Keşke görüşseydik ne güzel olurdu...
zaten kimse beğenmiyor,İzmir'e gelen hiç kimse beni görmeye gelmiyor...
Şişkoyum ama ben de insanım ama yaaa..
benimde bi kaç kilo fazlam oldu bu iki aylık ayrılıkta.... vericem...hatta fazlasını... bu hafta gaza geldim
evet...geldim ya...
hoşbuldum
yaz bitmeden iş bitmeli dimi ama...
özledim sizi..
valla benim oğlanlar 1 aydır annemde.. ben arada bi gidip ziyaret ettim.. bu arada kocişle eskişehirin,porsuğun, adaların tadını çıkarttım bi güzel..
yarın Ege'm tatilini bitirip dönüyor.. ufaklık biraz daha kalacak orada..
böyle işte..
konu izmirdemi geçiyor adı nedir kitabın?
Bitirirsin sen bu yaz...Zaten fazla kilon yok...
Porsuk kenarın da romantizm yaşanmış..ne güzel...
Nursenacım böreği de katıverdin araya..
Bitirirsin sen bu yaz...Zaten fazla kilon yok...
Porsuk kenarın da romantizm yaşanmış..ne güzel...
Nursenacım böreği de katıverdin araya..
bende bir kaç gün önce "dedemin insanları" nı izledim... ağla ağla öldüm valla... aynı konu...
Dedemin İnsanları Filmi Tek Parça - YouTube
cecoşş merhaba..
Ben de kahvaltıya börek yaptım hem de ıspanaklı
heç affettmemmm katarımmmm:))
resim atam bariii
Ben de kahvaltıya börek yaptım hem de ıspanaklı
Hadi bakalım bekliyoruz resimleri...
MAyoluda ekle görelim..
İzleyeceğim ben de onu...Duymuştum methini..
öğretmendi sanırım demi yenaKızlar,
İlbatum var dı hatırlarsanız ( Özlem ) İkinci bebeğine hamileymiş hatta bu ay doğum gerçekleşecek..
Kızı olacakmış...Allah kurtarsın...
-------
İyi geceler şimdilik çıkmam gerek...
Öpüyorum sizi..
geçen sene vermiştim 15 kilo kadar... bu sene her başladığımda bi şey oldu bıraktım... şimdi yeter gari dedim..adalarda hızlı turlar atıp yemicemolsun hepimiz bir artı bir eksi gidiyoruz topiğe devam gerisini merak etme sen
ah ahhhh venedik çakması adalarrrr neysem bizim yerimizede gez kuzum
izle çok güzel.... babam ve oğlum u da beğenmiştim... hemde çokk.. bu da aynı ayarda düşün artık...İzleyeceğim ben de onu...Duymuştum methini..
sende bi deutschland turu attın o zamanSelamün aleyküm kızlarrrrr
Aslında okadar yorgunum ki bilgisayarı bile zoraki açtım desem yalan olmaz :26:
Sabah araçla ilgili muayeneye gittik eşimle tabi öğlene doğru ancak işimiz bitti. Hem bu sıcakta yol çekilmeyecek haldeydi hemde küçük kuzu devamlı mızıktı ben babamı istiyorum diye ( adamcağız ara ara işlemler için yanımızdan ayrıldı mecbur )
Ben gitmesem mi diye düşündüm gece ama eşim ille gel hem dönüşte alışveriş yaparız dedi bende onun sevdasına takıldım peşine
Kendime zaten birşey almayacaktım ama eşimin ihtiyacı vardı ve yanlız salsaydım abuk sabuk ne varsa alırdı
Dışarda öğle yemeğimizi yedikten sonra AirPort Alışveriş merkezinden kendine 4 tane kot 2de gömlek aldı
Küçük cimcimede bende istiyorum dedi ama daha yeni dünya kadar eşya alındı ona o yüzden hiç birşey almadım ona
Akşam üzere büyük kuzu skype den görüşelim diye telefon açtı
Sağ olsun yan apartmanda oturan türk bir genç şifresini vermiş istediğin zaman gir annenle görüş internette gezin nasılsa sınırsız benimki demiştabi bizimkinin inanılmaz hoşuna gitmiş
Bİr yarım saat onunla görüştük ama biraz sinirlerim bozulduekranı kardeşine çevirip sessizce ağlayıp durdum o görmeden.
Geçen sene kolunu kırmıştı şimdi yine aynı kolu hem şişmiş hemde ağrı yapıyormuş :26:
Babam pazartesi Ortopedi doktoruna götürecekmiş kızımıİnşallah önemli birşey değildir
Ne olur ne olmaz bir kontrol ettirin dedim ama tabi şimdi keşke burada olsaydı diyorum fakat daha bayrama bir iki gün kala geleceği için mecbur bekleyeceğiz.
Yarın öğlen kızkardeşimle VİALand e gidiceğizhem gezmiş oluruz hemde ufaklıklar eğlenmiş olur. Malum benimki ablası gittiğinden beri her fırsatta gezelim canım sıkıldı diyor
Bugün tam 2 saat birlikte boya yaptık sırf eğlensin diye
Umarım sizlerde de herşey yolundadır ve güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur
Bu arada Egedeniz yuvaya dönmüş
Çok sevindim gördüğüme
Verelim şu kilolarıda yazı bari büyük bir farkla bitirelim baribıktım artık ay yine gitmedi bir sonraki hafta inşallah diye kendimi motive edeceğim diye uğraşmaktan
Bende çok istiyorum onu izlemek ama şu ara zaten ağlak moddayım iyice ağlamaktan helak olmim
Egedeniz bu arada gözün aydın senin büyük kuzu geliyormuş
Benimkinide bıraktık AlmanyadaDaha ayrı kalalı 1 hafta oldu ama ben başladım ağlamaya aklıma geldikce yada kuzu telefon açtıktan sonra
Bugün şükür neşesi yerindeyditabi kaptı komşudan internet şifresini artık tableti alıp alıp kendini sokağa atar annemlerden çekmiyormuş oda o komşunun apartmanının önüne oturup bağlanıyor
Bayrama iki gün kala gelecek inşallah ....Aminnnnnnnn
Canlar ben kaçarr.İyi gecelerrrrrr
selam fıstıklarr
mutlu , huzurlu ,bol eksili bir haftasonu olsun ,inşAllahh
kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesleri tebrik ederim , azminiz daim olsuunn
Yenam & Elizim ellerinize emeğinize sağlıkk
buarada biz halen beklemedeyiz , henüz bir haber yokk , bakalım hayırlısı olsunn , öperim herkesi , Allaha emanet olun
Ergen kız demeyin bana biri karşımda yarın ne giysem diyip duruyor
merhaba...
ben geldim...
bi baktım da mayıstan beri girmemişim topiğe..
neler yaptım bu arada???
çalıştım, çalıştım, çalıştım...
2 kez 4 günlük tatil yaptım...
dinlendim mi??? sayılır... başka bişi yaptım mı??? hayır...
kilo aldım mı?? azıcık...
sizi özledim mi??? HEM DE ÇOOKKK...
kardeşim gelmişti.. onu yolcu ettim az evvel.. onunla da sizden konuştuk...
o gidince çayımı koydum buraya geldim...
yarın çalışacağım...
birazdan duş alır yatarım ama önce bir "ceeee" diyeyim dedim...
geri geldim ben.. tekrar MERHABA....
hoşbulduk yenaa gidiş gelişte izmire uğradıkça seniandım otobüs terminalinden:)
aliağaya bayıldım ne kadan şirin bi yer ölee
asuu pikniğe gidiyomuşsunn hımmm ramazan öncesi götür bakalım iyi eğlencelerrr
ayy bura çok sıcakkk bunaltıcıı
bide gelirke sanırım gözüm mikrop kaptı baıyoo sulanıyoo damla aldım bakalım
geçmezse giderim dr a
evdağınık deil ama pis balkonlar falan çamur deryasıı nirden başlasam temizliğe acep eşim camları hiçö kapamamış sıcak diye tüller sapsarı arkadaş ramazan öncesi temizliğe girişmem lazım sanırım akşam yıkayayım balkonu da aşşağıda arabalar fala yokken barii
tatilin dönüşü kötü işte
25 gün sonra eşimle gidicez izne bakalım hayırlısı
egedenizii hoşgeldinn