Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

heheheehee:))))))
aklıma hep güldüğüm bi anım geldi yaaa
ben orta sondayken sınıftan bi erkek arkadaşımla çok ters düşerdik, hep laf dalaşı yapardı benimle, neyse bigün bu bana dediki ben seni döverim, bende altta kalmamak için bende seni döverim dedimDD
sonra o zaman yarın şu saatte şuraya gel dövüşelim dedi, bakalım kim kimi dövecek dedi
hasta yaaa:))))
bende dedimki peki ben seni döversem elime ne geçicek dedim, onunda babasının petrol istasyonu vardı, çok zengindi yani,
bana dediki ben eğer yeniliyim babamın petrolünü sana devredecem dedi
ay ben buna hala gülerim, babasının petrolünü bana devredecekmiş benden dayak yerse
tabi ben dövüşürmüyüm hiç onla, kesinlikle lafı kıvırdım konu kapandı:)

çocuklukta oluyo böyle şeyler, ama canım seninde dediğin gibi eskiden çok çok azdı ve normal boyuttaydı şimdi ise öyle değil bence.

bugün nette çok lak lak yaptım ben yaaaa

Banucum size hayirli yolculuklar!!! Iyi tatiller!!! Insallah siz ordayken havalar hep guzel olur :)

Seni cooook özliycem yaaaa :)

Esracim topikte bence duyarsizlik yok. Ama burasi bu konulari konusmak icin bir yer degil... Ve herkesin kendi dusuncesi var. Birbirimizi kirmamak adina burda kimse bu konulardan bahs etmiyor...
Tabi birde üstelik yasak galiba... Bence foruma girdigin zaman bunlari unut...

İyi akşamlar
Bugün arkadaşımdaydım evsahibiyle beraber 4 kişiydik güzel geçti günüm saat8 de geldim eve:)
Güzel güzel mamalar yedim gelirken yürüdüm akşam yemeği de yemedim tabii:))
Ceco iyi yolculuklar güle güle gidip dönün inşallah

Ayyyy kizlarrrrr nasilsiniz????
Zayiflamak istiyorummmmm :)))
Bugün esimle binanin bahçesiyle ugrastik, mahv olduk yaaaaa hava coook sicakti...
Sonrada havuza gittim 1saatte havuzda yuzdum 26 git gel yaptim. Sinirlarimi zorladim bugun :)

Ama biliyorum yarin +2kg falan olucam

$

Hosgeldin aramiza!!! Cesaretinden dolayi seni kutluyorum!!! :) Ben 112.8 ken doktor bana birseyler yapalim diye teklif vermisti, ama esim ve annem katiyyen doktor müdahalesi istemiyoruz demislerdi... bende kendi çabamla zayiflamaya calisiyorum bakalim... coook uzun sürüyor malesef kendi çabamla...
Sen insallah kisa bir sürede citir olucaksin :)

Yarin karne günü demek. Insallah ikisininde karneleri güzel olur.
Benim haziran 28de bitiyor okulum :) yurt disinda malesef öyle :)
birde sadece 6hafta tatilimiz var...

merhabalar, ben bu siteyi yeni keşfettim aslında,biraz konuşmalarınıza da bakınca sıcacık samimi bir ortam fark ettim vee bugüne kadar en büyük problemlerimden biri olan kilo vermeyi daha fazla ertelememeye karar verip buraya yazmaya başladım 95 kiloyum. hedefim de 70 olmak . ha adım başak bu arada :) herkese sevgiler, öptüm kolay gelee diyetler

hoşgeldin Başakk , azmin daim olsunn

kızlar herkese ıyı geceler,

umarım herkes ıyıdır.

ben eve yarım-45 dk once geldım.

ıs cıkısı eve geldım esofmanlarımı gıydım ve cıktım evden. bugun spora gıdemedım ozel ıslerımı halletmem lazımdı haftasonu belkı sehırdısına cıkabılırız esımle , vakıt yok dıye hallettım 7:20 de evden cıktım, kuaforde 10 dk oturmak dısında ya magazalarda gezındım ya da yurudum dıyebılırım 10:15 e kadar. cok yoruldum ayaklarım agrıdı valla ama guzel oldu, hem ıslerımın hallettım hem spora gıdemedıgım ıcın uzuntu duymamıs oldum.

14316 adım / 7.15 km / 430.7 kalorı / 134 dk / olmus toplam gunluk. bunun 3000lerden sonrası tamamen aksam oldu.

menume gelecek olursak;

ac karnına ıkı bardak su
bır adet balık yagı

kahvaltı:
ıkı dılım tam bugday ekmegı
2 kk koypeynırı
bır domates
bır salatalık
10 adet kıraz

ıse gelınce acık sekersız cay, 500 ml ılık su

ara yapmadım, 500 ml su ıctım

yemekten once 500 ml su tekrar.

ogle yemegı: 4 kasık yogurtlu makarna, bır kucuk kase cacık, 3 kasık domates salataı, 4 kasık turlu (etsız)

acık sekersız cay, 500 ml su yemekten bır saat sonra

ara: 500 ml ılık su, 3 adet kuru hurma

ısten cıkmadan, bır avuc kıraz, 500 ml ılık su.

kendımı cok tok hıssettım ve aksam yemek yemedım aslında yanımda kabak mucver falan getırmıstım.

yururken acıktım ama o zamanda gec dıye yemedım.

500 ml su ıctım yururken.

yatmadan 500 ml su ve bır bardak sut ıcıp bırazdan yatarım.

toplam su 4.5 lt olacak

Selam kızlarrrrrrrrr

Ben geldim ama hemen gidiyorum
Havalardanmıdır yoksa kaç günün yorgunluğu mudur bilmiyorum ama inanılmaz yorgunum ve uykum var
Sabah erken kalkıcağım ama fırsatım olurmu bilmem girmeye ( olmayacağını var sayıyorum )

Şimdiden hepinize çok verimli ve bol eksili bir 14 gün diliyorum
Hakkınızı helal edin ve Allaha emanet olun
Kendinize iyi bakın

Herkese hayırlı geceler
Yatıp iyice dinleneyimde sabah hem erken kalkayım hemde gün içindeki yoğunluğa ayak uydurabileyim

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız

pomogranate balık yağı ne işe yarıyor tam olarak bilgi verebilir misin?

senın ıcın uygun olur mu bılmıyorum doktora danısmanı tavsıye ederım.

benım yag endeksım ergenlıkten berı cok fazlaç yanı kılomun yarısı belkı de yag cıkıyor bu kotu yagları yakabılmek ıcın hem spor hem de vucuda saglıklı yag dedıgımız vıtamın turlerınden de gırmesın gerekırmıs balıkyagı ıyı yagların calısmasını ortaya cıkmasını vucudun yaglardan dolayı deforme olmus halını guclendıren toparlayan ve karın yaglarını ozellıkle harekete gecıren bır ozellıgı varmıs ama doktora danısmadan kesınlıkle kullanma derım gunluk enaz 2km olmazsa, kılo alınıyor cunku ıstah acıyormus gercı ben su an yasamıyorum bunu pek, cunku bır baska kullandıgım normal hapımın ıstah kesıcı ozellıgı varmıs yan etkı olarak.

Anladım. Çok çok teşekkür ederim detaylı bilgi verdiğin için :)

Hakkim helal olsun canim! Sende hakkini helal et
Kendine iyi bak.
Allahim sag salim gidip gelmeyi nasip etsin canim!
Insallah iyi vakit gecirirsiniz

en yakınlarının vurdumduymaz olmaları çok normal onlar senin yaşadıklarını yaşamadıkları için seni anlamaları imkansız biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz :) bu yüzden ben seni çok iyi anlıyorum ve inanıyorum ki senin benim ve tüm isteyenlerin yüzü gülecek birgün sadece sabırlı olmak lazım bide dua edelim...

bende heyecanlıyım ama biz listeye giremicez ki bu arada elbisen geldi mi ?

Ay olsun girmesek de şu çizelgem değişicek inşallah :)
Elbisem gelmedi. Bugün yeni bir tane aldım ama o da gelecek olan kadar güzel değil.
Ben de dedim amaan bu kiloya ne giyceksin zaten koyver gitsin...

ay canım yaaa ben yarın nete girebilirsin diye düşünmüştüm......
kusura bakma.....
hayırlı yolculuklar canım benim, sende Allaha emanet ol......
bizi unutma.....
öpüyorum kocaman
duygulandım gerçekten ya gitmene
neyse haydi görüşürüz.

slm kızlar günayydınnnn hayırlı cumalar hepinize

yena yeni kilom tabisi artı oldu bu hafta

84,500

sporum yokk

dyet olayındanda bunaldım artık az tatil molası vereyimm yena ister izinli istersende listeden çıkarabilirsin ay sonuna kadar yokum salı günü gidicem inşallah ayvalığa jtemmuz başı dönerim

herkeze kolay gelsin kızlar
ben gelmeye bol bol erirsiniz inşallah
allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…