Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mehtappp,

naaptın şeker, doğum günün de çılgınlar gibi eğlendinmi.??
PAstan neliydi.? Kaç dilim yedin.? yerken yanın da ne içtin.??

Oluruz valla nursenacım umut var bence de Ramazan olmazsa kurban olur o da olmazsa kışın olur elbet olur ama:)
Torunlara ben de bakarım hep diyodum daaaaa yeğenleri şimdi bile kafa götürmüyor valla

anam bendeki iştakla o kuş kadar miğde deve kuşu kadar olur 6 aya
yazmayınca merak ettim aceba nası oldu hastalandımı falan diye yani ben olsam çıtıresimlerimi boy boy koyardım sanırımm

Yumuş arkadaşlar edindik valla ne güzel olmuş iyiki de gelmişiz ben siz kadar kıdemli olmasam da devamlılık sağlayarak arayı kapattım gibi sanki

senden 3 ay sonra ben gelmişim bu kutsal siteye..

İyi ki gelmişiz.. ne güzel dostlar edindik yumuş yumuş..
bencede iyiki gelmişiz burya
Oluruz valla nursenacım umut var bence de Ramazan olmazsa kurban olur o da olmazsa kışın olur elbet olur ama:)
Torunlara ben de bakarım hep diyodum daaaaa yeğenleri şimdi bile kafa götürmüyor valla

kız 23 nisan yılbşı 29ekim ........varda var umut

balkona çıktım meyve yiyom bugün pazarda canım nası kiraz çektiydi yollayımmı sizede

anam bendeki iştakla o kuş kadar miğde deve kuşu kadar olur 6 aya
yazmayınca merak ettim aceba nası oldu hastalandımı falan diye yani ben olsam çıtıresimlerimi boy boy koyardım sanırımm

Teli vardı ben de ama telefon değişince kaybettim numarasını o yüzden özel mesajla ulaştım kendisine merak ettiğim için...
Sonuçta kolay değil riskli bir ameliyat geçirdi..
Umarım bir daha kilo problemi olmaz...

körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoz 3 ümüzden başka kimseler kalmamış topikte bugün uyudu herkez sanırım

cansın sen asucum...

Hem de en başarılımızsın..
Estağfirullah canım
Ben daçok seviyorum sizi kör ve sağırolaraktan:)
körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoz 3 ümüzden başka kimseler kalmamış topikte bugün uyudu herkez sanırım
iyi ki varsınız be yaaaa
Gece yatmaz sabah kalkmaz oldum ben hadi ben uyurum da sen napcan acaba bıcırıklarla :)
Şekerim gençler çok uykucu )

Örneğin Esra )

Gerçekten öyleler bakın bana hiç sevmem uykuyu
Hele Esra çok uykucu 4 gün ancak dayandı

dafi iftar davetinden döndü...

Dafiii neler neler yedin.??

Kızlarrrr bakıyorum da ıyı kaynatmıssınız sahur hazırladıgım ıcın dahıl olamadım ama soyle bı okudumm telden malum burda az kaldı ezana ben de yavastan yataga gectım tabıkı sıze ıyı geceler demeden uyumak ıstemedım

Herkeseeee ıyııııı geceler tatlı uykularrr mutlu mutlu sabahlara uyanmak dılegıyle

Kocaman mucksssslarrr :)

İyi geceler canım....

valla benim bıcırık uyumuyo gündüz harala gürele akşam ediyoz bugün eşim nöbet ertesi evdeydi allahtan akşama kadar uyudum nerd
neyse ondan uykum yokk

esra iftarda çok yiyince uyku basıyo demi:)))))))))))))
bende kaçırdım bugün

kaçayım yavaştan hazırlayayım yemeğimizi

HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ pomogranate

HAFTANIN 2.si _________ - 2 kg. _______________ Clutch :81::118:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,4 kg. __________ ayşe_c52

AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ elizabeth_bath :122:

AYIN 2.si _________ - 3,5 kg. _________ pomogranate :81:

AYIN 3.sü ________ - 2,8 kg. _______________ karye

Yenam ellerine sağlık

kızlar sizleri de tebrik ederim harikasınız, özellikle Eliz, Filiz, Nevin... çok mutlu oldum bu ay bu kadar güzel kilolar verdiğiniz için. inşallah devamı misliyle gelir

Şekerim gençler çok uykucu )

Örneğin Esra )

Esracık tatlı uykusundan uyanmış

geldim Asuman abla

hemen uykumdan uyandım beni çekiştirdiğinizi görünce

ben bu gece uyumazdım da eşimle kardeşim bi saat söylendiler. pcdeki görüntüyü televizyona yansıtamadılar, ikisi de güya teknoloji canavarı çenelerine vurdu bu beceriksizlik. ben de zaten baba serisine başlayacaklar diye uyudum :)) gelemiyorum ben şiddet içeren şeylere.

kimse kusura bakmasın ben de hastayım üçünüze, kimler geldi kimler geçti, sizler hep demirbaş oldunuz. iyi ki de öyle, seviyorum sizi

valla nasıl tatlı oluyor o uyku, annem gözleme yapmıştı. hamur işinin üstüne ne uyunur bilirsiniz

ya senin küçüğe hastayım ben, ablasının gösterisinde tam oyuncak bebek gibiydi almanyadan gelen :)) bi de öyle elbise giymiş, 41 kere maşallah, Allah nazarlardan saklasın.

geldim geldim kızlar ama hemen giremedim. eve geldim sürpriiiizz evde misafir var yeğenler sahurluk gelmişler
bugünkü menümü yazayım
sahur
1 parça pide, 1 yumurtadan peynirli omlet, 1 zeytin, yarım kk peynir, 1 çatal ucu kaymak, domates, salatalık, iki bardak çay.

iftar
yarım kepçe çorba, 1 parça pide, üç köfte, üç kaşık bamya ( kıymalı) ,salata,
(patates, pilav yemedim) 1 fincan türk kahvesi.

teravihten sonra 1 tek kemalpaşa tatlısı, az önce 1 bardak kefir.

yenacım bizim gelinlerden birisinin anneside mideyi küçülttürdü kadın manken gibi oldu. ama iki seneye kalmadı eskisiinden çok daha fazla kilolu.hemen aldı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…