Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam millet:)
dün halamlarla çok uzak bi yere pikniğe gittik, yorucu ama bi o kadarda güzeldi piknik.
birde bugün rgl oldum karnım ağrıyo şuan geçer bakalım.
daha geçmişi okumadım, birazdan küçük kuzenlerim gelecek bana, tatile girdiler ya artık, biraz netide karıştırırlar heralde, oyüzden beni bugün gündüz off durmuna getirirler galiba:)
neyse olmazsa geçmişi sonra okurum artık kızlar.
herkesi öpüyorum, görüşürüz kızlar

geçmiş olsun ablacım.....

hoşgeldin canım.....
geçmiş olsun çocuklar içinde......

İyi geceler abacım :)

Esra döndü, anarşik olmutu kısa bi süre için de

ban için çok geçmiş olsun esracım, kısa sürede tekrar aramızda olduğuna sevindim.
olabiliyo işte böyle durumlar bazen.
sevgiler canım.

bizde gölet kenarına gittik:)
ve su kenarlarını çok seviyorum ben yaaaa.......

geçmiş olsun tatlım.....

hoşbuldum canımm...sağolasınn....

birde dün yeşilçay içmedim hiç, bugünde içmicem canım hiç istemiyo bugün......
dün çok aşırı bozdum diyetimi, dün bi bilseniz ne kolalar ne bisküviler ne çekirdekler ne ekmekler ne şekerler yediiiiim.......((((
bugün hiç diyet yapasımda yok ama yiyesimde yok zaten, bugünde böyle arasatla geçer heralde.
neyse ben kaçar şimdilik, öptüm

Oy kıyamam ben onlara ya benim içim gidiyo onlaı ağlarken görünce ama yapacak bişey yok sağlıkları için mecbur
Bu aralar topiğimiz çok sessiz kuzum tatile gidenler tatil hazırlıkları yapanlar çoğunlukta bakalım artık
öpüyorum seni kolay gelsin canım

kızlarrr ben geldimmmm uzun bir tatil sonrası hepinze merhaba

ben sizlere de birsey yazamadım çıkmadan iki elim bir ayağıma girmişti.
perşembe gecesi eşim hadi hazırlan yola çıkalım dedi. ben daha iki gün var die rahattım.

ama 2 gün içinde başka yerde bir gezme ayarlamış eşim gittim geldim sizleri özledim

Son düzenleme:

merhaba ben de fılız. evet tanısmadık daha once. tsk ederım memnun oldum ayrıca ozel cevap yazmanıza. cok ıncesınızı.

cızelgenızı goremıyorum ama benım de maasallahım var ıste. aynı sekılde bebek ozlemı cekıyorum 5 yıllık evlıyım 4,5 yıldır erken menopozdayım ıkı kez tup bebek yaptım yumurtalarım cok cok az ve kalıtesız. kılo verınce bırseyler degısıyor umudu ıle yola cıktım egcen yaz ama hastalıklarım, ıs ortamı vs derken ılk 4 aydan sonra basarılı olamadım ama kopmadım da ve mayısta tam gaz hem de bu kez cok sey ogrenmıs olarak yola cıktım.

sızın ısyerı ortamı kacamak yaptıracak bır ortam gercekten. aksama kadar hareket olmuyor bızımkınde, ofıs ıcındeyız, sahurdan sonra uyuyamıyorum tekrar. 6 da kalkıp ıse de gelınce cok salaklaşıyorum ramazanda. yemek anlamında cok ıyı bır duzneımız vardır ama yıne de kılo alıyorum ben ramazanda. sahurda kahvaltılık yerız aksam da cok hafıf yemek. cesıt bıle okadar az olur kı bızım, esım normalde de ıstahlı bırı degıl, ancak 3-4 defa mısafır olunca cesıdı bol sofralar olur ben rahatım da yıne de kılo alıyorum ıste. umarım bu yıl farklı olur.

bu yıl sahurda sadece meyve ıle ogun de yapabılırım belkı, oyle de denemeyı dusunuyorum. aksam corba, yogurt ve az yemek. ya da sahurda bıraz corba ve ıkı dılım ekmek ıle. bakalım ınsaallah ıyı olur. kılo almak ıstemıyorum durmak ıstemıyorum vermek ıstıyorum ramazanda da.

sağol canım aynen öyle yaa...büyük kıza sadece suçiçeği yaptırdık..küçüğe hem iki bacağından hem bi kolundan yaptılar çok ağladı çok sıktı kendini...bir ara elim ayağım boşaldı...iki çocuk büyüttüm sayılır ama alışamadım işte bu doktor aşı iğne olaylarına onlar ağladıkça ben dökülüyorum...

hoşgeldin canımm...iyi gelmiştir sana inşallah bu tatil....artık tam bi gazla devam diyete...

ben şuan 99,5 kiloyum canım ilk başladığımda 104-105 civarıydım ama 2 yıldır forumdayım en çok 92 ye indim ben geçen ramazandan bayramından beri sürekli kilo aldım...bizde problem şimdilik eşimde kaynaklı gibi duruyor ama bende 1 yıla yakındır kontrole gitmedim dermoid kiştim vardı.o kadar kafam dolduki artık salmıştım şimdi memleketime gittim geldim yeniden asılmak niyetindeyim ki kilo vermeden tedaviye başlamak istemiyorum..

hakkımızda hayırlısı olsun canım...

çocuklar gelmekten vazgeçtiler nedense, gelmediler oyüzden bugün.
benimde yarın aylık oturma günüm var, yarın oraya gidicem.
günümüz artık sonlanıyo, aslında ben annemden geldikten 1-2hafta sonra alcaktım günümü, ama bi başkası ben alıyım istersen dedi, bende olur dedim başkası aldı, banada rahat oldu iyi oldu yani bu durumda, yoksa koştur koştur çok yorulcaktım.
malum ramazanda boş geçecek gün, ramazan sonrasıda bi ben kalıyom zatennDD onda da ben alcam bakalım
evlendim evleneli ilk girdiğim günüm bu çok heycanlıyım......
bu hafta sonunada KVler gelcek gibi cumadan bize yatılı olarak tabiki, gelecekleri henüz kesin belli değilde büyük ihtimal gelirler ama galiba, pazar akşamıda giderler galiba.
gelsinler bakalım
hadi bende kaçar tekrar......

Canım hoşgeldin nasıl geçti tatil iyi geçmişe benziyo keyfin yerinde kuzum

selkamun aleyküm kıscelerim ben geldim ama kimseler yok.
hepiniz iyisinizdir inşallah.
kızlar ben bu yazı köyle kumla arasında geçiricem sanırım oralardada internet yok. kumlada çay bahçesine gidersem girebilirim ama onada pek zamanım olmuyor.
yenacım sana sıkıntı olmasın yaz sonuna kadar listeden çıkart istesen beni. fırsat buldukca girmeye çalışırım yine.
yazı az hasarla atlatırım inşallah
hepinizi öpüyorum.gece fırsat bulabilirsem girerim yine

slm kizlarrrr
bu ara is güc derken cok ihmal ettim buralari ama herkeslerde bi durgunluk var bakiyorumda
özet halinda 3 gündür oldukca yogunum cumartesi esimle gezmelere gittik alisveris yaptik eve geldik tel geldi esimin kuzeninin kizi nisanlaniyordu e hadi sizde gelin dediler zaten cok kalabalik cagirmadik dediler üst bas bidaha giyindik oraya gittik gec vakit geldik dünde kizim sarma istedi onla ugrasti aksamda bahceye fasülye ektim :26::26::26: bilerek gec fasülye ektim izinlere gidip gelince olursa yeriz insallah bugünde evi kaldirdim holdeki yollugumu ve yatak odasindaki 3 parca yollugumuda yikadim yorulmusum oturma odasindakinide yikiycaktim ama pertim ciktigi icin hiiiic baslamadim artik yarina yaparim yarin sabah 10.30da da göz doktoruna randevum var kizariyo kasiniyo ve batiyo bakalim ne diycek yemek yapicam daha canlar ben kacar öptüm sizi cok cok cokkkk

hımmmm anladım. ben de ıyı bır kıloya varmadan tedavıye gıtmek ıstemıyorum zaten su an gıtsem bırkac yumurta oldugu ıcın basarısızlıgım cok yuksek, bır de kılonun olumsuz etkılemesını ıstemıyorum. ınsaallah bu yaz sıze de bana da ıyı gelır her anlamdan.

hayırlısı olsun dedıgınız gıbı.

İyi akşamlar şişmandaşlar

yine fabrika ayarlarımı bozdum,kızıyorum kendime, hem de çok..
Haftasonu misafirin olması ki halen var. görümcemin kızı kızımla yaşıt biz de kalıyor onlara değişik mamalar yapmaktan tadına bakmaktan az da olsa yoluna girmiş olan İnsülin dengemi bozdum..Feci şeker ihtiyacı hissediyorum..

Yaseminciğim bu haftamıda boşa geçireceğim sanırım,çünkü artılarım tüm ciddiyetiyle yüzüme çarptı..Umarım sen çok iyi kilo verirsin...

Bugün yüzme kursumuz başladı çok mutluydu oğlum,delirdi sevinçten..
Onu götürüp getirmek epey zamanımı aldı...Hava da nasıl sıcak. siyahlar için de ağır bir bedeni taşımak beni yine bunalıma soktu..

daficiğim,seni özleyeceğim..Fırsat buldukça uğrarsan çok iyi olur....

zeynepçiğim,hoşgeldin..Geçmiş olsun,şifa olsun kuzularına aşılar...

Esracım,çıktınmı içerden anarşik bacı..

Meryemciğim,sen de hoşgeldin tatilden..

Nevinciğim,Sen nasılsın,aileni görüp gelmen seni daha motive etmiştir her açıdan değilmi.?Biz de artık şu fazlalıkları atsak ne iyi olur...acı gerçek sıcaklarla birlikte çok fena hissettiriyor kendini ;(

Asumancığım,

seni gördüm nasılsın..Artık sohbetler de buluşamıyoruz

Son düzenleme:
Bugün çok uyuşuğum..Halen akşam yemeği pişirmekle uğraşıyorum..
Bu saatten sonra yiyeceğim ben de. çünkü çok açım, vakit bulamadım yemeye..
Salata hazırlamak kaldı onu da halledeyim...Birazdan eşim gelir, çocuklarla dışarı çıkmışlardı..

Görüşmek üzere, kendinize iyi davranın

bu günkü menümüde paylaşayım aklımdayken sonra unutuyomm...

iftar:

2 bardak su

5 kaşık patates yemeği

2 kaşık pilav

3 kaşık yoğurt...

yatana kadar en az 2 litre su içerim şuan 9 lu çay içiyorum....

muhtemelen bir tanede yeşilçay içerim....

yemeyi düşündüğüm herhangi bişey yok ve inşallah beni yoldan çıkarıcak bişey getirmez eşim....

menum:

ac karnına ıkı bardak su
bır balık yagı

kahvaltı: ıkı dılım tam bugday ekmegınden yagsız tost
ıcınde domates ve peynır
yarım domates + salatalık
bır bardak süt

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara: 6 adet kayısı, 500 ml ılık su

yemekten once 500 ml ılık su, sınamekı ve karısık bıtkı cayı olarak bır kupa

ogle yemegı: 3 kasık bulgur pılavı, 3 kasık nohut yemegı, 2 kasık domates salatası

canım ıstemıyordu cok az yedım.

ara: 6 adet kayısı, 1 lt ılık su, acık sekersız cay,sınamekı ve karısık bıtkı cayı olarak bır kupa

ısten cıkmadan 3 kayısı daha yedım, kullandıgım hapın etkısı ıle kabızlık yasamaya baslıyorum oyuzden bugun bılerek bol bol kayısı yedım, 1 lt daha su ıctım ısten cıkamadan.

aksam yemek yemedım hem tok hıssettım hem de pazar gununu telafı etmek amaclı bu haftayı hafıf gecırmek ıstıyorum.

bır bardak süt, bır yesıl elma, ıkı kayısı yıyerek gunumu kapatırım.

su 3,5 lt olmus, 4 e tamamlarım.

hareket olarak bugun spora vaktım yok evde bırıkmıs bır suru ısım var esım ıkı gunluk ıs seyahatıne cıkıyor esyalarını falan hazırlıyorum yogunum bugun.

ALLAH kabul etsın nıyetlıymıssınız bugun. ben de tam bugunlerde oruca kafayı taktım ramazanda nasıl olacak dıye. aclık susuzluk falan umursamam ramazanı cok rahat gecıren bırıyımdır ama ramazanda kılo alıyorum az yesem de, ve dıyetteyken nasıl olacak bılmıyorum. hıslerınızı fıkırlerınızı paylasırsanız guzel de olur hepımız ıcın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…