Selamün Aleyküm kızlarrrrrr yine ben geldim ama geç oldu
Ay bugün resmen cıldırdım
İşlerimi bitirdim tam oh diyecekken benim büyük kız okuldan geldi sınıf arkadaşlarıyla kavga etmiş
Baştan bana hiç ses etmedi ama bilgisayar başında pıtır pıtır birşeyler yazınca bende diğer bilgisayardan izlemeye geçtim
Anam bu şimidiki kızlar ne fena 4 - 5 kız bir olmuşlar çete gibi benim kıza sataşıyorlar ( sınıf arkadaşları hesapta )
Bizimkide ali kıran baş kesen gibi onlara kafa tutuyor yok bende şöyle yaparım böyle yaparım diye
Sinirler tepeme çıktı ve önce benimkini bir güzel kalayladım ondan sonrada tartıştığı kızın anasını aradım ( beni çok sever ve her zaman der bir sorun olursa bana haber verki önüne geçeyim hani kız çocuğuda olsa başı boş bırakmaya gelmez hesabı)
Kadın haliyle şok oldu arada geçenleri takip edip ona anlattığımda. Dedim gider ayak beni dellendirdi benimkini haşladım sende ne olur dikkat et o kızlar ancak zarar verir diye. Çok teşekkür etti uyardığım için ; oda fark etmiş kızını defalarca uyarmış ama aynen devam ettiğini duyunca ben karşıma alıp konuşurum dedi
Bu kızlara anlam veremiyorum yaa biz o yaşta sokakta top oynardık bunlar bir olup kimi ezsek diye uğraşıyor :26:
Kızımada inadından dolayı kızdımNe var olayı uzatacak konuşma olsun bitsin diyorum hee onlar beni ezemez ben onlara yapacağımı biliyorum diyince iyice çıldırdım.
Bana 15 yaşında bir sınıf arkadaşım çıkma teklif etti diye çocuğu sen sapıkmısın biz daha çocuğuz diye dövmüştüm bunun arkadaşıda erkek arkadaşına şikayet edip benim kızı tehdit ettiriyoraslında hepsini alıp bir güzel kızılcık sopasıyla sıçratacaksın bakın ondan sonra yapıyorlarmı
Kadınla uzun uzun sohbet ettik sonra gülüştük şimdiki gençliğin haline ama gerçekten kız olsun erkek olsun çocuk yetiştirmek çok zormuş yaaa :26:
Tabi benim kız bir güzel ağladıktan sonra ( niye bağırmışım diye ) geldi öpüşüp koklaştık
Cadı birde ohhh sen beni haşladın o kızıda annesi inşallah kalaylar demezmiçok kinci sayılmaz ama ille benim canım yanarsa onunda azda olsa yansın mantığında
İnternet bağlantımda devamlı kesiliyor onada cıldırıyorum
Çok teşekkür ediyorum sana ve senin nezninde tüm kızlara
Akşam yine gelirim nasılsa ama şimdiden hepiniz Allaha emanet olun
İnşallah sağ sağlım gidip geliriz ve döndüğümde beni eksilerde görürsünüz
Selamün aleyküm kızlarrrrrr
Biliyorum bu saatte çoğunuz değil hepiniz muhtemelen derinnnnnnnn uyku halindesinizama yinede dayanamadım bir bakayım dedim
Bugün hayatımın en yoğun günüydü diyebilirim
Hesapta bugün sabahtan sizlere bakıp sonrada yavaş yavaş yatak odamdaki eskileri ayıracaktım ama daha ben komşumla sabah kahvemi içerken kızkardeşim aradı
Ağlamaklı bir sesle oğlunun bir gün evvel 3 - 4 kere kustuğunu bugünde ishal olduğunu çocuğun hiç birşey yemediğini anlattıEvdede pek bir şey kalmamış çocuklarla da çıkamıyor tabi Büyük kızı göndereyim o sana alışverişe çıkar yada çocukların başında durur sen gidip birşeyler alırsın dedim ama o yolu hiç yanlız göndermediğim için ( bir semt de olsa ötesi ) kabul etmedi ihtiyacı olduğu halde.
En sonunda itiraz kabul etmiyorum dedim ama eşimde aman birşey olur hem sende git çocuğu gör yatak odasını daha sonra yaparız birlikte diyince anında giyinip çıktım kızkardeşime gittim
Ufaklık hakikaten iki günde iyice bir deri bir kemik kalmış ( zaten çok zayıftı)
Giderken bir kaç birşey aldım ve ısrar kıyamat ( 4 tane leblebi, 10 tane cubuk kraker ve yarım çay bardağı gazoz içti) yine bunada şükür tabi
Ordan eşimin Anannesine geçtik kızlarla eşimde geldi tabi ( gitmeden bir görüşelim dedik )
Eve gelir gelmezde yatak odasına giriştim saat 9a kadar
TAm oh çok az işim kaldı onuda yarın yaparım derken Arkadaşımız aradı müsaitseniz geleceğiz diyehadiiiiiiiiiii 20 dakika içinde kalan işlerimide okadar hızlı bir şekilde bitirdim ki resmen kan ter içinde kaldım
Hemen üzerimi değiştirdim ve gece saat 1e kadar misafir ağırladım
Çok yoruldum ama iyiki geldilerhatta gelirken Golden Retriever Köpeklerinide getirdiler Servis aralarında devamlı onu sevdim
Benim küçük cadı zaten Karamele aşıkhatta eve gitti diye baya bir ağladı Karamel bizde kalsaymış işte niye gitmiş falan diye ağlayarak uyudu Gerçekten çok çok güzel birşey ve keşke imkanım olsaydıda bende yavruyken bir Golden alabilseydim ama işte ev müsaait değil
Neyse yine Roman oldu yazdıklarımSAbah ahanda ceco gelmiş dersiniz yine
Bende şimdi son yıkanan çamaşırlarımı asayımda yatayım bari ( misafir gelince anında sepetle yatak odasına atmıştım balkonda oturursak diye malum yağmur yağıyor arada dışarı asamadım)
Hepinize tatlı rüyalar
Kocaman öpüyorum ve sabah inşallah uzun uzun sohbete geliryorum
Canım emire çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce iyileşirsanada tabi geçmiş olsun
Aaaa olurmu hiç öyle şey
Görmemişim canım bu ara yoğunluktan hemen üstün körü okuyordum geçmişi
Cuma öğlen 3 buçukta uçacağız inşallah14 gün kalıp 28inde döneceğiz Allahın izniyle :34. tabi büyük kız bir ay daha kalıp anannesiyle bayrama yakın gelecek almanyadan
Almanyada annemlerde net yok ama eğer komşusundan internet şifresini alabilirsem bir iki de olsa yazarım sizlereolmadı dışarda bir cafede falan bedava bulursam malum oralarda internet cafe olayı yok olaydı iyidi
canım anlaşılmayacak bi şey yok aslında. ülkenin genel hali ortada, insanların bir de meslektaşlarımın yaşadıkları artık çok gücüme gidiyordu. topikteki duyarsızlık da burada olmak istemememe yol açıyordu. biraz izin istedim. inşallah artık yavaş yavaş düzelir her şey ve hayat normale döner.
arkadaşlar ben bir delilil yaptım doğru olur mu buraya yazmam bilmiyorum ama tam bir hafta önce mideme mide balonu taktırdım..etrafımda çok fazla insanla paylaşamıyorum.. hem gelicek tepkilerden hemde malum insan kilo konusunda çok nazara geliyor :) bende sizlerle paylaşmak istedim..resmen yeni doğmuş bir bebek bir çocuk kadar huzurlu hissediyorum kendimi :)
$şuan midemin içinde yuvarlık yumruk kadar hava ile dolu ordan oraya gezen kendine hala yer bulmaya çalışan bi baloncuk var :) ağızdan girip midenin içinde şişirdikleri herhangi bir kesme biçme olmayan neştersiz küçük bir operasyonla (yaklaşık 10-15dk da ) yerleştirilen bi cisimcik :) boyum 1.71 kilom ise şuan 115.7 buna gerçekten ihtiyacım vardı yaşım 21 yaşım geç olmadan artık bu kiloları verip çıtır bi piliç olmak istiyorummmm :)))
Merhaba arkadaşlar,
Yarın karne günü,çok heyecanlanırım yıllardır...Bu sene heyecanım ikiye katlandı oğlumun karnesi yalancıktan da olsa beni duygulandırmaya yetiyor...1.dönem ağlamıştım bile
*Pomogranate,herşeyin gönlünce olacağı mutlu seneler diliyorum.
fotoğrafalarını ben de görmek istedim ama arkadaş olmadığımız için göremedim..
merhabalar, ben bu siteyi yeni keşfettim aslında,biraz konuşmalarınıza da bakınca sıcacık samimi bir ortam fark ettim vee bugüne kadar en büyük problemlerimden biri olan kilo vermeyi daha fazla ertelememeye karar verip buraya yazmaya başladım 95 kiloyum. hedefim de 70 olmak . ha adım başak bu arada :) herkese sevgiler, öptüm kolay gelee diyetler
doğum günün kutlu olsun canım , herşey gönlünce olsunn)
merhabalar, ben bu siteyi yeni keşfettim aslında,biraz konuşmalarınıza da bakınca sıcacık samimi bir ortam fark ettim vee bugüne kadar en büyük problemlerimden biri olan kilo vermeyi daha fazla ertelememeye karar verip buraya yazmaya başladım 95 kiloyum. hedefim de 70 olmak . ha adım başak bu arada :) herkese sevgiler, öptüm kolay gelee diyetler
pomogranate balık yağı ne işe yarıyor tam olarak bilgi verebilir misin?
senın ıcın uygun olur mu bılmıyorum doktora danısmanı tavsıye ederım.
benım yag endeksım ergenlıkten berı cok fazlaç yanı kılomun yarısı belkı de yag cıkıyor bu kotu yagları yakabılmek ıcın hem spor hem de vucuda saglıklı yag dedıgımız vıtamın turlerınden de gırmesın gerekırmıs balıkyagı ıyı yagların calısmasını ortaya cıkmasını vucudun yaglardan dolayı deforme olmus halını guclendıren toparlayan ve karın yaglarını ozellıkle harekete gecıren bır ozellıgı varmıs ama doktora danısmadan kesınlıkle kullanma derım gunluk enaz 2km olmazsa, kılo alınıyor cunku ıstah acıyormus gercı ben su an yasamıyorum bunu pek, cunku bır baska kullandıgım normal hapımın ıstah kesıcı ozellıgı varmıs yan etkı olarak.
Selam kızlarrrrrrrrr
Ben geldim ama hemen gidiyorum
Havalardanmıdır yoksa kaç günün yorgunluğu mudur bilmiyorum ama inanılmaz yorgunum ve uykum var
Sabah erken kalkıcağım ama fırsatım olurmu bilmem girmeye ( olmayacağını var sayıyorum)
Şimdiden hepinize çok verimli ve bol eksili bir 14 gün diliyorum
Hakkınızı helal edin ve Allaha emanet olun
Kendinize iyi bakın
Herkese hayırlı geceler
Yatıp iyice dinleneyimde sabah hem erken kalkayım hemde gün içindeki yoğunluğa ayak uydurabileyim
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız
Herkese selaam.
Nee yarın sabah tartı günümüz müü? Heyecanlı olan sadece ben miyim?
ayyyyyyyy ınsaallah ALLAH gostermıstır sana.hayırlısı olsun ınsaallah. pek konusmadık sızınle ama bukadar ılgılenmıs olmanız ne guzel.ınsanın en yakınları bıle bırsey demezken,umut olmazken ya da vurdumduymaz olurken, hıc tanımadıgım bır ınsanın aklında kalmak ve hatta belkı ruyasında olmak ne garıp bır sey ne guzel bırsey.ALLAH gonlunuze gore versın
bende heyecanlıyım ama biz listeye giremicez kibu arada elbisen geldi mi ?
Selam kızlarrrrrrrrr
Ben geldim ama hemen gidiyorum
Havalardanmıdır yoksa kaç günün yorgunluğu mudur bilmiyorum ama inanılmaz yorgunum ve uykum var
Sabah erken kalkıcağım ama fırsatım olurmu bilmem girmeye ( olmayacağını var sayıyorum)
Şimdiden hepinize çok verimli ve bol eksili bir 14 gün diliyorum
Hakkınızı helal edin ve Allaha emanet olun
Kendinize iyi bakın
Herkese hayırlı geceler
Yatıp iyice dinleneyimde sabah hem erken kalkayım hemde gün içindeki yoğunluğa ayak uydurabileyim
Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız