Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba benım de bugun yıldonumum,

bızım dogumgunlerı de mı aynı denk gelmıstı acaba ? sızın dogumgununuz de mı bu aydı ?
Sizinde evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim bizimki 19 hazirandi
Dogüm günüm gecen aydi cnm 24 mayis 30uma girdim hemdeee
İlknur , Filiz evlilik yıldönümleriniz kutlu olsun yavrularr , sevdiklerinizle birlikte daha nice sağlıklı , mutlu ,huzurlu yıllar sizin olsuunn

Cooook tesekkürler cücüsüüüüümmmmmmmmmmmmmmm

İlknurcuğum ve filizciğim yıl dönümleriniz kutlu,mutlu olsun...nice sağlıklı ve huzurlu seneler diliyorum...

evet Yenam biz sanırım kış kadınlarıyız , yazın hepten salıveriyoruz zannımcaa

canımsın yaa yazdıkların çok üzdü beni , kilo gerçekten hepimizin hayatını inanılmaz derecede etkiliyor , malesef olumsuz olarak etkiliyor

sen çok güzçlü bir kadınsın , herşeye göğüs gerebilen bir yapın var ve ben inanıyorumki sen bu kilo işininde üstesinden geleceksin ,er ya da geç bu iş illaki güzel sonuçlanacak, üzme canını ,sonuna kadar sana güveniyorum canımm :129::129::129:

Son düzenleme:
Bugün alan seçimi ve seçmeli ders için okuldaydık...bıdı bıdı konuştu psikolijk danışman hocası..kendini öyle tanıttı.. benim bildiğim rehber öğretmen ama öyle didi kendine
Çok rahatladım,üzerimden yük kalktı resmen...
Alanımız sayısal fen artık...umarım zorlanmaz ..fizikten ötürü hocamız biraz daha düşünün dedi ama kızım sağlık alanı istediği için kesinlikle ikna olma diye tembihliyor beni günlerdir...Anne lütfen bak seni ikna etmesine izin verme deyip durdu

Ben de açıkçası çok kararlı gördüğüm için onun seçimine sonsuz saygılı oldum.. hakkımızda hayırlısı bakalım....

İlknurcuğum ve filizciğim yıl dönümleriniz kutlu,mutlu olsun...nice sağlıklı ve huzurlu seneler diliyorum...
Cooook tesekkürler yenammmmmmmmmm 12 seneyi devirdikkk
Bende cok kötüyüm cnm ya bu durumdan hiiic memnun degilim ama cabada sarf edesim gelmiyor icimden
Bugün esimede söyledim Allahtan almiyorum ama artik veremiyorumda dedim oda sabrediceksin kilo verirken ne yiyosan yine öyle yapcaksin diyor güzel söylüyorda icimden herseyi yemek geliyor engelleyemiyorum
Sözde 85leri hedeflemistim ama nerdeeeeeeeeee
Ramazandada almaktan korkuyorum cünkü iftar burda oldukca gec saat 22.05 ilk iftar
Sabretsem belki ucundan görürüm azicikta pooooofffffffffffffff

HAFTANIN 1.si ____________ - 1,3 kg. _______________ karye :122::119:

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,1 kg. _________ elizabeth_bath :81:

HAFTANIN 3.sü __________ - 0,5 kg. __________ efeeeeeeeem

Tebrik ederim kizlarrrrrrrrrrrrr kocaman kocaman öptümmm
Yenam seninde ellerine saglik

İnşallah aynurcuğum..
İyiki varsınız...

Diimi ama baksana çoğumuz salmışız

hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun Yenamm

İnşallah aynurcuğum..
İyiki varsınız...

Diimi ama baksana çoğumuz salmışız

normal insanlar yazın zayıflar ,zannımca bizler normal üstü bir grubuz NORMAL+

ben umreden bomba gibi dönecem , kendi kendime kapışayım bariiii :))))

İlknurcuğum,benide ramazan korkutuyor..ÇÜnkü her ramazan kilo alırım...

Bir de eşimin ve benim akrabalarımız aynı şehir de olunca davetler vb. çok oluyor..birinden kaç diğerinde muhakak takılıyo insan...
İnşallah bu yıl hepimiz için iyi geçer...
Bir de ramazan ayını çok kilo odaklı düşünmek istemiyorum..elbette sağlıklı beslenmek şart ama sonuçta ibadet.. o yüzden ben maneviyata ağılrık vereceğim...

Son düzenleme:
benide alın o torpilli listelere ,taht için jübiliemden vazgeçebilirimmm
Sana da +40 dakika ekliyeyim mi o zaman :)
Ay evet ben de bu hafta beklemiyodum ama çok iyi oldu.
Şimdi sorumluluğum arttı hepinize karşı :)

Hahaha NORMAL+ baya iyi oldu
Ay yeter ben normal - olmak istiyorum artık!

__
YENA ablacım ben de çok üzülüyorum bu durumuma. O elbise bulamadığım dönemde o kadar ağlayıp üzülmem bu yüzdendi aslında.
Umarım bu günlerimiz geride kalır ve bir daha gelmezler

hadi bakalım hakkınızda hayırlısı olsun Yenamm

amin canım...

ahahaaa, normal+

senin bakış açın beni öldürecek valla..

Ayrıca sen artık çok benimsedin çok alıştın dikkatli dengeli olmayı...ben açıkçası bundan sonra senin çok kilolu olacağına inanmıyorum...

2 senedir bende Türkiyedeydim Ramazanda illaki bir sürü davetlere gittik vermemistim ama almamistimda
Burda öyle cok gitmiyoruz daha dogrusu kimse yok
Önceki sene 8 kilo vermistim nasil olmustu bilmiyorum ama öyleydi ama saatler bu kadar gec degildi
Hayirlisi olsun diyelim canimmm

pomogranate430 dk :129::129:
efeeeeeemmm360 dk:129:
asumanzeynep200 dk :129:
Gokce_Iremim190 dk
y.o.l.c.u160 dk
mehtabb120 dk

kızlar tebrik ederimm....elizcim ellerine sağlıkk....

HAFTANIN 1.si ____________ - 1,3 kg. _______________ karye :122::119:

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,1 kg. _________ elizabeth_bath :81:

HAFTANIN 3.sü __________ - 0,5 kg. __________ efeeeeeeeem

ahh ahh aynı durumdayım ve seni okadar iyi anlıyorumki...sadece ben duygularımı böyle güzel dile getirmeyi pek

beceremiyorum...ama dediklerinde hep kendimi gördüm...ama mücadeleye devam edicez vede er yada geç hedefimize ulaşıcaz

inşallah yenacım demi...

hadi hayırlısı...Rabbim yolunu açık etsin kuzucunun....

Ramazanda 8 kilo mu Bu sene de aynı sonucu alırsın umarım
Ay maşallah.. Neler yapmıştın tam hatırlıyor musun?

İlknurum baya geç olacakmış sizin iftar , Rabbim dayanma kuvvetini versin inşAllah kuzumm , dikkatli ol yinede

olsun şekerimmm gün gelir Normalde oluruzz , sıkıntı yokkk

Yenaya katiliyorum zuzummmmm asla bundan sonra senin kilolu olacagina yada kendini kaybetcegine bende inanmiyorum cnmmm
Ben kacirmisim orayi cnm umreye yolculuk ne zamandi :26::26::26:
Benide götürsene giderkennn

herhalde hepimiz aynı durumdayız.. sen ne güzel yolunu yarılamış sayılırsın, darısı hepimize..
morallerimizi yüksek tutup kendimize güvenip savaşmalıyız bu çrkin yağlarla.
Ben umutsuzluga kapıldıkça daha da kötü oluyorum çünkü

sağol Yenoşumm ,evet ben artık şifreyi çözdüm diye umuyorum , bu kadara hafifliğe alıştıktan sonra rahtlığını görüpte bir daha almam diye umuyorum , kendime psikolojik sınır olarak 80i belirledim , üstüne çıktığım anda tehlike çanları çalmalı bence

İlknurum baya geç olacakmış sizin iftar , Rabbim dayanma kuvvetini versin inşAllah kuzumm , dikkatli ol yinede

olsun şekerimmm gün gelir Normalde oluruzz , sıkıntı yokkk

Amin Aynurum amin cnmmmmmmmmm
Sahurda yinede beyaz ekmek yerine kepek ekmek yemeyi düsünüyorum cnm bakalim deniycemmm önce baktim zor olucak beyaz ekmekege gecis yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…