kilo verenleri,sabit kalanları,spor yapanları gönlümün en derin yerinden tebrik ediyor yetmezmiş gibi şlapp diye öpüyorum
Listemiz gün geçtikçe kötü oluyor...Biz sanırım soğukların kadınıyız...Kışın daha iyiyiz,iyiydik.. bilinenin aksine yazın zayıflamak gerekirken harıl harıl biz hiiçte münasip bir yerlerimizi kıpırdatmıyoruz...En çok kendime tabii bu yazdıklarım..
yine kendi adıma diyorum zaman öylesine çabuk geçiyor ki daha kaç yılım kaldı bu alem de yaşamam gereken bilmiyorum. o yılları da bu ağırlıkla mı geçrieceğim diyorum sürekli kendime ama yok..anlamıyor güzel beynim...
Dün çok üzüldüm, çok ağladım yalnız kaldığımda çok yüzleştim kendimle.... (dün akşam abimlerden dönerken ) eşim şehir dışında diye yazmıştım...Orda kalmak istedik o yüzden...
Durakta beklerken oğlum döndü ''anne sen neden şişkosun'' dedi bana çok korkuyordum oğlumdan bunları duymaktan...Kızım alıştı artık beni sürekli teskin eder sana inanıyorum zayıflayacaksın der...''Sanki o benim annem gibi''...
Ama oğlum konusunda hiç ama hiç hazırlıklı değildim...Hatta ne zaman farkedecek diye üzücü bir şekil de bekliyordum..
Peki beni bu kadar üzen bir durumu düzeltmek yine benim elim de neden çaba sarfetmiyorum.onu da bilmiyorum...
Güçsüzmüyüm hayır...Çok güçlüyüm,mücadeleciyim,hayata karşı hep çok emin durdum kararlı oldum...Çok erken yaşta,çok büyük acı yaşadım.desteksiz üzerinden gelebildim,yeniden, yeniden ayağa kalktım...
Fakat zayıflama konusunda bir türlü istikrar sağ-la-ya-mı-yo-rum...