Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar tebrik ederimm....:KK9::KK9:elizcim ellerine sağlıkk....:KK16:

:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK16::KK16::KK54::KK54:

ahh ahh aynı durumdayım ve seni okadar iyi anlıyorumki...sadece ben duygularımı böyle güzel dile getirmeyi pek

beceremiyorum...ama dediklerinde hep kendimi gördüm...ama mücadeleye devam edicez vede er yada geç hedefimize ulaşıcaz

inşallah yenacım demi...:KK34:

hadi hayırlısı...Rabbim yolunu açık etsin kuzucunun....

zeynepçiğim,sen de çok güçlü bir kadınsın... yazdıklarını okuyunca zaman zaman içimden geçririm, nasıl dayanıklı diye....
yaşları yakın iki çocukla tek başına uğraşmak hiç ama hiç kolay bir durum değil....
Ayrıca yeterince özgür olamaman da cabası..

:nazar: sen çok iyi yol katettin darısı bana inşallah....

Yenaya katiliyorum zuzummmmm asla bundan sonra senin kilolu olacagina yada kendini kaybetcegine bende inanmiyorum cnmmm :KK34::KK34::KK34:
Ben kacirmisim orayi cnm umreye yolculuk ne zamandi :26::26::26:
Benide götürsene giderkennn :KK31::KK31::KK31:

sağolasın İlknurumm , iyiki varsınız canlarımm :KK16::KK16::KK16:

canım benim 6-7 temmuza gibi gidioruz Allahın izniyle , bayramın 3. günü falanda dönüş var , gel senide götüreyim canımmm :KK34::KK34:

herhalde hepimiz aynı durumdayız.. sen ne güzel yolunu yarılamış sayılırsın, darısı hepimize..
morallerimizi yüksek tutup kendimize güvenip savaşmalıyız bu çrkin yağlarla.
Ben umutsuzluga kapıldıkça daha da kötü oluyorum çünkü :KK14:

aynen ben de öyleyim..Yaşamın her alanın da öyledir aslın da umutsuzluk+çöküş..
Neyse güzel şeylerden bahsedelim...yapan yapıyo biz de yapıciiiz ve olacak :KK66:

sağol Yenoşumm ,evet ben artık şifreyi çözdüm diye umuyorum , bu kadara hafifliğe alıştıktan sonra rahtlığını görüpte bir daha almam diye umuyorum , kendime psikolojik sınır olarak 80i belirledim , üstüne çıktığım anda tehlike çanları çalmalı bence :KK76::KK76::KK76:

Ooo süper ve doğru bir karar..:KK9:

Hala her gün tartılıyormusun.??

canım benim 6-7 temmuza gibi gidioruz Allahın izniyle , bayramın 3. günü falanda dönüş var , gel senide götüreyim canımmm :KK34::KK34:

Baya az kalmis cnm cok sevindim inan senin adina :KK16::KK16::KK16:
Ahhh ahhhhh keske bende gelsemmmmm süper olurduuuuuuuuuu :KK34::KK34::KK34:
Esimle bizde Hacca gitmek istiyoruz Allah nasip ederse :KK16::KK16::KK16:
Erken yasta gitmek istiyoruz bakalim herssey nasip kismettt :KK16::KK16::KK16:

[
aynen ben de öyleyim..Yaşamın her alanın da öyledir aslın da umutsuzluk+çöküş..
Neyse güzel şeylerden bahsedelim...yapan yapıyo biz de yapıciiiz ve olacak :KK66:

Ooo süper ve doğru bir karar..:KK9:

Hala her gün tartılıyormusun.??

evet Yenoşum hergün tartılıyorum , o bi hastalık sanırımmm :KK9::KK9::KK9:

ama kilo kontrolünde hergün tartılmak mantıklı diye düşünüyorumm :KK34::KK34:

Yarın kızımın doğum günü..yaş oldu 15 :KK66:.birlikte çıkıp onun beğendiği bikiniyi alacağız:KK66:

---

Mutlu haftasonları olsun hepimize..

sizi seviyorum...:KK16::KK16:

zeynepçiğim,sen de çok güçlü bir kadınsın... yazdıklarını okuyunca zaman zaman içimden geçririm, nasıl dayanıklı diye....
yaşları yakın iki çocukla tek başına uğraşmak hiç ama hiç kolay bir durum değil....
Ayrıca yeterince özgür olamaman da cabası..

:nazar: sen çok iyi yol katettin darısı bana inşallah....

sağol yenacım sözlerin moral oldu...herşey sizin sayenizde oldu zaten yoksa bukadarda zayıflayamazdım ben...iyiki varsınız...:KK16:bu

arada hazır mübarek aylardayken değerlendirip bu konudada birbirimize bolca dua edelim...müminin mümine ettiği dua mutlaka

yerini bulur....:KK34:

benide götür benide benideeee....

ahh nasıl içim gidiyo aynurum bir bilsen...3 sene başvurduk hacılık için çıkmadı...eşim işçi olarak gitti bu sene....hayali bile beni benden alıyo....borçları bi halledersek umreye gitcez inşallah....ne olur özel olaraktan dua istiyorum sendenn...unutma beni olurmu...:KK17:

Canimcimlarim ben kalkayimda islerimi bitireyim :KK34::KK34::KK34:
Dün bi kolyeyle yüzük görmüstüm alamamistim islerimi erken bitirirsem onlari almaya gidicem :KK9::KK9::KK9:
Yemegede tavuk yapicam pilavla ama kendime haslama yapicam :KK56::KK56::KK56:
Öptüm kizlarrrrrrrrrr hoscakalinnnnnnnn görüsürüzzzz :KK5::KK5::KK5:

tebrikler kızlar istekli ve kararlı olunca inanın gidiyor kilolar

hoşgeldin tatlım ,sanırım mart ayında başlamışsın , güzel ol almışsın , bizimle paylaşmak istermisin deneyimlerini ???

Baya az kalmis cnm cok sevindim inan senin adina :KK16::KK16::KK16:
Ahhh ahhhhh keske bende gelsemmmmm süper olurduuuuuuuuuu :KK34::KK34::KK34:
Esimle bizde Hacca gitmek istiyoruz Allah nasip ederse :KK16::KK16::KK16:
Erken yasta gitmek istiyoruz bakalim herssey nasip kismettt :KK16::KK16::KK16:

darısı isteyen herkeslere olsun İlknurummm :KK16::KK16::KK16:

Yarın kızımın doğum günü..yaş oldu 15 :KK66:.birlikte çıkıp onun beğendiği bikiniyi alacağız:KK66:

---

şimdiden güzel , mutlu , huzurlu bir yaş diliyorummm :KK54::KK54::KK54:

bizde seni seviyoruuzzz :KK16::KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
sağol yenacım sözlerin moral oldu...herşey sizin sayenizde oldu zaten yoksa bukadarda zayıflayamazdım ben...iyiki varsınız...:KK16:bu

arada hazır mübarek aylardayken değerlendirip bu konudada birbirimize bolca dua edelim...müminin mümine ettiği dua mutlaka

yerini bulur....:KK34:

benide götür benide benideeee....

ahh nasıl içim gidiyo aynurum bir bilsen...3 sene başvurduk hacılık için çıkmadı...eşim işçi olarak gitti bu sene....hayali bile beni benden alıyo....borçları bi halledersek umreye gitcez inşallah....ne olur özel olaraktan dua istiyorum sendenn...unutma beni olurmu...:KK17:

Zeynnoommm götüreyim anneemmm senide götüreyiimmm :KK16::KK16::KK16:

Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsin kuzumm , bana özelden adını soyadını yolla , ismen dua edeyiimm :KK16::KK16:

ben kaçtımm cücüşlerr :KK16::KK16:

park maceramızdan 3 tane foto ekledim , hele bi bakın halime kim der ki bu Aynur kocaman kadın , örtmen , umreye gidecek falan filaann diyee :KK9::KK9::KK9:

No
Kullanıcı1.Hafta1.Hafta (Fark)2.Hafta2.Hafta (Fark)3.Hafta3.Hafta (Fark)4.Hafta4.Hafta (Fark)Aylık Sonuç
1asumanzeynep83,3+0,4
2ayşe_c52?
3nevzamansız99,5Aynı
4YENA96,5+0,6
5Ceco34İzinli
6efeeeem89,7-0,5
7nothingg 96Aynı
8yağmurgözlü?
9dafiİzinli
10elizabeth_bath93,4-1,1
11mmery?
12Pınar11094Aynı
13Meyra?
14Nursenaİzinli
15kitkurdu97-0,4
16Clutchİzinli
17badellİzinli
18bahaaaar?
19İlknur8394,6+0,4
20pomogranate103,6-0,2
21y.o.l.c.u87,5
22Gökçe_İremim93,4-0,1
23karye83,1-1,3
24mehtabb92,5
251,73İzinli
26asuhan97+0,2
Yenacığım ellerin kolların dert görmesin
Listemizdeki tüm arkadaşları tebrik ediyorum daha güzel sonuçlar görelim inşaallah diye temenni ediyorum
Hadi kapışkanlar üç kilo yarışmasına asılalım

HAFTANIN 1.si ____________ - 1,3 kg. _______________ karye :KK19::KK19::122::KK66::KK71::119::nazar::KK9:

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,1 kg. _________ elizabeth_bath :KK19::nazar::81::KK76::KK8::21::KK71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 0,5 kg. __________ efeeeeeeeem :KK19::KK9::nazar::KK55::KK24::KK64:

hepinizi tebrik ederim kızlarrr :)) ben de listeye girmek istiyorum ne yapmam lazım ?????

Anam bi yarım saat kayboldum ortadan sohbetin dibine vurmuşsunuz olmazki ama böle ayıp denen bişi var yani
insan benide çağırır şaka bi yana seviyorum hepinizi yav :KK16::KK16:
inşallah hep böyle güzel eksiler görürsün canım...:nazar:

artık sende bana kovaladıkça kaçan ateş böceğimmisin dersinn...:KK9::KK9:

sen geçersin o kesin canım ama artık bende yerim de saymayayım yaa...:KK19:

şu ramazana kadar görsem bari 85 i ucundanda olsaa...:26: bişeyi çok söyleyince olurmuş ya dilimde tüy bitti hala göremedim nasıl oluyosa artık...:44:
İnşallah kuzum inşallah görürüm :KK34::KK34:
Ben sana inanıyorum güveniyorum sen bu işi halledersin kuzum :KK16::KK16:
HAFTANIN 1.si ____________ - 1,3 kg. _______________ karye :KK19::KK19::122::KK66::KK71::119::nazar::KK9:

HAFTANIN 2.si ___________ - 1,1 kg. _________ elizabeth_bath :KK19::nazar::81::KK76::KK8::21::KK71:

HAFTANIN 3.sü __________ - 0,5 kg. __________ efeeeeeeeem :KK19::KK9::nazar::KK55::KK24::KK64:

Kızlar tebrik ediyorum :KK9::KK9:
Yenam eline koluna emeğine sağlık kuzum :KK16::KK16:
Hiç 500 gr'la dereceye gireceğimi düşünmemiştim doğrusu :KK1::KK1:
Kızlar çabuk kendinize gelin bakıyım aaaaa bu kadar miskinlik yeter :KK20::KK20:

pomogranate430 dk :129::129:
efeeeeeemmm360 dk:129:
asumanzeynep200 dk :129:
Gokce_Iremim190 dk
y.o.l.c.u160 dk
mehtabb120 dk
Kızlar tebrik ederim :KK9::KK9:
Eliz canım eline koluna emeğine sağlık :KK16::KK16:
bak hele helee denemişte :KK1::KK1::KK1: evet cücüşüm haklısın o konuda çatır çatır yazamıyorsun çok sinir bişey :KK37::KK37:

yena ablaam bu ne hız hey maşallaaaaaaaaahh :KK52::KK52::KK52: daha yeni geldiydin sanki :KK9::KK9: hemencecik listeyede almışın beni teşekkürler ablacım ellerine sağlık:KK54:

derecelendirilmiş hatunlar tebrik ediyorum:KK71::KK71::KK71::KK19::KK19::118:

birinciye taç
üçüncüye takı seti :KK9::KK9::KK9:

ikinci bana nolcak demesin ahh ahh kulakları çınlasııııııııınn nuhanım vardıı ben ikinci olduydumda paçalı don hediye ettiydi ikincilik böyle bişey işte. ama paçalı donumuz çok kıymetli haa ona göre :KK54::KK54:
Ay getirin bwnim takı setimi takayım şöle salına salına :KK34::KK34:
kilo verenleri,sabit kalanları,spor yapanları gönlümün en derin yerinden tebrik ediyor yetmezmiş gibi şlapp diye öpüyorum :KK66:
:nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:

Listemiz gün geçtikçe kötü oluyor...Biz sanırım soğukların kadınıyız...Kışın daha iyiyiz,iyiydik.. bilinenin aksine yazın zayıflamak gerekirken harıl harıl biz hiiçte münasip bir yerlerimizi kıpırdatmıyoruz...En çok kendime tabii bu yazdıklarım..

yine kendi adıma diyorum zaman öylesine çabuk geçiyor ki daha kaç yılım kaldı bu alem de yaşamam gereken bilmiyorum. o yılları da bu ağırlıkla mı geçrieceğim diyorum sürekli kendime ama yok..anlamıyor güzel beynim...

Dün çok üzüldüm, çok ağladım yalnız kaldığımda çok yüzleştim kendimle.... (dün akşam abimlerden dönerken ) eşim şehir dışında diye yazmıştım...Orda kalmak istedik o yüzden...
Durakta beklerken oğlum döndü ''anne sen neden şişkosun'' dedi bana çok korkuyordum oğlumdan bunları duymaktan...Kızım alıştı artık beni sürekli teskin eder sana inanıyorum zayıflayacaksın der...''Sanki o benim annem gibi''...
Ama oğlum konusunda hiç ama hiç hazırlıklı değildim...Hatta ne zaman farkedecek diye üzücü bir şekil de bekliyordum..
Peki beni bu kadar üzen bir durumu düzeltmek yine benim elim de neden çaba sarfetmiyorum.onu da bilmiyorum...
Güçsüzmüyüm hayır...Çok güçlüyüm,mücadeleciyim,hayata karşı hep çok emin durdum kararlı oldum...Çok erken yaşta,çok büyük acı yaşadım.desteksiz üzerinden gelebildim,yeniden, yeniden ayağa kalktım...
Fakat zayıflama konusunda bir türlü istikrar sağ-la-ya-mı-yo-rum...
Yenam inan okurken gözlerim doldu bende hep düşünürüm bigün oğlum anne sen niye böylesin dicekmi diye :KK50::KK50:
daha bunu düşünecek yaşta değil ama zaman çok çabuk geçiyo malesef
geçen banada abimin oğlu dedi sen şişmansın diye nasıl dokundu varya yaşları küçük ama yinede dokunuyo
Yenam ne olur sıkma canını ben inanıyorum burdaki herkes istese bu işin üstesinden gelir biraz daha sabır ve azim lazım sadece
Ben hepinize güveniyorum kendim dahil gidecek bu kilolar sizi çok seviyorum :KK16::KK16::KK16:

Sizinde evlilik yildönümünüz kutlu olsun canim bizimki 19 hazirandi :KK16::KK16::KK16:
Dogüm günüm gecen aydi cnm 24 mayis :KK34::KK34::KK34: 30uma girdim hemdeee :KK52::KK52::KK52:

Cooook tesekkürler cücüsüüüüümmmmmmmmmmmmmmm :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:
İlknur kuzum seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun rabbim nice seneler nasip etsin sağlıklı mutlu huzurlu inşallah:KK16::KK16:

---

Yenam kızının doğum günü kutlu olsun şimdiden nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere inşallah :KK16::KK16:

hee söylemeyi unuttumm...ilknurcum filizcim yıldönümüz kutlu olsun...Rabbim torunlarınızıda sevmeyi nasip etsinn....

yenacım kızınında doğum günü kutlu olsun yeni yaşı hayırlı olsun..herşey gönlünce olsun inşallah...

X