Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benim de öyle.. hem ayakta çok kalınca hem de çok oturunca sırtım ağrır...

Ben hiç vişne görmedim pazar da..Görünce alayım ben de, ramazan da güzel oluyor hoşafı..

Ben pazara pek gitmiyorum ama markette de yok henüz eşimde Ramazan'da bol bol içecekmiş bulmuş almış getirmiş valla toplattım dedi bana nerden bilmiyorum kaça aldı bilmiyorum markete gelince ordan takviye de alırım biraz buzluğa fazla sığmıyor kullandıkça eklerim inşallah

yaseminciğim,

sen yarın işe gitmeyecekmisin,ne işin var bu saatte burada.??

asucum,

iyi geceler ben gideyim az dinleneyim yarın çok iş var...

Mutlu haftasanları olsun hepimize..

HAFTANIN 1.leri _________ - 1,2 kg. ________elizabeth_bath & Pınar110

HAFTANIN 2.si __________ - 0,7 kg. _____________________ nevzamansız :81::118:

HAFTANIN 3.leri _________ - 0,5 kg. ___ nothingg & karye & pomogranate :122:

kuzular tebrik ederim ,500 gr la dereceyede girmişimya

Yenam ellerine sağlıkkk

aman şerbetliye geçmiş olsun senin bu nöbet daha zor inşallah kolayca hallolur Yenam

yaseminciğim,

sen yarın işe gitmeyecekmisin,ne işin var bu saatte burada.??

geldim geldim kuzumm 4 saat uykuyla ve bu ara 13 saat çalışıyorum 12 yi aştıkkk

günaydın canlarrrr

cecom banummm hoşgeldin yediğin içtiğin senin olsun gezdiğini anlat bakalımmm

ben dün akşam pert oldum çarşı v.s gezdik saç boyadım

lcw de pantolan aradım ne 48 bedenim bol geliyor 46 bedeninde bel bol basen tam ortası yok bulamadım birşey ,sonra saç boyadım v.s derken 4 saat uyuyup işe geldimm

diyet iyi bozmamaya çalışıyorum, sabah mide ağrısı vardı az az ama çoğalıyor gibi hayrolsun inşallah iyice ağrısı azmazzzz

cumartesi çalışan kuzular sizede iyi çalışmalarrr

sevgiyle kalın

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve bol eksili bi hafta sonu diliyorum
Ben malesef işteyim çalışıyorum ve evde olup çalışmayanların ne kadar şanslı olduklarını sölemek istiyorum
Canlarım tebrik ediyorum
Elizcim eline koluna emeğine sağlık canım
Kuzum ilacı bırakacağına çok sevindim
İşlerinde kolaylıklar sana canım
Kuzular ben geldimmmmmmmmmmmmmm :122: :122: :122: :122:
Banu ablacım hoşgeldin sefa geldi bende dün içimden geçirmiştim banu abla ne zaman döncek acaba diye
Tatilin güzel geçmesine sevindim annen fazla farketmemiş olsada bu yolda ilerlemeye devam bgün herkesin ağzının açık olacağı günler gelecek inşallah
İşlerinde kolaylıklar ablacım görüşürüz öpüyorum

Kızlar tebrik ederim
Yenam eline koluna emeğine sağlık kuzummmm
Ay inanmıyorum valla biran kendim için düşündüm ne yapacağımı şaşırırdım heralde yine iyi soğuk kanlı davranmışsın geçmiş olsun
İnşallah şerbetli biran önce çıkarır o yabancı maddeyi

Sanada kolay gelsin yasemin ablacım hem o sıcaklarla hemde muhasebeyle uğraşmak zor iş

çokkk geçmiş olsun tersliğe bak yahu..ne korkmuşsundur şimdi sen...inşallah sorunsuz bir şekilde çıkar...

Liste için ellerine sağlık canım...700 g ile uzun zamandan sonra listeye girmişimm

hayırlı işler kızlar...

Cecoş hoş geldin amann hevesim kursağımda kaldı sadece süzülmüşsün mü dedi? bence sen salma diye öyle demiştir...gaza gel daha fazla diye..kızını bırakmışsın Allah kavuştursun sizi.

herkese merhaba...
ben bi delilik yaptım dün akşam erken çıkınca işten kuaföre gittim. saçımı çikolata kahve üstüne platin pırıltı attrdım ay ilkkez böyle bişey yaptım bi tuhafıma gitti şişko olduğumdan yakışmayacağını düşünüp hep erteliyordum.ben zaten garipsedim ama eşim beğendiğini söyledi ne kadar doğru bilemem bayrama tekrar boyatıp biraz daha sarıları koyulaştırcam ...ama yinede değişiklik iyi geldi tavsiye ederim.

Esra nerelerdesin kuzum listede izinlisin? inşallah iyisindir...

Asuman abla vişne gerçekten çok güzel gidiyor ramazanda alıp koymak lazım dolaba...
hafta içi abim gelebilir eşiyle çok heyecan yaptım kesin belli değil ama...çookkk işim var....

şimdi ben kaçtım....

tebrikler kuzularrrrrrrrrrrr :)

Herkese güzel hafta sonları dilerim
Kızlarım uyuyor hala eşim de bir işi varmış gitti
Kahvaltı hazırlayan olsa ne iyi olur acıkmışım ama ellerimden öper yine
Nevincim eminim yakışmıştır saçların canım güle güle kullan
Ramazanda bolca vişne suyu içeceğiz biz herhalde attım dolaba Allah bereket versin yanına da bolca güllaç yeriz soğuk soğuk
Geçen sene senin anlattığın gibi yapmıştım çok beğenilmişti tarifi tekrar verirsin nevincim

vucudunda baya odem varmıs dıyetın ılk haftası en fazla ıkı kılo verılır bende de oyle olmustu 1,5 vermıstım ama sen maasallah 3 vermıssın sen benı sollarsın haftaya 100 olursun valla

bu hafta hedefim 99.9 :) çok kararlıyımö bu sefer olacak olacak zayıflayacammm :)

buyrun tam bennnn yaniii burcumda abur cuburcu :))) aynı beni anlatmış kuzummmmmm çok teşekkürler ama ben artık değişiyorummm onları hayatımdan çıkarıyorummmmmmmm

bende listede olmak istiyoruuum

slm kızlar herkese iyi haftasonları oğlum durmuyo bi kelam edip çıkayım bari
meyracım sevindim ilacını azaltmana
esrammm olsun arada kaçamaklar olur telafi edersin baklavayı pastayı
bugun oğluşumun saçını kestircez ilk olcak umarım zorlamazz
diyetim güzel sporum güzel haydin bana eyvallah canlarım

benim eşim erkek kuaförü, getirde eşim kessin dermişim canımDD
ay gerçekten çocuklar için saç kestirmek bi tören......
geçenlerde apartmandaki tüm bebişleri, çocukları topluca terasta tıraş ettiDD
ay birde bana demezmi ordan gelince; ben çocuğumuzun saçını amerikan traşı falan kesmem ilerde diye
yok yaaa dedim; ona ikimiz karar veririz dedim bende

herkeslere selam......

inşaallah hepimiz güzel bi hafta sonu geçiririz kızlar....
hatta kalorisi dozunda olanından bi hafta sonu:)

Harikasınnız kızlarrrrrrrrrrr
Darısı bizlerinde başına

Yenacığım ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et canım okadar uğraşıyorsun

Hoşgeldin banucum,

Biz de topik ahalisi olarak annenin tepkisini merak ediyorduk..
Demekki anne gözün de sadece süzülmüşsün.

Ayrıca kilo almaman büyük başarı bence..

Hoşbulduk canım
Sorma ya kadın beni gider gitmez deli etti
Telefonda hep diyordu bak kardeşin baya kilo verdi acayip fark var falan diye hatta ben göremediğimden ulen rakip çıktı benim zafere diye düşünmüştüm
Anam bir gittim çok zayıfladı dediği oğluşu hiç kilo vermemiş gibi ki zaten giden sadece 5 kilo beyfendide ve kadın benim 23 - 24 kiloyu çok az fark olarak görürken oğluşunda dağlar kadar fark var diyecek neredeyse
Bİr ara şakayla karışık kız yollarım seni oğlunmu eridi benmi süzüldüm görürsün diye senin zaten oldum olası gözün göz değil dedim de nasıl kahkahalarla gülüyor

Şükür almadım kilo ama işte oda anamın sayesinde benim kıza haksızlık olmasın diye herkesi perhize soktu ekstra zararlı olabilecek tek birşey yapılmadı herkese tabak hazırlandı ve salatalara kadar porsiyonlara ayrıldı
Çokta iyi oldu tabi yoksa kesin bana kalsa alırdım sonuçta burada pek bulamadığım ve sevdiğim şeyler dolu oralarda
Şükür kazasız belasız atlattım
Darısı RAmazan ayına inşallahhhh....Aminnnnnnn

Canım çok çok geçmiş olsun
İnşallah en kısa zamanda seromoni halinde son verirsiniz boncuk arama çalışmalarınıza
Valla bu çocuklar insanın ömründen ömür götürür RAbbim eksikliklerini göstermesin sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnn

Çok sağ ol canım İnşallah seninde dediğin gibi ağzını açık bırakacağım hallerimide görecek hatta inanıyorum ki bu yaz olmasada seneye yaza hatunun ağzı açık kalacak
Bir ay sonra gelecekler o arada az da olsa yine birşeyler gider kilodan ama seneye çok daha şok edeceğim onu
Belkide dediğin gibi ben oldum havalarına girmeyeyim diye bana o şekilde söyledi
Neyse pes etmek yok yola devam

Sorma canım yaa benimde öyle
Benim annemde herhalde Asunun kayınvalidesi gillerden hep o geldi o an aklıma
Bana aldığı kot totoşumdan düştü kemerle bile çok bol durdu ama hatun bir tek hafif süzülmüşsün dedi
Neyse intikamımı alırım ben nasılsa

Bu arada saçlarını güle güle kullan
Eminim çok hoş durmuştur
Nedense bizler kilodan dolayı hiç birşeyi kendimize yakıştıramıyoruz ama kendimizi sevmeye bir başlasak eminim kilolarda çok daha çabuk gidecektir önemli olan kendini sevmek ve hedefe odaklanmak dimi ama
Güzel kilolar verdin ve eminim çok daha güzel kilolar vereceksin

ben foruma yeni üye oldum herkese merhabalar ben haziran 14 de başladım diyete çok fazlam var ve bebek istiyorum ama bunun üzerine hamileliği eklememek adına zayıflıyorum hedefim 95 o kiloya inince diyetisyen kontrolüne gireceğim 114 kilo ile başladım şu an tam 109 kiloyum hemen hergün yürüyüş yapıyorum ve muhakkak az yiyorum kahvaltıyı deli gibi yemeden de yaşanıyormuş bunu öğrendim akşamları salata ayran yada yoğurtlu kepek makarna ile geçiyorum sabahları bildiğimiz 2 dilim kepek ekmeği ve az peynir çalıştığım için tek zorlayan öğlen öğünü oluyor onda da bişeyler götürüyorum yada hiç yemiyorum ama hedefi bir yada iki kilo şeklinde ayarladım o kiloya ulaşınca canımın istediği birşey yiyorum

Herkese selamlar. Lütfen dışarı çok sıcaklarda çıkmayın, ben hala toparlanamadım çok kötü sıcaklar vallahi
Yena ablacım inşallah oğluşun bi an önce kurtulur o yabancı cisimden. İçini ferah tut sen :)
Asuman ablacım vişneleri öyle güzel anlattın ki ben de anneme söyledim vişne alalım ramazanda onu içeriz diye

SELAM KIZLAR
maşallah bugün normalden daha tenha burası neyse hafta sonu normal

Kızlar yeni fotolar ekledim bakarsanız.......

Nevinim yeni saçını güle güle kullan eminim çok yakışmıştır sen uzun zamandan bu yana yaptırmadığın için değişik geliyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…