Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

en genc sensın, metabolızman ıyı calısır bıze gore, ayrıca dıyete ılk baslandıgında bızım kılomuzdakı kısıler 2 kıloya yakın verebılıyorlar. cok sevındım senın adına.

ben agır kılo verıyorum erken menopozdayım metabolızmam bundan once de yavastı zaten , daha yavasladı ama yıne de gıdıyıor sukur. gıtsın de 100 gr bıle gıtsın, doktorum da buyuk beklentılere sokmuyorn zaten benı, ozellıkle de ınsulın dırencınden kaynaklanan zor kılo verme olayından dolayı.

ben olcu almayı beceremem valla, denedım ama yok o yetenek

Iyi tatiller sanada canim!! özliycez senide :)
Herkes gidiyor yaw hepinizi özliycez :)

günaydın güzeller nasılsınız ben kötüyüm çok kızıyorum kendime çokkk
bir hafta daha boş yere gitii
insan bu kadar pis boğazlı olurmu ya
ye ye spor yap tabi tartıda tık yok

toplam sporumu yazıyorum = 320 dakika

kilo
geçen hafta=113
bu hafta=113
giden=0 0 0

Ayyyy bende sen gibiyim ya kendime coook kiziyorum pis bogazli oldugum icin...
neyseki sen kilo almamissin...

Hayırlı cumalar güzel bildirimler dilerim herkese
Tatil rehaveti çökmüş üzerimize
Nursena iyi eğlenceler canım güle güle gidip dönün inşallah
Ben bir yere gitmiyorum haftaya kızım yazokulunda başlayacak derse zaten eşimin de izni yok yaz Kur'an kursu Ramazan derken yoğun oluyor epeyce

kuzular günaydınn inşallah bugğn herkescikler çoookkkkkkk kilo verir benim gibi şişko kalmaz:) bugün kk nın çocukları karne alacak ya inşallah herkes istediği notları almıştır biz dinlenemiyoruz en azından çocuklar dinlenir. ki benim kızım yazın bile kreşe gitmek zorunda o ayrı keşke örtmen olaydım yaaa şimdi kafama vuruyom valla neyse uzatmayayımm hastalarımız varsa geçmişler olsunnnnnnn
geçen hafta 94.7
bu hafta 94.0 spor yok maalesef

Önce sağlık.. Sağlıkla kilo verelim de yavaşı hızlısı hiç önemli değil

selam canlarımm, bol eksili hayırlı Cumalar

bu seneyide bitirmiş bulunmaktayız , meslekte 7. yılımı doldurdum ,seneye nasıl olacak bakalımm

sabah kendi okuluma gittim , işler vardı onları hallettim , sonra eski okuluma gittim , cücüklerimle vedalaştım , şimdide evdeyim , YAŞASINN TATİİLLLL diye çığlık atasım varrr

sizinde cücüşlerinizin karneleri iyi olur inşAllahh , hepinizi öpüyorummm

İyi tatiller cücüşüm aynurumbol bol dinlen canım
Benim de ilk karnem geldi küçük kızım takdir almış karneyi bıraktı arkadaşına gitti
Büyük kızımı bekliyorum şimdi

İyi tatiller cücüşüm aynurumbol bol dinlen canım
Benim de ilk karnem geldi küçük kızım takdir almış karneyi bıraktı arkadaşına gitti
Büyük kızımı bekliyorum şimdi

sağol canım Asumm , umre vaktine kadar dinlenmeyi düşünüyom ama okul var yinede , aslında yapmam gereken çok iş var , halılar ,duvarlar , cartlar ,curtlarr ........

neyse hem yavaştan işlerimi hallederim hemde dinlenirim :))

oohh maşAllah minik cücüşe , darısı lise hayatına olsun inşAllahhh

eminim büyükte çok başarılıdır , başarıları ömür boyu sürsün , öperim ikisinidee

Son düzenleme:

Sağol canım inşallah böyle devam ederler hepimizin evlatları da tabii büyük de iyi bişeyler bekliyor bakalım:)
Sen de fazla yormadan yaparsın ufak ufak işlerini canım
Ömür biter iş bitmez zaten:)))

Sağol canım inşallah böyle devam ederler hepimizin evlatları da tabii büyük de iyi bişeyler bekliyor bakalım:)
Sen de fazla yormadan yaparsın ufak ufak işlerini canım
Ömür biter iş bitmez zaten:)))

aynen Asucum aynen , ömür geçiyo valla iş güç derkenn .... :26::26::26:

selam millet:)
uffff bugün tartı günü
iddamda var benim bu hafta
bu hafta elimden geldiğince dikkat ettim gerçekten iddama saygılı olmam açısından; ama itiraf ediyorum bu hafta çok aşırı olmadan hem yedim, hem hareket boldu, hemde yeşilçayımı aksatmadım hiç. oyüzden ne olur sonuç kestiremiyorum tartıda bugün gerçekten yaaaa.....
birazdan çıkıcam tartıya, çok heycanlıyım yaaaa:)))
inşaallah kazanırım iddamı.......

ben gidiyom tartımaaaa:))))

orticanıııııım nerelerdesin?

slm arkadaşlar... bugün karneleri dağıttık ve öğrencilerimiz mezun oldu:) kızımı okula götürdüm ilk defa çıldırdı çocukları bahçayi görünce:) yarın kısmetse günü birlik eşimin memleketini ziyarete gideceğiz kaynım sınava giriyor yarın lgs var. pazar eşimin mesaisi olduğu için akşama döneriz inş..sizlerde ve yavrularınızında karneleri çok iyidir umarım ...hep o karnedeki güzel notlara bakarken gözlerimizin içindeki mutluluk herdaim olsun emi:)

bu arada çok şaşırmama rağmen tartıda güldü..sanırım belim ağrıyor diye az yiyip suya devam etmenin faydası:)
geçen hafta 97.7
bu hafta 96.8:)
ben tartının yalancısıyım valla:)

herkese kolay gelsin yarın için ufak tefek hazırlıklar var eşim iki hafta üst üste patlıcan alınca musakka yapmak farz oldu. minişi banyo yaptırıp az önce uyuttum ve çamaşır asıp mutfağa geçeceğim...herkese çokkk slmlar....
Yena hnm çok tşk emeğinize sağlık....

evet tartıldım.....

dün gece baya geç uyudum, benim malum ödemleriminde rolü var sonuçta, dün gece çok geç uyuyunca bugün ellerim yüzüm şiş hep, bu şişlik 1kg bile tutar yani bence şuan, bunu söylemek istedim önce.

evet kilo vermemişim birde almışım(5:
+400gr almışım(((5:
neyse sağlık olsun ne diyim.....
ben elimden geleni yaptım.

belki orticanımın yüzü güler bu hafta........

---------------------------------------------------

kilo bildirimi:
YENAm
bu hafta 96.9kg malesef.

spor bildirimi:
ASUMAN abla
bu hafta 180dk ispor.

----------------------------------------------------

Allah'ım;
Bu Mübarek CUMA Günü Hürmetine ;Evlerimizi Aş'sız,
Kalplerimizi Aşksız, Dillerimizi Duâ'sız bırakma..!
Evlatlarımızı hayırlı,Bedenimizi sağlıklı,İşlerimizi başarılı kıl...!
Fakirlere yardım et..Zalimlere fırsat verme Ya Rabbi...!
Amin..

kilom...107..
bu hafta regl dolayısıyla artıdayım malesef...((
spor...hala yokkkkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…