HAFTANIN 1.leri _________ - 1,2 kg. ________elizabeth_bath & Pınar110
HAFTANIN 2.si __________ - 0,7 kg. _____________________ nevzamansız :81::118: HAFTANIN 3.leri _________ - 0,5 kg. ___ nothingg & karye & pomogranate :122:
Harikasınnız kızlarrrrrrrrrrr
Darısı bizlerinde başına
Yenacığım ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et canım okadar uğraşıyorsun
Hoşgeldin banucum,
Biz de topik ahalisi olarak annenin tepkisini merak ediyorduk..
Demekki anne gözün de sadece süzülmüşsün.
Ayrıca kilo almaman büyük başarı bence..
Hoşbulduk canım
Sorma ya kadın beni gider gitmez deli etti
Telefonda hep diyordu bak kardeşin baya kilo verdi acayip fark var falan diye hatta ben göremediğimden ulen rakip çıktı benim zafere diye düşünmüştüm
Anam bir gittim çok zayıfladı dediği oğluşu hiç kilo vermemiş gibi ki zaten giden sadece 5 kilo beyfendide ve kadın benim 23 - 24 kiloyu çok az fark olarak görürken oğluşunda dağlar kadar fark var diyecek neredeyse
Bİr ara şakayla karışık kız yollarım seni oğlunmu eridi benmi süzüldüm görürsün diye
senin zaten oldum olası gözün göz değil dedim de nasıl kahkahalarla gülüyor
Şükür almadım kilo ama işte oda anamın sayesinde
benim kıza haksızlık olmasın diye herkesi perhize soktu
ekstra zararlı olabilecek tek birşey yapılmadı
herkese tabak hazırlandı ve salatalara kadar porsiyonlara ayrıldı
Çokta iyi oldu tabi
yoksa kesin bana kalsa alırdım
sonuçta burada pek bulamadığım ve sevdiğim şeyler dolu oralarda
Şükür kazasız belasız atlattım
Darısı RAmazan ayına inşallahhhh....Aminnnnnnn
Son iki günüm çok yoğun ve telaşlı geçti arkadaşlar..
Bugün tam 12 saat çalıştım,git gel 14 saat..
Önemli değil o sürekli olan bişi değil ama dün oğlum beni öldürecekti resmen..
Mıknatılı bir oyuncağı var bunun...birleştirip şekiller yapılıyor..Ev,araba,vb.çocuğun yaratıcılığına kalmış bişi..
Birleştirme kısmında bilye şeklin de ama daha ağır metal parçaları var...Dün akşam üzeri ben mutfaktayken oda salon da bu oyuncağıyla oynuyordu..Ben bir ara yanına gittim baktım ayakta eğilmiş eliyle ensesine vuruyo gibi bişeyler yapıyor...
O an kalıma geldi ama ters bişeylerin olduğu...
Annem nooldu dedim.?? ağlamaya başladı, anne ben bunu yuttum..İstem dışı ''neeee'' diye bağırmamla daha bir korktu yavrum.
deli gibi ağlamaya başladı boğazım acıyo boğazım acıyo diye...Sanırım yutarken tahriş oldu yutağı...
Aklımdan o an da mıknatıslı parça çok tehlikeli,naapıcam diye bir sürü şey geçiyor ...
Doktoru aradım. önemli değil, ama yine de röntgen çekilsin yerine bakılsın doğru yerdemi diye söyledi...
Nefes alışı nasıl,öksürüyormu dedi herşey yolun da görünüyor dedim...
eşimi aradım durumu bildirdim..acile gittik ciğerlerini dinledi dr. röntgen çekildi..
röntgen de yusyuvarlak yabancı cisim görünüyor için de çocuğumun ;(
Neyse ki doğru yoldaymı yabancı cisim
bir iki güne dışkılamayla atılır dedi..Takip edin ama karın ağrısı şikayeti olursa hemen getirin dedi...
Ben de iki gündür oğlumun kakasın da boncuk arıyorum
)
tören şeklinde yaptırıyoruz artık
)
Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda seromoni halinde son verirsiniz boncuk arama çalışmalarınıza
Valla bu çocuklar insanın ömründen ömür götürür
RAbbim eksikliklerini göstermesin sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn
Çok sağ ol canım
İnşallah seninde dediğin gibi ağzını açık bırakacağım hallerimide görecek
hatta inanıyorum ki bu yaz olmasada seneye yaza hatunun ağzı açık kalacak
Bir ay sonra gelecekler o arada az da olsa yine birşeyler gider kilodan ama seneye çok daha şok edeceğim onu
Belkide dediğin gibi ben oldum havalarına girmeyeyim diye bana o şekilde söyledi
Neyse pes etmek yok yola devam
Cecoş hoş geldin amann hevesim kursağımda kaldı sadece süzülmüşsün mü dedi? bence sen salma diye öyle demiştir...gaza gel daha fazla diye..kızını bırakmışsın Allah kavuştursun sizi.
herkese merhaba...
ben bi delilik yaptım dün akşam erken çıkınca işten kuaföre gittim. saçımı çikolata kahve üstüne platin pırıltı attrdım ay ilkkez böyle bişey yaptım bi tuhafıma gitti şişko olduğumdan yakışmayacağını düşünüp hep erteliyordum.ben zaten garipsedim ama eşim beğendiğini söyledi ne kadar doğru bilemem bayrama tekrar boyatıp biraz daha sarıları koyulaştırcam ...ama yinede değişiklik iyi geldi tavsiye ederim.
Sorma canım yaa benimde öyle
Benim annemde herhalde Asunun kayınvalidesi gillerden
hep o geldi o an aklıma
Bana aldığı kot totoşumdan düştü kemerle bile çok bol durdu ama hatun bir tek hafif süzülmüşsün dedi
Neyse intikamımı alırım ben nasılsa
Bu arada saçlarını güle güle kullan
Eminim çok hoş durmuştur
Nedense bizler kilodan dolayı hiç birşeyi kendimize yakıştıramıyoruz ama kendimizi sevmeye bir başlasak eminim kilolarda çok daha çabuk gidecektir
önemli olan kendini sevmek ve hedefe odaklanmak dimi ama
Güzel kilolar verdin ve eminim çok daha güzel kilolar vereceksin