Sizinde evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim bizimki 19 hazirandimerhaba benım de bugun yıldonumum,
bızım dogumgunlerı de mı aynı denk gelmıstı acaba ? sızın dogumgununuz de mı bu aydı ?
İlknur , Filiz evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun yavrularr , sevdiklerinizle birlikte daha nice sağlıklı , mutlu ,huzurlu yıllar sizin olsuunn
kilo verenleri,sabit kalanları,spor yapanları gönlümün en derin yerinden tebrik ediyor yetmezmiş gibi şlapp diye öpüyorum
Listemiz gün geçtikçe kötü oluyor...Biz sanırım soğukların kadınıyız...Kışın daha iyiyiz,iyiydik.. bilinenin aksine yazın zayıflamak gerekirken harıl harıl biz hiiçte münasip bir yerlerimizi kıpırdatmıyoruz...En çok kendime tabii bu yazdıklarım..
yine kendi adıma diyorum zaman öylesine çabuk geçiyor ki daha kaç yılım kaldı bu alem de yaşamam gereken bilmiyorum. o yılları da bu ağırlıkla mı geçrieceğim diyorum sürekli kendime ama yok..anlamıyor güzel beynim...
Dün çok üzüldüm, çok ağladım yalnız kaldığımda çok yüzleştim kendimle.... (dün akşam abimlerden dönerken ) eşim şehir dışında diye yazmıştım...Orda kalmak istedik o yüzden...
Durakta beklerken oğlum döndü ''anne sen neden şişkosun'' dedi bana çok korkuyordum oğlumdan bunları duymaktan...Kızım alıştı artık beni sürekli teskin eder sana inanıyorum zayıflayacaksın der...''Sanki o benim annem gibi''...
Ama oğlum konusunda hiç ama hiç hazırlıklı değildim...Hatta ne zaman farkedecek diye üzücü bir şekil de bekliyordum..
Peki beni bu kadar üzen bir durumu düzeltmek yine benim elim de neden çaba sarfetmiyorum.onu da bilmiyorum...
Güçsüzmüyüm hayır...Çok güçlüyüm,mücadeleciyim,hayata karşı hep çok emin durdum kararlı oldum...Çok erken yaşta,çok büyük acı yaşadım.desteksiz üzerinden gelebildim,yeniden, yeniden ayağa kalktım...
Fakat zayıflama konusunda bir türlü istikrar sağ-la-ya-mı-yo-rum...
kilo verenleri,sabit kalanları,spor yapanları gönlümün en derin yerinden tebrik ediyor yetmezmiş gibi şlapp diye öpüyorum
Listemiz gün geçtikçe kötü oluyor...Biz sanırım soğukların kadınıyız...Kışın daha iyiyiz,iyiydik.. bilinenin aksine yazın zayıflamak gerekirken harıl harıl biz hiiçte münasip bir yerlerimizi kıpırdatmıyoruz...En çok kendime tabii bu yazdıklarım..
yine kendi adıma diyorum zaman öylesine çabuk geçiyor ki daha kaç yılım kaldı bu alem de yaşamam gereken bilmiyorum. o yılları da bu ağırlıkla mı geçrieceğim diyorum sürekli kendime ama yok..anlamıyor güzel beynim...
Dün çok üzüldüm, çok ağladım yalnız kaldığımda çok yüzleştim kendimle.... (dün akşam abimlerden dönerken ) eşim şehir dışında diye yazmıştım...Orda kalmak istedik o yüzden...
Durakta beklerken oğlum döndü ''anne sen neden şişkosun'' dedi bana çok korkuyordum oğlumdan bunları duymaktan...Kızım alıştı artık beni sürekli teskin eder sana inanıyorum zayıflayacaksın der...''Sanki o benim annem gibi''...
Ama oğlum konusunda hiç ama hiç hazırlıklı değildim...Hatta ne zaman farkedecek diye üzücü bir şekil de bekliyordum..
Peki beni bu kadar üzen bir durumu düzeltmek yine benim elim de neden çaba sarfetmiyorum.onu da bilmiyorum...
Güçsüzmüyüm hayır...Çok güçlüyüm,mücadeleciyim,hayata karşı hep çok emin durdum kararlı oldum...Çok erken yaşta,çok büyük acı yaşadım.desteksiz üzerinden gelebildim,yeniden, yeniden ayağa kalktım...
Cooook tesekkürler yenammmmmmmmmm 12 seneyi devirdikkkİlknurcuğum ve filizciğim yıl dönümleriniz kutlu,mutlu olsun...nice sağlıklı ve huzurlu seneler diliyorum...
HAFTANIN 1.si ____________ - 1,3 kg. _______________ karye:122: :119:
HAFTANIN 2.si ___________ - 1,1 kg. _________ elizabeth_bath:81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 0,5 kg. __________ efeeeeeeeem
evet Yenam biz sanırım kış kadınlarıyız , yazın hepten salıveriyoruz zannımcaa
canımsın yaa yazdıkların çok üzdü beni , kilo gerçekten hepimizin hayatını inanılmaz derecede etkiliyor , malesef olumsuz olarak etkiliyor
sen çok güzçlü bir kadınsın , herşeye göğüs gerebilen bir yapın var ve ben inanıyorumki sen bu kilo işininde üstesinden geleceksin ,er ya da geç bu iş illaki güzel sonuçlanacak, üzme canını ,sonuna kadar sana güveniyorum canımm :129::129::129:
Bugün alan seçimi ve seçmeli ders için okuldaydık...bıdı bıdı konuştu psikolijk danışman hocası..kendini öyle tanıttı.. benim bildiğim rehber öğretmen ama öyle didi kendine
Çok rahatladım,üzerimden yük kalktı resmen...
Alanımız sayısal fen artık...umarım zorlanmaz ..fizikten ötürü hocamız biraz daha düşünün dedi ama kızım sağlık alanı istediği için kesinlikle ikna olma diye tembihliyor beni günlerdir...Anne lütfen bak seni ikna etmesine izin verme deyip durdu
Ben de açıkçası çok kararlı gördüğüm için onun seçimine sonsuz saygılı oldum.. hakkımızda hayırlısı bakalım....
İnşallah aynurcuğum..
İyiki varsınız...
Diimi ama baksana çoğumuz salmışız
Sana da +40 dakika ekliyeyim mi o zaman :)benide alın o torpilli listelere ,taht için jübiliemden vazgeçebilirimmm
Ay evet ben de bu hafta beklemiyodum ama çok iyi oldu.anaaaaammmmm 1. olmuşum çooook mutluyum yaaa:)) başta elizabeth_bath ve efeeeeeeeem olmak üzere hepinizi tebrik ediyorum.yena sanada çok tşk ederim listeye aldığın için eliz ve ben haftaya gireriz diye düşünüyoduk yeni olduğumuz için
normal insanlar yazın zayıflar ,zannımca bizler normal üstü bir grubuz NORMAL+
ben umreden bomba gibi dönecem , kendi kendime kapışayım bariiii :))))
hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun Yenamm
2 senedir bende Türkiyedeydim Ramazanda illaki bir sürü davetlere gittik vermemistim ama almamistimdaİlknurcuğum,benide ramazan korkutuyor..ÇÜnkü her ramazan kilo alırım...
Bir de eşimin ve benim akrabalarımız aynı şehir de olunca davetler vb. çok oluyor..birinden kaç diğerinde muhakak takılıyo insan...
İnşallah bu yıl hepimiz için iyi geçer...
Bir de ramazan ayını çok kilo odaklı düşünmek istemiyorum..elbette sağlıklı beslenmek şart ama sonuçta ibadet ve ben maneviyata ağılrık vereceğim...
pomogranate 430 dk :129::129: efeeeeeemmm 360 dk:129: asumanzeynep 200 dk :129: Gokce_Iremim 190 dk y.o.l.c.u 160 dk mehtabb 120 dk
HAFTANIN 1.si ____________ - 1,3 kg. _______________ karye:122: :119:
HAFTANIN 2.si ___________ - 1,1 kg. _________ elizabeth_bath:81:
HAFTANIN 3.sü __________ - 0,5 kg. __________ efeeeeeeeem
Bugün alan seçimi ve seçmeli ders için okuldaydık...bıdı bıdı konuştu psikolijk danışman hocası..kendini öyle tanıttı.. benim bildiğim rehber öğretmen ama öyle didi kendine
Çok rahatladım,üzerimden yük kalktı resmen...
Alanımız sayısal fen artık...umarım zorlanmaz ..fizikten ötürü hocamız biraz daha düşünün dedi ama kızım sağlık alanı istediği için kesinlikle ikna olma diye tembihliyor beni günlerdir...Anne lütfen bak seni ikna etmesine izin verme deyip durdu
Ben de açıkçası çok kararlı gördüğüm için onun seçimine sonsuz saygılı oldum.. hakkımızda hayırlısı bakalım....
2 senedir bende Türkiyedeydim Ramazanda illaki bir sürü davetlere gittik vermemistim ama almamistimda
Burda öyle cok gitmiyoruz daha dogrusu kimse yok
Önceki sene 8 kilo vermistim nasil olmustu bilmiyorum ama öyleydi ama saatler bu kadar gec degildi
Hayirlisi olsun diyelim canimmm
pomogranate 430 dk :129::129: efeeeeeemmm 360 dk:129: asumanzeynep 200 dk :129: Gokce_Iremim 190 dk y.o.l.c.u 160 dk mehtabb 120 dk
2 senedir bende Türkiyedeydim Ramazanda illaki bir sürü davetlere gittik vermemistim ama almamistimda
Burda öyle cok gitmiyoruz daha dogrusu kimse yok
Önceki sene 8 kilo vermistim nasil olmustu bilmiyorum ama öyleydi ama saatler bu kadar gec degildi
Hayirlisi olsun diyelim canimmm
Sana da +40 dakika ekliyeyim mi o zaman :)
Ay evet ben de bu hafta beklemiyodum ama çok iyi oldu.
Şimdi sorumluluğum arttı hepinize karşı :)
Hahaha NORMAL+ baya iyi oldu
Ay yeter ben normal - olmak istiyorum artık!
__
YENA ablacım ben de çok üzülüyorum bu durumuma. O elbise bulamadığım dönemde o kadar ağlayıp üzülmem bu yüzdendi aslında.
Umarım bu günlerimiz geride kalır ve bir daha gelmezler
İlknurcuğum,benide ramazan korkutuyor..ÇÜnkü her ramazan kilo alırım...
Bir de eşimin ve benim akrabalarımız aynı şehir de olunca davetler vb. çok oluyor..birinden kaç diğerinde muhakak takılıyo insan...
İnşallah bu yıl hepimiz için iyi geçer...
Bir de ramazan ayını çok kilo odaklı düşünmek istemiyorum..elbette sağlıklı beslenmek şart ama sonuçta ibadet.. o yüzden ben maneviyata ağılrık vereceğim...
kızlar tebrik ederimm....elizcim ellerine sağlıkk....
ahh ahh aynı durumdayım ve seni okadar iyi anlıyorumki...sadece ben duygularımı böyle güzel dile getirmeyi pek
beceremiyorum...ama dediklerinde hep kendimi gördüm...ama mücadeleye devam edicez vede er yada geç hedefimize ulaşıcaz
inşallah yenacım demi...
hadi hayırlısı...Rabbim yolunu açık etsin kuzucunun....
amin canım...
ahahaaa, normal+
senin bakış açın beni öldürecek valla..
Ayrıca sen artık çok benimsedin çok alıştın dikkatli dengeli olmayı...ben açıkçası bundan sonra senin çok kilolu olacağına inanmıyorum...
İlknurum baya geç olacakmış sizin iftar , Rabbim dayanma kuvvetini versin inşAllah kuzumm , dikkatli ol yinede
olsun şekerimmm gün gelir Normalde oluruzz , sıkıntı yokkk