Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Yemeğimi yedim soframı topladım hemen geldim
Eşim sağ olsun kızın odasına oyun konsolunun başına geçti birlikte film izleyecektik sen izle ben diğer odaya geçeyim dedi az surat astım ne güzel beraber izleyecektik diye sonrada neyse sen git bende kızlara bakayım dedim kendi isteğiyle gittiğinden yinemi pc başına oturuyorsun demiyor bende az uyanık değilim hee gel tamam filmi izleyelim dese bir yandan bir gözüm size kayardı sonrada söylenirdi hani film izleyecektik elin işte gözün oynaşta hesabı

Utanmadan birde adama soruyorum yarın iftarlık ne yapacaksın diye sen ne istiyorsan onu yap dedi bende yoo yanlış anladın ben değil sen ne yapacaksın dedim
Eeee geleneksel hale getirdi ilk iftar ondan Allahtan erken geliyor iftarda geç oluyor artık o gelince kendimi kötü hissedersem bir iki saat uyurum o kızla ilgilenirken

Valla ben geçenlerde de dediğim gibi kahvaltı faslı yapmayı düşünüyorum sahurda
Şöyleki bu gece;
2 dilim tam tahıllı ekmek ( sonuçta 5 dilimde yesem yine acıkacağım bari insan boyutlarında tüketeyim )
1 haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
1 kk beyaz peynir
1 kk az yağlı kaşar peyniri
2 - 3 zeytin
naneli limonlu yeşil çay içmeyi düşünüyorum

Ertesi sahurada artık tost ekmeğinden iki tost ve yine yeşil çay yaparım
Tabi birde bol su

He unutmadan geçen televizyonda bir doktor çıktı ve özellikle Ramazanda alkali su tükettinki hem bünye ödem yapmasın hemde vucudun bütün gün susuz kalması zarar vermesin dedi Yani bir büyük bardak suya çay kaşığının ucuyla karbonat atıyoruz ben düzenli olarak yapmaya çalışacağım birde limonlu maden suyu tüketmeyi düşünüyorum ( malum maden suyu vucudunun tüm gün ihtiyacı olan mineralleri barındırıyor bari oradan da takviye olur diye düşünüyorum )

İftarda zaten önce çorbamı içip sonra 15 - 20 dakikalık bir mola vermeyi düşünüyorum daha sonrada canım çok birşey istiyorsa ne yemek yaptıysam ondan yarım porsiyon birde bol salata ve ayran ama arada sırf salata + yoğurt yada ayran yaparım diyorum nasılsa eşim oruçlu olmadığı için yemek istemez özel ne yapsam onu yer arada yapsamda ben yememem ve sadece salata yoğurt yaparım mide rahatlasın diye

Sizce nasıl canım düşüncem Bu şekilde kilo veremesemde kilo almam diye düşünüyorum ne dersiniz :44:

Senin de ellerine sağlık canım, dinlen biraz istersen artık

Muzlu süt tarifin çok güzel. Ben de deneyim mutlaka bir gün, sağol canım

Elizcim 500 ml süt, 1 tane muz ve 1 yemek kaşığı baldan rahat 3 kişilik çıkıyor. denersen bu ölçülere göre yap istersen, afiyet olsun :)

tebrikler, azminiz muhteşem. neredeyse 6 ayda 32 kg vermişsiniz. bence kilo vermenizin durma nedeni bitter çikolatalar değil kilo vermenin sonucu olan dönemsel durgunluklardandır. 4 tablet çikolatayla kilo verme durmaz, endişe etmeyin :) siz azimle devam edin bence. aşağı ekleyeceğim mesajdaki linkte çok güzel bir menü var ramazan için, oradan faydalanabilirsiniz. Azminiz daim olsun

Eskişehir devlet hastanesinde hazırlanan ramazan menüsü...

Eskişehir Devlet Hastanesi - Duyurular

Banucum gayet güzel düşünmüşsün beslenme planını. ben bi çorba sevmediğimizden onun yerine cacık ya da yoğurtlu çorba tercih ederim senden farklı olarak. onun dışında ben de seninki gibi planlıyorum iftarı. 2 dilim iftarda, 2 dilim sahurda ekmek/pide hakkı tanıyacağım kendime. pilav makarna istersem ekmek yemem tabi.

Sahurda da ekmeği abartmadıktan sonra yediğimiz her şeyi yakarız bence. sen de sınırlayacakmışsın ekmeği zaten. ben bi de kısmetse sahur yaptıktan sonra yasin okumayı planlıyorum hava aydınlanana kadar, yeyip yatmış olmam hemen. kısmet olur inşallah.

kuzum ben analdım zaten aynı olduğumu pek bir gelişme yok ölçülerde

en merakı benim sanırsam söyleye söyleye sana utandım inanki kuzummm.

ben şimdi tepinmeye gidiyorumm.22,30 gibi dönücemmm görüşürüz kızlarr

Ya niye öyle diyorsun Yasemin abla, ne utanması aşkolsun. bu ay tembellik ediyoruz hepimiz. kendini niye suçluyorsun yoluna devam ettiğin için, sıkılma hiç. ben yarın eklerim listeyi, herkes eski ölçülerini görür yenilerini bildirmese de. öpüyorum çok seni, üzülme lütfen.

Çoooook Teşekkürler baya yol nitelikte oldu feyz alıcam bu lsiteden sağol

ne kadar da mantıklı düşünceli anlayışlı yazmışsın yenacımm ama gel gör ki herkes senin gibi değil mesajını yeni görüyorum bir kaç gündür fırsatım olamamıştı ama bu bir kaç günde bazı şeyler kesinleşti bitiyor benim evliliğim üstelik hiç istememe rağmen ama eşim bana başka yol bırakmadı evet yaşım daha 26 gencim çocuğum yok işe geri dönüyorum üstelik zam alarak ama bunlar beni mutlu etmiyor yena bu dönem nasıl geçicek ben buna nasıl alışıcam bilmiyorumm

Aynen canım nasılsa sahura kadar oturacağım ezana bir saat kala yemeğimi yemiş olurum sonrada bir saat kuran okurum tekrar bir bardak su içer niyetlenir yatarım diye düşünüyorum
Ekmek sadece sahurda yemeyi düşünüyorum sonuçta çorbada 1 dilim ekmek yerine geçiyor ya o bakımdan
Makarna pilav zaten hiç yapmıyorum Ramazandada yapmam en fazla erişteli yoğurtlu çorba yapıyorum nadiren bol nane ve kırmızı biberli hem çok lezzetli oluyor hemde doyurucu tavsiye ederim üstelik çok basit

Bizde eşim pide delisidir ama onada tembihledim her gece almasın diye çünkü Allahın gücüne gitmesin ama soğuduğunda kayış gibi oluyor eğer ince yapmışlarsa pideyi ondan sonra mecbur buharda yumuşatmam lazım onlada gece gece uğraşmak zor geliyor en güzeli dilim ekmek hem ince hemde miktarında emin oluyorum az veya çok diye
Anam bu Reklamlardada tatlıları göstermeseler tam süper olucak daha şimdiden ya canım çekerse sütlü birşey yapsammı diye düşünüyorum Pudding yeterli gelir onuda zaten kaç haftadır sallıyorum yaparım diye neyse daha başlamadan niyeti bozmim yarın akşama bakarım çaresine

Esracım sağduyuna güveniyorum ben senin, demek ki dayanması zor bi noktadasın. Allah yardımcın olsun canım, inşallah olabildiğince az sarsılarak atlatırsın bu zamanları.. Annem 20 yıl sonra boşandı babamdan 2 çocukla. Sen kendine yeni bir hata kurabilirsin, geçecek inşallah bu zamanlar da.

saol esramm çevre beni en çok etkileyen neden şu durumda ama en azından kararımı verdim umarım artık herşey daha güzel olurrr ....annen gerçekten güçlü kadınmış keşke ben de öyle olabilsem ...

Geldimmm , geldimmm !!!!

Kaç gündür bi fırsat bulamadım ki girip bakayımm..Ablam gelmişti biliyosunuz o burdayken vakit nasıl geçiyor anlamıyorumm:44::44:

Geldiği günden beri halılar yıkandı koltuklar silindi keteler mantılar yapıldı ooo daha neler neler ama bugün gitti kaldımmı ben yine böyle tek

İşte malum bu yoğunluktan dolayı giremedim bakamadımm bugun de evin bir kısmını serdim yarın da kalan kısmını sararım artık

Peki genel olarak naptım ?

1-Ayrılıyorum hatta yarın dilekçemi vericem inşallah hayatımdaki en önemli kararı verdim yaşadığım yerin küçük olması lafları dedikoduları beni korkutan tek şey hiç bir talepte bulunmadan cabucak bitsin istiyorum
2-İşe geri dönüyorum gitmiceğimi öğrenen patronum zamla geri çağırdı bende istemeyerek te olsa kabul ettim pazartesi işbaşı
3-Diyetimi bozmadım o mantılardan ketelerden yemedim ama düzenlide beslenmiyorum hep aç dolaşıyorum çünkü yemek istemiyorum bu hafta kilo almasam iyi
4-Bu dönemde kendi alışverişe ve kitaplara verdim sürekli bir ders çalışma durumu ....
5-Yarın mübarek Ramazan ayının birinci günü Hepinizin ramazan ayı müarek olsun kızlarrr geçmişi okudumm ramazana kafamda bişeyler planladımm sağlıklı beslenmek için bakalım nasıl gidecekkk

bu arada ramazana kadar 3 kilo yarışmamız nolduuu ???????

selamun aleyküm kızlar
ramazanınız mübarek olsun. Rabbim layikıyle geçirmeyi nasibetsin.
ben pc yi açtım yatsı ezanı okunmaya başladı. teravih başlıyor. ben ramazanın ilk günü ilk iftar misafirlerimi davet ettim. akşamdan küçük hazırlıklar yapayım. yarın zorlanmadan iftarı hazırlamış olurum. şimdi namaza kaçayım gece tekrar gelirim

çok güzel olur muzda ben zati kabızlık yaşıyorum mahfolurum iyce
bide çaysız hayatta yapamıyom ben yaaa illa çayy içilecek sahurda
allah hayırlısıyla tutmak nasip etsin biz evdeyizda çalışanlşanlara daha çok yardım etsin allah

yirim senin insani boyuttaki ekmeniii:)
alemsin banu

inşallah almadan bayrama varırız

ben zati tail den dönmüş +ları görmüşümm ağlayayımda ağlayayımm oyyy oyyy derdime

bekliyodum senden açılış iftarı zati hamarat hatun neler döktürücen kimbilirrr

bizde gelekkmiiiiiiiiiiii dafiiiiiiiiiii

Bence bu şekilde gidersen garanti kilo verirsin. Çok güzel planlamışsın vallahi.
Bir de alkali su içtin mi hiç? Tadı çok değişik ya da kötü mü ki?
Kalkıp denemeye üşendim valla
Senin de ellerine sağlık canım, dinlen biraz istersen artık
Elizcim 500 ml süt, 1 tane muz ve 1 yemek kaşığı baldan rahat 3 kişilik çıkıyor. denersen bu ölçülere göre yap istersen, afiyet olsun :)
Çoook teşekkür ederim tekrar. Ailemiz de üç kişilik, çok güzel oldu bu
Yoksa ben şimdi süt ne kadar bal ne kadar koycam diye düşünürken mahvolurdu benim muzlu süt

Canım benim... Rabbim hakkında hayırlısını versin inşallah. Üzme tatlı canını. Üzücü de olsa, yıpratıcı da olsa her işte bir hayır vardır derler. İnşallah bundan sonraki hayatın çok daha güzel olur.
Kilo konusuna falan da hiç takma kafanı. Kafan biraz rahata erince tıkır tıkır gider inşallah.

Herkese merhabalaar. Ablalarım, kardeşlerim nasılsınıız? :)
Hepinize, ailelerinize, tüm İslam alemine hayırlı ramazanlar diliyorum
İnşallah bu ayla beraber sıkıntılarımızı atarız. Kafamıza taktığımız, üzüldüğümüz her şeyin aslında dünyevi ve boş olduğunu idrak edip gerçek huzuru tadabiliriz...
Hepinizi çook ama çok seviyorum.
İyi ki varsınız her biriniz

alemim dimi bazen benim kızla kuzenleri çok kudurduklarında hemen az insan taklidi yapın len diyorum kardeşimde ona kopuyor hatta onunda diline dolanmış

Üzülme güzelim yaa biz o artılarıda ( benimde çok az da olsa ) fazlasıyla bayrama kadar atacağız inşallah
Anam bu gece yine araştırma modundayım Alkali su olayına taktım iyice demin nette gezinirken gördüm o çıbık gibi yabancı sanatcılar düzenli olarak tüketiyorlarmış alkali suyu tabi birde alkali beslenme denilen olayı yapıyorlar kilo almamak için.
Birde kaç kiloysak 20 kilo başına 1 litre su tüketmek gerekiyormuş yani 60 kiloluk biri 3 litre su içmeliymiş yani benim 5 litreye yakın tüketmem lazımmış Ramazanda biraz zor olur ama 3 litreyi bulsam yine iyi bence
Bozdum aklımı şu kilo vermeyle ama inadım inat gidecek bu kilolar başka yolu yok
Martta eşimin amcaoğlu nişanlanıyor düğün yapmayacaklarmış ama kına olur tahminimce eeee bekar kuzende var benim taraftan belli olmaz bunların işi ben kilolarımı vereyimde abiye giyecek kıvama geleyim yoksa bir sonraki düğüne giyemezsem çat ederim ama kilodan değil fesatlıktan ( fesat ceco )

Bence bu şekilde gidersen garanti kilo verirsin. Çok güzel planlamışsın vallahi.
Bir de alkali su içtin mi hiç? Tadı çok değişik ya da kötü mü ki?
Kalkıp denemeye üşendim valla

Ağzından bal damlıyor kız
İnşallah hepimiz bayrama kadar en azından biraz daha eksileri görürüz Aminnnnnnnnnnn
Ben bir ara daha sardırmıştım da bukadar araştırmamıştım. İlk etapta suyla başlayacağım ki daha evvelde içmiştim Tadı inan hiç anlaşılmıyor çünkü 1 litre suya 1/2 çay kaşığı karbonat atıyorsun tabi ben her bardağa çay kaşığının ucuyla koyuyordum durunca tadı değişebiliyor yazdıkları için inan hiç fark edilmiyor değişiklik
Özellikle yemekten yarım saat önce ve yemekten 2 saat sonra içmek çok faydalıymış ve yağ yakımına destek oluyormuş
Bakalım Ramazanda deniyeceğim ama en azından kilo almamı engellese yine razı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…