Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
midenin 10/9 unu alıyorlarmış okuduklarımdan anladığım...
kuş kadar bişey yiyolar ama mide esnek organ olduğundan yine de dikkat etmek gerekir harelde zamanla yine büyür...
Nette bir yorum okumuştum..operasyon geçiren hastanın biri 2 yıl sonra kilo almaya başlamış şu an monti yaparak zayıflamaya çalışıyormuş..
Demekki 1 veya 2 senede mide yine eski halinemi geliyor acaba...:26:
bencede iyiki gelmişiz buryasenden 3 ay sonra ben gelmişim bu kutsal siteye..
İyi ki gelmişiz.. ne güzel dostlar edindik yumuş yumuş..
Oluruz valla nursenacım umut var bence de Ramazan olmazsa kurban olur o da olmazsa kışın olur elbet olur ama:)
Torunlara ben de bakarım hep diyodum daaaaa yeğenleri şimdi bile kafa götürmüyor valla
anam bendeki iştakla o kuş kadar miğde deve kuşu kadar olur 6 aya
yazmayınca merak ettim aceba nası oldu hastalandımı falan diye yani ben olsam çıtıresimlerimi boy boy koyardım sanırımm
Yumuş arkadaşlar edindik valla ne güzel olmuş iyiki de gelmişiz ben siz kadar kıdemli olmasam da devamlılık sağlayarak arayı kapattım gibi sanki
körler sağırlar birbirimizi ağırlıyoz 3 ümüzden başka kimseler kalmamış topikte bugün uyudu herkez sanırım
Estağfirullah canımcansın sen asucum...
Hem de en başarılımızsın..
iyi ki varsınız be yaaaakörler sağırlar birbirimizi ağırlıyoz 3 ümüzden başka kimseler kalmamış topikte bugün uyudu herkez sanırım
Şekerim gençler çok uykucu )
Örneğin Esra )
Kızlarrrr bakıyorum da ıyı kaynatmıssınız sahur hazırladıgım ıcın dahıl olamadım ama soyle bı okudumm telden malum burda az kaldı ezana ben de yavastan yataga gectım tabıkı sıze ıyı geceler demeden uyumak ıstemedım
Herkeseeee ıyııııı geceler tatlı uykularrr mutlu mutlu sabahlara uyanmak dılegıyle
Kocaman mucksssslarrr :)
Estağfirullah canım
Ben daçok seviyorum sizi kör ve sağırolaraktan:)
iyi ki varsınız be yaaaa
Gece yatmaz sabah kalkmaz oldum ben hadi ben uyurum da sen napcan acaba bıcırıklarla :)
Gerçekten öyleler bakın bana hiç sevmem uykuyu
Hele Esra çok uykucu 4 gün ancak dayandı
HAFTANIN 1.si _________ - 2,4 kg. ________ pomogranate
HAFTANIN 2.si _________ - 2 kg. _______________ Clutch :81::118:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,4 kg. __________ ayşe_c52
AYIN 1.si __________ - 4,3 kg. _______ elizabeth_bath :122:
AYIN 2.si _________ - 3,5 kg. _________ pomogranate :81:
AYIN 3.sü ________ - 2,8 kg. _______________ karye
Şekerim gençler çok uykucu )
Örneğin Esra )
Estağfirullah canım
Ben daçok seviyorum sizi kör ve sağırolaraktan:)
iyi ki varsınız be yaaaa
Gece yatmaz sabah kalkmaz oldum ben hadi ben uyurum da sen napcan acaba bıcırıklarla :)
Gerçekten öyleler bakın bana hiç sevmem uykuyu
Hele Esra çok uykucu 4 gün ancak dayandı
Esracık tatlı uykusundan uyanmış
valla benim bıcırık uyumuyo gündüz harala gürele akşam ediyoz bugün eşim nöbet ertesi evdeydi allahtan akşama kadar uyudum nerd
neyse ondan uykum yokk
esra iftarda çok yiyince uyku basıyo demi:)))))))))))))
bende kaçırdım bugün
kaçayım yavaştan hazırlayayım yemeğimizi
yenacım bizim gelinlerden birisinin anneside mideyi küçülttürdü kadın manken gibi oldu. ama iki seneye kalmadı eskisiinden çok daha fazla kilolu.hemen aldı.midenin 10/9 unu alıyorlarmış okuduklarımdan anladığım...
kuş kadar bişey yiyolar ama mide esnek organ olduğundan yine de dikkat etmek gerekir harelde zamanla yine büyür...
Nette bir yorum okumuştum..operasyon geçiren hastanın biri 2 yıl sonra kilo almaya başlamış şu an monti yaparak zayıflamaya çalışıyormuş..
Demekki 1 veya 2 senede mide yine eski halinemi geliyor acaba...:26: