Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Elizciğim, sınavın nasıl geçti.? umarım iyi bir netice alırsın hiç çalışmamana rağmen :KK66:

Pek parlak değildi, baya zorlandım ama yorumları okudum genel olarak zorlanmış insanlar.
İnşallah söylemeye utancak kadar kötü bir puan gelmez :KK1::KK1:
ne güzelll...
yeni arkadaşlar katılmış aramıza... hoş gelmişler... zamanla tanırım hepsini...
güzel kilolar veriliyor..
spor tablusunu da gördüm... sporcular almış başını gitmiş..

cecoş un sporu az bu hafta ....

YENA.... geldim ben...

Merhaba, tanışmıyoruz ama ben de yenilerden biriyim.
Hoşgeldin :KK16::KK16:
Eliz ben

Canım daha gitmemişsiniz, aramanı da şimdi gördüm. tüm gün evde koşu bandına yer açmak için mobilyaların yerlerini değiştirdik. fırsat olmadı telefona bakacak :KK43: yarın konuşabiliriz inşallah, öpüyorum seni. inşallah yarın gidebilirsiniz :KK16:

Buna çok güldüm Asuman abla :KK1:
Şişman olmak bu açıdan çok avantajlı. zayıflayacağım umuduyla çok şey almıyor insan, sonra da çok düşünmüyor tabi ne giysem diye :)

Hoşgeldin :)

Dün ölçü listesine bakarken artık gelmiyorsun diye küsüp silmeyi planlıyordum seni, iyi ki silmemişim :)

Hoşgeldin Nursenaaa, özledik seni :)

-----------

Yenam Allah gülmeden ayırmasın hiçbirimizi inşallah :KK34:

Meyracım verdiğin linke bakacağım canım, teşekkürler, eminim faydalanırım :KK16:

küsme bana... kısa bir ayrılıktı sadece... kafama balyozu yiyip geri döndüm... dinlendim biraz.. o kadar..

Arkadaşlar merhabalar sabah iki dilim k ekmek peynir öğlen yoğurtlu soğuk çorba iki kaşık pilav 2 lt su ve devam ediyorum
Merak ettiğim şey acaba Ramazana oruç tutacak arkadaşlar nasıl bir yeme programı uygulayacaklar paylaşırlarsa çok sevineceğim malum orucuda artılarla başlayıp bitirmek istemiyorum var mı bir programınız yoksa birlikte bir şeyler ayarlasak nasıl olur

ben diyetisyene sordum
kahvaltıyı sahura verdi.
akşamı iftara yazdı ama çorba ve salata sonrası 15 dakika mola sonra ana yemekler.ara için 2 porsiyon meyve ve 1 ç.b. sütü yatmadan yani 23 e yazdı bakalım hayırlısı başlayalım göreceğiz nasıl gidecek...

slmmmmm ben gelldiiimmmmmmmmm tatil şimdilik bittii ramazan dolaysılenekk
geldi gene sanırım kilocuklarrrr
tabee cuk cuk yutuncaaa mamişleriii
neyse sizlerden ne haber yeni gelen arkideşler hoş geldinizzz esileri öperim tek tek
şimdilik bayyyyy konuşuruz sonraaa ev almiş başını gidiyooopöffff

:KK16::KK16: hoşgeldin...biz çıkmadık tatile .şimdi gidince kışı bitiremiyorum ben.aslında hem şimdi hem eylül gibi gitmek lazım ama o kadar imkan yıok..

ben diyetisyene sordum
kahvaltıyı sahura verdi.
Akşamı iftara yazdı ama çorba ve salata sonrası 15 dakika mola sonra ana yemekler.ara için 2 porsiyon meyve ve 1 ç.b. Sütü yatmadan yani 23 e yazdı bakalım hayırlısı başlayalım göreceğiz nasıl gidecek...

kızlar 80 89 arası zayıflayalım grubunda kımse yok bende buraya katılayım dıyorum olurmuuuuu sızınle kılo verırım artık

ben diyetisyene sordum
kahvaltıyı sahura verdi.
akşamı iftara yazdı ama çorba ve salata sonrası 15 dakika mola sonra ana yemekler.ara için 2 porsiyon meyve ve 1 ç.b. sütü yatmadan yani 23 e yazdı bakalım hayırlısı başlayalım göreceğiz nasıl gidecek...

Ben de bu mantıkla beslenmeyi planlıyorum ramazanda. sahurda kahvaltı, iftarda çorba yerine cacıklı akşam yemeği, arada da 1 porsiyon meyve ve biraz yoğurt saat 23 gibi.

Ben el atmak zorun da kalıyorum mecburen çünkü kardeşiyle ortak odaları...
Şu an için yaş farkından dolayı pek sorun olmadı ama oğlan büyünce noolur bilemiyorum :KK66:

bir ara diyordu anneee neden benim ayrı odam yok..KAyunun odası var benim de odam olsun...Ablam başka yer de yatsın..
Başka odamız yok diyordum, salon da yatsın,mutfakta yatsın ,sizin odada yatsın diye bir sürü seçenek koydu önüme sıpacan :KK66:
En son hepsine olmaz deyince balkon da yatsın demezmi..:KK1:
Şimdiler de unuttu pek bişey demiyor...

benim 3 yaş aralı 2 oğlan .çocuk odası 2 çek yat var misafir falan gelince yatıyor.
oturma odasını çocuk odası yaptık.
bir ara ayırmıştım ama 1 odada tv var aslında o tv y yatak odasına almak istiyorum o zaman ayırırım birde tv seyretmeden uyumuyorlar...kışa değiştiririm artık planı ayırırım herhalde.bilgisayarı salona aldımçocukları takip edebilmek için yoksa yanlışlıkla yanlış yerlere girerler diye korkuyorum

GECMI KALDIM ACABA BEN TOPIGI OKUYANA KADAR MILLET UYUDU SANIRIM NEYSE YARIN KATILAYIM BENDE SOHBETINIZE BIRDE BANA BURDA OLAN BIRI YAZABILIRMI NASIL DAVRANIYORUZ NE YAPIYORUZ KILO VERECEGIZ DEYIP SADECE NELER YAPTIGIMIZIMI YAZIYORUZ BASKA SEYLERDE VAR MI CAHILLIGIMI HOSGORUN hhhh

HOS BULDUM
EN son 85 dım amelıyat oldum karın ve kol henuz tartılmadım 3 kılo kadar aldılar 1 ay oldu ama sankı bana kılo almaya basladım gıbı gelıyor bende dıyete baslıyayım dıyorum ramazanda dıyet ıcın nasıl olur bılmıyorum ama hayrılısı artık

merhaba...

ben geldim...
bi baktım da mayıstan beri girmemişim topiğe..

neler yaptım bu arada???

çalıştım, çalıştım, çalıştım...

2 kez 4 günlük tatil yaptım...

dinlendim mi??? sayılır... başka bişi yaptım mı??? hayır...

kilo aldım mı?? azıcık...

sizi özledim mi??? HEM DE ÇOOKKK...

kardeşim gelmişti.. onu yolcu ettim az evvel.. onunla da sizden konuştuk...

o gidince çayımı koydum buraya geldim...

yarın çalışacağım...

birazdan duş alır yatarım ama önce bir "ceeee" diyeyim dedim...

geri geldim ben.. tekrar MERHABA....

hoşgeldin tanışırız inşallah yolum uzun benimmmm.daha uzun zaman buralardayım inşallah.
ama şu sıralar pek katılamıyorum..
hemşireyim.
2 oğlum var 12 ve 9 yaşında 40 yaşındayım 1.73 boyum hep kilo problemim oldu verdim aldım verdim aldım....

GECMI KALDIM ACABA BEN TOPIGI OKUYANA KADAR MILLET UYUDU SANIRIM NEYSE YARIN KATILAYIM BENDE SOHBETINIZE BIRDE BANA BURDA OLAN BIRI YAZABILIRMI NASIL DAVRANIYORUZ NE YAPIYORUZ KILO VERECEGIZ DEYIP SADECE NELER YAPTIGIMIZIMI YAZIYORUZ BASKA SEYLERDE VAR MI CAHILLIGIMI HOSGORUN hhhh

Biz buralardayız hala, geç kalmadın :)

aslında yediklerimizi paylaşmak kişilere bağlı, genelde katılım bekliyoruz muhabbetlere. cuma günleri bildirim listeleri yapılıyor. 2 hafta düzenli paylaşımda bulunursan listelere girebilirsin. sen yavaş yavaş öğrenirsin takip ettikçe. azmin daim olsun

Aynen yenam hiç hazetmem ojeden ve kokusundan ..klimalı ortam banada dokunuyor ama burada maalesef sıkıyosa otur klimasız anında sırılsıklamsın:KK50::KK50:

Yenam asum ve Eskişehirliyiz hemide köylerimiz yakın..Egedenizimiz bizim yerimize orada ne güsel:KK16:

ana benim eşimde eskişehirli ben uşaklıyım..
99 gölcük depreminde görevli gitmiştik yalovaya orda tanıştık biz..

Biz buralardayız hala, geç kalmadın :)

aslında yediklerimizi paylaşmak kişilere bağlı, genelde katılım bekliyoruz muhabbetlere. cuma günleri bildirim listeleri yapılıyor. 2 hafta düzenli paylaşımda bulunursan listelere girebilirsin. sen yavaş yavaş öğrenirsin takip ettikçe. azmin daim olsun

aksamları katılırım ınsallah , dıyette destek cok onemlı benım ıcın ıyıkı rastladım buraya

Selamün aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Aslında okadar yorgunum ki bilgisayarı bile zoraki açtım desem yalan olmaz :26:
Sabah araçla ilgili muayeneye gittik eşimle tabi öğlene doğru ancak işimiz bitti. Hem bu sıcakta yol çekilmeyecek haldeydi hemde küçük kuzu devamlı mızıktı ben babamı istiyorum diye ( adamcağız ara ara işlemler için yanımızdan ayrıldı mecbur )
Ben gitmesem mi diye düşündüm gece ama eşim ille gel hem dönüşte alışveriş yaparız dedi bende onun sevdasına takıldım peşine :KK1:
Kendime zaten birşey almayacaktım ama eşimin ihtiyacı vardı ve yanlız salsaydım abuk sabuk ne varsa alırdı :KK1:
Dışarda öğle yemeğimizi yedikten sonra AirPort Alışveriş merkezinden kendine 4 tane kot 2de gömlek aldı :KK34:
Küçük cimcimede bende istiyorum dedi ama daha yeni dünya kadar eşya alındı ona o yüzden hiç birşey almadım ona :KK34:

Akşam üzere büyük kuzu skype den görüşelim diye telefon açtı :KK76:
Sağ olsun yan apartmanda oturan türk bir genç şifresini vermiş istediğin zaman gir annenle görüş internette gezin nasılsa sınırsız benimki demiş :KK1: tabi bizimkinin inanılmaz hoşuna gitmiş :KK1:
Bİr yarım saat onunla görüştük ama biraz sinirlerim bozuldu :KK50: ekranı kardeşine çevirip sessizce ağlayıp durdum o görmeden.
Geçen sene kolunu kırmıştı şimdi yine aynı kolu hem şişmiş hemde ağrı yapıyormuş :26:
Babam pazartesi Ortopedi doktoruna götürecekmiş kızımı :KK43: İnşallah önemli birşey değildir :KK34:
Ne olur ne olmaz bir kontrol ettirin dedim ama tabi şimdi keşke burada olsaydı diyorum fakat daha bayrama bir iki gün kala geleceği için mecbur bekleyeceğiz.

Yarın öğlen kızkardeşimle VİALand e gidiceğiz :KK34: hem gezmiş oluruz hemde ufaklıklar eğlenmiş olur. Malum benimki ablası gittiğinden beri her fırsatta gezelim canım sıkıldı diyor :KK1:
Bugün tam 2 saat birlikte boya yaptık sırf eğlensin diye :KK1:

Umarım sizlerde de herşey yolundadır ve güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur :KK34:

Bu arada Egedeniz yuvaya dönmüş :KK3:
Çok sevindim gördüğüme :KK54:
Verelim şu kilolarıda yazı bari büyük bir farkla bitirelim bari :KK1: bıktım artık ay yine gitmedi bir sonraki hafta inşallah diye kendimi motive edeceğim diye uğraşmaktan :KK1:

Bende çok istiyorum onu izlemek ama şu ara zaten ağlak moddayım iyice ağlamaktan helak olmim :KK1:

Egedeniz bu arada gözün aydın senin büyük kuzu geliyormuş :KK1:
Benimkinide bıraktık Almanyada :KK34: Daha ayrı kalalı 1 hafta oldu ama ben başladım ağlamaya aklıma geldikce yada kuzu telefon açtıktan sonra :KK1:
Bugün şükür neşesi yerindeydi :KK1: tabi kaptı komşudan internet şifresini :KK1: artık tableti alıp alıp kendini sokağa atar :KK1: annemlerden çekmiyormuş oda o komşunun apartmanının önüne oturup bağlanıyor :KK1:
Bayrama iki gün kala gelecek inşallah ....Aminnnnnnnn

geçmiş olsun canım ya görmediğin içinde zor geliyordur sana..
ama en azından annenlerin yanında..inşallah tez amanda iyşileşir..
geçen sene şubatta büyük oğlan anneannesi ile denizliye teyzesine gittiydide ağlaya ağlaya öldüydüm eşimle kavga ettiydim sen gönderdin çocuğu diye..aslkında nöbetlerde alışkınız ayrı kalmaya ama işte çocuk garipser diye üzülüyordum..
sağlıla kavuşursunuız inşallah

X