Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy canını yirirm listeden çıkmamadımmı ben şimdiii geri dön diyossuuuuunnnn hımmmm neyse dönüşte çok pis gelyorum bekleyin benii:)))))))))))
asucum yenacum ellerinize sağlık teşekkür ederim listelere
kilo veren iispor yapanları tebrik edermmm öperem hepcinzi
aynururm cücücşüm kapışkanlarımızıda tebrik ederemmm
uuyyyhhhhh gadasını aldıklarım(adaana şivesi) süperziniz hepiciniz
bugün yoruldum baya kızlarıma yolda kullanmak üzere kot eteklerinden çantalar diktim 2 adet
elbise diktim günlük efil efil giymelik yoruldum baya daha yeni oturdum
çarşamba sabah gidicem inşallah ara ara uğrarımmm öpldünüz
NO KULLANICI DAKİKA 1. pomogranate 520dk. 2. asumanzeynep 420dk. 3. 1.73 350dk. 4. YENA 255dk. 5. Gokce_ıremim 215dk. 6. meyra_ 180dk.
arkadaşlar hepinize selamlar ben hastayım birkaç gün giremicem haberiniz olsun hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun...
mutlu haftasonları olsun herkese
canım benim tartıda yok ama sıkılaştım galiba eşim ve çocuklar farkediyor zayıflamışsın diye..gerçi bu sabah 112,600 çıktımgaliba ödem gitti neyse cumaya inşallah güzel olacak
eneee yenam gelmiş:)))
ablacım nasılsın?
bende şimdi çıkcaktım seni gördüm:)
kızlar yanlıs anlamayın, cok guvenılır gıbı gorunen bır arkadastan suphelenmeler oldu bu topıkte degıl yanlıs anlasılma olmasın. oyuzden albumumu kaldırıyorum
İyiyim meyracım sen nasılın.?
bende iyiyim ablacım şükür, teşekkürler:)
malum işte eşim her cumartesi olduğu gibi yine bugünde çalışıyo, bende evde yalnızım yine.
birazdan bende evdeki işlerime dalıcam......
sanada kolay gelsin misafirlerin geliyomuş:)
peynirli hazır yufkadan börek kolay ve baya lezzetli bi çeşit oluyo aklında olsun mesela halim yok dedin ya, birdeee başka ne olabilir, hıh kolay ve yine zevkle yenen bi tatlı çeşitide buz gibi bi karpuz olabilir
ay gerçekten ben bazen çok yorgun olunca böyle pratik-cin fikirlere kaçıyom, iyi oluyo
işine yararsa diye söylemek istedim.
ben tutmiyim ablacım seni, kocaman öpüyoruuuuum
görüşürüz
sağol tarifler için cin fikirli meyracım..
Ama benim yemek hazırlamam lazım akşam yemeğinde burda olacaklar...
KEyfimi ve gücümü bekliyorum gelsin mutfağa doğru yol alacağım
Aynurum eline sağlık kağışkan listesi için ara yere yazmışım ben alıntıdaa:26::26:
nursena çantalar süper bende isstemediğin kadar kot pantolon var ahhh bilebilsek ama nerde....
nevincim zehracım kaderdaşlarım iyi çalışmalar kuzularr
meyram sanada günaydın
unuttuklarım affolaaa.
yoğun bir gün iş çok ben kaçarr
Günaydın nevinim kolay gelsin sanada
Teşekkür ederim yasemin ablacım sanada kolay gelsin
Geçmiş olsun canım
hemen geçti bak;
:118: :118: :118:
yi canımı, belki daha az gelirim tartıda.)
Çok az kişi ispor yapmış...
Eline sağlık canım..
geçmiş olsun...
cuma psikolojisi beni de çok etkiliyor...
Örneğin çarşamba, perşembe günleri tartıldığım da daha eksi gösterir tartı..
Neyse sağlkı olsun.. bir şekil de normal insan görünümün de olucaz elbet...
MErak ettim açıkçası ne gibi şüphelenmeler,cinsiyetinden ötürümü.??
Daha önce cuma takımların da aylarca yarışan elemenın biri,sonradan yaptığı açıklamada aslın da erkek olduğunu açıklamış, bunu bir de fotoğrafıyla kanıtlamıştı......
Eki Görüntüle 735550 Eki Görüntüle 735551
GELİYORUM GELİYORUM TATİLİMİ YAPAYIMM GELİCEM KIZLAR
çantalarda bunlar ilknurr
kızlarıma yaptığım
arkadaşlar hepinize selamlar ben hastayım birkaç gün giremicem haberiniz olsun hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun...
yoğun bir gün...sıcak ve de ben çok sıkıldım...
merhaba
herkese ıyı bır haftasonu dılıyorummmmmmm
ben evde yayılıyorum, bır aydır cumartesılerı calısmıyor olmak okadar guzel kı.
cok gec uyandım dınlendım, esım ıse gıderken gurultu yapıp uyandırmıs oldu zaten. tekrar uyuyunca da gec saate kadar uyumus oldum
bıraz ıslerım var onları yapacagım kucuk bır valız hazırlayacagım aksam bır arkadasın arabası ıle konyaya gorumcelerıme gıdecegız ıkı saat kadar surer yol, degısıklık olur esım de kardeslerı ıle hasret gıermıs olur kurban bayramından berı gormuyorlar.
herkese cok guzel bır tatıl dılıyorum, pazar gece ancak donerım ben. kendınıze ıyı bakın ALLAHA emanet olun