Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

gunaydınnnnnnnnnn

herkese guzel bır gun dılıyorum.

ben ıyıyım de uykusuzum, bıraz da haplar benı boyle yaptı hem ınsulın hapım hem antıdepresan uyku verıyor gercı uc gundur cok gec yattım o da zorluyor. esımı yolcu ettım gece, persembe gece gelecek ıs ıcın ıstanbula gıttı. fuar var da.

kızlar benım yardıma ıhtıyacım var bılıyorsunuz guzel su ıcerım, dun okadar kayısı da yedım sınamekı falan karısık cay da ıctım ama zorlanıyorum wc konusunda. antıdepresanın yan etkısıymıs cozdum sebebını. cunku ben hıc yasamıyordum bu sorunu. bundan sonra bu sıkıntıyı bır muddet daha yasayacagımı dusunerek bana gunluk ve kalıcı cozum bulmak lazım. tartıda fazla cıkacagım korkusu ıle wc de uzun kalıyorum sabahları, ve bu ben de hemoroite sebep olur dıye dusunuyorum. cunku kendımı zorluyorum halıyle. ılk kez basıma geldı ya.

cuma gunu sıze bıldırım yaptıgım kılomdan verebılıyordum pazartesıye kadar. ama o da olmadı, tamam haftasonu sakıncalı bazı seylerı yemıs oldum ama abartılacak seyler yapmadım hareket de ettım ustelık, o bebek arabalarını surerken canım cıktı valla. pazartesılerı obur topıgımın tartılma gunu ve normalde 600-800 gr arası vermıs oluyordum haftalık ama bu kez 200 gr vermıs oluyorum sıze bıldırdıgımden kılodan da 100 gr fazlayım. kabızlık benı etkıleyecekse hep boyle, moral olarak cokerım ben. bır cozum buılmam lazım buna. gercı bu hafta degısık bır hafta yasadım hastane, evde kalma, yuruyus dısında efor harcatacak spor da olmadı bu hafta. haftasonu gorumcelerıme gıttım, az maz ama etlı ekmek yemıs oldum, bu hafta spor kursuna gıdersem, onun da olumlu etkısı olur dıye dusunuyorum.

kendımı kapatmak ıstemıyorum kaldı kı 7-8 aydır gorusmememısız moral olarak da ıyı geldı ama resmen gıtmek ıstemıyorum artık bıryere. evden cıktıgım an hersey degısebılıyor benım ıcın. kurban bayramında 1,5 kılo verıp eve donmustum ınsaallah bundan sonrakı zıyaretleırm boyle basarılı gecer, gercı ozamanlar dıyette ılk aylarımdı guzel kılo verıyordum. evde gecırecegım ıkı haftasonum var ramazandan once, ramazandan oncekı son haftasonu ıstanbulda olacagım ıstanbulda cok yurudugum ıcın almam, hatta verırım dıye dusuyorum hafıf beslenıyorum zaten ordayken sıkıntı olmuyor.

GÜNAYDIN GÜZELLER
Herkeslere mutlu huzurlu sağlıklı ve az kaçamaklı bi gün diliyorum :KK3::KK3:
Kızlar hadi bakalım silkelenin ramazana kadar bi hedef koyalım kendimize yine eski sohbetlere dönelim sizi seviyorum ve kocaman öpüyorum:KK54::KK54::KK16::KK16:
selkamun aleyküm kıscelerim ben geldim ama kimseler yok.
hepiniz iyisinizdir inşallah.
kızlar ben bu yazı köyle kumla arasında geçiricem sanırım oralardada internet yok. kumlada çay bahçesine gidersem girebilirim ama onada pek zamanım olmuyor.
yenacım sana sıkıntı olmasın yaz sonuna kadar listeden çıkart istesen beni. fırsat buldukca girmeye çalışırım yine.
yazı az hasarla atlatırım inşallah
hepinizi öpüyorum.gece fırsat bulabilirsem girerim yine
Aleyküm selam dafi ablacım
İşlerinde Allah kolaylıklar versin ablacım kendine dikkat et fazlada özletme kendini arada bi ceee yap öpüyorum :KK54::KK54:
slm kizlarrrr :KK16::KK16::KK16:
bu ara is güc derken cok ihmal ettim buralari ama herkeslerde bi durgunluk var bakiyorumda :KK34::KK34::KK34:
özet halinda 3 gündür oldukca yogunum cumartesi esimle gezmelere gittik alisveris yaptik eve geldik tel geldi esimin kuzeninin kizi nisanlaniyordu e hadi sizde gelin dediler zaten cok kalabalik cagirmadik dediler :KK53::KK53::KK53: üst bas bidaha giyindik oraya gittik gec vakit geldik :KK34::KK34::KK34: dünde kizim sarma istedi onla ugrasti aksamda bahceye fasülye ektim :26::26::26: bilerek gec fasülye ektim izinlere gidip gelince olursa yeriz insallah :KK1::KK1::KK1: bugünde evi kaldirdim holdeki yollugumu ve yatak odasindaki 3 parca yollugumuda yikadim yorulmusum :KK52::KK52::KK52: oturma odasindakinide yikiycaktim ama pertim ciktigi icin hiiiic baslamadim artik yarina yaparim :KK34::KK34::KK34: yarin sabah 10.30da da göz doktoruna randevum var kizariyo kasiniyo ve batiyo bakalim ne diycek :KK34::KK34::KK34: yemek yapicam daha canlar ben kacar öptüm sizi cok cok cokkkk:KK54::KK54::KK54::KK16::KK16::KK16:
Canım Allah kolaylıklar versin işlerinde :KK16::KK16:
Canım ben de aynı durumdayım iki gündür iyice dağıttım Cumartesi den beri yeğenim ben de abur cubur düşkünü sürekli kek süt hamur işi tost poğaça vs hazırlıyorum ben de yedim malesef
Bugün de kızım başladı yaz okulunda ebru öğretmeye ilk günolduğu için birlikte gittik epey uzak 3 vasıtaya gittik erken çıktık evden malzeme hazırlamak için
Ben saat 2 ye kadar yanındaydım o saat 8 de gelebildi ancak eve ilk gün epey karmaşık zor ve yorucuymuş öğrenci sayısı da çok fazlaymış düzene oturtabilirlerse devam edecekler bakalım hayırlısı
Ben de bir ablaya alışverişe yardım için sözvermiştim ordan çarşıya geçtim akşam 6 civarı ancak eve gelebildim dışarda yedik bişeyler evegelince de kızım ve yeğenim pide istedilerkaşarlı ve kıymalı yaptırdım birer parça yedimonlardan da aç bile sayılmazdım oysa uzun süreli diyet artık iyice bıkkınlık yaptı. Herhalde yarından tezi yok toparlarım inşallah hepimiz toparlarız
Barışın kursu da başlamış hayırlı olsun
Zeynep hoşgeldin canım kuzulara geçmiş olsun orucunu Allahkabul etsin ben tutamadım tüm gün koşturacağımı bildiğim için
Esram aynurum Zehracım nursenacım ve tüm canlarım çok özlüyorum sizleri :KK16:
Asuman abşacım yoğun bi gün olmuş senin :nazar::nazar:
Rabbim kızınada kolaylıklar versin inşallah:KK34::KK34:
Bende seni ve sizleri özlüyorum valla ablacım eski sohbetlere dönelim artık :KK16::KK16:
merhaba kızlar ;

geç oldu ama artık kilo vermek istiyorum doksan küsür kilodayım (son zamanda tartılamadığım içi küsürünü bilmiyorum) hızlı ve sağlıklı kilo vermek istiyorum ama bünyem zor bir bünye zzorr gidiyor fazlalıklar 2 hafta da acilen fazla kilo vermem gerekiyor ne yapmalıyım bana tavsiyeleriniz nelerdir?

Canım hoşgeldin aramıza doğru yerdesin emin ol biraz kendinden bahset tanıyalım seni?:KK3::KK3:

Asuman ablacım seni görüyorum aşağıda günaydın :KK3::KK3:
Filizcim sanada günaydın canım:KK3::KK3:

kızlar 7 bucuktan berı burdayım, ben cıkayım belkı tekrar gırerım patron olmazsa.

herkese guzel bır gun dılıyorummmmmmm:KK16:

Esracım kızım yaz okulunda ebru öğretmenliği yapacak Ramazan harici tüm yaz ilk ücret karşılığı tecrübesi olacak inşallah daha önce halk eğitimde ve bikaç yerde daha öğretmeninin yerine bayanlara öğretmişti kısa süreler bu ilk ciddi işi diyebiliriz ama bugün epey sorun yaşamışlar 50 den fazla öğrenci. Verilmiş ebru için çalıştırılması mümkün olmayan bir sayı bu tabii eğerbir düzene oturtamazlarsa sanırım devam etmeyecekler öğretmeni de beraber neyseki o karar verir artık hayırlısı

Topiğimize de canlanır artık inşallah bu durgunluk hiç birimize yaramıyor
Bayrama kadar hedef belirleyelim kendimize bence Ramazan'da spor da yapamayız bari hedefimiz olsun da boğazımızı tutalım azcık

Çok sevindim ablacım o zaman, hadi hayırlı uğurlu olsun. inşallah düzene girer de bu güzel duruma devam edebilir.

bayrama kadar hedef belirlemeliyiz bence de. cuma kilolarımıza bakıp 5 kg hedefi belirlesek derim ben :)

hımmmmm anladım canım, bukadar sıkıntı yaratıyormus bırakman cok ıyı olmus valla. regl duzenın bıraz dengesız olabılır ama zamanla kendılıgınden de rahat regl olursun normal tarıhlerınde dıye dusunuyorum.

ramazan ayın cok telaslı cok zor gecmıs senın. ALLAH bir daha yasatmasın ınsaallah canım, agız tadıyla orucunu tutmak nasıp olsun ınsaallah bu yıl. annene tekrar cok gecmıs olsun ınsaallah artık ıyıdır

sağol canım, ben de bu sene tutabilmeyi umuyorum, inşallah.

Annem iyi canım, o zaman siroz nedeniyle akciğeri su topluyordu. şimdi çok şükür Allaha.

bu arada kabızlık için her öğün salatalık yemeni tavsiye ederim, bi de kivi üzerine su. bitki çayları uzun vadede tembelliğe neden oluyor sinemaki yüzünden bağırsak florasını bozarak. lifli meyveler ve bol su çözüm bence.

bi de şunu unutma; yediklerimiz ertesi gün yansırken tartıya ettiğimiz hareket 1 haftayı bulabiliyor. bence cumaya güzel bi rakam görürsün. pes etmek yok canım :)

İyi akşamlar şişmandaşlar :KK66:

yine fabrika ayarlarımı bozdum,kızıyorum kendime, hem de çok..:KK47:
Haftasonu misafirin olması ki halen var. görümcemin kızı kızımla yaşıt biz de kalıyor onlara değişik mamalar yapmaktan tadına bakmaktan az da olsa yoluna girmiş olan İnsülin dengemi bozdum..Feci şeker ihtiyacı hissediyorum..

Bugün yüzme kursumuz başladı çok mutluydu oğlum,delirdi sevinçten..
Onu götürüp getirmek epey zamanımı aldı...Hava da nasıl sıcak. siyahlar için de ağır bir bedeni taşımak beni yine bunalıma soktu..

Nevinciğim,Sen nasılsın,aileni görüp gelmen seni daha motive etmiştir her açıdan değilmi.?Biz de artık şu fazlalıkları atsak ne iyi olur...acı gerçek sıcaklarla birlikte çok fena hissettiriyor kendini ;(

Merhaba Yenacım hamd olsun iyiyim çok iyi geldi ailemle vakit geçirmek.ben çok stresli gittim şimdi herkes kilo almışsın diyecek diye annem en son ekimde görmüştü beni aynısın dedi.. zayıflamışsın diyen bile oldu ...ama başka yolumuz yok canım sabah nasıl terledim daha 8 de tamam ben pardesü giyiyorum ama yine de yürürken zorlanıyorum...ve de son günlerde fark ettim bunu bacaklarım ağrıyor benim baya sanki ödem toplamış vücudum ayakkabı giyince anlıyorum...

Sende iyisindir inşallah.Oğluşun kursa başlamış küçükken sporu sevmeleri çok güzel olur...:KK16:

Sağol Zeynecim :KK16:

Bu arada özledim ben seni ya, uzun zamandır gözükmüyordun. Kızlar da aşıları atlatmış, hadi gözün aydın :KK76:

Filizcim doğum kontrol hapları artık yan etkiler yapıyordu, ara kanama, göğüslerde dayanması zor hassasiyet, rahim ağzı florasını bozduğu için rahim ağzı yarası vs. bebek için değil anlayacağın, bebek henüz düşünmüyoruz.

Ben geçen ramazandan önce ev taşıdım. evi taşıdığımızın ertesinde daha yerleşemeden annem hastaneye yattı, ramazan başladıktan 10 gün sonra kardeşim askere gitti ve bayrama kadar hastanede kalan annemle ben ilgilendiğim için hiç oruç tutamadım :KK14:

inşallah bu sene tutmak istiyorum hepsini, Allah kısmet ederse. ben de pek bilemiyorum yani nasıl olur..

Sen de annenleri görüp dönmüşsün. İnşallah bol bol mutluluk depolamışsındır :KK16:

Bayrama kadar bi 5-6 kg vereceğiz unutma, başlayaım dikkat etmeye tamam mı canım benim :)

Geçmiş olsun, dikkat et kendine.

Esracım şimdi çok sevindim işte seni böyle mutlu okuduğuma...gördüm çok şükür. baya da işlerini hallettim çok yoruldum ama içim rahatladı...annem babama imrendim yeşillikler içinde emekli hayatı hayalim benimde yaşarsak eğer...

kilo konusu beni strese soktu Esracım ben aylardır kilo verme konusunu bir sebeplere bağladım da ne oldu sonuç hüsran ben diyet modundayken daha da yiyorum sanki doymayacakmışım hissi ile...o bu şu sebepleri bıraktım...inşallah 5-6 kg vermek süper olur...

İnşallah bu sene Allahın izniyle orucunu tam tutarsın canım zaten niyetine koyarsan Rabbim kolaylığını verir...

Merak etmeyin bende buradayım inşallah daha iznim filan olmadığı için...

Esracım kızım yaz okulunda ebru öğretmenliği yapacak Ramazan harici tüm yaz ilk ücret karşılığı tecrübesi olacak inşallah daha önce halk eğitimde ve bikaç yerde daha öğretmeninin yerine bayanlara öğretmişti kısa süreler bu ilk ciddi işi diyebiliriz ama bugün epey sorun yaşamışlar 50 den fazla öğrenci. Verilmiş ebru için çalıştırılması mümkün olmayan bir sayı bu tabii eğerbir düzene oturtamazlarsa sanırım devam etmeyecekler öğretmeni de beraber neyseki o karar verir artık hayırlısı

Bayrama kadar hedef belirleyelim kendimize bence Ramazan'da spor da yapamayız bari hedefimiz olsun da boğazımızı tutalım azcık

Asuman ablam sende iyisindir inşallah...Kızın adına çok sevindim ilk işi hayırlı olsun...şimdi ilk işim geldi aklıma da 3 ay boyunca maaş alamamış bir de çalıştığım ihale fes olmuştu...ben de var bir acayiplik ama neyse:KK76::KK76::KK76:

bu yıl doğum günüm 6 haziranda Samsundaydım...baya karlı çıktım ama:KK9:hediye açısından...anam babam saolsun.eşim de bir etek ve de uzun zamandır istediğim spor ayakkabıyı almış...bana sinyal veriyor yani hadi zayıfla diye...ona da hak veriyorum çünkü bu konuda hep ona ağlıyorum destek oluyor sonuç yok...

Allah nasib ederse bir dahaki gidişimiz ekimde olacak o zamana kadar hızlıca vermem lazım çünkü sonrası tüp bebek düşünüyoruz ve kilo ile olacak şey değil...

hepimize hayırlı bereketli bir gün diliyorum...:KK16::KK16::KK16:

günaydınnn kuzucuklarımmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

kocayı okula yolladım , benim seminerim yok ama haftaya sorumluluk sınavlarımız var...

evi temizlemem lazımm , hiç yerimden kalkasım yokk :KK9::KK9::KK9:

evet kuzumm canlansın artık topic , bu nedir yahuuuu :44::44::44::44:

bence Razaman sonrasına hedef belirlensinki kimseler cozutmasın Ramazandaa:KK34::KK34::KK34:

Merhaba Yenacım hamd olsun iyiyim çok iyi geldi ailemle vakit geçirmek.ben çok stresli gittim şimdi herkes kilo almışsın diyecek diye annem en son ekimde görmüştü beni aynısın dedi.. zayıflamışsın diyen bile oldu ...ama başka yolumuz yok canım sabah nasıl terledim daha 8 de tamam ben pardesü giyiyorum ama yine de yürürken zorlanıyorum...ve de son günlerde fark ettim bunu bacaklarım ağrıyor benim baya sanki ödem toplamış vücudum ayakkabı giyince anlıyorum...

Sende iyisindir inşallah.Oğluşun kursa başlamış küçükken sporu sevmeleri çok güzel olur...:KK16:

Esracım şimdi çok sevindim işte seni böyle mutlu okuduğuma...gördüm çok şükür. baya da işlerini hallettim çok yoruldum ama içim rahatladı...annem babama imrendim yeşillikler içinde emekli hayatı hayalim benimde yaşarsak eğer...

kilo konusu beni strese soktu Esracım ben aylardır kilo verme konusunu bir sebeplere bağladım da ne oldu sonuç hüsran ben diyet modundayken daha da yiyorum sanki doymayacakmışım hissi ile...o bu şu sebepleri bıraktım...inşallah 5-6 kg vermek süper olur...

İnşallah bu sene Allahın izniyle orucunu tam tutarsın canım zaten niyetine koyarsan Rabbim kolaylığını verir...

Asuman ablam sende iyisindir inşallah...Kızın adına çok sevindim ilk işi hayırlı olsun...şimdi ilk işim geldi aklıma da 3 ay boyunca maaş alamamış bir de çalıştığım ihale fes olmuştu...ben de var bir acayiplik ama neyse:KK76::KK76::KK76:

bu yıl doğum günüm 6 haziranda Samsundaydım...baya karlı çıktım ama:KK9:hediye açısından...anam babam saolsun.eşim de bir etek ve de uzun zamandır istediğim spor ayakkabıyı almış...bana sinyal veriyor yani hadi zayıfla diye...ona da hak veriyorum çünkü bu konuda hep ona ağlıyorum destek oluyor sonuç yok...

Allah nasib ederse bir dahaki gidişimiz ekimde olacak o zamana kadar hızlıca vermem lazım çünkü sonrası tüp bebek düşünüyoruz ve kilo ile olacak şey değil...

Nevinimm geçmiş doğum günün kutlu olsun canımm , haberimiz yoktu bebeemm yoksa parti marti verirdik cücüşümmm :KK16::KK16::KK16:

kuzum stres yapma nolur , kafaya taktıkça dahada zorlaşır vermen ,zihnini rahat bırak canımm , herşe daha güzel olsun inşAllaahh :KK34::KK34:

Selamün aleyküm...

günaydınn....başağrısıyla uyandım sersem gibiyim...bugün oruç tutmıyacağım oyüzden....ayak üstü bişeyler atıştırıp ilaç aldım...çok uzun sürmez geçer inş...sizler nasılsınız...

aynurcum hiç sesin çıkmıyo cücüşüm....beğenip kaçıyon...

aynen ben de ramazanı rahat gecırenlerdenım, hatta evde olsam hıc aramam ısteyken zor oluyor cunku sahurdan sonra yatamıyorum tam uykuya dalacakken, kalkma saatı gelıyor. bır de ramazan ayında ısler cok sakın oluyor rehavet cokuyor halıyle ofısteyken, ısler cok yogun olsa zaman su gıbı akıp gıdıyor bazı zamanlar boyle oluyordu ve super zaman gecıyordu ama ıs olmayınca aksama kadar okadar zor zaman gecıyor kı, uykusuzluk basıyor uzerımıze, uyuyamıyorsun da halıyle. oyuzden hep derım ramazanda yogunluk cok cok daha ıyı oluyor dıye. bu yıl daha da sakın olacak gıbı gorunuyor gecen yaz ıslerımız daha yogundu cunku. hayırlısı bakalım, ben az yerım cok yemekten degıl de uyku duzenım bozulunca mı ya da aksama kadar su ıcmemenın etkısı mı bılmıyorum herzaman kılo alıyorum ınsaallah bu yıl almam. cok zor kılo verıyorum yenıden almak ıstemıyorum kılo vermeye devam etmek ıstıyorum hatta. resmen taktım kafayı ramazana. nasıl olacak bılmıyorum stres var valla bu konuda cıddı cıddı. ben sırf erken saat yemegı yıyeyım dıye ıosyerımde yemek ısıtıp yıyorum genelde, cunku gec saat ne yesem bana ++ oluyor. ramazanda nasıl olacak bılmıyorum.

ınsaallah hıcbırımız almayız hatta bol bol verırız.

canım seni anlıyorum ama ramazanı şimdiden bukadar kafana takıp kendini şartlama biraz oluruna bırak bence...sen elinden geleni

yap gerisini düşünme şimdi...önceki sene ramazanda hamileydim ve ramazan öncesindeki bir hafta okadar bunaltıcı sıcaktıki allahım

ramazanda nasıl oruç tutucam ben diye ağlıyodum nerdeyse....susuzluğa hiç tahammülüm yoktur....ama okadar rahat geçirdimki o

seneki ramazanı Rabbim öyle bir kolaylaştırdıki hamile olmama rağmen hiç eksiksiz tuttum...sende bukadar düşünme bence

olurmu....:KK34:

Nevincim seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben de kafam doluyken diyete zorlarsam kendimi çok yiyorum, bknz; dünkü gibi... o yüzden kafanı hazırla önce canım. kafa hazır olmadan diyet yapmaya kalkmak kilo alma sebebi. ne kendine baskı yap, ne de baskı yapılmasına izin ver.

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. eşlerimiz iyi ki böyle yapıcılar. inşallah zayıflayacağız onlar da mutlu olacak. ben de yılbaşından sonraya bıraktım çocuk fikrini. inşallah o zamana kadar kilo veriririz baya.

hosgeldınız, tekrar gecmıs olsun. daha ıyı olmanıza sevındım ınsaallah cabucak toparlanırsınız.

azmınızın ve sevkınızın de yerınde olması ayrıca guzel, hele bır ıyılesın de emınım guzel kılolar verecegınızden

teşekkür ederim.bu hafta bi geçsin haftaya süper olcak bu hafta artı çıkmıyım tartıda bana yeter ama kilo aldığımı düşünüyorum buarada bende ramazanı düşünüyorum az yiyip iftardan sonra yürüyüş yapayım diyorum belki faydası olur :)

Herkese selam :)
İki üç gündür yoktum. Mezun oldum, ablamlar geldi, hamiş ablamla yegenimi gördüm çok mutlu oldum :)
Haftasonu acayip kaçamak yaptım bi de üstüne regl şişkinliği :KK43:
İnşallah artı çıkmaz tartımda :)

tebrik ederim umarım senin için herşey çok güzel olur :))

günaydınnn kuzucuklarımmm :KK16::KK16::KK16::KK16:

kocayı okula yolladım , benim seminerim yok ama haftaya sorumluluk sınavlarımız var...

evi temizlemem lazımm , hiç yerimden kalkasım yokk :KK9::KK9::KK9:

evet kuzumm canlansın artık topic , bu nedir yahuuuu :44::44::44::44:

bence Razaman sonrasına hedef belirlensinki kimseler cozutmasın Ramazandaa:KK34::KK34::KK34:

Nevinimm geçmiş doğum günün kutlu olsun canımm , haberimiz yoktu bebeemm yoksa parti marti verirdik cücüşümmm :KK16::KK16::KK16:

kuzum stres yapma nolur , kafaya taktıkça dahada zorlaşır vermen ,zihnini rahat bırak canımm , herşe daha güzel olsun inşAllaahh :KK34::KK34:
saol canım benim..yapmış kadar oldunuz...iyi ki varsınız:KK54:
Nevincim seni o kadar iyi anlıyorum ki. ben de kafam doluyken diyete zorlarsam kendimi çok yiyorum, bknz; dünkü gibi... o yüzden kafanı hazırla önce canım. kafa hazır olmadan diyet yapmaya kalkmak kilo alma sebebi. ne kendine baskı yap, ne de baskı yapılmasına izin ver.

Geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. eşlerimiz iyi ki böyle yapıcılar. inşallah zayıflayacağız onlar da mutlu olacak. ben de yılbaşından sonraya bıraktım çocuk fikrini. inşallah o zamana kadar kilo veriririz baya.

kafaya bir ayar çekicem zaten...:KK9:algı bir yükseliyor bir azalıyor....

bu arada annemde şeker hastalığı çıktı:KK50: zaten dedem dayımlar ve büyük teyzemde vardı...şimdide annem.hep şekerli yemeği sever ben aynı annem gibiyim yeme konusunda bende potansiyel şeker hastasıyım kilom ile...

bebek için hayırlısı diyorum..saldım çayıra mevlam kayıra:KK55:

teşekkür ederim.bu hafta bi geçsin haftaya süper olcak bu hafta artı çıkmıyım tartıda bana yeter ama kilo aldığımı düşünüyorum buarada bende ramazanı düşünüyorum az yiyip iftardan sonra yürüyüş yapayım diyorum belki faydası olur :)

evet oncelıkle toparlanmayı bekleyın, sonra yıne sıkıca sarılırsın. kılo almamak ya da 100 gr bıle vermek aslında okadar onemlı kı. bız cok byuk rakamlara kıtlenıyoruz, olmayınca da resmen yıkılıyoruz aslında bızımkı de normal degıl bu bakıs acısı olarak. sıkıldıgımız ıcın hemen gıtsın ıstıyoruz kılolar, hepımız haklıyız da aslında.

ramazanda en guzel spor aslında namaz. ama ben ayagımdan dolayı rahat namaz kılamıyorum ozellıkle secde benım ıcın cok zor bırsey ama belkı de bu yıl daha basarılı olurum bır yıldır az cok spor yapıyorum, yuruyorum bunların etkısı olmustur belkı de.

benım de dogum gunum 12 hazırandı, aynı ayda dogmusum. nıce mutlu yıllar dıyeyım gecmıs olsa da.

Çok sevindim ablacım o zaman, hadi hayırlı uğurlu olsun. inşallah düzene girer de bu güzel duruma devam edebilir.

bayrama kadar hedef belirlemeliyiz bence de. cuma kilolarımıza bakıp 5 kg hedefi belirlesek derim ben :)

sağol canım, ben de bu sene tutabilmeyi umuyorum, inşallah.

Annem iyi canım, o zaman siroz nedeniyle akciğeri su topluyordu. şimdi çok şükür Allaha.

bu arada kabızlık için her öğün salatalık yemeni tavsiye ederim, bi de kivi üzerine su. bitki çayları uzun vadede tembelliğe neden oluyor sinemaki yüzünden bağırsak florasını bozarak. lifli meyveler ve bol su çözüm bence.

bi de şunu unutma; yediklerimiz ertesi gün yansırken tartıya ettiğimiz hareket 1 haftayı bulabiliyor. bence cumaya güzel bi rakam görürsün. pes etmek yok canım :)

ınsaallah ben de tutmaya nıyetlıyım ıcımde oyle hıs var bıraz da bır arkadasımın yazdıkları korkumu azalttı hevesımı bozmadan ve saglam bır ınancla yıne oruc tutarım ınsaallah, cocuklugumdan berı duzenlı yaptıgım en ıyı ıbadettır oruc. kılo almaktan korkuyor olsam da tutmayı da cok ıstıyorum aslında.

annen maasallah ıyılesmıs cok sevındım, evlendıgım yıl bız de babamı benzer sekılde hastanede cok bekledık, tuberkulozdu onunkı. cok sukur ıyı sımdı. ALLAH annelerımızı babalarımızı sevdıklerımıze hep sıhhat nasıp etsın ınsaallah.

kıvı, salatalık, maydonoz bunları duydum evet canım bugunden ıtıbaren agırlık verecegım kayısı da yıyorum zaten. su sıkıntı degıl sıcaga yakın ıcıyorum normalde de bugun bıraz daha ıyıyım daha rahat wc konusu, hapı 6 ay kullanacagım en az, oyuzden bu durumla bas etmeyı ogrenmem lazım besınler ıle.

pes etmek olur mu yaaaa:KK16: tam tersı daha gazlandım bu hafta erkek hoca falan dınlemeyecem spora gıdecegım arkadası arayıp soracagım onlar gıdıyorsa kesın gıderım bugun ve persembe gunu. onlar gıtmıyorsa gıtmem, tek bayan yapamam rahat edemem.

evet oncelıkle toparlanmayı bekleyın, sonra yıne sıkıca sarılırsın. kılo almamak ya da 100 gr bıle vermek aslında okadar onemlı kı. bız cok byuk rakamlara kıtlenıyoruz, olmayınca da resmen yıkılıyoruz aslında bızımkı de normal degıl bu bakıs acısı olarak. sıkıldıgımız ıcın hemen gıtsın ıstıyoruz kılolar, hepımız haklıyız da aslında.

ramazanda en guzel spor aslında namaz. ama ben ayagımdan dolayı rahat namaz kılamıyorum ozellıkle secde benım ıcın cok zor bırsey ama belkı de bu yıl daha basarılı olurum bır yıldır az cok spor yapıyorum, yuruyorum bunların etkısı olmustur belkı de.

benım de dogum gunum 12 hazırandı, aynı ayda dogmusum. nıce mutlu yıllar dıyeyım gecmıs olsa da.

teşekkür ederim senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun diyeyim o zaman...:119:

öncelikle şunu söylemek istedim namaz konusunda eğer dizinde problem varsa oturarak ta kılabilirsin...pek çok insan böyle yapıyor tamamen terk etmektense böylesi iyidir diye düşünüyorum:26:

Selamün aleyküm...

günaydınn....başağrısıyla uyandım sersem gibiyim...bugün oruç tutmıyacağım oyüzden....ayak üstü bişeyler atıştırıp ilaç aldım...çok uzun sürmez geçer inş...sizler nasılsınız...

aynurcum hiç sesin çıkmıyo cücüşüm....beğenip kaçıyon...

canım seni anlıyorum ama ramazanı şimdiden bukadar kafana takıp kendini şartlama biraz oluruna bırak bence...sen elinden geleni

yap gerisini düşünme şimdi...önceki sene ramazanda hamileydim ve ramazan öncesindeki bir hafta okadar bunaltıcı sıcaktıki allahım

ramazanda nasıl oruç tutucam ben diye ağlıyodum nerdeyse....susuzluğa hiç tahammülüm yoktur....ama okadar rahat geçirdimki o

seneki ramazanı Rabbim öyle bir kolaylaştırdıki hamile olmama rağmen hiç eksiksiz tuttum...sende bukadar düşünme bence

olurmu....:KK34:

haklısınız korku ve strese bıraktım kendımı, cok stres yaptım. nıyetımı dogru tutarak, hem orucumu tutup hem sıfa kazanmayı dıleyecegım belkı RABBIM daha ıyı basarı nasıp eder ramazanda kımbılır. bunu dıyor arkadasım sabahtan berı, bana da mantıklı geldı. maasallah ramazanda hem hamıle hem oruclu. ALLAH kabul etsın tebrık ederım sızı gercekten. bence de oluruna bırakayım emzıren anneler varken, hamıle anneler varken saglıgım sıkıntıda olsa da hemen kılo vermem hamıle kalmam gerekıyor olsa da yanı guzellıkten ote bır amacım olsa da bu amac ıcın bıle oructan vazgecmemem, kalbımı daraltmam gerekıyor haklısınız.

dayım kalp krizi geçirmiş, hastaneye kaldırmışlar. durumu kritikmiş :KK43: eşim izin aldı sakaryaya gidiyoruz.

Yenam beni izinli yazar mısın. hepiniz hoşçakalın kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.

dayım kalp krizi geçirmiş, hastaneye kaldırmışlar. durumu kritikmiş :KK43: eşim izin aldı sakaryaya gidiyoruz.

Yenam beni izinli yazar mısın. hepiniz hoşçakalın kızlar, dualarınızı eksik etmeyin.

Allah şifa versin canım inşallah kolayca atlatır dualarımız seninle...

X