- 13 Temmuz 2011
- 1.331
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb
hayırlı ugurlu olsun ALLAH damatlıgını da gostersın ınsaallah
ah ah ozel sektor. bılmez mıyım hasta olsan gel, mısafırın olsa gel, esını hasta evde bırak vs vs. ben gecen raporluyum ama ıse geldım mesela. ALLAH yardımcımız olsun hepımızın. cok zor vallaaaaaaaa
İnşallah tatlım...
Bu aralar yine yolun da gitmiyor beslenmeyle olan mücadelem...
Ama sen böyle yazdıkça, yeniden kendim de savaşma gücü buluyorum .
Çok iyisin,çok zarifsin...
Geçen yıl sahurumuz bayağı eğlenceliydi asucum..Beyzuşum da vardı..bakalım bu yıl gelirmi sohbete...
Nasip olursa yine muhabbetin dibine vururuz..
SELAM GÜZELLER
Ben geldim
Çok şükür oğlum sünnet oldu ama ben çok yorgunum ve uykusuzum kızlar anlatamam yani midem bulanıyo bi taraftan ay ne zor işlermiş bunlar bugünde çocuğumun yanında olamadım özel şirketin gözü kör olsun böle geliyosun el mahkum hayırlısı ne diyim hepinizi çok öpüyorum geçmişi okuyamadım umarım önemli bişey yoktur
Merhabalar
Bugün sakin geçiyor:)
Kahvaltımızı yaptık biraz da balkon keyfi öğleden sonra küçük kızımı kuaföre götüreceğim ordan da sosyete pazarı var yakında uğrayıp yorgan hurcu alırım yorganları kaldıracağım hurcum kalmamış
Akşama ne pişirsem derdi var bir de
ay canım çok tatlısın
merak etme canım zamanla oluyor hepsi. azim gerekli sadece. bende azim yok işte bi kaç ay oluyor sonra gidiyor garibim ben bi burayı bırakınca işler sarpa sarıyor bende. 97den 90a düşmüştüm şimdi 92 olmuşum iki aydır giremiyordum buraya. kararlı olcan spor yapcan azmetcen burayıda bırakmıcan sonraaa takır takır gidiyor kilocuklar.
tarih yanlış Yenam bayramın 1 .günü ben ayın 9 'u zannettim aynı zamanda hedefim inşallahh senle beraber tabikineeeeee:26:
cadımmmm hoşgeldinnnn
yeni gelen arkadaşlarda hoş gelmişler azmimiz daim gazanız mübarek olsunn
Maşallah sana enerjik hemşerim benimbana da gönder azcık:) yorgunluktan sesim çıkamıyor kaç gündür yaşlanıyorum herhalde artıkselam güzellerrr
umarım herkesler iyidir.bende iki gündür enerji patlaması var hayrolsun modum yüksek ama hafta sonuna doğru düşer eminim
diyet iyi ama şişkinlik devam regl geçince belli olur kara koyun ak koyun derlerya.
asummmm sesin soluğun çıkmıyor demirbaşım senin diğer demirbaşlar gidince yalnız kaldın sıkıntı yoktur umarım seviliyorsunn
Asuman 'dan ses geldiii
30 haziran 2003 te kaybettim babamı nöbetteydim annemler getirdi hastaneye 2 aylıkbir felç rahatsızlığı ve sonuçta ambulansta kollarım vefat etti....bu hafta 10 yıl bitti ama ben çokkkkk özledim ...........
SELAM GÜZELLER
Ben geldim
Çok şükür oğlum sünnet oldu ama ben çok yorgunum ve uykusuzum kızlar anlatamam yani midem bulanıyo bi taraftan ay ne zor işlermiş bunlar bugünde çocuğumun yanında olamadım özel şirketin gözü kör olsun böle geliyosun el mahkum hayırlısı ne diyim hepinizi çok öpüyorum geçmişi okuyamadım umarım önemli bişey yoktur
Esram dün aramışsın kuzum çok sağol ama telefonu elime akşam ancak alabildim saatte geç olduğundan aramadım tekrar müsait bi zamanda ararım kuzum çok öpüyorum seni
Herkese selamlar. Umarım güzel bir gün olur herkes için.
Ben moralsizim çok, valla keyif yok, sıkıntılarım da çok şu ara...
İnşallah geçer bütün sıkıntılar hepimiz için...
Giremem heralde bugün, mutlu huzurlu günler herkese..
ben burda ozel yazmadım ama esımle cok sık sorun yasarım normalde.
Esıne kızıp ne dıyetınden uzaklas ne bızlerden derım. Hem bence kafan da dagılır yazdıkca.
Maddı konuda ıse ınan herkes bırbırınden farklı degıldır ıkı kısı calısıyoruz ama yıllardır aılelerımıze yardım edıyoruz vs okadar bunaltıcı seyler oluyor kı ınan. Allah refahlık versın ferahlık versın ınsaallah saglıgınız yerınızde olsun ınan hepsı gelıp gecıyor bır sekılde. Maddı, manevı, saglık sorunları yasamıs ve yasayan bırı olarak soyluyorum bunları da ınan. Hepsının ezıyetını de sıkıntısını da bılırım ınsaallah karabulutlar gıtsın uzerınızden.
SELAM GÜZELLER
Ben geldim
Esram dün aramışsın kuzum çok sağol ama telefonu elime akşam ancak alabildim saatte geç olduğundan aramadım tekrar müsait bi zamanda ararım kuzum çok öpüyorum seni
Herkese merhaba;
dün kötüydüm elim hiç bişeye gitmediğinden forumada pek bakamadım
ama herkesin iyi dileklerini okudummm hepinize çok teşekkür ederim 4. yılımı cuma günü dolduruyorum evlilikte ama eşimle sekiz yıldır birlikteyizz aslında ???
umarım herşey yoluna girer ayrı eve çıkıyoruz o yüzde bazı problemler yaşıyoruz üffff hayurlısıyla şu ev işi bir bitse çok rahatlıcammm
tekrardan herkese desteği için teşekkürler nilce,elizabeth_baht,meyra,pomogranate,nilüfer ve diğer bütün kızlarrr muckssssss :)
bu durumda diyetmi bozmadım yinede buyrun menümm
dün
sabah ( bir bardak ılık su içtim)
1kk peynir
1 zeytin
domates salatalık ve maydonoz
bir dilim ekmek
açık çay
öğlen
sebze yemeği yoğurt ve salata ile
ikindi
15-20 adet fındık
akşam
bir kase yoğurt
su az tükettim 1,5 litre kadar zaten erken uyudum başım çok ağırıyordu
spora gelince hiç keyfim olmadığından dans edemezdim lessi yaptım yarım saat ve kendi haraketlerim vardı onlarıda yapıp uyudumm
ne olursa olsun diyeti bozmuyorum ama akşam yemeği yemek gelmiyor içimden artık
Yine yine yine meraba
Sınav haftası, karne haftası, tatil haftası diye diye giremedim siteye bayadır. Burada da o kadar çok sayfa birikmiş ki ...
Neyse . Diyet de seyrinde işte n'olsun
Ara öğünümü yaptım şeftali yedim.
Bu vücutla nasıl denize gideceğim diye düşünüyorum okullar açıldığı hafta gideceğiz tatile , o zamana kadar kaç kilo verebilirim onu düşünüyorum. Her yerimde olan çatlaklar hangi kremle kaybolur acaba :111:
Siz ne yaptınız? Nasılsınız? :118: