- 20 Aralık 2009
- 886
- 446
- 55
asummmmm nasılsın canım.egedenizimiz gelmiss hoşgeldin nasılsın doktorum
Merhaba Egedeniz
Biz de seni özledik ve merak ettik demek yoğun çalısmaya devam ediyorsun Allah kolaylık versin
No
Kullanıcı 1.Hafta 1.Hafta (Fark) 2.Hafta 2.Hafta (Fark) 3.Hafta 3.Hafta (Fark) 4.Hafta 4.Hafta (Fark) Aylık Sonuç 1 asumanzeynep 83,3 +0,4 83,5 +0,2 84,7 +1,2 2 ayşe_c52 116,7 116,7 Aynı 116,7 Aynı 3 nevzamansız 99,5 Aynı 98,8 -0,7 98,8 Aynı 4 YENA 96,5 +0,6 96,5 Aynı 96,5 Aynı 5 Ceco34 İzinli İzinli 97 6 efeeeem 89,7 -0,5 89,5 -0,2 89,5 Aynı 7 nothingg 96 Aynı 95,5 -0,5 95 -0,5 8 yağmurgözlü ? 106,5 106,5 Aynı 9 dafi İzinli 89,5 89,8 +0,3 10 elizabeth_bath 93,4 -1,1 92,2 -1,2 89,4 -2,8 11 koizumirisa 106,6 12 Pınar110 94 Aynı 92,8 -1,2 ? 13 Meyra İzinli 98,1 97,6 -0,5 14 Nursena İzinli İzinli İzinli 15 kitkurdu 97 -0,4 97 Aynı 97,5 +0,5 16 Clutch İzinli İzinli 85 17 Nilceeee 103,5 18 esrammm00 101,9 19 20 pomogranate 103,6 -0,2 103,1 -0,5 102,7 -0,4 21 y.o.l.c.u 87,5 ? İzinli 22 Gökçe_İremim 93,4 -0,1 93,2 -0,2 İzinli 23 karye 83,1 -1,3 82,6 -0,5 82,5 -0,1 24 mehtabb 92,5 92,5 Aynı 93 +0,5 25 1,73 İzinli 112,3 110,5 -1,8 26 asuhan 97 +0,2 97,9 +0,9 97,8 -0,1
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,8 kg. _______ elizabeth_bath:124:
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,8 kg. ________________ 1,73:81:
HAFTANIN 3.leri __________ - 0,5 kg. _______ Meyra & nothingg:122:
geldim ya...
iyiyim ben... sizler nasılsınız??
var mı güzel haberler topiğimizde... son kilo tablosunu göremedim daha . hızlıca göz atmaya çalışıyorum...
hımmm çay bende demledim kendime nescafe yapıcam havada sıcak kapalı yerde klimayda boğuyor.yorgunluktan berbat haldeyimm
merhaba...
ben geldim...
bi baktım da mayıstan beri girmemişim topiğe..
neler yaptım bu arada???
çalıştım, çalıştım, çalıştım...
2 kez 4 günlük tatil yaptım...
dinlendim mi??? sayılır... başka bişi yaptım mı??? hayır...
kilo aldım mı?? azıcık...
sizi özledim mi??? HEM DE ÇOOKKK...
kardeşim gelmişti.. onu yolcu ettim az evvel.. onunla da sizden konuştuk...
o gidince çayımı koydum buraya geldim...
yarın çalışacağım...
birazdan duş alır yatarım ama önce bir "ceeee" diyeyim dedim...
geri geldim ben.. tekrar MERHABA....
Mutfağımı toparladım unutmayın diye bikaç bişeyi de ortaya çıkardım bulaşıklar yıkanıyor şimdi
Ben de namazımı kılıyım bi nescafe içeyim diyorum hemşerim
Yarın günyüzüne gidiyoruz toprağım
klimalı ortamı hiçç sevmiyorum ben..anın da başım ağrıyor bir de alakası yok ama oje kokusundan...sanırım psikolojik ojenin kapağı açıldığı an başım ağrıyor
Çocukluğuma inmek lazım
Siz hemşerimisiniz yaseminle..?
klimalı ortamı hiçç sevmiyorum ben..anın da başım ağrıyor bir de alakası yok ama oje kokusundan...sanırım psikolojik ojenin kapağı açıldığı an başım ağrıyor
Çocukluğuma inmek lazım
Aynen yenam hiç hazetmem ojeden ve kokusundan ..klimalı ortam banada dokunuyor ama burada maalesef sıkıyosa otur klimasız anında sırılsıklamsın
Yenam asum ve Eskişehirliyiz hemide köylerimiz yakın..Egedenizimiz bizim yerimize orada ne güsel
Nursena hoşgeldin topraaam
mis gibi tatil yapmışın boşver kiloyu...
Eneeee hemşosunuz yani...Tatargillerdenmisin sen de.??
Eskişehir çok güzel bir şehir çok beğenmiştim yıllar önce iki kez gitmişliğim var oraya..
Cunda deyince..Bir kitap okuyorum..Konu 1923 ylın da Yunanistan ve Türk hükümeti arasın da anlaşmaya varılan nufus değişimiyle ilgili...
zorla topraklarından, memleketlerinden kopartılan, özellikle Rumların yaşadıkları memleket hasretine değiniyor...Etkileyici bir konu ve üzücü ama gerçek...
iyiyiz canım bizlerde takul tulul bir ileri bir geri kg vericez diye debeleniyoruz her ne kadar istikrarlı olamasakta
senin kg den ne haber??
Çocukluğuma inmek lazım
Yaşasınn güzel isimli arkadaşımız geldi nihayet...
Hoşgeldin tatlım...
ne güzel toplanıyoruz yine..Ayyy çok mutlu oldum...
Aynen yenam hiç hazetmem ojeden ve kokusundan ..klimalı ortam banada dokunuyor ama burada maalesef sıkıyosa otur klimasız anında sırılsıklamsın
Yenam asum ve Eskişehirliyiz hemide köylerimiz yakın..Egedenizimiz bizim yerimize orada ne güsel
Nursena,
Ayvalığı beğendinmi.? Suyu soğuk ama ben seviyorum ayvalığı..
Hele Cunda.. hayal gibi,film gibi bir yer...
hoşbulduk yenaa gidiş gelişte izmire uğradıkça seniandım otobüs terminalinden:)
aliağaya bayıldım ne kadan şirin bi yer ölee
asuu pikniğe gidiyomuşsunn hımmm ramazan öncesi götür bakalım iyi eğlencelerrr
ayy bura çok sıcakkk bunaltıcıı
bide gelirke sanırım gözüm mikrop kaptı baıyoo sulanıyoo damla aldım bakalım
geçmezse giderim dr a
evdağınık deil ama pis balkonlar falan çamur deryasıı nirden başlasam temizliğe acep eşim camları hiçö kapamamış sıcak diye tüller sapsarı arkadaş ramazan öncesi temizliğe girişmem lazım sanırım akşam yıkayayım balkonu da aşşağıda arabalar fala yokken barii
tatilin dönüşü kötü işte
25 gün sonra eşimle gidicez izne bakalım hayırlısı
egedenizii hoşgeldinn
yok kuzum manav diyorlar Eskişehirde göçmen tatar v.s olmayana,yani manavım ne kadannn saçma olsada..
benimde bi kaç kilo fazlam oldu bu iki aylık ayrılıkta.... vericem...hatta fazlasını... bu hafta gaza geldim
evet...geldim ya...
hoşbuldum
yaz bitmeden iş bitmeli dimi ama...
özledim sizi..
valla benim oğlanlar 1 aydır annemde.. ben arada bi gidip ziyaret ettim.. bu arada kocişle eskişehirin,porsuğun, adaların tadını çıkarttım bi güzel..
yarın Ege'm tatilini bitirip dönüyor.. ufaklık biraz daha kalacak orada..
böyle işte..
ayy ben de çok severim ayvalığı cunda çok güzell ayvalığın o küçük sokaklarına iç içe girmiş evlerine heee bide böreğine bayıldımmmm kat kat :))))))))))))) benim göbekte kat kat oldu
hoşbulduk tatlımhoşbulduk yenaa gidiş gelişte izmire uğradıkça seniandım otobüs terminalinden:)
aliağaya bayıldım ne kadan şirin bi yer ölee
asuu pikniğe gidiyomuşsunn hımmm ramazan öncesi götür bakalım iyi eğlencelerrr
ayy bura çok sıcakkk bunaltıcıı
bide gelirke sanırım gözüm mikrop kaptı baıyoo sulanıyoo damla aldım bakalım
geçmezse giderim dr a
evdağınık deil ama pis balkonlar falan çamur deryasıı nirden başlasam temizliğe acep eşim camları hiçö kapamamış sıcak diye tüller sapsarı arkadaş ramazan öncesi temizliğe girişmem lazım sanırım akşam yıkayayım balkonu da aşşağıda arabalar fala yokken barii
tatilin dönüşü kötü işte
25 gün sonra eşimle gidicez izne bakalım hayırlısı
egedenizii hoşgeldinn
Cunda deyince..Bir kitap okuyorum..Konu 1923 ylın da Yunanistan ve Türk hükümeti arasın da anlaşmaya varılan nufus değişimiyle ilgili...
zorla topraklarından, memleketlerinden kopartılan, özellikle Rumların yaşadıkları memleket hasretine değiniyor...Etkileyici bir konu ve üzücü ama gerçek...