Selamün aleyküm kızlarrrrr
Aslında okadar yorgunum ki bilgisayarı bile zoraki açtım desem yalan olmaz :26:
Sabah araçla ilgili muayeneye gittik eşimle tabi öğlene doğru ancak işimiz bitti. Hem bu sıcakta yol çekilmeyecek haldeydi hemde küçük kuzu devamlı mızıktı ben babamı istiyorum diye ( adamcağız ara ara işlemler için yanımızdan ayrıldı mecbur )
Ben gitmesem mi diye düşündüm gece ama eşim ille gel hem dönüşte alışveriş yaparız dedi bende onun sevdasına takıldım peşine
Kendime zaten birşey almayacaktım ama eşimin ihtiyacı vardı ve yanlız salsaydım abuk sabuk ne varsa alırdı
Dışarda öğle yemeğimizi yedikten sonra AirPort Alışveriş merkezinden kendine 4 tane kot 2de gömlek aldı
Küçük cimcimede bende istiyorum dedi ama daha yeni dünya kadar eşya alındı ona o yüzden hiç birşey almadım ona
Akşam üzere büyük kuzu skype den görüşelim diye telefon açtı
Sağ olsun yan apartmanda oturan türk bir genç şifresini vermiş istediğin zaman gir annenle görüş internette gezin nasılsa sınırsız benimki demiş
tabi bizimkinin inanılmaz hoşuna gitmiş
Bİr yarım saat onunla görüştük ama biraz sinirlerim bozuldu
ekranı kardeşine çevirip sessizce ağlayıp durdum o görmeden.
Geçen sene kolunu kırmıştı şimdi yine aynı kolu hem şişmiş hemde ağrı yapıyormuş :26:
Babam pazartesi Ortopedi doktoruna götürecekmiş kızımı
İnşallah önemli birşey değildir
Ne olur ne olmaz bir kontrol ettirin dedim ama tabi şimdi keşke burada olsaydı diyorum fakat daha bayrama bir iki gün kala geleceği için mecbur bekleyeceğiz.
Yarın öğlen kızkardeşimle VİALand e gidiceğiz
hem gezmiş oluruz hemde ufaklıklar eğlenmiş olur. Malum benimki ablası gittiğinden beri her fırsatta gezelim canım sıkıldı diyor
Bugün tam 2 saat birlikte boya yaptık sırf eğlensin diye
Umarım sizlerde de herşey yolundadır ve güzel bir haftasonu geçiriyorsunuzdur
Bu arada Egedeniz yuvaya dönmüş
Çok sevindim gördüğüme
Verelim şu kilolarıda yazı bari büyük bir farkla bitirelim bari
bıktım artık ay yine gitmedi bir sonraki hafta inşallah diye kendimi motive edeceğim diye uğraşmaktan
Bende çok istiyorum onu izlemek ama şu ara zaten ağlak moddayım iyice ağlamaktan helak olmim
Egedeniz bu arada gözün aydın senin büyük kuzu geliyormuş
Benimkinide bıraktık Almanyada
Daha ayrı kalalı 1 hafta oldu ama ben başladım ağlamaya aklıma geldikce yada kuzu telefon açtıktan sonra
Bugün şükür neşesi yerindeydi
tabi kaptı komşudan internet şifresini
artık tableti alıp alıp kendini sokağa atar
annemlerden çekmiyormuş oda o komşunun apartmanının önüne oturup bağlanıyor
Bayrama iki gün kala gelecek inşallah ....Aminnnnnnnn