye belirtiyor, ama verincede -kiloyu lost(kaybetti) diye belirtiyo.
ondan öyle ablacım malesef:KK43:

Hımmmm...farklı bir örneksin sen şu an :KK66:)
Olsun ramazanda kilo vermek zor iş..Sen dikkat edince rahatlıkla veriyorsun kilo, sağlık olsun canım...:KK16:
Ama kilo almasak çok daha iyi tabii..

neyse nilüfer ablacım sen sofra hazırlamaya gittin galiba:)
bende gidiyim ancak olur benimkide:)

hakkaten sahur ahalisi nirde bu gece:KK70:
gündüz çokmu yoruldular yoksa???

neyse haydi bende kaçar artık:) kolay gelsiiiin ablacım, öpüyorum kocaman.....:KK54::KK54::KK54:
Allaha emanet olasın, görüşürüz....

3 mildede ben yamuluyorum aynen sırıksıklam oluyorum 5 mil tüm video bana temfosu hafif geldi terledim ama azz hani aslında youtube de komple videoları var hatunun hatta 5 mili kalabalık yapıyorlar ben de kesmeyi sevmiyorum ama su ve ihtyaç molası bazen şart oluyor :KK9::KK9::KK9:

X