- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
hayırlı akşamlar kızlarrr
mutfak dolapları iç dış silindi yerler çamaşırsuyu cifle fırçalandı ramazana hazırız pırıl pırıl oldu mutfağım
sahura ne yiceksiniz kızlar
ben yumurta yemeği planladım tok tutar diye 3 dlm ekmek az peynir falan yerim sanırım fikir veren varmı
aynen topiğimizin hamaratlığı tuttuDDD
benim işte yeni bitti, bende bittim ama 3saatlik uykuylada....
neyse bitti ya çok şükür, sağlık olsun.
canım seninde, elizinde ellerine sağlık olsun, güle güle kirletin emi:)
ay bileklerim ağrıyo.....
ve uykum var.....
Muzlu süt tarifin çok güzel. Ben de deneyim mutlaka bir gün, sağol canım
Merhaba kızlar açıklayıcı ve düzgün yazıcamki baymadan okuyabilesiniz...
Yaşım 23 , boyum 1.75 kilom şuan 113. idealimdeki kilo 56 !
Şişmanlık dünyanın en berbat durumu , acımasız ve yanlızlığın kapısı benim için..
145 Kg olarak başladım Ocak 14 , 2013 de şuan 113 üm. Belirli saatlerde yediğim şeyler yok ama yağlı tuzlu şekerli asitli ürünler tüketmiyorum. Kepek ekmeği dahi yemiyorum. Etimek yiyorum 3 4 adet.
145 kilodaki halimin resmi yok fakat sizlere 113 kilodaki halimi çekip 1 ay sonra tekrar çekinip koymak niyetindeyim.
Kelepçe taktırmak mide küçültmek şartmı?
Metabolizmam yavaş çalışıyor benim bunun farkındayım ama veriyorum.
Geçenlerde kaçırdım Bitter çikolota diye 3 kare bitter çikolata yedim belkide 4 dür kaçırdım ilkkez ama hemen farkedip vazgeçtim neyse nihayetinde kaybettiğimde değil vazgeçtğimde yenileceğimi biliyorum. 1 aydır kilo veremedim o bitter çikolatadan olabilirmi?
Limonlu soda kilo yaparmı?
Kafam durdu oruçta tutcam , sahurda ne yicez ? İftarda ne yicez kızlar ????
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yemeğimi yedim soframı topladım hemen geldim
Eşim sağ olsun kızın odasına oyun konsolunun başına geçti birlikte film izleyecektik sen izle ben diğer odaya geçeyim dedi az surat astım ne güzel beraber izleyecektik diye sonrada neyse sen git bende kızlara bakayım dedim kendi isteğiyle gittiğinden yinemi pc başına oturuyorsun demiyor bende az uyanık değilim hee gel tamam filmi izleyelim dese bir yandan bir gözüm size kayardı sonrada söylenirdi hani film izleyecektik elin işte gözün oynaşta hesabı
Utanmadan birde adama soruyorum yarın iftarlık ne yapacaksın diye sen ne istiyorsan onu yap dedi bende yoo yanlış anladın ben değil sen ne yapacaksın dedim
Eeee geleneksel hale getirdi ilk iftar ondan Allahtan erken geliyor iftarda geç oluyor artık o gelince kendimi kötü hissedersem bir iki saat uyurum o kızla ilgilenirken
Valla ben geçenlerde de dediğim gibi kahvaltı faslı yapmayı düşünüyorum sahurda
Şöyleki bu gece;
2 dilim tam tahıllı ekmek ( sonuçta 5 dilimde yesem yine acıkacağım bari insan boyutlarında tüketeyim )
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 kk beyaz peynir
1 kk az yağlı kaşar peyniri
2 - 3 zeytin
naneli limonlu yeşil çay içmeyi düşünüyorum
Ertesi sahurada artık tost ekmeğinden iki tost ve yine yeşil çay yaparım
Tabi birde bol su
He unutmadan geçen televizyonda bir doktor çıktı ve özellikle Ramazanda alkali su tükettinki hem bünye ödem yapmasın hemde vucudun bütün gün susuz kalması zarar vermesin dedi Yani bir büyük bardak suya çay kaşığının ucuyla karbonat atıyoruz ben düzenli olarak yapmaya çalışacağım birde limonlu maden suyu tüketmeyi düşünüyorum ( malum maden suyu vucudunun tüm gün ihtiyacı olan mineralleri barındırıyor bari oradan da takviye olur diye düşünüyorum )
İftarda zaten önce çorbamı içip sonra 15 - 20 dakikalık bir mola vermeyi düşünüyorum daha sonrada canım çok birşey istiyorsa ne yemek yaptıysam ondan yarım porsiyon birde bol salata ve ayran ama arada sırf salata + yoğurt yada ayran yaparım diyorum nasılsa eşim oruçlu olmadığı için yemek istemez özel ne yapsam onu yer arada yapsamda ben yememem ve sadece salata yoğurt yaparım mide rahatlasın diye
Sizce nasıl canım düşüncemBu şekilde kilo veremesemde kilo almam diye düşünüyorum ne dersiniz :44:
İyi akşamlar
Temizliği bitirdim, yemeğimizi yedik size bakayım dedim. yorgun ama içi rahat bi şekilde beklemeye başlıyoruz artık :)
Yasemin abla liste diğer pcde, eşim başında uyuyor :) akşam eklerim ölçülerini ablacım. bel 98-basen 124 müş mayıs başı, arayıp buldum forumdan haziranda da 94-122miş, yani bi değişim yok sanırımmaşallah yine de çok iyi gidiyorsun
bu arada pek bildirim yok, biraz daha beklesem mi acaba :26:
Valla topiğin hamaratlığı tuttusenin de ellerine sağlık canım
kuzum ben analdım zaten aynı olduğumu pek bir gelişme yok ölçülerde
en merakı benim sanırsam söyleye söyleye sana utandım inanki kuzummm.
ben şimdi tepinmeye gidiyorumm.22,30 gibi dönücemmm görüşürüz kızlarr
tebrikler, azminiz muhteşem. neredeyse 6 ayda 32 kg vermişsiniz. bence kilo vermenizin durma nedeni bitter çikolatalar değil kilo vermenin sonucu olan dönemsel durgunluklardandır. 4 tablet çikolatayla kilo verme durmaz, endişe etmeyin :) siz azimle devam edin bence. aşağı ekleyeceğim mesajdaki linkte çok güzel bir menü var ramazan için, oradan faydalanabilirsiniz. Azminiz daim olsun
Evlilik gibi ciddi bir müessese hakkın da 3. kişilerin yorum yapması ne kadar doğru olur bilemiyorum...
Aslın da çekiniyorum da bir şey demeye..
Taa ki üstte ki mesajını okuyuncaya kadar...
henüz çok gençsin,çocuk yok anladığım..eşinin ailesinin yanındasınız,eşin sırtını ailesine dayamış sürekli sana yerine getirmediği vaadler de bulunuyor..Nacizane fikrim hala AŞK var ise bir süre kendi ailenin yanın da yaşaman ve kesin kararların olmalı ortak yaşamınızla ilgili..eşin senin çok ciddi ve bir o kadar da birlikteliğinize verdiğin önemi anlayıp sorumluluk almayı öğrenir belki ...
Ayrıca lütfen işine geri dön...Her ne şekil de olursa olsun işini bırakma...En azından çocuk oluncaya kadar..Her kadın kendi ayakları üzerin de durmalı uygun bir ortam sağlandığın da...
Dilerim bu mübarek günler de herşey yoluna girer ve çok mutlu beraberliğiniz olur bir ömür boyu....
Banucum gayet güzel düşünmüşsün beslenme planını. ben bi çorba sevmediğimizden onun yerine cacık ya da yoğurtlu çorba tercih ederim senden farklı olarak. onun dışında ben de seninki gibi planlıyorum iftarı. 2 dilim iftarda, 2 dilim sahurda ekmek/pide hakkı tanıyacağım kendime. pilav makarna istersem ekmek yemem tabi.
Sahurda da ekmeği abartmadıktan sonra yediğimiz her şeyi yakarız bence. sen de sınırlayacakmışsın ekmeği zaten. ben bi de kısmetse sahur yaptıktan sonra yasin okumayı planlıyorum hava aydınlanana kadar, yeyip yatmış olmam hemen. kısmet olur inşallah.
Keşke görüşseydik ne güzel olurdu...
zaten kimse beğenmiyor,İzmir'e gelen hiç kimse beni görmeye gelmiyor...
Şişkoyum ama ben de insanım ama yaaa..
ne kadar da mantıklı düşünceli anlayışlı yazmışsın yenacımm ama gel gör ki herkes senin gibi değil mesajını yeni görüyorum bir kaç gündür fırsatım olamamıştı ama bu bir kaç günde bazı şeyler kesinleşti bitiyor benim evliliğim üstelik hiç istememe rağmen ama eşim bana başka yol bırakmadı evet yaşım daha 26 gencim çocuğum yok işe geri dönüyorum üstelik zam alarak ama bunlar beni mutlu etmiyor yena bu dönem nasıl geçicek ben buna nasıl alışıcam bilmiyorumm
Esracım sağduyuna güveniyorum ben senin, demek ki dayanması zor bi noktadasın. Allah yardımcın olsun canım, inşallah olabildiğince az sarsılarak atlatırsın bu zamanları.. Annem 20 yıl sonra boşandı babamdan 2 çocukla. Sen kendine yeni bir hata kurabilirsin, geçecek inşallah bu zamanlar da.
çok güzel olur muzda ben zati kabızlık yaşıyorum mahfolurum iyceNursena ben de kahvaltılık planlıyorum. kepekli ekmekle tost, domates-salatalık, muzlu süt. eşime ayrıyeten yumurta yapacağım, sevsem ben de yerdim :)
Muzlu sütü bi tane muzu doğrayıp üstüne baya bi süt koyup blendırla çekiyorum, biraz da bal gezdiriyorum üstüne. çok ferah oluyor, eğer blendırınız buz kırıyorsa buz da atınca milkshake gibi oluyor. bence sahurda tok tutar bu da.
yirim senin insani boyuttaki ekmeniii:)Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Eşim sağ olsun kızın odasına oyun konsolunun başına geçti birlikte film izleyecektik sen izle ben diğer odaya geçeyim dedi az surat astım ne güzel beraber izleyecektik diye sonrada neyse sen git bende kızlara bakayım dedim kendi isteğiyle gittiğinden yinemi pc başına oturuyorsun demiyor bende az uyanık değilim hee gel tamam filmi izleyelim dese bir yandan bir gözüm size kayardı sonrada söylenirdi hani film izleyecektik elin işte gözün oynaşta hesabı
Utanmadan birde adama soruyorum yarın iftarlık ne yapacaksın diye sen ne istiyorsan onu yap dedi bende yoo yanlış anladın ben değil sen ne yapacaksın dedim
Eeee geleneksel hale getirdi ilk iftar ondan Allahtan erken geliyor iftarda geç oluyor artık o gelince kendimi kötü hissedersem bir iki saat uyurum o kızla ilgilenirken
Şöyleki bu gece;
2 dilim tam tahıllı ekmek ( sonuçta 5 dilimde yesem yine acıkacağım bari insan boyutlarında tüketeyim )
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 kk beyaz peynir
2 - 3 zeytin
Tabi birde bol su
He unutmadan geçen televizyonda bir doktor çıktı ve özellikle Ramazanda alkali su tükettinki hem bünye ödem yapmasın hemde vucudun bütün gün susuz kalması zarar vermesin dedi Yani bir büyük bardak suya çay kaşığının ucuyla karbonat atıyoruz ben düzenli olarak yapmaya çalışacağım birde limonlu maden suyu tüketmeyi düşünüyorum ( malum maden suyu vucudunun tüm gün ihtiyacı olan mineralleri barındırıyor bari oradan da takviye olur diye düşünüyorum )
İftarda zaten önce çorbamı içip sonra 15 - 20 dakikalık bir mola vermeyi düşünüyorum daha sonrada canım çok birşey istiyorsa ne yemek yaptıysam ondan yarım porsiyon birde bol salata ve ayran ama arada sırf salata + yoğurt yada ayran yaparım diyorum nasılsa eşim oruçlu olmadığı için yemek istemez özel ne yapsam onu yer arada yapsamda ben yememem ve sadece salata yoğurt yaparım mide rahatlasın diye
Sizce nasıl canım düşüncemBu şekilde kilo veremesemde kilo almam diye düşünüyorum ne dersiniz :44:
selamun aleyküm kızlar
ramazanınız mübarek olsun. Rabbim layikıyle geçirmeyi nasibetsin.
ben pc yi açtım yatsı ezanı okunmaya başladı. teravih başlıyor. ben ramazanın ilk günü ilk iftar misafirlerimi davet ettim. akşamdan küçük hazırlıklar yapayım. yarın zorlanmadan iftarı hazırlamış olurum. şimdi namaza kaçayım gece tekrar gelirim
Bence bu şekilde gidersen garanti kilo verirsin. Çok güzel planlamışsın vallahi.Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Şöyleki bu gece;
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 kk beyaz peynir
2 - 3 zeytin
Tabi birde bol su
Çoook teşekkür ederim tekrar. Ailemiz de üç kişilik, çok güzel oldu buSenin de ellerine sağlık canım, dinlen biraz istersen artık
Elizcim 500 ml süt, 1 tane muz ve 1 yemek kaşığı baldan rahat 3 kişilik çıkıyor. denersen bu ölçülere göre yap istersen, afiyet olsun :)
ne kadar da mantıklı düşünceli anlayışlı yazmışsın yenacımm ama gel gör ki herkes senin gibi değil mesajını yeni görüyorum bir kaç gündür fırsatım olamamıştı ama bu bir kaç günde bazı şeyler kesinleşti bitiyor benim evliliğim üstelik hiç istememe rağmen ama eşim bana başka yol bırakmadı evet yaşım daha 26 gencim çocuğum yok işe geri dönüyorum üstelik zam alarak ama bunlar beni mutlu etmiyor yena bu dönem nasıl geçicek ben buna nasıl alışıcam bilmiyorumm
yirim senin insani boyuttaki ekmeniii:)
alemsin banu
inşallah almadan bayrama varırız
ben zati tail den dönmüş +ları görmüşümm ağlayayımda ağlayayımm oyyy oyyy derdime
bekliyodum senden açılış iftarı zati hamarat hatun neler döktürücen kimbilirrr
bizde gelekkmiiiiiiiiiiii dafiiiiiiiiiii
Bence bu şekilde gidersen garanti kilo verirsin. Çok güzel planlamışsın vallahi.
Bir de alkali su içtin mi hiç? Tadı çok değişik ya da kötü mü ki?
Kalkıp denemeye üşendim valla