Selamün Aleyküm kızlarrrrrr yine ben geldim ama geç oldu
Ay bugün resmen cıldırdım
İşlerimi bitirdim tam oh diyecekken benim büyük kız okuldan geldi sınıf arkadaşlarıyla kavga etmiş
Baştan bana hiç ses etmedi ama bilgisayar başında pıtır pıtır birşeyler yazınca bende diğer bilgisayardan izlemeye geçtim
Anam bu şimidiki kızlar ne fena 4 - 5 kız bir olmuşlar çete gibi benim kıza sataşıyorlar ( sınıf arkadaşları hesapta )
Bizimkide ali kıran baş kesen gibi onlara kafa tutuyor yok bende şöyle yaparım böyle yaparım diye
Sinirler tepeme çıktı ve önce benimkini bir güzel kalayladım ondan sonrada tartıştığı kızın anasını aradım ( beni çok sever ve her zaman der bir sorun olursa bana haber verki önüne geçeyim hani kız çocuğuda olsa başı boş bırakmaya gelmez hesabı
)
Kadın haliyle şok oldu arada geçenleri takip edip ona anlattığımda. Dedim gider ayak beni dellendirdi benimkini haşladım sende ne olur dikkat et o kızlar ancak zarar verir diye. Çok teşekkür etti uyardığım için ; oda fark etmiş kızını defalarca uyarmış ama aynen devam ettiğini duyunca ben karşıma alıp konuşurum dedi
Bu kızlara anlam veremiyorum yaa biz o yaşta sokakta top oynardık bunlar bir olup kimi ezsek diye uğraşıyor :26:
Kızımada inadından dolayı kızdım
Ne var olayı uzatacak konuşma olsun bitsin diyorum hee onlar beni ezemez ben onlara yapacağımı biliyorum diyince iyice çıldırdım.
Bana 15 yaşında bir sınıf arkadaşım çıkma teklif etti diye çocuğu sen sapıkmısın biz daha çocuğuz diye dövmüştüm bunun arkadaşıda erkek arkadaşına şikayet edip benim kızı tehdit ettiriyor
aslında hepsini alıp bir güzel kızılcık sopasıyla sıçratacaksın bakın ondan sonra yapıyorlarmı
Kadınla uzun uzun sohbet ettik sonra gülüştük şimdiki gençliğin haline ama gerçekten kız olsun erkek olsun çocuk yetiştirmek çok zormuş yaaa :26:
Tabi benim kız bir güzel ağladıktan sonra ( niye bağırmışım diye ) geldi öpüşüp koklaştık
Cadı birde ohhh sen beni haşladın o kızıda annesi inşallah kalaylar demezmi
çok kinci sayılmaz ama ille benim canım yanarsa onunda azda olsa yansın mantığında
İnternet bağlantımda devamlı kesiliyor onada cıldırıyorum
Çok teşekkür ediyorum sana ve senin nezninde tüm kızlara
Akşam yine gelirim nasılsa ama şimdiden hepiniz Allaha emanet olun
İnşallah sağ sağlım gidip geliriz ve döndüğümde beni eksilerde görürsünüz