Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ben cıkıyorum, aksam vaktım olursa gırerım bugun spor yapacagım yayılmak yok. hatta yemeklerım hazır. oyuzden ıftar oncesı yapmayı da dusunuyorum vucut zorlanacak elbet ama vucutta su ve yıyecek yokken enerjı yakarsak, yagların yakılması ıcın saldırı oluyormus resmen vucutta, sanırım vucutta besın kalmadıgı ıcın.

açızzz, susuzuzzz :KK1:

hoşgeldin, kardeşin ne beter senin ya. sen niye yapıyorsun onun işlerini :KK37:

hoşbulduuummm .. ben yapmazsam kimse yapmıyor darmadagın yaşıyoruz sonra. bende sevmiyorum işte. dayanamıyorum darallar geliyor kalkıp yapıyorum. 1 haftadır diyorum yap yap diye ama yok yapmıyor annemde ses etmiyor şımartıp duruyor olan bana oluyor :KK17:

hoşgeldin canımm kendi adıma konuşayım oruçla aram gayet iyi diyebilirim ki hiç acıkmıyorum ama fena susuyorum onun haricinde bişey yok gibi annem bugün yemekleri bana attı dünden çorba var bir de yemek salata yapıcammm tamamdır tatlı yok cumaya düşünüyorum gerçi annemler şekerpare yapmışlar ama ben yemiyorumm ille de sütlü tatlı :KK1::KK1:

tatlııııııııııı.. irmik helvası var bizdede. heyecanla onu yiyecegim anı bekliyorum :KK1: nasıl canım istedi bugün anlatamam. iftardan sorda tıkanırda yiyemezsem çok üzülürüm :KK1: birde akşam iftardan sonra ben zamanı anlamıyorum hiç. sahur çok erken geliyor acıkmıyorum zorla yemeye calıstım dün gece ya çok komikti. :KK1: ama yiyemedim gene

senin dantel nasıl gidiyo?:) :KK51:
:KK6::KK6:
Günde bir motif yapıyorum işte :KK1::KK1::KK1:
elız, savasmaktan baska bırsey olmuyor maalesef savası yarım da olsa bırakınca gerı 3,5 kılo aldım. En ıyısı savasmak. Cunku basarı saglayamasa da ınsan, enazından vıcdanen rahat oluyor
Eminim bir gün bu emeğinin karşılığını alacaksın...
selam canlarımm :KK16::KK16::KK16:

herkese hayırlı Ramazanlar olsun inşAllaahhh :KK34::KK34::KK34:

ben yine buralardayım , Esoşum vermiş haberleri , vizeler alındı Allahtan bi mani çıkmassa yarın akşam yada Cuma akşamı uçuyoruzz , herşeyin hayırlısı diyorummm ....

hepiniz dualarımda olacaksınız , öpüorum kocaman , Allaha emanet olunn :KK54::KK54::KK54:
Çok sevindim canım.
Allah kabul etsin inşallah dualarını, ibadetlerini...
bu adam varyaaaa; kadının çocuklarını bırakıp evden gittiği kadar varmış bence:KK23::KK23::)))
güzeldi canım teşekkürler.....

ayy teşekkürler canım güzel sözlerin için:):KK54:

bencede canım tavada börek yapıcaksan hafta sonu yap, çünkü inan yemem az yerim dedim ama eşimden çok yedim dün, hepsini dibine kadar götürdüm:))):125::125::KK17::KK17::KK17:
curk curk gitti börekler; artık onlar ilerde lop lop yağ, lap lap et olmazsa iyi bişey......:KK17::KK17:
ben düştüm çocuklarımız düşmesin misali, hihihihiiiii:KK70:DDD
hahahha çok güldüm tavada börek olayına. bugün sahurda da bizim evde tavada börek var :KK56::KK56::KK9::KK9:
Sadece bir dilim yiyeceğimm :KK56::KK56::KK1::KK1:
slm kızlar. ben sizin grubunuzda değilim. 1. grupta yarışıyorum ama ben de sizler gibi kiloluydum hatta sizlerden daha fazla kiloluydum. felakettim. sizleri motive etmesi açısından fotolarımdan paylaşmak istiyorum. sizlere motive olması açısından. ben 112 kiloydum şimddi 78 kg. ama hala vermem gereken 8 kg var ama durdu veremiyorum bu aralar kg :)Eki Görüntüle 752352 Eki Görüntüle 752353 Eki Görüntüle 752354 Eki Görüntüle 752355 Eki Görüntüle 752356 bunlarda 112 kg.dım. alttakilerdede 78-83 kg arası. umarım sizde istediğiniz kg ya kavuşursunuz. sevgiyle kalın. Eki Görüntüle 752359 Eki Görüntüle 752360 Eki Görüntüle 752361 Eki Görüntüle 752362
Tek kelimeyle muhteşemsin. :nazar:
Darısı hepimizin başına inşallah :KK8::KK8:

su olayında haklısın ben de dün aynısı oldu artık napalım su da önemli :26: bizim buralarda nem yok yani hiç yok evde durup dururken terlemiyorsun ama istanbulda öyle değil çok fenaa yapış yapışş oluyosun oturduğun yerde kaldı ki dışarda nasıl olursun ramazanda inzivaaa o zamann:KK52::KK34:
burası da çok nemli değil allahtan.
o yüzden çok sıkıntı değil ama hava AŞIRI sıcaak!
selam kızlar,

gelemedim kaç gündür. haberde veremedim. pazartesi teyzeme gittik ilk sahuru orda yaptık. iftarıda burda bi akrabaya davetliydik. dünde ordan geç geldik eve gelip sahuru yapıp yattım bugünde evi temizledim. kardeşimin dolabını katladım topladım. felaaan filaaaaaaaaaann derken anca geldim. eeee nasıl gidiyor bakalım oruçla aranız nasıl :KK34:

Hoşgeldin torpilli kuzucum :KK19::KK19:
Oruç iyi yaa. Dün feleğim şaştı sokaklarda ama bugün daha iyiyim çok şükür.
Susuzluk olmasa gözüm yemek falan görmüyo valla :KK1:

_________

Ben de iftar öncesi sporumu yaptım geldim.
2 mil yürüdüm leslie ile. 35 dakika sürdü. Umarım daimi yapabilirim bunu :KK8:

ay çok yoruldum ama işlerim bitti. sadece salatanın sosu kaldı o kadar. sofrayı bile kurdum. bugün biraz abarttım galiba:KK1: artacak o yemekler. az yaptım ama çeşit çok oldu. hem dinlenip hem geçmişe bakayım dedim ama bitiremedim.sonra devam ederim kalkayım artık
O hatayı hayatta bir kez yaparım herhalde ben :KK1::KK1: Çıkıcaksam da market bakkal çakkal anca. Öyle sokaklarda 4 saat dolanmak yok yani. Mahvoldum resmen dün :KK1::KK1:
Sıcaktan iştah kalmıyor zaten insanda çok. Bir de ben o kadar çok su içiyorum ki zaten iftarda yemeğe yer kalmıyo :KK9::KK9:
ay keşke benimde yer kalmasa ama nerdee ben çok yiyorum sanki :KK17:

selam kk milleti:)

uyyyhhhh uykusuzum.....
ramazan dolayısıyla günlük zamanım şaştı:KK53:
olacak artık......

yahu clucth esram ben senin şu patlicandan yapmayı planlıyorum bugün.....
dün yaptığından.....
patlicanları nasıl haşlıyoz? kısaca bu yemeğin bi yordamını yazarsan çok çok sevinirim canımcım???
hem değişik hemde kolayıma geldide:)
bakalım bugün kkya gircenmi iftar olmadan:)))
bi müddet beklemede olcem seni:)
girmezsen başka zamanda yaparım artık sağlık olsun:)))
:KK54::KK54:

birde sağ omzum tutuk dün akşamdan beri.....
aynı robot gibi hareket ediyom....
acısıda cabası:KK25::KK25:
iş yaparkende zorlanıyorum; tamda sağ ve kol....
eşim sağolsun gece biraz ovduda yumuşattı birazcık......
geçmiş olsun meyracım

Selamlar herkese bugün kalktığımda saat 12 yi geçiyordu kızlar benden de sonra kalktı dünün acısını çıkarttık:)
Benim de yarın misafirim olacak büyük ihtimal bugün dinleneyim kalan yemekler de yensin hem
Birazdan çıkayım marketi dolanayım azcık yarına bişeyler hazırlarım belki bugünden[/QUOTE]bende onbuçukta kalktım :KK9:

Merhabalar yeniden,

Aynurdan haberlerim var, yarın yola çıkıyorlarmış kısmetse. akşam uğramayı planlıyor, selamları vardı sizlere :KK16:

Sahurdan beri bi sürü şey kırıldı evde, deliricem :) sahurda buzdolabındaki tabak kapağını açınca kendini attı yere. demin de aynurla konuşurken rüzgar perdeyi kabartıp bardağı masadan düşürdü, hem de koca bardağı. ben onu toplarken başka bi bardağı kırdım, tam bir el kol titreme, dikkatsizlik, beceriksizlik hakim bana ramazanla beraber yani :KK1:

Meyracım ölçülerini yazayım ben o zaman. biz 4 kişiyiz diye 8 patlıcan kullandım, yarım kilo kadar da kuşbaşı.

patlıcanları alacalı soyup yemeklik daireler şeklinde doğradım. o arada etini koydum tavaya suyunu salıp çekti. ısıtıcada 2 litreye yakın su kaynattım, kaynayınca 1 yemek kaşığı tuzla tencereye alıp altını yaktım. patlıcanların yarısını tencereye attım, yumuşayıncaya kadar (yaklaşık 8-10 dakika) haşladım. sonra onları borcama aldım. kalan patlıcan için de yine aynı ölçüde su ve tuz kaynattım, dökmesem acısı çıkabilirdi eski patlıcanların yenisine. onları da haşlayıp dizdim. 8 patlıcan büyük yuvarlak borcamı doldurdu. eti biraz suyunu çekene kadar çevirdim tavada. sonra et yağsız diye 1 yemek kaşığı tereyağ, 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı koydum, yemekteki tek yağ bu. sonra soğan koydum yaklaşık 1 tane kadar doğranmış (dondurucuda vardı), soğanla az kavurunca biber doğradım 3 tane kadar yemeklik, onu da kavurdum. sonra 2 tane iri domates rendeledim, 1 tatlı kaşığı kadar salça koydum onları da az kaynattım. domates suluydu, ayrıca su koymadım. zaten haşlanmış patlıcanın da suyu oluyor. neyse bu soteyi borcamdaki patlıcanların üzerine döktüm, yaydım. fırında 250 derecede 40 dakika kadar fırınladım. etim sert olmasına rağmen pişmişti. aynı kızartmalar kadar lezzetliydi ama ağır değildi öyle.

sormak istersen bi şeyler, buradayım akşama kadar :KK53:
hayırlısıyla gider döner inşallah.

slm kızlaaaar geçmişi okumadan direk dalayrumm ve güne bir fıkrayla başlıyoruum okuyun bakem :KK54:

Osman amcanın hanımı, dayak yiyip memleketteki anasının yanına gitmiş..
Cep telefonuyla yaptığı çağırmalarına cevap alamayan Osman amcanın; çamaşır, bulaşık, yemek, temizlik ve çocuklarla uğraşmaktan takadı tükenmiş.
Osman amca kadınını telefonla bir daha aramış... ancak anasının yanından koca evine dönmek istemeyen kadın, telefona cevap bile vermemiş.
Bunun üzerine Osman amca mesaj atmaya karar vermiştir. Ve mesajdan bir saat sonra evin kadını kapıda belirmiş.
İşte o mesaj;

Kadınım bu sağa son mesajım.
Bebelerinen evde oturup ağlarım.
Çamaşır, bulaşık tarih yaptı.
Kadınım ben bu işlerden ne ağnarım.
Bi tokat salladım değmedi bile, La bok mu var babağan evinde.
Ula ne bilinmez bir avradmışsın, Bebelerinen beni Mevlam gayırsın.
Arkadaşın Hatçe yan yan bakıyo.
Üzelme Osman abi deyiveriyo, Bebelerin başını okşayaraktan, Kendi düşen ağlamaz deyip gülüveriyo.
Bugün geliverdi zabahın köründe, Vallaha, yalnız bi gecelik vardı zillinin üzerinde.
Bulaşığa daldı, çamaşırı yıkadı, La kadınım bak göğnüm çok daraldı.
Bebeleri banyoya sokup yıkayıveedi.
Osman abi sende gir, keseleyim diyiveedi.
Ben de buğün olmaz yarın diyiveedim, La kadınım sağa bir şans daha veedim.
Zabaha kadar geliyosan gel eve, Vallahi gelmezsen böyük tehlike.
Hatçe bekliyoo elinde kese, Vallah keseynen kalsa keşke..:)))
:KK60:

semızotu topladım ben de ısyerının bahcesınde varmıs cok faydalı dıyorlar yıyeyım bakayım

tarıf benım de cok ısıme yarayacak tsk ederım canım.

Aynura sen de bızden cok selam soyle

hayırdır canım ya tansıyon mu dusuyor senın oyuzden mı oluyor boyle sakarlık. Hayırlara gelsın ınsaallah canım.

Canım benım sagolasın allah razı olsun ınsaallah o gunlerı hatta daha ıyılerını nhep bırlıkte gorelım. Sen benı tanıyorsun onceden, uzun zaman oldu oyuzden basarıyı ıstıyorum artık. Cok sukur oluyor da . Evet yavas ama olsun da onemlı olan o. Ramazanda senı boyle aktıf gormek ayrıca mutlu da gormek bana cok guzel enerjı oldu hem senın uzulmenden cok uzuluyorum hem dıyetten kopuyor gıbı olunca endıselenıyorum oyuzden bence sana ramazan yaradı hepımıze yarasın ınsaallah

ben de aksamkı ara ogunun bırınde meyve bırınde dondurma ıle yapacagım.

Hurma almaya gıdemedım seyahat olunca. Ama hurma falan da stoklayacagım ozellıkle ınsulın dırencı olan kısıler hurma ıle oruc acarsa cok ıyı olurmus

senın bu patlıcan tarıfı cok ısıme yarayacak ben patlıcan cok seven bırıyım ama nasıl olacak dıye dusunuyorum haftaya deneyım aynen tarıfını. Tsk ederım canım.
bende köyden toplamıştım iki gündür bostana yapıyorum çokta iyi gidiyor

ayy bende mecburiyetten çıkmıştım yarında çıkıcam annem pazara gideceğiz dedi bir de malum savcılık işlerim var üfffffff yaaa napak mecbur gideceğizz yanlız sen de tatlı yapmışsın benimde canım çektiii ama karasız kaldım ne tatlısı yapsam canım da güllaç çekti ama :26:
ben uydurdum gitti özel bir tarif değil :KK1:nasıl oldu bilmiyorum :KK1: biraz un koydum, biraz nişasta, biraz pirinç unu, bir bardak kadar şeker koydum aldığı kadar süt koyup kaynattım. akşama görücez bakalım :KK1: neyse karpuz kestim zaten :KK9:

Menümü paylaşayım istedim bugün de ben.
İftar: 1 kase mercimek çorbası
2 yemek kaşığı zeytinyağlı taze fasulye
2 yemek kaşığı pilav ve 2 yemek kaşığı kadar haşlanmış tavuk göğsü
Salata
1 tane de hurma

Şimdi yeşilçayımı içiyorum. Teravihe gidip gelip sporumu yapıcam inşallah.
Ramazan girmeden önceki haftasonundan kalan epeeeey bir artım vardı. Bugün iftar öncesi baktım çoğu gitmiş 300 gramcık bişi kalmış :KK1::KK1: Cumaya kadar o da gider, üstüne de gider inşallah :KK8:

tatlııııııııııı.. irmik helvası var bizdede. heyecanla onu yiyecegim anı bekliyorum :KK1: nasıl canım istedi bugün anlatamam. iftardan sorda tıkanırda yiyemezsem çok üzülürüm :KK1: birde akşam iftardan sonra ben zamanı anlamıyorum hiç. sahur çok erken geliyor acıkmıyorum zorla yemeye calıstım dün gece ya çok komikti. :KK1: ama yiyemedim gene

bunu yapmayacaktınnn :) irmik helvası nereden bulayım ben şimdi :KK1:

neyse cuma yaparım belki azıcık, çok seviyorum ya. irmikli her şeye bayılıyorum zaten :KK16:

ben de bugünkü menümü paylaşayım;

sahur
2 dilim kepekli ekmekle tost
domates salatalık
yarım bardak muzlu süt
2 porsiyon karışık meyve

iftar
1 tane hurma, 1 tane kuru kayısı
1 kase cacık
1 kase salata
3 kaşık etli patlıcan
4 kaşık zeytinyağlı barbunya
1 dilim pide

ara (saat 12ye doğru)
2 tane kayısı
yeşil çay

suyumu içerim bol bol. 11 gibi de yarım saat yürüyeceğim yine koşu bandında.

bu arada ben de tartıldm iftardan önce. geçen cuma 85dim, bugün 83.7 çıktım. çok sevindim :KK16:

bunu yapmayacaktınnn :) irmik helvası nereden bulayım ben şimdi :KK1:

neyse cuma yaparım belki azıcık, çok seviyorum ya. irmikli her şeye bayılıyorum zaten :KK16:

adres ver cay koy geliyorum helvamla:KK1::KK1::KK1: ya çorba içtim salata yedim tıkandım helva kaldı bekliyorum az biraz bi açlık hissediyim indircem mideye. bu aradaaaaaa +90 topiğindeyim ben dimi :KK9::KK9:

sahur
domates salatalık
yarım bardak muzlu süt
2 porsiyon karışık meyve

iftar
1 kase cacık
1 kase salata
3 kaşık etli patlıcan
1 dilim pide

ara (saat 12ye doğru)
2 tane kayısı
yeşil çay

bu arada ben de tartıldm iftardan önce. geçen cuma 85dim, bugün 83.7 çıktım. çok sevindim :KK16:

Ramazanda hepimiz hafifleyeceğiz gibi görünüyor inşallah :KK8::KK8:
Çok sevindim tartı sonucuna. Maşallah :nazar:

orucumuzu açtıkk allaha şükür allah kabul etsin oruçlarımızı
biraz kaçtı sanırım ipin ucu
bugün 1 kepçe mercimek çorba 3 kaşık ezme salata
4 köfte az patates kızartma yedim yarım saat kala kızarttırdılar bana çocuklar babamız dayanamadım genede normale göre az yedim tabisi
neyse az kızları parka götüreyim hareket olsun bana
1 dlm güllaç yerim az sonra eşim almış çok severim diye hazır yap dedi aslında ama 1 tepsi hepsini bitirircem diye uğraşırım sonra ne me lazım

adres ver cay koy geliyorum helvamla:KK1::KK1::KK1: ya çorba içtim salata yedim tıkandım helva kaldı bekliyorum az biraz bi açlık hissediyim indircem mideye. bu aradaaaaaa +90 topiğindeyim ben dimi :KK9::KK9:

yok kuzum kıyamam sana, çok sağol :KK16:

evet unutma nerede olduğunu :KK1:

Ramazanda hepimiz hafifleyeceğiz gibi görünüyor inşallah :KK8::KK8:
Çok sevindim tartı sonucuna. Maşallah :nazar:

inşallah canım, kilo almasak da kafi. benim son gelenler yerleşmeden gitse kafi ramazanda. yoksa uzun süredir kilo erenler sabit kalsa yeter.

uzmanlar 1 hafta-10 güne organların duruma alışıp metabolizmanın yavaşladığını söylüyor. o yüzden bugünlerde verebiliriz hızlıca ama yavaşlayacaktır birkaç güne.

orucumuzu açtıkk allaha şükür allah kabul etsin oruçlarımızı
biraz kaçtı sanırım ipin ucu
bugün 1 kepçe mercimek çorba 3 kaşık ezme salata
4 köfte az patates kızartma yedim yarım saat kala kızarttırdılar bana çocuklar babamız dayanamadım genede normale göre az yedim tabisi
neyse az kızları parka götüreyim hareket olsun bana
1 dlm güllaç yerim az sonra eşim almış çok severim diye hazır yap dedi aslında ama 1 tepsi hepsini bitirircem diye uğraşırım sonra ne me lazım

afiyet olsun Nursena, parkta koşturursan gider o patatesler. ben güllaç sevmem, dün bizimkiler yedi ben baktım. biraz yesem mi dedim, sonra sevmiyorum diye vazgeçtim. ama kendim yapsam kesin yerim. sen de yapma evde boşver, eşin alsın tadımlık çok isterseniz.

sporumu yaptım, duşumu aldım, ara öğünümü de yaptım. şimdi yeşil çay vakti, oh benden mutlusu yok :)

Meyra yemek nasıl oldu? nerelerdesin?

sahur
domates salatalık
yarım bardak muzlu süt
2 porsiyon karışık meyve

iftar
1 kase cacık
1 kase salata
3 kaşık etli patlıcan
1 dilim pide

ara (saat 12ye doğru)
2 tane kayısı
yeşil çay

masallah valla sızı boyle kılo verıyorum falan gordukce bende baya hırslanıyorummm

İyi geceler
Ben de azcık fazla yedim gibi iftarda sanki ya da çok su vs içmektenmi şiştim bilemedim:)
Sahuru hafif geçireceğim inşallah
Yarın için ıspanaklı börek yapacağım onun içini hazırladım yarına rahat ederim tatlım da var ana yemek olarak patlıcanı bişeyler düşünüyorum
Ben Ramazan'da hiç spor yapamıyorum malesef geç kalkınca olmuyor öğleden sonra yemek hazırla derle topla derken çıkıp yürümeye fırsat olmuyor
Esram çok sevindim tartıda eksi görmene canım:KK16:
Mehtap ikinci irmik vakasına neden olacak gibi görünüyor:KK1:

Son düzenleme:
İyi geceler
Ben de azcık fazla yedim gibi iftarda sanki ya da çok su vs içmektenmi şiştim bilemedim:)
Sahuru hafif geçireceğim inşallah
Yarın için ıspanaklı börek yapacağım onun içini hazırladım yarına rahat ederim tatlım da var ana yemek olarak patlıcanı bişeyler düşünüyorum
Ben Ramazan'da hiç spor yapamıyorum malesef geç kalkınca olmuyor öğleden sonra yemek hazırla derle topla derken çıkıp yürümeye fırsat olmuyor
Esram çok sevindim tartıda eksi görmene canım:KK16:
Mehtap ikinci irmik vakasına neden olacak gibi görünüyor:KK1:

Sağol Asuman abla, ben de çok sevindim umutsuzken :)))

eğer sahura kadar uyumazsan gider o şişlik hissi. valla ben de bugün tatlı ve börek istemeye başladım ama gidebildiğim kadar gideyim böyle. nasıl olsa bi yerde çıkar karşıma. ıspanaklı börek de ne güzel olur :))

sen zaten 4 kişiyi çekip çevirmeye çalışırken çok yoruluyorsundur. akşamları 10-15 dakika dolaşsan o bile yeter.

hoşbulduuummm .. ben yapmazsam kimse yapmıyor darmadagın yaşıyoruz sonra. bende sevmiyorum işte. dayanamıyorum darallar geliyor kalkıp yapıyorum. 1 haftadır diyorum yap yap diye ama yok yapmıyor annemde ses etmiyor şımartıp duruyor olan bana oluyor :KK17:

ayy afiyet olsun şimdi benim de canım çekti acaba kalorisi nasıl yani yiyebilirmiyiz ki ?

X