Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese selam :)
İki üç gündür yoktum. Mezun oldum, ablamlar geldi, hamiş ablamla yegenimi gördüm çok mutlu oldum :)
Haftasonu acayip kaçamak yaptım bi de üstüne regl şişkinliği
İnşallah artı çıkmaz tartımda :)

Asumancığım,

seni gördüm nasılsın..Artık sohbetler de buluşamıyoruz

Canım ben de aynı durumdayım iki gündür iyice dağıttım Cumartesi den beri yeğenim ben de abur cubur düşkünü sürekli kek süt hamur işi tost poğaça vs hazırlıyorum ben de yedim malesef
Bugün de kızım başladı yaz okulunda ebru öğretmeye ilk günolduğu için birlikte gittik epey uzak 3 vasıtaya gittik erken çıktık evden malzeme hazırlamak için
Ben saat 2 ye kadar yanındaydım o saat 8 de gelebildi ancak eve ilk gün epey karmaşık zor ve yorucuymuş öğrenci sayısı da çok fazlaymış düzene oturtabilirlerse devam edecekler bakalım hayırlısı
Ben de bir ablaya alışverişe yardım için sözvermiştim ordan çarşıya geçtim akşam 6 civarı ancak eve gelebildim dışarda yedik bişeyler evegelince de kızım ve yeğenim pide istedilerkaşarlı ve kıymalı yaptırdım birer parça yedimonlardan da aç bile sayılmazdım oysa uzun süreli diyet artık iyice bıkkınlık yaptı. Herhalde yarından tezi yok toparlarım inşallah hepimiz toparlarız
Barışın kursu da başlamış hayırlı olsun
Zeynep hoşgeldin canım kuzulara geçmiş olsun orucunu Allahkabul etsin ben tutamadım tüm gün koşturacağımı bildiğim için
Esram aynurum Zehracım nursenacım ve tüm canlarım çok özlüyorum sizleri

iyi akşamlar arkadaşlar ben geldim hastaydım biliyosunuz şimdi daha iyiyim şükür diyete tam gaz devam ama hareket sıfır kaç gündür yatıyorum bu hafta kilo veremeyebilirim ama olsun yılmak yok...

iyi akşamlar arkadaşlar ben geldim hastaydım biliyosunuz şimdi daha iyiyim şükür diyete tam gaz devam ama hareket sıfır kaç gündür yatıyorum bu hafta kilo veremeyebilirim ama olsun yılmak yok...

geçmiş olsun canımm...

hoşbuldum ablacım...Amin Allah razı olsun....üzülme perşembe tutarsın sende...

kızının kursu hayırlı olsun ama çok uzakmış inşallah hevesi kırılmaz...

Amin canım Allah razı olsun...susuzluk dışında bi sıkıntım olmuyo canım...gayet rahat tutuyorum orucumu...hatta iftarda bile yemek

aramıyorum hiç su içince kesiliyorum ama zaten akşam geç oluyo yemeği daha geç saate bırakmamak için yiyoyorum bişeyler

abartmadan...ama geçen haftam diyet anlamında çok saçma geçtiği için toparlamalıyım bu hafta...ramazandada bu şekilde dikkat

etmeyi başarabilirsem kilo verirmiyim bilmiyorum ama en azından almam diye düşünüyorum....önceki ramazanda diyet yapmadığım

için yatana kadar yiyodum dolayısıyla baya bi kilo almıştım...inşallah bu sefer öyle olmayacak...

hoşgeldin canımm...eşinede geçmiş olsun....

Sağol Zeynecim

Bu arada özledim ben seni ya, uzun zamandır gözükmüyordun. Kızlar da aşıları atlatmış, hadi gözün aydın

Filizcim doğum kontrol hapları artık yan etkiler yapıyordu, ara kanama, göğüslerde dayanması zor hassasiyet, rahim ağzı florasını bozduğu için rahim ağzı yarası vs. bebek için değil anlayacağın, bebek henüz düşünmüyoruz.

Ben geçen ramazandan önce ev taşıdım. evi taşıdığımızın ertesinde daha yerleşemeden annem hastaneye yattı, ramazan başladıktan 10 gün sonra kardeşim askere gitti ve bayrama kadar hastanede kalan annemle ben ilgilendiğim için hiç oruç tutamadım

inşallah bu sene tutmak istiyorum hepsini, Allah kısmet ederse. ben de pek bilemiyorum yani nasıl olur..

Esracım ben seni pasif görünce hesabını kendin deaktif yaptın sanmıştım...geçmiş olsun eşine de sana da...

Canım sağol

Sen de annenleri görüp dönmüşsün. İnşallah bol bol mutluluk depolamışsındır

Bayrama kadar bi 5-6 kg vereceğiz unutma, başlayaım dikkat etmeye tamam mı canım benim :)

ban için çok geçmiş olsun esracım, kısa sürede tekrar aramızda olduğuna sevindim.
olabiliyo işte böyle durumlar bazen.
sevgiler canım.

Çok Sağol canım, benden de sana sevgiler

Hoşgedin fıstık, inşallah çok eğlenmişsindir. Foto isteriz

Dafi ablacım iyi tatiller. Arada bak bize, özleriz

Canım derhal fabrika ayarlarına dönnn

Ben de çok bunalıyorum sıcaklardan. bugün anneme yardıma gittim alışveriş için, öldüm bittim terden. içtiğim su 4 litre olmuştur. Allah yardımcımız olsun, verelim artık şu kiloları. gerçi benim ter bezleri çok çalışıyor, ne yapsam boş..

Çıktım valla, içerden selam getirdim sana

Asuman abla kızın ebru öğretmeni mi oldu çok sevindim doğru anladıysam, hayırlı uğurlu olsun ablacım.

ben de sizleri özledim valla, artık coşsun bu topik

Geçmiş olsun, dikkat et kendine.

Sağol Zeynecim

Bu arada özledim ben seni ya, uzun zamandır gözükmüyordun. Kızlar da aşıları atlatmış, hadi gözün aydın

sağol canım...bende çok özledim seni...aramayı düşündüm ama telefonum bozuk benim bir süredir görümcemin eski telefonunu

kullanıyorum onuda günde 4 kere şarj etmek lazım....annemdeykende hep koşturmaca geçtiği için attım telefonu bir kenara senle

uğraşamam işim gücüm var dedim...oyüzdende arıyamadım kimseyi...ama artık burdayım ve sanırım bi daha bayrama kadar evden

uzaklaşmam pek...dolayısıyla sizlerdende ayrı kalmam...

Çok sevindim canım, kızlar çocuklarla uğraşıp tatile gitse de senle ben takılırız. ben de yarından itibaren yazmaya başlayayım listelerimi.

merhaba kızlar ;

geç oldu ama artık kilo vermek istiyorum doksan küsür kilodayım (son zamanda tartılamadığım içi küsürünü bilmiyorum) hızlı ve sağlıklı kilo vermek istiyorum ama bünyem zor bir bünye zzorr gidiyor fazlalıklar 2 hafta da acilen fazla kilo vermem gerekiyor ne yapmalıyım bana tavsiyeleriniz nelerdir?

hadi hayırlı uğurlu olsun canımmm

Asuuummm bende çok özlüyom seniiii , hem bi de seviyomm

Esracım kızım yaz okulunda ebru öğretmenliği yapacak Ramazan harici tüm yaz ilk ücret karşılığı tecrübesi olacak inşallah daha önce halk eğitimde ve bikaç yerde daha öğretmeninin yerine bayanlara öğretmişti kısa süreler bu ilk ciddi işi diyebiliriz ama bugün epey sorun yaşamışlar 50 den fazla öğrenci. Verilmiş ebru için çalıştırılması mümkün olmayan bir sayı bu tabii eğerbir düzene oturtamazlarsa sanırım devam etmeyecekler öğretmeni de beraber neyseki o karar verir artık hayırlısı

Topiğimize de canlanır artık inşallah bu durgunluk hiç birimize yaramıyor
Bayrama kadar hedef belirleyelim kendimize bence Ramazan'da spor da yapamayız bari hedefimiz olsun da boğazımızı tutalım azcık

ben öğrenmek için gidiyo sanmıştım...ozaman ilk işi hayırlı uğurlu olsunn....

evet ya bencede bu durgunluk yaramıyo hiç birimize....ben varım ablacım bayrama kadar hedef ne koyuyoruz ozaman...gerçi 3 ileri 2 geri gidiyom ama hiç yoktan eyidir demi...:26:

aramıza hoşgeldinn....tavsiyelere gelince sen neler yaptığını biraz anlat kendini tanıt ona göre yorumlarda bulunalım bizde olurmu canım...

ben kendimi tanıtarak başlıyayım....adım zeynep 28 yaşında 2 kız annesi evhanımıyım....buraya ilk geldiğimde 105 kilo idim şuan 87

88 arası debeleniyorum....bunu nasıl başardığıma gelince öncelikle akşamları 7 den sonra bişey yemiyorum...(önceden yatana kadar

ne bulursam yerdim)hayatımdan aburcuburu çıkardım sadece çok tatlı krizine girersem albeni hastasıyım onu yiyorum ama ayda bir

falan..(ödül oluyo bana)ımm başkaa 3 öğün düzenli yemek yemeye çalışıyorum vakit olursa ara öğünlerde ekliyorum....ve en az 2

litre su tüketiyorum...2 fincanda yeşilçay tüketiyorum günlük....şimdilik aklıma gelenler bunlar...takıldığın yerlerde ben ve

arkadaşlarım herdaim yanında olucaz inşallah...azmin daim olsun diyorum ve bayrağı diğer arkadaşlara devrediyorumm...

Çok sevindim canım, kızlar çocuklarla uğraşıp tatile gitse de senle ben takılırız. ben de yarından itibaren yazmaya başlayayım listelerimi.

he ya takılırız tabii...hıhh kıskananlar çatlasınn...evet başla iyi oluyo...beni baya dizginliyo...bu arada sen bloğu iptalmi ettin....:44:

Son düzenleme:

aynen ben de ramazanı rahat gecırenlerdenım, hatta evde olsam hıc aramam ısteyken zor oluyor cunku sahurdan sonra yatamıyorum tam uykuya dalacakken, kalkma saatı gelıyor. bır de ramazan ayında ısler cok sakın oluyor rehavet cokuyor halıyle ofısteyken, ısler cok yogun olsa zaman su gıbı akıp gıdıyor bazı zamanlar boyle oluyordu ve super zaman gecıyordu ama ıs olmayınca aksama kadar okadar zor zaman gecıyor kı, uykusuzluk basıyor uzerımıze, uyuyamıyorsun da halıyle. oyuzden hep derım ramazanda yogunluk cok cok daha ıyı oluyor dıye. bu yıl daha da sakın olacak gıbı gorunuyor gecen yaz ıslerımız daha yogundu cunku. hayırlısı bakalım, ben az yerım cok yemekten degıl de uyku duzenım bozulunca mı ya da aksama kadar su ıcmemenın etkısı mı bılmıyorum herzaman kılo alıyorum ınsaallah bu yıl almam. cok zor kılo verıyorum yenıden almak ıstemıyorum kılo vermeye devam etmek ıstıyorum hatta. resmen taktım kafayı ramazana. nasıl olacak bılmıyorum stres var valla bu konuda cıddı cıddı. ben sırf erken saat yemegı yıyeyım dıye ıosyerımde yemek ısıtıp yıyorum genelde, cunku gec saat ne yesem bana ++ oluyor. ramazanda nasıl olacak bılmıyorum.

ınsaallah hıcbırımız almayız hatta bol bol verırız.

ooooooooo tebrıkler. hayırlı ugurlu olsun ınsaallah cok guzel bır gelecek sızı bekler cok ıyı ıslerınız, guzel bır karıyerınız olsun ınsallah

hosgeldınız, tekrar gecmıs olsun. daha ıyı olmanıza sevındım ınsaallah cabucak toparlanırsınız.

azmınızın ve sevkınızın de yerınde olması ayrıca guzel, hele bır ıyılesın de emınım guzel kılolar verecegınızden

baya yorucu bır gun olmus. kızınız ıcın de tekrar tebrık ederım ınsaallah mutlu ve basarılı olur emegıne saglık.

en uzun dıyet yapanlardan bırı olarak, ramazan konusunda sızın fıkrınızı almak ıstıyorum nasıl yonlendırebılırsınız acaba benı ? kafam cok karısık, streslıyım de bu konuda.

hımmmmm anladım canım, bukadar sıkıntı yaratıyormus bırakman cok ıyı olmus valla. regl duzenın bıraz dengesız olabılır ama zamanla kendılıgınden de rahat regl olursun normal tarıhlerınde dıye dusunuyorum.

ramazan ayın cok telaslı cok zor gecmıs senın. ALLAH bir daha yasatmasın ınsaallah canım, agız tadıyla orucunu tutmak nasıp olsun ınsaallah bu yıl. annene tekrar cok gecmıs olsun ınsaallah artık ıyıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…