- 22 Mayıs 2012
- 6.024
- 90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elizciğim, sınavın nasıl geçti.? umarım iyi bir netice alırsın hiç çalışmamana rağmen
ne güzelll...
yeni arkadaşlar katılmış aramıza... hoş gelmişler... zamanla tanırım hepsini...
güzel kilolar veriliyor..
spor tablusunu da gördüm... sporcular almış başını gitmiş..
cecoş un sporu az bu hafta ....
YENA.... geldim ben...
Canım daha gitmemişsiniz, aramanı da şimdi gördüm. tüm gün evde koşu bandına yer açmak için mobilyaların yerlerini değiştirdik. fırsat olmadı telefona bakacak yarın konuşabiliriz inşallah, öpüyorum seni. inşallah yarın gidebilirsiniz
Buna çok güldüm Asuman abla
Şişman olmak bu açıdan çok avantajlı. zayıflayacağım umuduyla çok şey almıyor insan, sonra da çok düşünmüyor tabi ne giysem diye :)
Hoşgeldin :)
Dün ölçü listesine bakarken artık gelmiyorsun diye küsüp silmeyi planlıyordum seni, iyi ki silmemişim :)
Hoşgeldin Nursenaaa, özledik seni :)
-----------
Yenam Allah gülmeden ayırmasın hiçbirimizi inşallah
Meyracım verdiğin linke bakacağım canım, teşekkürler, eminim faydalanırım
Pek parlak değildi, baya zorlandım ama yorumları okudum genel olarak zorlanmış insanlar.
İnşallah söylemeye utancak kadar kötü bir puan gelmez
Merhaba, tanışmıyoruz ama ben de yenilerden biriyim.
Hoşgeldin
Eliz ben
Arkadaşlar merhabalar sabah iki dilim k ekmek peynir öğlen yoğurtlu soğuk çorba iki kaşık pilav 2 lt su ve devam ediyorum
Merak ettiğim şey acaba Ramazana oruç tutacak arkadaşlar nasıl bir yeme programı uygulayacaklar paylaşırlarsa çok sevineceğim malum orucuda artılarla başlayıp bitirmek istemiyorum var mı bir programınız yoksa birlikte bir şeyler ayarlasak nasıl olur
küsme bana... kısa bir ayrılıktı sadece... kafama balyozu yiyip geri döndüm... dinlendim biraz.. o kadar..
slmmmmm ben gelldiiimmmmmmmmm tatil şimdilik bittii ramazan dolaysılenekk
geldi gene sanırım kilocuklarrrr
tabee cuk cuk yutuncaaa mamişleriii
neyse sizlerden ne haber yeni gelen arkideşler hoş geldinizzz esileri öperim tek tek
şimdilik bayyyyy konuşuruz sonraaa ev almiş başını gidiyooopöffff
ben diyetisyene sordum
kahvaltıyı sahura verdi.
Akşamı iftara yazdı ama çorba ve salata sonrası 15 dakika mola sonra ana yemekler.ara için 2 porsiyon meyve ve 1 ç.b. Sütü yatmadan yani 23 e yazdı bakalım hayırlısı başlayalım göreceğiz nasıl gidecek...
ben diyetisyene sordum
kahvaltıyı sahura verdi.
akşamı iftara yazdı ama çorba ve salata sonrası 15 dakika mola sonra ana yemekler.ara için 2 porsiyon meyve ve 1 ç.b. sütü yatmadan yani 23 e yazdı bakalım hayırlısı başlayalım göreceğiz nasıl gidecek...
kızlar 80 89 arası zayıflayalım grubunda kımse yok bende buraya katılayım dıyorum olurmuuuuu sızınle kılo verırım artık
hoşbulduk...
kilolarımız da yakınmış.... kapışırız artık
Ben el atmak zorun da kalıyorum mecburen çünkü kardeşiyle ortak odaları...
Şu an için yaş farkından dolayı pek sorun olmadı ama oğlan büyünce noolur bilemiyorum
bir ara diyordu anneee neden benim ayrı odam yok..KAyunun odası var benim de odam olsun...Ablam başka yer de yatsın..
Başka odamız yok diyordum, salon da yatsın,mutfakta yatsın ,sizin odada yatsın diye bir sürü seçenek koydu önüme sıpacan
En son hepsine olmaz deyince balkon da yatsın demezmi..
Şimdiler de unuttu pek bişey demiyor...
kızlar 80 89 arası zayıflayalım grubunda kımse yok bende buraya katılayım dıyorum olurmuuuuu sızınle kılo verırım artık
merhaba...
ben geldim...
bi baktım da mayıstan beri girmemişim topiğe..
neler yaptım bu arada???
çalıştım, çalıştım, çalıştım...
2 kez 4 günlük tatil yaptım...
dinlendim mi??? sayılır... başka bişi yaptım mı??? hayır...
kilo aldım mı?? azıcık...
sizi özledim mi??? HEM DE ÇOOKKK...
kardeşim gelmişti.. onu yolcu ettim az evvel.. onunla da sizden konuştuk...
o gidince çayımı koydum buraya geldim...
yarın çalışacağım...
birazdan duş alır yatarım ama önce bir "ceeee" diyeyim dedim...
geri geldim ben.. tekrar MERHABA....
GECMI KALDIM ACABA BEN TOPIGI OKUYANA KADAR MILLET UYUDU SANIRIM NEYSE YARIN KATILAYIM BENDE SOHBETINIZE BIRDE BANA BURDA OLAN BIRI YAZABILIRMI NASIL DAVRANIYORUZ NE YAPIYORUZ KILO VERECEGIZ DEYIP SADECE NELER YAPTIGIMIZIMI YAZIYORUZ BASKA SEYLERDE VAR MI CAHILLIGIMI HOSGORUN hhhh
Aynen yenam hiç hazetmem ojeden ve kokusundan ..klimalı ortam banada dokunuyor ama burada maalesef sıkıyosa otur klimasız anında sırılsıklamsın
Yenam asum ve Eskişehirliyiz hemide köylerimiz yakın..Egedenizimiz bizim yerimize orada ne güsel
Biz buralardayız hala, geç kalmadın :)
aslında yediklerimizi paylaşmak kişilere bağlı, genelde katılım bekliyoruz muhabbetlere. cuma günleri bildirim listeleri yapılıyor. 2 hafta düzenli paylaşımda bulunursan listelere girebilirsin. sen yavaş yavaş öğrenirsin takip ettikçe. azmin daim olsun
Selamün aleyküm kızlarrrrr
Aslında okadar yorgunum ki bilgisayarı bile zoraki açtım desem yalan olmaz :26:
Sabah araçla ilgili muayeneye gittik eşimle tabi öğlene doğru ancak işimiz bitti. Hem bu sıcakta yol çekilmeyecek haldeydi hemde küçük kuzu devamlı mızıktı ben babamı istiyorum diye ( adamcağız ara ara işlemler için yanımızdan ayrıldı mecbur )
Ben gitmesem mi diye düşündüm gece ama eşim ille gel hem dönüşte alışveriş yaparız dedi bende onun sevdasına takıldım peşine
Kendime zaten birşey almayacaktım ama eşimin ihtiyacı vardı ve yanlız salsaydım abuk sabuk ne varsa alırdı
Dışarda öğle yemeğimizi yedikten sonra AirPort Alışveriş merkezinden kendine 4 tane kot 2de gömlek aldı
Küçük cimcimede bende istiyorum dedi ama daha yeni dünya kadar eşya alındı ona o yüzden hiç birşey almadım ona
Akşam üzere büyük kuzu skype den görüşelim diye telefon açtı
Sağ olsun yan apartmanda oturan türk bir genç şifresini vermiş istediğin zaman gir annenle görüş internette gezin nasılsa sınırsız benimki demiş tabi bizimkinin inanılmaz hoşuna gitmiş
Bİr yarım saat onunla görüştük ama biraz sinirlerim bozuldu ekranı kardeşine çevirip sessizce ağlayıp durdum o görmeden.
Geçen sene kolunu kırmıştı şimdi yine aynı kolu hem şişmiş hemde ağrı yapıyormuş :26:
Babam pazartesi Ortopedi doktoruna götürecekmiş kızımı İnşallah önemli birşey değildir
Ne olur ne olmaz bir kontrol ettirin dedim ama tabi şimdi keşke burada olsaydı diyorum fakat daha bayrama bir iki gün kala geleceği için mecbur bekleyeceğiz.
Yarın öğlen kızkardeşimle VİALand e gidiceğiz hem gezmiş oluruz hemde ufaklıklar eğlenmiş olur. Malum benimki ablası gittiğinden beri her fırsatta gezelim canım sıkıldı diyor
Bugün tam 2 saat birlikte boya yaptık sırf eğlensin diye
Umarım sizlerde de herşey yolundadır ve güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur
Bu arada Egedeniz yuvaya dönmüş
Çok sevindim gördüğüme
Verelim şu kilolarıda yazı bari büyük bir farkla bitirelim bari bıktım artık ay yine gitmedi bir sonraki hafta inşallah diye kendimi motive edeceğim diye uğraşmaktan
Bende çok istiyorum onu izlemek ama şu ara zaten ağlak moddayım iyice ağlamaktan helak olmim
Egedeniz bu arada gözün aydın senin büyük kuzu geliyormuş
Benimkinide bıraktık Almanyada Daha ayrı kalalı 1 hafta oldu ama ben başladım ağlamaya aklıma geldikce yada kuzu telefon açtıktan sonra
Bugün şükür neşesi yerindeydi tabi kaptı komşudan internet şifresini artık tableti alıp alıp kendini sokağa atar annemlerden çekmiyormuş oda o komşunun apartmanının önüne oturup bağlanıyor
Bayrama iki gün kala gelecek inşallah ....Aminnnnnnnn