- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.062
Benim de öyle.. hem ayakta çok kalınca hem de çok oturunca sırtım ağrır...
Ben hiç vişne görmedim pazar da..Görünce alayım ben de, ramazan da güzel oluyor hoşafı..
80-89 grubuna geçebilirsin istersen...
asucum,
iyi geceler ben gideyim az dinleneyim yarın çok iş var...
Mutlu haftasanları olsun hepimize..
HAFTANIN 1.leri _________ - 1,2 kg. ________elizabeth_bath & Pınar110
HAFTANIN 2.si __________ - 0,7 kg. _____________________ nevzamansız:81: :118:
HAFTANIN 3.leri _________ - 0,5 kg. ___ nothingg & karye & pomogranate:122:
Son iki günüm çok yoğun ve telaşlı geçti arkadaşlar..
Bugün tam 12 saat çalıştım,git gel 14 saat..
Önemli değil o sürekli olan bişi değil ama dün oğlum beni öldürecekti resmen..
Mıknatılı bir oyuncağı var bunun...birleştirip şekiller yapılıyor..Ev,araba,vb.çocuğun yaratıcılığına kalmış bişi..
Birleştirme kısmında bilye şeklin de ama daha ağır metal parçaları var...Dün akşam üzeri ben mutfaktayken oda salon da bu oyuncağıyla oynuyordu..Ben bir ara yanına gittim baktım ayakta eğilmiş eliyle ensesine vuruyo gibi bişeyler yapıyor...
O an kalıma geldi ama ters bişeylerin olduğu...
Annem nooldu dedim.?? ağlamaya başladı, anne ben bunu yuttum..İstem dışı ''neeee'' diye bağırmamla daha bir korktu yavrum.
deli gibi ağlamaya başladı boğazım acıyo boğazım acıyo diye...Sanırım yutarken tahriş oldu yutağı...
Aklımdan o an da mıknatıslı parça çok tehlikeli,naapıcam diye bir sürü şey geçiyor ...
Doktoru aradım. önemli değil, ama yine de röntgen çekilsin yerine bakılsın doğru yerdemi diye söyledi...
Nefes alışı nasıl,öksürüyormu dedi herşey yolun da görünüyor dedim...
eşimi aradım durumu bildirdim..acile gittik ciğerlerini dinledi dr. röntgen çekildi..
röntgen de yusyuvarlak yabancı cisim görünüyor için de çocuğumun ;(
Neyse ki doğru yoldaymı yabancı cisim
bir iki güne dışkılamayla atılır dedi..Takip edin ama karın ağrısı şikayeti olursa hemen getirin dedi...
Ben de iki gündür oğlumun kakasın da boncuk arıyorum)
tören şeklinde yaptırıyoruz artık)
yaseminciğim,
sen yarın işe gitmeyecekmisin,ne işin var bu saatte burada.??
Canlarım tebrik ediyorum
Pomogranate 450 dk Meyra__ 300 dk Dafi 210 dk Kitkurdu 180 dk Gokce_Iremim 170 dk Nevzamansız 120 dk Esrammm00 120 dk Karye 120 dk elizabeth_bath 100 dk
Not: Daficiğim kaç dk yüzdüğünü bilmediğim için günlük 30 dk yürüyüşten 210 dk yazdım seni.
Herkese büyük büyük tebrikler ama tabiki en büyük tebrik spor konusunda en azimlimiz olan Filiz'e
Kuzum ilacı bırakacağına çok sevindimselam millet......
ay anaaaam dışarı bir sıcaktı, inanın doktora giderken sıcaktan bayılıcam zannettim tramvayda, o kadar sıcaktı yani, ben bayılabilirim yani dedim içimden.
dönerken o kadar değildi, ikindi serinliği girmişti hafiften......
artık bu aşırı sıcaklar gidene kadar; dışarı çıkma saatlerimize dikkat edelim bence kızlar.....
çok şükür doktorum tamam bırakalım artık dediDDD
çok sevindim yaaaa, yine hayır diyecek diye ödüm koptu.....
azaltarak bırakıcaz bakalım, bi kısmını azalttı....
hayırlısı bakalım herşeyin......
daha yemek yapcam, doktordan sonra komşulara takıldım biraz.
İşlerinde kolaylıklar sana canımslm kizlarrr kayiplardayim ben
kilo bildirimimi yapayim :26::26::26:
Bu hafta : 95.2
Spor : 180 dk
Kizlar ben artik izinli olmak istiyorum zaten ne diyet kaldi ne spor
Ramazan hazirliklarim var sonrada izin hazirliklarim baslar ama ara ara bakmaya calisiyorum öptüm hepiniziiii
Banu ablacım hoşgeldin sefa geldi bende dün içimden geçirmiştim banu abla ne zaman döncek acaba diyeKuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
Kızlar tebrik ederimHAFTANIN 1.leri _________ - 1,2 kg. ________elizabeth_bath & Pınar110
Ay inanmıyorum valla biran kendim için düşündüm ne yapacağımı şaşırırdım heralde yine iyi soğuk kanlı davranmışsın geçmiş olsunSon iki günüm çok yoğun ve telaşlı geçti arkadaşlar..
Mıknatılı bir oyuncağı var bunun...birleştirip şekiller yapılıyor..Ev,araba,vb.çocuğun yaratıcılığına kalmış bişi..
Birleştirme kısmında bilye şeklin de ama daha ağır metal parçaları var...Dün akşam üzeri ben mutfaktayken oda salon da bu oyuncağıyla oynuyordu..Ben bir ara yanına gittim baktım ayakta eğilmiş eliyle ensesine vuruyo gibi bişeyler yapıyor...
Annem nooldu dedim.?? ağlamaya başladı, anne ben bunu yuttum..İstem dışı ''neeee'' diye bağırmamla daha bir korktu yavrum.
deli gibi ağlamaya başladı boğazım acıyo boğazım acıyo diye...Sanırım yutarken tahriş oldu yutağı...
Aklımdan o an da mıknatıslı parça çok tehlikeli,naapıcam diye bir sürü şey geçiyor ...
Doktoru aradım. önemli değil, ama yine de röntgen çekilsin yerine bakılsın doğru yerdemi diye söyledi...
eşimi aradım durumu bildirdim..acile gittik ciğerlerini dinledi dr. röntgen çekildi..
bir iki güne dışkılamayla atılır dedi..Takip edin ama karın ağrısı şikayeti olursa hemen getirin dedi...
günaydın canlarrrr
cecom banummm hoşgeldin yediğin içtiğin senin olsun gezdiğini anlat bakalımmm
ben dün akşam pert oldum çarşı v.s gezdik saç boyadım
lcw de pantolan aradım ne 48 bedenim bol geliyor 46 bedeninde bel bol basen tam ortası yok bulamadım birşey ,sonra saç boyadım v.s derken 4 saat uyuyup işe geldimm
diyet iyi bozmamaya çalışıyorum, sabah mide ağrısı vardı az az ama çoğalıyor gibi hayrolsun inşallah iyice ağrısı azmazzzz
cumartesi çalışan kuzular sizede iyi çalışmalarrr
sevgiyle kalın
günaydın canlarrrr
cecom banummm hoşgeldin yediğin içtiğin senin olsun gezdiğini anlat bakalımmm
ben dün akşam pert oldum çarşı v.s gezdik saç boyadım
lcw de pantolan aradım ne 48 bedenim bol geliyor 46 bedeninde bel bol basen tam ortası yok bulamadım birşey ,sonra saç boyadım v.s derken 4 saat uyuyup işe geldimm
diyet iyi bozmamaya çalışıyorum, sabah mide ağrısı vardı az az ama çoğalıyor gibi hayrolsun inşallah iyice ağrısı azmazzzz
cumartesi çalışan kuzular sizede iyi çalışmalarrr
sevgiyle kalın
GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi hafta sonu diliyorum
Ben malesef işteyim çalışıyorum ve evde olup çalışmayanların ne kadar şanslı olduklarını sölemek istiyorum
Canlarım tebrik ediyorum
Elizcim eline koluna emeğine sağlık canım
Kuzum ilacı bırakacağına çok sevindim
İşlerinde kolaylıklar sana canım
Banu ablacım hoşgeldin sefa geldi bende dün içimden geçirmiştim banu abla ne zaman döncek acaba diye
Tatilin güzel geçmesine sevindim annen fazla farketmemiş olsada bu yolda ilerlemeye devam bgün herkesin ağzının açık olacağı günler gelecek inşallah
İşlerinde kolaylıklar ablacım görüşürüz öpüyorum
Kızlar tebrik ederim
Yenam eline koluna emeğine sağlık kuzummmm
Ay inanmıyorum valla biran kendim için düşündüm ne yapacağımı şaşırırdım heralde yine iyi soğuk kanlı davranmışsın geçmiş olsun
İnşallah şerbetli biran önce çıkarır o yabancı maddeyi
Sanada kolay gelsin yasemin ablacım hem o sıcaklarla hemde muhasebeyle uğraşmak zor iş
vucudunda baya odem varmıs dıyetın ılk haftası en fazla ıkı kılo verılır bende de oyle olmustu 1,5 vermıstım ama sen maasallah 3 vermıssın sen benı sollarsın haftaya 100 olursun valla
yapayım canım:)))
Yay burcuna göre diyet
Abur cubur yemekten çok hoşlanıyorsunuz. Bu nedenle sık sık öğün atlayarak diyetinizi bozuyorsunuz. Burcunuz kalçalar, bacak üstleri ve karaciğeri temsil eder. Doğal beslenmek için kabuklu meyveler ve sebzeleri tercih edin. Diyet süresince bolca çiğ sebze, yeşil biber, patates, incir, kuru erik, çilek, elma, armut, ve taneli tahılları yemeniz önerilir.
öpüyorum
hadi gözünaydın.....
estağfirullah hiç önemli değil ablacım, sen iyi olda sorun yok:)
ben zaten o an sadece senin için endişelenmiştim:)
havuz keyfide iyi olmuş:)))
ooooohh sefan olsun.....
yanıklar içinde çok geçmiş olsun.......
kocaman öpüyorum ablacım, görüşürüz.....
seni seviyorum.....
kendine iyi bak.....
hoşgeldin sende aramıza:)
hayırlı yolculuklar canım benim.....
sen nereliydin?
No Kullanıcı 1.Hafta 1.Hafta (Fark) 2.Hafta 2.Hafta (Fark) 3.Hafta 3.Hafta (Fark) 4.Hafta 4.Hafta (Fark) Aylık Sonuç 1 asumanzeynep 83,3 +0,4 83,5 +0,2 2 ayşe_c52 116,7 116,7 Aynı 3 nevzamansız 99,5 Aynı 98,8 -0,7 4 YENA 96,5 +0,6 96,5 Aynı 5 Ceco34 İzinli İzinli 6 efeeeem 89,7 -0,5 89,5 -0,2 7 nothingg 96 Aynı 95,5 -0,5 8 yağmurgözlü ? 106,5 9 dafi İzinli 89,5 10 elizabeth_bath 93,4 -1,1 92,2 -1,2 11 12 Pınar110 94 Aynı 92,8 -1,2 13 Meyra İzinli 98,1 14 Nursena İzinli İzinli 15 kitkurdu 97 -0,4 97 Aynı 16 Clutch İzinli İzinli 17 badell İzinli İzinli 18 bahaaaar ? ? 19 İlknur83 94,6 +0,4 95,2 +0,6 20 pomogranate 103,6 -0,2 103,1 -0,5 21 y.o.l.c.u 87,5 ? 22 Gökçe_İremim 93,4 -0,1 93,2 -0,2 23 karye 83,1 -1,3 82,6 -0,5 24 mehtabb 92,5 92,5 Aynı 25 1,73 İzinli 112,3 26 asuhan 97 +0,2 97,9 +0,9
slm kızlar herkese iyi haftasonları oğlum durmuyo bi kelam edip çıkayım bari
meyracım sevindim ilacını azaltmana
esrammm olsun arada kaçamaklar olur telafi edersin baklavayı pastayı
bugun oğluşumun saçını kestircez ilk olcak umarım zorlamazz
diyetim güzel sporum güzel haydin bana eyvallah canlarım
Hoşgeldin banucum,
Biz de topik ahalisi olarak annenin tepkisini merak ediyorduk..
Demekki anne gözün de sadece süzülmüşsün.
Ayrıca kilo almaman büyük başarı bence..
Banu ablacım hoşgeldin sefa geldi bende dün içimden geçirmiştim banu abla ne zaman döncek acaba diye
Tatilin güzel geçmesine sevindim annen fazla farketmemiş olsada bu yolda ilerlemeye devam bgün herkesin ağzının açık olacağı günler gelecek inşallah
İşlerinde kolaylıklar ablacım görüşürüz öpüyorum
Cecoş hoş geldin amann hevesim kursağımda kaldı sadece süzülmüşsün mü dedi? bence sen salma diye öyle demiştir...gaza gel daha fazla diye..kızını bırakmışsın Allah kavuştursun sizi.
herkese merhaba...
ben bi delilik yaptım dün akşam erken çıkınca işten kuaföre gittim. saçımı çikolata kahve üstüne platin pırıltı attrdım ay ilkkez böyle bişey yaptım bi tuhafıma gitti şişko olduğumdan yakışmayacağını düşünüp hep erteliyordum.ben zaten garipsedim ama eşim beğendiğini söyledi ne kadar doğru bilemem bayrama tekrar boyatıp biraz daha sarıları koyulaştırcam ...ama yinede değişiklik iyi geldi tavsiye ederim.
çokkk geçmiş olsun tersliğe bak yahu..ne korkmuşsundur şimdi sen...inşallah sorunsuz bir şekilde çıkar...
Liste için ellerine sağlık canım...700 g ile uzun zamandan sonra listeye girmişimm
hayırlı işler kızlar...
Cecoş hoş geldin amann hevesim kursağımda kaldı sadece süzülmüşsün mü dedi? bence sen salma diye öyle demiştir...gaza gel daha fazla diye..kızını bırakmışsın Allah kavuştursun sizi.
herkese merhaba...
ben bi delilik yaptım dün akşam erken çıkınca işten kuaföre gittim. saçımı çikolata kahve üstüne platin pırıltı attrdım ay ilkkez böyle bişey yaptım bi tuhafıma gitti şişko olduğumdan yakışmayacağını düşünüp hep erteliyordum.ben zaten garipsedim ama eşim beğendiğini söyledi ne kadar doğru bilemem bayrama tekrar boyatıp biraz daha sarıları koyulaştırcam ...ama yinede değişiklik iyi geldi tavsiye ederim.
Esra nerelerdesin kuzum listede izinlisin? inşallah iyisindir...
Asuman abla vişne gerçekten çok güzel gidiyor ramazanda alıp koymak lazım dolaba...
hafta içi abim gelebilir eşiyle çok heyecan yaptım kesin belli değil ama...çookkk işim var....
şimdi ben kaçtım....