Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yani bir insan 1kitap çıkarmak yada bastırmak isterse mecburen kanuni olarak o basım adetini doldurmasımı gerekliymiş?
yoksa o sadece o matbanın kendisinin bir kuralımı canım?

eğer kanunen ise tabi ona bi sözüm olamaz, hani kitap çıkarmanında bi kanunu olabilir bencede ondan sordum bunu.
ama yok bu sadece matbanın kendi kuralı ise bence ayak yapmışlar, ne var yani bi kitabı bassalar, atla deve değil ya......
çok kızıyorum büyük bencilliklere ben canım yaaaa.....

tekrardan çok geçmiş olsun canım benim.....
bol bol dinlen iyi gelir ateşine bence.....

inşaallah ilerde de sonuçlarınında temiz çıkmasıyla; daha iyi, daha rahat, daha huzurlu olcan canım benim......
doktorlar biliyorlar zaten neyin ne olduğunu ekseri, bak doktorda olumlu konuşmuş zaten,
oyüzden sıkma canını inşaallah bitanem.....
inşaallah bu yaşadığın sıkıntıda da vardır bi hayır canımcım.....
biran önce atlatman dileğiyle koccaman öpüyorum seni:KK54::KK54::KK54:

diyetine sen böyle düzenli devam edersen canım; kilo vermemen mümkün olamaz zaten:)
maşaallah:nazar::nazar::nazar:

ve tebrikler, devamını dilerim canım.....
:KK54::KK54:

gerçekten bende çok duygulandım yaaa......
azim işi gerçekten......

bu arada kediside vaaaaardı:)))))
sarı iran kedisi..........

meyra kanunı kural degıl matbaa kendınce malıyet cıkarıyor valla bu sekılde.

bana gelınce canım hep dıkkat edıyorum da benım vuct ve hastalıklar var malum. engellıyor yavaslatıyor yoksa ben sımdıye kadar 30 kılo vermıstım

Selam herkese,

Geçmişe bakamadım. Bi süre de bakamam. Haber vereyim dedim. Eşimin amcası aradı saat 1 gibi. 4 saate oradayız, haftasonu gezelim dediler. 3 çocuk toplam 5 kişi, yatıracak yerim bile yok. Yine de sevindim. Sabahtan beri deli danalar gibi koşturuyorum. Allahtan pazartesi büyük temizlik yapmıştım. Şöyle bi üstünden geçtim, gittik alışverişe. Bu satırları tuvaletten yazıyorum :KK66:

Geldiklerinde yavaş yavaş yaparız yemekleri. Bi de meşhur eltimi ve kayınbiraderimi de çağırmamızı söylemiş amca, çağırmadık tabi. Eşimin usulunce anlatır artık hiç duyulmasını istemesek de.

Ben haftasonu yokum anlayacağınız. Hepinizi öperim kocaman, bana şans dileyin.

esracıgım kolay gelsın canım. zor olacak ama umarım basarı ıle atlatırsın kendıne dıkkat et canım pazartesı gorusuruz ozleyecem senı

bol sans, enerjı ve eglence dılıyorum sana canım

tamam canım, bir yay burcunu hatırladımda o senmiydin ona tam emin olamamıştım:)
tamamdır tatlım, artık unutmam kolay kolay:)
bende koçum canım.....

senin burcun ne canım?

yaaa yine rahmetli babacığım geldi aklıma.....

küçükken benim ayak bileklerim çok hassas olduğu için çok yorulduğum vakitlerde ayaklarım, ayak bileklerim ağrırdı.
rahmetli babacığımda gece yatmadan önce krem vs kullanmadan sadece bildiğimiz poşetle iyice sarardı ayaklarımı diz kapağıma kadar...... pijamamıda üzerine çekerdim.
sabah kalktığımda ağrım kalmazdı, sarmadığımız zaman 2-3gün ağrırdı ayaklarım ama.

vayh babacığım benim, hiç unutulmuyor hiçbişey, çok özledim onu çok....
valla salya sümük oldum, patladım şuan.......
neyse, ben kaçıyım şimdi yaaa, sonra gelirim, senle bi alakası yok yanlış anlama sakın canım üzülmemin.....

sadece onu çok özledim.....
bazen böyle onu çok hatırlatan bi durum oldumu böyle patlıyorum.....

herkes sağ anne babasının kıymetini iyi bilsin.....
kaybedilince yeri büyük boşluk olan ve yeri dolmayan kişiler çünkü anne baba.......

sen boyle anlatınca ıcım bır burkuldu valla. ALLAH sabır versın meyracıgımmmm

işten gelir gelmez yattım inanılmaz başağrısına rağmen ama kötü kalktım eşim geldi uyandırmaya çalışıyor akşam 8 i sabah 8 algılamışım ama ben sahura kalkmadım diye sayıklayarak uyandım,eşim yerlere yattı gülmekten .basit bir iftar yaptım ama hala ayılamıyorumm

yorgunluktan olmus bence. cok ıyı anlıyorum senı. buna benzer seylerı benım de yaqptıgım cok olmustur valla. ınsaallah yarın dınlenırsın bıraz

aksamları pek gırmem ben bılırsınız malum ıftar sonrası ıs, namaz, ertesı gunun yemegı derken gece oluyor

yarın pazar oyuzden menumu sımdı yazayım dedım.

bugun spora gıtmedım alısverıse gıtmedım ıkı haftadır yolculuklar ven gunluk 5 saat uyku ve ılk kez bır aydır yogun spor yapmak meger benı cok yormus hıc gıdesım gelmedı evdekı ıslerımı hallettım bıraz da dınlenmıs oldum.

ıftardan once yarım saat elıptık bısıklet surdum evde.

ıftar:

ac karnına 1.5 lt su
bır bardak bol lımonlu ev lımonatası ( komsum yapmıs cok ıyı geldı valla evde karpuz falan yoktu cunku )
bır kase bıtmek bılmeyen yogurt corbam sonunda bıttı. ıcınde bulgur ve nohut var ev yapımı suzme yogurttan.
buyuk yemek tabagı kadar bol yesıllıklı salata. ıcınde domates salatalık semız otu ve marul vardı cok az tuz cok az zeytınyagı ve bol nar eksılı
3 adet kofte ızmır kofte gıbı yaptım.
bır dılım tam bugday ekmegı

acık sekersız cay ıctım sımdı, ıkı buyuk bardak lımonlu su ıctım maden suyu yoktu onun yerıne ıctım.

ara ogun olarak uc tatlı kasıgı dondurma ve 4-5 adet marul yapacagım, bır bardak yesıl cay

yatmadan 1 lt daha su ıcerım.

mekık, twıst ve ender saracın hareketlerınden yapacagım yatmadan.

1 bardak suyla açtım orucumu :KK1:
1 kase mercimek çorbası
4 köfte, 3 yk yeşil fasulye
salata
2 bardak limonata

Selamun aleykum...herkese merhaba...

Bu aksam sahura kadar oturma planlarim vardi.enson 5 hafta once evimde pazar gunu geciricem.Allahtan bir mani olmazsa.

Suan gozlerim kayiyor ama iftarda soguk ayran corbasi ictim acayip uykumu getirdi. Bu aksam tatli kacamagim oldu haftada birgun izin verdim kendime...

Aynurun hayirli yolculuklar size.hakkim helal olsun sende hakkini helal et guzrl yurekli arkadasim benim...

Esosumunda misafirleru varmis kolay gelsin sana...yatili missafir zor olucak ama sen ustesinden gelirsin...

Optum herkesi bayilmadan biraz dinleneyim:KK54::KK16:

tamam canım, bir yay burcunu hatırladımda o senmiydin ona tam emin olamamıştım:)
tamamdır tatlım, artık unutmam kolay kolay:)
bende koçum canım.....

senin burcun ne canım?

yaaa yine rahmetli babacığım geldi aklıma.....

küçükken benim ayak bileklerim çok hassas olduğu için çok yorulduğum vakitlerde ayaklarım, ayak bileklerim ağrırdı.
rahmetli babacığımda gece yatmadan önce krem vs kullanmadan sadece bildiğimiz poşetle iyice sarardı ayaklarımı diz kapağıma kadar...... pijamamıda üzerine çekerdim.
sabah kalktığımda ağrım kalmazdı, sarmadığımız zaman 2-3gün ağrırdı ayaklarım ama.

vayh babacığım benim, hiç unutulmuyor hiçbişey, çok özledim onu çok....
valla salya sümük oldum, patladım şuan.......
neyse, ben kaçıyım şimdi yaaa, sonra gelirim, senle bi alakası yok yanlış anlama sakın canım üzülmemin.....

sadece onu çok özledim.....
bazen böyle onu çok hatırlatan bi durum oldumu böyle patlıyorum.....

herkes sağ anne babasının kıymetini iyi bilsin.....
kaybedilince yeri büyük boşluk olan ve yeri dolmayan kişiler çünkü anne baba.......

benim burcum terazi
seni en iyi ben anlarım herhalde babam vefat edeli 10 yıl oldu tam bu haziranın 30 da.ben nöbetteydim hastaneye getirdiler kollarımda vefat etti...

Teşekkür ederim canım.
Bugün elim kolum hiiç kalkmadı üstüne de bir ton yedim ama olsun arada olcak napalım ..

Benim ablam da 86lı canım :)

Tabi ablacım hazırlarım ben :)
Geciktim biraz moral bozukluğu artı hastane falan derken.
Affola...

Hoşgeldin canım..
Daha aktif katılırsın ve daha iyi sonuçlar alırsın inşallah

Esra yardımcı olmuş sana ne güzel...
Canını sıkma canım, her işte bir hayır var.. Rabbim hayırlısını versin inşallah

teşekkür ederim canım..

sağol devamlı olur inşallah..
ütü yaz sıcağında zorluyor vallahi. normalde çok severim ütüyü ama yazın ben bile soğuyorum ütü yapmaktan.

Ben hastaneye gittim. Ciddi olduğunu düşünmüyorum ama biyopsi alalım dedi doktor. Canım acıdı biraz ama napalım... Sonuç çıktıktan sonra da gidicekmişim muhtemelen hepsini alıcakmış lokal anesteziyle.
hiç halim yok bugün. ateşim de var baya. oruç da değildim doktor sebebiyle. bugün baya kötüyüm anlayacağınız...

Dün iftar öncesi tartıldığımda 89.2ydim ama bugün sabah 90.2 çıktım yani bir de +800 gramım mevcut, hayırlı olsun vatana millete :)

Bir de bugün hastane bahçesinde babamı bekliyorduk bir kadın geldi yanıma. rahatsiz etmezsem bir şey sorabilir miyim dedi. kilomu sordu, ben de annemi uzaklaştırıp söyledim :) annem babam kilomu bilmiyolar da :) ama dedim ben diyet ve spor yapıyorum, 6 7 kilo kadar verdim. o ablacık da 150 kiloyla başlamış, şimdi 8 kilo vermiş spor salonuna gidiyormuş. senin kadar olsam yeter, kendime hedef belirlemeye çalışıyorum da canım dedi. bir de çok güzelsin diye iltifatlar etti Allah razı olsun...
56 kiloymuş 14 yıl önce. Psikolojik ilaç tedavileriye 150ye çıkmış kilosu :KK5: Geçen yıl 25 kilo vermiş, ilaçlar devam edince tekrar almış... Şimdi bitti ilaçlarım ve inşallah artık engel yok önümde dedi.
Halimize binlerce şükür olsun...

geçmiş olsun inşallah sonuçlar iyi olur allahım çaresiz dert vermesin

Bu aksam sahura kadar oturma planlarim vardi.enson 5 hafta once evimde pazar gunu geciricem.Allahtan bir mani olmazsa.

Suan gozlerim kayiyor ama iftarda soguk ayran corbasi ictim acayip uykumu getirdi. Bu aksam tatli kacamagim oldu haftada birgun izin verdim kendime...

Aynurun hayirli yolculuklar size.hakkim helal olsun sende hakkini helal et guzrl yurekli arkadasim benim...

Esosumunda misafirleru varmis kolay gelsin sana...yatili missafir zor olucak ama sen ustesinden gelirsin...

başlarını okuyunca ben bunları ne zaman yazdım dedim tam benim duygularım .hakkaten bende 5 haftadır evde haftasonu geçirmedim.
şuan salonumun ortasında çamalşır yıgınları var ama sahura kadar oturup işlerimi halledeceğim bu gece annemde kardeşim kaldı ama kocişede zaman ayırmam lazım :KK24::KK23:

Aynurcum, hayırlı yolculuklar size...selametle gidip gelirsiniz inşallah...:KK16:

Esracığım, kolay gelsin sana. yatılı misafir kafa dengiyse yorucu ama güzel geçiyor..

Filizciğim, iftar öncesi ve sabah kalkınca tartıldığımda yaklaşık 1-1,5 kg. farkediyor ben de...
Normalde öyledi.. akşam ve sabah tartıldığımda sonuç aynı oluyordu...

Meyracığım, keyifszmisin sen bugünler de banamı öyle geliyor...dikkat et kendine canım..
Sahuru muhakak yapın 16-17 saat açlık susuzluk çok etkiliyor insanı...
Ben gelip uyandırayımmı sizi :KK66:
Çocukluğumda mahallede bakardık kimin ışığı yanmıyorsa uyandırırdık..Çok güzeldi ..sahurda bile değişik yemek olunca birbirimize verirdik...Şimdi davulcuu dövüyorlar gürültü yapıyor diye...

başlarını okuyunca ben bunları ne zaman yazdım dedim tam benim duygularım .hakkaten bende 5 haftadır evde haftasonu geçirmedim.
şuan salonumun ortasında çamalşır yıgınları var ama sahura kadar oturup işlerimi halledeceğim bu gece annemde kardeşim kaldı ama kocişede zaman ayırmam lazım :KK24::KK23:

Kolay gelsin canım sana...Yığılı çamaşırlar ömür törpüsü valla :KK66:

nevinciğim,inşallah yarına sürpriz bir gelişme olmaz da dinlenirsin tüm gün....:KK16:

Aynurcum, hayırlı yolculuklar size...selametle gidip gelirsiniz inşallah...:KK16:

Esracığım, kolay gelsin sana. yatılı misafir kafa dengiyse yorucu ama güzel geçiyor..

Filizciğim, iftar öncesi ve sabah kalkınca tartıldığımda yaklaşık 1-1,5 kg. farkediyor ben de...

Meyracığım, keyifszmisin sen bugünler de banamı öyle geliyor...dikkat et kendine canım..
Çocukluğumda mahallede bakardık kimin ışığı yanmıyorsa uyandırırdık..Çok güzeldi ..sahurda bile değişik yemek olunca birbirimize verirdik...Şimdi davulcuu dövüyorlar gürültü yapıyor diye...
heehhee bizim burda davulcu da yokkkkk:)))))))))))))))))))))
ayrı bi dünya burasıııııııııııııııııııııııııı
Kolay gelsin canım sana...Yığılı çamaşırlar ömür törpüsü valla :KK66:

3 gündür beni bekleyen ütü sepeti varrrrrrrrrrrrr ama ütülücek adam yokkk

ben geldim kızlaarr
misafirlerimin birazı gitti birazı sahura kaldı.şimdi 3 D film açtı çocuklar .sanırım film seyredilecek. arada kaçamak yaptım.size bir bakyım dedim. neyse şi,mdi çıkıyorum fırsat bulursam gelirim yine

ben geldiimm canlarııımm :KK16::KK16::KK16::KK16:

size güzelll bi haberim varr ; yarın akşam saat 9 da Mersinden Adanaya doğru yol alıyoruzz , Adanadan gece sahura doğru uçarız Allahın izniyllleee :KK52::KK52::KK52::KK52:

hepinizi çoookk seviyorummm , iyiki varsınız , dualarımda olacaksınız , hakkınızı helal edin , Allaha emanet olunnn ....

hayırlısıyla gidip dön canım seni çok özlücez hayırlı yolculuklar..

YENA abla sen geçen sormuşun neler yedin dogum gününde diye ohoooooooo say say bitmez :KK1::KK1::KK1: hiç sölemeyeyimm :KK9:

selam kızlar,,

sultanahmetten geldim şimdi. çok güzel geçti. aslında gündüz gidicektik arkadasla eyüp sultana gidip gezmeyi düşünüyorduk aksilikler olunca akşam 5 gibi çıktık. bu arada akşam 5te adet oldum oruç gidiverdi üzüldüm :KK53: akşam üstü kadıköyden vapurla eminönüne geçtik orda dolaşıp sultanahmete geçtik. çok kalabalıktı nihat hocayı izleriz diye ümit ediyorduk ama maşallah tıklım tıklımdı gürültüdende bişey duyamadı çarşıyı gezdik bizde. bi alan kurmuşlar herşey var içinde. su satanlarla başlıyor devamı yogurtcular tursucular felan orucu suyla ac devam et yiye yiye git yani öyle bişey :KK1: cam atölyeleri, ebru sanatları, ipekler hat snaatı felan bi sürü şey vardı. oraları gezdik. niyetci tavsanlar vardı onları sevdik adam zorla niyet cektirdi 5 tl ymiş. kazıklandık :KK9: sonra yemek derdine düştük nerde yicez diye. her yer dolu heryerde bir yıgın sıra var. burgere gittik hızlı ilerliyor sırası diye. gittik orda yedik mecburen. sonra tekrar meydana indik. macun yedik :KK1::KK1: ama en mükemmel tursu suyuydu bayılıyorum yaaa. bide yarısa girdik orda. sırf acı içebilirmisiniz diye gaz verdiler. diktik acılı acılı sonra ateş gibi yana yana vapura koştuk :KK9::KK9: sahura kadar durucaktıkta arkadasın kuzeni bizleydi dayanamaz diye eve döndük. çok güzeldi yaa genede. çocuk gibi eglendik :KK34::KK34:

ayy nursenam dönmüş sonunda yuvaya hoşgelmiş sefalar getirmiş....:KK54:sanırım şimdide ütülerini yapmakla meşgull...:KK34:

aynurcum hep aklımdasın ama bi arıyamadım...hayırlı yolculuklar canım....

esracım dafi ablacım misafirleriniz varmış kolay gelsin....bende severim misafiri ve önümüzdeki hafta artık bende başlıyorum iftarda misafir ağırlamaya inşallah...

yenacım senide çok özledimm....bu arada artık define avı sona ermiş hadi geçmiş olsun...:KK34:

banucum ne diyim sana okudukça kırılıyorum gülmekten annemlerde gene geldiler bu kıza diyolar...tabi iki satır onlarada okuyamıyorum annem ve k.validem genelde bir arada oluyolar.. hee geldiler deyip geçitiriyorum...:KK9:

mehtapcımm bende çok özledim sultanahmette gezmeyi yeni evledendiğimizde ilk seneler her ramazan fuara giderdik iftarı teravihi orda halleder gece dönerdik eve sonra çoluk çocuk olunca böyle evde oturuyoz köskös....fuar kurulmuşmuydu...gerçi yanlış hatırlamıyosam beyazıt meydanına kurmaya başlamışlardı...kısacası gez dolaş şekerim tadını çıkar çoluk çocuğa karışınca aman uyku düzeni bozulmasın aman hasta olmasın falan herşey hikaye oluyo...:KK34:

geçmiş 100 küsür sayfa olmuş atlaya zıplaya bikaç sayfa okudum...oyüzden diğer arkadaşlar kusuruma bakmasınlar şimdilik aklımda kalanlara yorum yazdım...:KK34:

bana gelinceee su son bir ayım hem hızlı yorucu hem güzel hem sıkıcı geçti...yurtdıından şehirdışından misafirlerimiz oldu...biz uzun zamandır gidemediğimiz amcalarımıza ziyarete gittik falan....şuanda annemdeyim biraz temizlik işi var yardım için bir iki gün kalıcam
fırsat buldukçada size takılıcam çok özledim hepinizi...sanırım bizim neti tamamen kestiler...hele bir okul dönemi gelsin hala açılmadıysa eve bağlatıcaz gibi görünüyo...

diyete gelince bazı gün sapıtıyorum bazı gün güzel gidiyo neden bukadar tepetaklak oldum bilemiyorum...ama hala umudum var geçte olsa hedefime mutlaka ulaşıcam inşallah...bu arada kilom 87,5....veremesemde almamak için uğraşıyorum....

şimdilik benden haberler de böyle...:KK16:

Ayşe abla kaç haftadır inanki pazar sabahı evimde uyanmayı özledim..Allah sağlık versin insan alışıyor düzenine...ütüleri ben iftar öncesi yaptım bittiğinde ezan yakındı susuzluk sorun olmadı...tabi eşlerde ilgi istiyor ama anlayışlı olsunlar napalım:KK33:

bizi gece 3 te arıyor görümcem saolsun belki uyuruz diye...davulcuyu duymam mümkün deel...:KK1:
nevinciğim,inşallah yarına sürpriz bir gelişme olmaz da dinlenirsin tüm gün....:KK16:
İnşallah Yenacım uykumuzu alsak oda yeticek bize akşamda büyük evine gideriz ramazan başladı uğramadık yemek işimde yok...gerçi plan yapmak doğru değil ama neyse...
hayırlısıyla gidip dön canım seni çok özlücez hayırlı yolculuklar..

YENA abla sen geçen sormuşun neler yedin dogum gününde diye ohoooooooo say say bitmez :KK1::KK1::KK1: hiç sölemeyeyimm :KK9:

selam kızlar,,

sultanahmetten geldim şimdi. çok güzel geçti. aslında gündüz gidicektik arkadasla eyüp sultana gidip gezmeyi düşünüyorduk aksilikler olunca akşam 5 gibi çıktık. bu arada akşam 5te adet oldum oruç gidiverdi üzüldüm :KK53: akşam üstü kadıköyden vapurla eminönüne geçtik orda dolaşıp sultanahmete geçtik. çok kalabalıktı nihat hocayı izleriz diye ümit ediyorduk ama maşallah tıklım tıklımdı gürültüdende bişey duyamadı çarşıyı gezdik bizde. bi alan kurmuşlar herşey var içinde. su satanlarla başlıyor devamı yogurtcular tursucular felan orucu suyla ac devam et yiye yiye git yani öyle bişey :KK1: cam atölyeleri, ebru sanatları, ipekler hat snaatı felan bi sürü şey vardı. oraları gezdik. niyetci tavsanlar vardı onları sevdik adam zorla niyet cektirdi 5 tl ymiş. kazıklandık :KK9: sonra yemek derdine düştük nerde yicez diye. her yer dolu heryerde bir yıgın sıra var. burgere gittik hızlı ilerliyor sırası diye. gittik orda yedik mecburen. sonra tekrar meydana indik. macun yedik :KK1::KK1: ama en mükemmel tursu suyuydu bayılıyorum yaaa. bide yarısa girdik orda. sırf acı içebilirmisiniz diye gaz verdiler. diktik acılı acılı sonra ateş gibi yana yana vapura koştuk :KK9::KK9: sahura kadar durucaktıkta arkadasın kuzeni bizleydi dayanamaz diye eve döndük. çok güzeldi yaa genede. çocuk gibi eglendik :KK34::KK34:
Mehtap özendim valla bizde istiyoruz Eyüp sultana gelmek ama malum baya uzağız bir c.tesi akşamı çıkıp sahuru yapıp sabah dönmek niyetimiz. İnşaAllah...
ben geldimmm.....:KK16::KK16:
Zeynepçim hoş geldin canım ne var ne yok?

Zeynepçim hoş geldin canım ne var ne yok?[/QUOTE]

hoşbuldummm....ne olsun canım koşturuyoz işte....iyiyiz elh...sen nasılsın...:KK16:

X