Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar günayydınnnn hayırlı cumalar hepinize

yena yeni kilom tabisi artı oldu bu hafta

84,500

sporum yokk

dyet olayındanda bunaldım artık az tatil molası vereyimm yena ister izinli istersende listeden çıkarabilirsin ay sonuna kadar yokum salı günü gidicem inşallah ayvalığa jtemmuz başı dönerim

herkeze kolay gelsin kızlar
ben gelmeye bol bol erirsiniz inşallah
allaha emanet olun

tatıle cok az kalmıs sımdıden ıyı tatıller ve ıyı yolculuklar dılıyorum sıze.

ceco, dun gozumden kacmıs. ıyı yolculuklar, ıyı tatıller,

okullar kapanıyor, anneler ve cocuklar tatıl yollarına dustuler. ben de gunu bırlık konyaya gıdecegım esımle. 2 saat sayılır ama gorumcelerımı gorecegız kurban bayramından berı gormedıler esımı, cok ozlemısler. beraber pıknık yaparız bır de pazar gunu, ıyı gelır bıze de.

Ay olsun girmesek de şu çizelgem değişicek inşallah :)
Elbisem gelmedi. Bugün yeni bir tane aldım ama o da gelecek olan kadar güzel değil.
Ben de dedim amaan bu kiloya ne giyceksin zaten koyver gitsin...

bu kıloda gıyınılır mı suslenır mı gıbı cumlelerı kendıne yasaklamanı tavsıye ederım.

yas olarak senden buyugum, kapalı bır ınsanım, kucuk bıryerde yasıyorum, esımle beraber calısıyorum, dındar bır ısyerımız var, belkı boy olarak da senden kısayımdır ısyerınde uc bayanız ve ınanılmaz bakımsız ınsanlar. tum bu sartlara ragmen kendıme gore elbıseler de buluyorum renk renk uyumlu yapıp şık olabılıyorum once kendını begenmelısınız her sartlar altında, ozguvenın hıc eksık olmasın ben lıseden berı 85 altı gormedım ama cok yakısıklı kısılerden teklıf de almısımdır bu fızıkten cok bakıs, konusma, karakter ve ozguvenın ıle karsındakını ezebılmenden kaynaklanıyor ozguvenın cok yuksek olsun, ve mezunıyetınde en guzel olmaya calıs umursamamazlık, ınsanı cırkınlestıren bırseydır, kılo degıl. bızler sadece fıt gorunmuyoruz ama bızler zaten guzelız sadece daha saglıklı ve daha guzel olmaya calısıyoruz. cırkınlıkten, guzellıge dogru adım atmıyoruz yanı, eldekını daha ıyı gosterebılecegımız bır yoldayız sadece.

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
günaydın güzeller nasılsınız ben kötüyüm çok kızıyorum kendime çokkk:KK15::KK4::KK22:
bir hafta daha boş yere gitii:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
insan bu kadar pis boğazlı olurmu ya:KK20:
ye ye spor yap tabi tartıda tık yok :KK50:

toplam sporumu yazıyorum = 320 dakika

kilo
geçen hafta=113
bu hafta=113
giden=0 0 0 :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
en yakınlarının vurdumduymaz olmaları çok normal onlar senin yaşadıklarını yaşamadıkları için seni anlamaları imkansız biz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz :) bu yüzden ben seni çok iyi anlıyorum ve inanıyorum ki senin benim ve tüm isteyenlerin yüzü gülecek birgün sadece sabırlı olmak lazım bide dua edelim...

etrafımdakılere bu uzuntumu gosteren bırı degılım. herseyını dısta yasayan bırı olmama ragmen, bu konudakı hıslerımı herkes bılmez. herkesten ozel ılgı ve anlayıs da beklemıyıorum zaten ama annemden cok fazlasını beklıyorum ama maalesef olmuyor guclu olabılmem ıcın kendı aklınca farklı konusuyor ama benı daha cok uzdugunu, sınırlendırdıgını ve kendınden uzaklastırdıgını goremıyor. dunyanın sonu degıl, sen dıyetıne bak dıyecek kadar tek cumle ıle destek olunmazdı bana o gun. ya da ben de erken menopoza gırdım, duyanın sonu dıyen bırıydı bırzamanlar mesela. annem 32 yasında gırdı ben 26 yasında. annemın uc cocugunu vardı, 15 yıllık evlıydı ben 8 aylık evlıydım ve cocugum yoktu. annem cok cıddı bır ur oldugu ıcın yumurtalık ve rahımlerı alındı, tedavıye dıkkat etmedıgı ıcın bu asamaya gelındı ben pat dıye, stres ve uzuntuden olmus. vs vs boyle dıyen bır kadın ıste. omzunda aglamayı cok ıstedım ama hıc aglamadım annem zaten domınant, otorıter boyle farklı bır anne ımajında olan bır kadındır ama yıne de kalbım ondan sefkat ve umut beklıyor ıste konu bu olunca.

ALLAH kaderımıze hayırlısı ıle evlat da yazmıs olsun ınsaallah, ınsaallah hepımızın yuzu gulsun, evı bebek seslerı ıle senlensın.

gunaydınnnnnnnnnnn

bugun tartı gunu, cok heyecanlı bır gun. bakalım nekadar kılo verıldı :KK16:

lıstenıze gırdıgımde 104,5 ıdım
pazartesı kendı topıgımın tartılma gununde 104,1 geldım
bugun 103,8

104,5-103,8 = 700 gr verdım bu hafta. -700 olarak yazabılırsınız benı.

bu hafta uzuntu, stres ve spora gıdememıs olmama ragmen, kılo verebılmıs olmak mutlu ettı benı :KK16:

bazı gunlerı cok ıyı not etmemısım, sporu not etmeye yenı alısıyorum ama not ettıklerım ve tahmınlerım ıle bu hafta 520 dk yazabılırız bana.

ınsaallah hepımız cok guzel kılolar verırızzzzzzzzzzzz:KK16:

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
günaydın güzeller nasılsınız ben kötüyüm çok kızıyorum kendime çokkk:KK15::KK4::KK22:
bir hafta daha boş yere gitii:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:
insan bu kadar pis boğazlı olurmu ya:KK20:
ye ye spor yap tabi tartıda tık yok :KK50:

ben dıkkat etmedım sızın kacamak cok mu oldu bu hafta ?

gecen hafta guzel kılo vermıstınız

bildirimi yaptım artık kahvaltı ev toparla temizlik faslı çocukların karne törenleri akşam nöbet var bu arad bir saat spor yapmak istiyorum calla ve lesli yapmıştım heryerim tutulmuş acıyor ..

bu kıloda gıyınılır mı suslenır mı gıbı cumlelerı kendıne yasaklamanı tavsıye ederım.

yas olarak senden buyugum, kapalı bır ınsanım, kucuk bıryerde yasıyorum, esımle beraber calısıyorum, dındar bır ısyerımız var, belkı boy olarak da senden kısayımdır ısyerınde uc bayanız ve ınanılmaz bakımsız ınsanlar. tum bu sartlara ragmen kendıme gore elbıseler de buluyorum renk renk uyumlu yapıp şık olabılıyorum once kendını begenmelısınız her sartlar altında, ozguvenın hıc eksık olmasın ben lıseden berı 85 altı gormedım ama cok yakısıklı kısılerden teklıf de almısımdır bu fızıkten cok bakıs, konusma, karakter ve ozguvenın ıle karsındakını ezebılmenden kaynaklanıyor ozguvenın cok yuksek olsun, ve mezunıyetınde en guzel olmaya calıs umursamamazlık, ınsanı cırkınlestıren bırseydır, kılo degıl. bızler sadece fıt gorunmuyoruz ama bızler zaten guzelız sadece daha saglıklı ve daha guzel olmaya calısıyoruz. cırkınlıkten, guzellıge dogru adım atmıyoruz yanı, eldekını daha ıyı gosterebılecegımız bır yoldayız sadece.

Sinirimden, üzüntümden söylüyorum öyle. Elimden geldiği kadarıyla yapıyorum, kendime bakıyorum, elden geldiğince güzelleşmeye uğraşıyorum. İşe de yaradığını biliyorum çevremdeki tepkilerden :) Lakin Bu mezuniyet kıyafeti meselesi çok uzadı, beni çok üzdü. O yüzden umutsuz konuşuyorum artık. Çünkü bir noktada istediğiniz şeyleri ister istemez giyemiyorsunuz. İstediğinize sahip olamayınca da bir adım geride durmanın zorunluluğunu hissediyosunuz. Sonuç olarak, Hayatımı 23 yıldır böyle sürdürebiliyorum, bundan sonra da sürdürebilirim ama artık değişim istiyorum ben de dediginiz gibi.
Teşekkürler yazdıklarınız için.

ben dıkkat etmedım sızın kacamak cok mu oldu bu hafta ?

gecen hafta guzel kılo vermıstınız

evet bu hafta listeye çok uymadım birde çok ödemli hissediyorum kendimi pazartesi diyetisyen kontrolü var ama sanırım gidemeyeceğim nöbetim var salıdan itibaren Denizli'ye gideceğim (annemi doktora götüreceğiz ablamlarda Denizli'de oturuyorlar kısa bi tatilde olacak bu arada)cumartesi döneceğiz pazar yine nöbet haftaya pazartesi gideceğim diyetisyen kontrolüne.bu 1 hafta iyi olacak toprlanmam için enazından

hayırlı cumalar arkadaşlarrrrrrrrrrr

bugun karne gunu, cocugu olan arkadasları tebrık edıyorum ve gozunuzaydın tatıl basladı dıyorummmmmmm :KK16:

büyük oğlum sabah gitti 5. sınıf 3 defa takdir alan onur belgesi alıyormuş ama zavallım 4+4+4 kurbanı oldu .orta ögretim sayıldı geçen sene 2 takdiri vardı ilk dönemde takdir bu günde inşallah takdir..
küçüğüm 2. sınıf onun yorumu ''hepsi 5 takdir''
allahım herkesin evladına akıl ve beden sağlığı versin onalar mutlu oldumu mutlu oluyor insan..
isteyen herkese evlat sevgisi tattırsın inşallah..

Sinirimden, üzüntümden söylüyorum öyle. Elimden geldiği kadarıyla yapıyorum, kendime bakıyorum, elden geldiğince güzelleşmeye uğraşıyorum. İşe de yaradığını biliyorum çevremdeki tepkilerden :) Lakin Bu mezuniyet kıyafeti meselesi çok uzadı, beni çok üzdü. O yüzden umutsuz konuşuyorum artık. Çünkü bir noktada istediğiniz şeyleri ister istemez giyemiyorsunuz. İstediğinize sahip olamayınca da bir adım geride durmanın zorunluluğunu hissediyosunuz. Sonuç olarak, Hayatımı 23 yıldır böyle sürdürebiliyorum, bundan sonra da sürdürebilirim ama artık değişim istiyorum ben de dediginiz gibi.
Teşekkürler yazdıklarınız için.

haklısın, mezunıyet cok onemlı. bızım toren olmamıstı elbıse olayı aramamıstık yanı. ama kardesmın mezunıyetı var balo olacak dıye dusunup elbıse dusundum aylarca valla. stadyumda olacakmıs , spor gıyınecegım dıye rahatladım. senın bır de aksılık oldu elbısen yetısmedı oyuzden streslı olman cok dogal, ama streslenıp cıldını kırıstırmaaaaaaa:KK16:

evet bu hafta listeye çok uymadım birde çok ödemli hissediyorum kendimi pazartesi diyetisyen kontrolü var ama sanırım gidemeyeceğim nöbetim var salıdan itibaren Denizli'ye gideceğim (annemi doktora götüreceğiz ablamlarda Denizli'de oturuyorlar kısa bi tatilde olacak bu arada)cumartesi döneceğiz pazar yine nöbet haftaya pazartesi gideceğim diyetisyen kontrolüne.bu 1 hafta iyi olacak toprlanmam için enazından

hımmmmm anladım bazen olabılıyor uyumadıgımız anlar, odem ıcınse ya regl yaklastı ya da az su ıctınız belkı de tuzlu yedınız ???? odem varsa hemen atarsınız bıraz maydonoza yuklenın bır de su arttımı ıkı gun ıcınde gıder.

kısa da olsa tatıl guzel olacaktır emınım, ıyı eglenceler ıyı yolculuklar dılıyorum sıze. annenıze de gecmın olsun.

Listeye girmesem de bildirim olsun yine de.
Başlangıç kilom 96.5
Şuanki kilom 94.5

Belimden 3 göbek ve kalçadan da birer cm incelerek 5 cm de incelmişim :KK12:

Listeye girmesem de bildirim olsun yine de.
Başlangıç kilom 96.5
Şuanki kilom 94.5

Belimden 3 göbek ve kalçadan da birer cm incelerek 5 cm de incelmişim :KK12:

cok guzel bır rakam. tebrık ederım. bır haftada mı verdın ?

benım de olculerımı hocam almıstı ama sımdı erkek hoca ıle calısacagımız ıcın aldıramam, brı ay ıcınde bır degısıklık oldu mu yogun spor ıle anlayamadım yanı bu durumdan dolayı.

cok guzel bır rakam. tebrık ederım. bır haftada mı verdın ?

benım de olculerımı hocam almıstı ama sımdı erkek hoca ıle calısacagımız ıcın aldıramam, brı ay ıcınde bır degısıklık oldu mu yogun spor ıle anlayamadım yanı bu durumdan dolayı.

Teşekkürler. Yeni başladığım için normal sanırım ama bence de iyi :)

Ben sürekli elimde bir mezurayla geziyorum. Tartıdan daha güzel sonuç verdiğini düşünüyorum çünkü.
Bel ölçümü 90lara düşürmek ilk hedefim :KK31:
Seni de tebrik ederim kilo vermişsin, okudum :)

X