Asumancım tünaydınn
hepinize iyi pazarlar dilerimmm güzeller
gece bölük pörçük uyku ile sabahı ettik eşimin kolunun altında yarım yumurta kadar beze olmuş ağrrıyor ağrıyor diye sürekli uyandım ama hala dr gitmemekte direniyor.
sabah kahvaltı ve çay derken.sonra kahve faslı saat bu kadar oldu.benim hem işle ilgili hemde evle ilgili bir ton iş var.eşim 2-3 saatliğine işyerine gitti hepsini halletmeml lazım bakalım bi ucundan başlayım.
bu hafta cumadan beri iyi gidiyor diyetim ama çok sıcaktan yürüyüş yapamıyorum akşamda pestil gibi olup sızıyorum...
neyse banum annesine kavuşmuştur herhalde ,nursenada anneciğine gidicek ne güzel bizde burda onları bekleriz napalım
sevgiyle kalın kızlarrr hepiciğinizi öptümmm
Selamün aleykümm....
sonunda döndüm evime...çok yoğun yorucu bir haftaydı..güzel geçen günlerde olmakla birlikte kuzularım hastalandı...küçüğüm bir
dişini daha çıkardı....büyük kız ise anneanne ve babannelerin gazabına uğradı oyüzden hasta oldu....yurtdışından kaynımlar
geldi onlarla vakit geçirmek için 5 gün annemlerde kaldık...öncesindede malum gün ve piknik vardı onun koşturmacası telaşesi derkenn diyet
tepe taklak oldu...aslında tıka basa yemek yemedim hiç ama çok saçma sapan oldu öğünlerim şaştı falan ama inşallah bu hafta
toparlıyacağım dua edin ne olur...henüz kilomu bile bilmiyorum yarın sabah tartılıcam....umarım çok artı yoktur...çok yoruldum ama
hava değişimi iyi oldu...birazdan kızları yıkayacağım....yemek hazırlıyorum bir yandan oyüzden şimdilik kaçıyorum..gelirim gene....
İyi geceler abacım :)
Esra döndü, anarşik olmutu kısa bi süre için de
Gunaydin kizlarrrr :))
Gecmisi okumadim, okumayada vaktim yok... havalar isininca hafta sonlari oturmaya vakit olmuyor bilgisayara...
Dün coooook güzel bir gün geçirdik... Göl kenarina gittik yürüyerek, orda yürüdük oturduk cocuk parkta oynadi falan...
Sonra tekrar yürüyerek eve geldik bayagi yurudum :) Gerci spordan saymiyorum onu. Hizli yurumedigim icin :) Kiz yavas yuruyunce mecburen gezenti modu yuruyus oluyor
cantalar muhtesem olmus!!! Ellerine saglik!!!
aşılarımızı olduk geldik...yamyamlar öyle bi ağladılarki tepeden tırnağa terden sırılsıklam oldum kuru iplik kalmamıştı üstümde eve geldiğimde...ama çok şükür şimdi iyiler oynuyolar abla kardeş....bende bi mutfağa doğru yol alayım artık birazdan acıkırlarr....
bu arada niye bukadar sessiz buralar....kimseler yok herkes tatilemi gittiii...yalınız kaldımm...
geçmiş olsun ablacım.....
hoşgeldin canım.....
geçmiş olsun çocuklar içinde......
ban için çok geçmiş olsun esracım, kısa sürede tekrar aramızda olduğuna sevindim.
olabiliyo işte böyle durumlar bazen.
sevgiler canım.
bizde gölet kenarına gittik:)
ve su kenarlarını çok seviyorum ben yaaaa.......
geçmiş olsun tatlım.....
aşılarımızı olduk geldik...yamyamlar öyle bi ağladılarki tepeden tırnağa terden sırılsıklam oldum kuru iplik kalmamıştı üstümde eve geldiğimde...ama çok şükür şimdi iyiler oynuyolar abla kardeş....bende bi mutfağa doğru yol alayım artık birazdan acıkırlarr....
bu arada niye bukadar sessiz buralar....kimseler yok herkes tatilemi gittiii...yalınız kaldımm...
Dün bana hayırlı işler dileyen herkese teşekkür ederim...normalde pazar iznim ama bu hafta arkadaşın işi vardı rica etti hem bende haftalık izinlerimi birleştirmeyi düşünüyorum misafirim olabilir
Esracım ben seni pasif görünce hesabını kendin deaktif yaptın sanmıştım...geçmiş olsun eşine de sana da...
Merhaba ben Nevin tanışmadık henüz izindeydim yeni geldim sayılır hoş geldin aramıza.bende bebek özlemi çekenlerdenim kilom çizelgede görüldüğü üzre çok fazla tüp bebek için kilo vermeye çalışıyorum...
ramazanı ben aksine fırsat olarak görüyorum genelde kilo veriyorum çok yiyemiyorum ve de daha düzenli oluyor..çünkü benim kaçamaklarım asıl işyerimde unlu mamüllerde çalışıyorum.iftarda hafif beslenip gece de kahvaltı şeklinde yapıyoruz biz genelde.meyveyi ve suyu aşırı tüketiyorum..benim de sorunum uykusuzluk,işim yoğum aşırı halsizlik çekiyorum ve bu yıl İstanbul aşırı sıcak olacakmış ramazan da Rabbim kolaylığını verir inşallah...
Oy kıyamam ben onlara ya benim içim gidiyo onlaı ağlarken görünce ama yapacak bişey yok sağlıkları için mecbur
Bu aralar topiğimiz çok sessiz kuzum tatile gidenler tatil hazırlıkları yapanlar çoğunlukta bakalım artık
öpüyorum seni kolay gelsin canım
kızlarrr ben geldimmmm uzun bir tatil sonrası hepinze merhaba
ben sizlere de birsey yazamadım çıkmadan iki elim bir ayağıma girmişti.
perşembe gecesi eşim hadi hazırlan yola çıkalım dedi. ben daha iki gün var die rahattım.
ama 2 gün içinde başka yerde bir gezme ayarlamış eşim gittim geldim sizleri özledim
merhaba ben de fılız. evet tanısmadık daha once. tsk ederım memnun oldum ayrıca ozel cevap yazmanıza. cok ıncesınızı.
cızelgenızı goremıyorum ama benım de maasallahım var ıste. aynı sekılde bebek ozlemı cekıyorum 5 yıllık evlıyım 4,5 yıldır erken menopozdayım ıkı kez tup bebek yaptım yumurtalarım cok cok az ve kalıtesız. kılo verınce bırseyler degısıyor umudu ıle yola cıktım egcen yaz ama hastalıklarım, ıs ortamı vs derken ılk 4 aydan sonra basarılı olamadım ama kopmadım da ve mayısta tam gaz hem de bu kez cok sey ogrenmıs olarak yola cıktım.
sızın ısyerı ortamı kacamak yaptıracak bır ortam gercekten. aksama kadar hareket olmuyor bızımkınde, ofıs ıcındeyız, sahurdan sonra uyuyamıyorum tekrar. 6 da kalkıp ıse de gelınce cok salaklaşıyorum ramazanda. yemek anlamında cok ıyı bır duzneımız vardır ama yıne de kılo alıyorum ben ramazanda. sahurda kahvaltılık yerız aksam da cok hafıf yemek. cesıt bıle okadar az olur kı bızım, esım normalde de ıstahlı bırı degıl, ancak 3-4 defa mısafır olunca cesıdı bol sofralar olur ben rahatım da yıne de kılo alıyorum ıste. umarım bu yıl farklı olur.
bu yıl sahurda sadece meyve ıle ogun de yapabılırım belkı, oyle de denemeyı dusunuyorum. aksam corba, yogurt ve az yemek. ya da sahurda bıraz corba ve ıkı dılım ekmek ıle. bakalım ınsaallah ıyı olur. kılo almak ıstemıyorum durmak ıstemıyorum vermek ıstıyorum ramazanda da.
kızlarrr ben geldimmmm uzun bir tatil sonrası hepinze merhaba
ben sizlere de birsey yazamadım çıkmadan iki elim bir ayağıma girmişti.
perşembe gecesi eşim hadi hazırlan yola çıkalım dedi. ben daha iki gün var die rahattım.
ama 2 gün içinde başka yerde bir gezme ayarlamış eşim gittim geldim sizleri özledim
ben şuan 99,5 kiloyum canım ilk başladığımda 104-105 civarıydım ama 2 yıldır forumdayım en çok 92 ye indim ben geçen ramazandan bayramından beri sürekli kilo aldım...bizde problem şimdilik eşimde kaynaklı gibi duruyor ama bende 1 yıla yakındır kontrole gitmedim dermoid kiştim vardı.o kadar kafam dolduki artık salmıştım şimdi memleketime gittim geldim yeniden asılmak niyetindeyim ki kilo vermeden tedaviye başlamak istemiyorum..
hakkımızda hayırlısı olsun canım...
bu günkü menümüde paylaşayım aklımdayken sonra unutuyomm...
iftar:
2 bardak su
5 kaşık patates yemeği
2 kaşık pilav
3 kaşık yoğurt...
yatana kadar en az 2 litre su içerim şuan 9 lu çay içiyorum....
muhtemelen bir tanede yeşilçay içerim....
yemeyi düşündüğüm herhangi bişey yok ve inşallah beni yoldan çıkarıcak bişey getirmez eşim....