Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ıkı makına camasır yıkadım astım, balkonu yıkadım, wc ve banyo yıkadım namazı da kıldım oyle uyudum.

oh oh ne güzel:)))
maşaallah....

benimkide yine ısrarla mercimek çorbası istedi bugüne:)))
yapcaz artıkın.....

bence en aç hal; iftardan yarım saat önceki haldir canım.......

ben geldiimm canlarııımm

size güzelll bi haberim varr ; yarın akşam saat 9 da Mersinden Adanaya doğru yol alıyoruzz , Adanadan gece sahura doğru uçarız Allahın izniyllleee

hepinizi çoookk seviyorummm , iyiki varsınız , dualarımda olacaksınız , hakkınızı helal edin , Allaha emanet olunnn ....

meyracım ben yay burcuyum aslında sana söylemiştim hatta sen de tam bana uygun bir yorum yapmıştın

senin burcun nedir ?

tamam canım, bir yay burcunu hatırladımda o senmiydin ona tam emin olamamıştım:)
tamamdır tatlım, artık unutmam kolay kolay:)
bende koçum canım.....

maşşallah spor falan süpersin..
benim spor teravihten ibaret oluyor birde bugün 2 saat süren ütüydü sıcakta çekilmiyo ama hala bitmedi

senin burcun ne canım?

Nursenacığım çok geçmiş olsun
kremini sürünce poşet sar çok faydası oluyor bir dene mutlaka .ben inanmamıştım önceden ama faydasını gördüm

yaaa yine rahmetli babacığım geldi aklıma.....

küçükken benim ayak bileklerim çok hassas olduğu için çok yorulduğum vakitlerde ayaklarım, ayak bileklerim ağrırdı.
rahmetli babacığımda gece yatmadan önce krem vs kullanmadan sadece bildiğimiz poşetle iyice sarardı ayaklarımı diz kapağıma kadar...... pijamamıda üzerine çekerdim.
sabah kalktığımda ağrım kalmazdı, sarmadığımız zaman 2-3gün ağrırdı ayaklarım ama.

vayh babacığım benim, hiç unutulmuyor hiçbişey, çok özledim onu çok....
valla salya sümük oldum, patladım şuan.......
neyse, ben kaçıyım şimdi yaaa, sonra gelirim, senle bi alakası yok yanlış anlama sakın canım üzülmemin.....

sadece onu çok özledim.....
bazen böyle onu çok hatırlatan bi durum oldumu böyle patlıyorum.....

herkes sağ anne babasının kıymetini iyi bilsin.....
kaybedilince yeri büyük boşluk olan ve yeri dolmayan kişiler çünkü anne baba.......

Canım çok sevindim bekledin ama sonunda gidiyorsunuz ne güzel sağlıkla gidip dönün inşallah ben de seni çok seviyorum aynurum öpüyorum Allah a emanet ol hakkım varsa helal olsun cücüşüm sen de helal et

Canım çok sevindim bekledin ama sonunda gidiyorsunuz ne güzel sağlıkla gidip dönün inşallah ben de seni çok seviyorum aynurum öpüyorum Allah a emanet ol hakkım varsa helal olsun cücüşüm sen de helal et

Asuuummm canım benimmm yerim senii , benimde hakkım varsa sana helal olsun kuzumm , ilk senle kouştuğumuzda ne kadar umutsuzdum dimi ama bak gidiyorumm , Rabbim isteyen herkese nasip etsinnn inşAllahh

Son düzenleme:
bir daha giremem cücüşlerimm ,Allahın izniyle Ağustosun 17si gibi geri döneriz , hepinizi çok özlicem ,sağlıcakla kalınnn ...

cnm tskler ii dileklerin icin bugun tekrar yogun bakima almislar durum pek ic acici deil moralim yerlerde

Selam herkese,

Geçmişe bakamadım. Bi süre de bakamam. Haber vereyim dedim. Eşimin amcası aradı saat 1 gibi. 4 saate oradayız, haftasonu gezelim dediler. 3 çocuk toplam 5 kişi, yatıracak yerim bile yok. Yine de sevindim. Sabahtan beri deli danalar gibi koşturuyorum. Allahtan pazartesi büyük temizlik yapmıştım. Şöyle bi üstünden geçtim, gittik alışverişe. Bu satırları tuvaletten yazıyorum

Geldiklerinde yavaş yavaş yaparız yemekleri. Bi de meşhur eltimi ve kayınbiraderimi de çağırmamızı söylemiş amca, çağırmadık tabi. Eşimin usulunce anlatır artık hiç duyulmasını istemesek de.

Ben haftasonu yokum anlayacağınız. Hepinizi öperim kocaman, bana şans dileyin.

Sahurda çok yürekten istemişsin demek canım kalabalık sahur isteğin gerçekleşecek :)
Oruçken zor olacak sana ama inşallah güzel vakit geçirirsiniz öpüyorum canım kolay gelsin sana

Aynurum hayırlı yolculuklar. Dün uyuyordum sen aradığında, bugün de yoğunluk dönemedim. Yarın konuşuruz belki, Allah kabul etsin canım şimdiden

Sahurda çok yürekten istemişsin demek canım kalabalık sahur isteğin gerçekleşecek :)
Oruçken zor olacak sana ama inşallah güzel vakit geçirirsiniz öpüyorum canım kolay gelsin sana

Valla yürekten istedim demek ki. Eşim kızdı son dakika diye ama ben çok sevindim. Çok öpüyorum ablacım seni, sağolasın

Bu arada dün öküz gibi yememe rağmen 82.5 çıktım. Inşallah akşam misafirler varken. Neyse çok öptüm sizi, gidip yemeklere bakayım yavaş yavaş.

selamun aleyküm kızlar
bugün biraz bakayım dedim tam açtım mausumun pili bitti.selam bile veremedim. neyse pil aldırdım. işleride bayaa kolayladım.akşam yapılacaklar kaldı.

ay canım o benim spesiyalim değil burda iskender kadar meşhurdur kayan usulü pideli köfte.kayan çarşısındaki her üç dükkanın ikisi pideli köftecidir aslında ince tırnak pideyle yapılır ama hem bulması zor hem maliyeti fazla bizde ramazan pidesiyle idare ediyoruz işte sende yap yap bir alıştılarmı hep istiycekler. ben gün lerde bile yapıyorum şöööyyle bol tereyağlı kalorili kalorili götürüyor millet

bir daha giremem cücüşlerimm ,Allahın izniyle Ağustosun 17si gibi geri döneriz , hepinizi çok özlicem ,sağlıcakla kalınnn ...
Rabbim hayırlı yolculuklar versin cücüğüm

cnm tskler ii dileklerin icin bugun tekrar yogun bakima almislar durum pek ic acici deil moralim yerlerde

geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin

kolay gelsin esracım

Aynurum hadi bakalım güle güle git gel Allahın izniyle dualarını eksik etme çok öpüyorum canım

Esram hadi gözün aydın istediğin olmuş misafirlerin geliyomuş kalabalık sahurlar iftar sofraları seni bekliyo

Aynurum cücüşüm Allah hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin.aminnn hakkımız varsa helal olsun kuzumm çok duygulandım Allah herkese nasip etsin

Bende bayılrım öyle değişik tariflere birde servisi kolay ama görüntüsü müthiş olması gerek
Bende güzel bir menü hazırlarım inşallah daha günü belli değil ama olsun menüyü hazırlıyayımda evimi temizleyip bir gün önce bile haber versem gelirler nasılsa

Canım valla benim annem daha geçen güne kadar kendi kaşınıyordu dün lafını ettimde baktım hiç gıkı çıkmıyor vazgeçti herhald
Ya dediğiin gibi bize bizden fayda var ancak zaten kimseye güvenipte doğurmam bende
Bugün eşimle şakalaşırken bak üstüme gelme hayatta doğurmam bir daha dedimde dettt tövbe de bir dene daha ister diyip durdu ama hadi babası sen çocuğu araba koltuğuna bağla diyince hep benmi diye söyleniyor utanmadan
Herşey nasip kısmet canım asla demem kazayla gelirsede aldırmam ama ne bileyim kastende yaparmıyım onada emin değilim

Kuzzuuuu sana hayırlı yolculuklar
Hakkımız varsa helal olsun tabiki sende hakkını helal et canım ve bizlere bol bol dua et zayılayıp fıstık gibi olalım diye

Rabbim inşallah acil şifalar verir

aynurcugum ne guzel bır haber bu. sonunda yolculuk anı geldı cattı. selametle gıt canım ALLAH kabul etsın sag salım gıt ve don ınsaallah

sen de ALLAHA emanet ol senı ozleyecegızzzzzzz

işten gelir gelmez yattım inanılmaz başağrısına rağmen ama kötü kalktım eşim geldi uyandırmaya çalışıyor akşam 8 i sabah 8 algılamışım ama ben sahura kalkmadım diye sayıklayarak uyandım,eşim yerlere yattı gülmekten .basit bir iftar yaptım ama hala ayılamıyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…