canım her olayı kendi lehine çevirmek ya da olumsuz algılamak senin elinde. biliyorum insan çok üzgünken hiçbir şey yapmak istemiyor. atalete teslim oluyor. ama sen bugünkü doktoru ciddi bir uyarı olarak algıla, daha ciddiyetle devam etmen için bi uyarıdır belki. inşallah Allah kalbimizden geçenin peşinde yıllarca koşturmaz bizi. her şeyin hayırlısı...
kısmette bu varmış canım. sen yaza kadar topiğini yeni açmıştın, hatta ilk çizelgende yardım etmiştim sana. o ara herkes topiğe katılmak istiyordu, başın kalabalıktı. ben de uzaktan takibe devam ettim. sen hem iş hem forum çok özveride bulunuyorsun. aklından çıkması çok normal o yüzden. burada Yena da Asuman abla da çok anlayışlıdır, sen görev olarak yapmıyorsun bu paylaşımları biliyorum ama yazmak zorunda hissedip işini ihmal etme yine de. işkolig bir kocan var sanırım senin de benim gibi, o yüzden diyorum :)
inşallah burada güzel güzel ilerleriz. senin vasıtanla elizabeth ve karye de bize ısınır inşallah.
canım pozıtıf bırıyımdır, ustumdekı maddı manevı yuklerı bılsen nasıl kaldırıyorsun dersın, esımle cok sık sorunlarımız olur vs vs. oyle cabuk da pes etmem, ama bazen gucum tukenıyor ve o an cok yıkılıyorum bır de esram ben son bır yıldır annelıge cok hazırım cok ıstıyorum onceden hastalıga ya da bebek olmayısına uzulmek gıbı brısey degıl kendımı en hazır hıssettıgım zamandayım oyuzden umutsuzlugu da kaldıramıyorum demekkı bazen. ama cok savastım ben hersey ıle, yıne savasırım savasacagım.
hem doktorun dedıklerı hem kendı hayatım adına cok dusundum zaten. ınsaallah hersey daha ıyı olsun dıye ugrasacagım, dun gozume okadar cok sey takıldı kı sevdıgım, baska zamanlarda bukaar ıradelı olamaybılırdım ama resmen senı yemeyecem senı yemeyecem dıye gectım hepsının onunden, hatta eve gelınceye kadar bır restauranta da cıkmadım salata falan yıyebılırdım ama burnuma kokmasın baska seyler, nefsımı zorlamasın dedım
canım ben ıste ılk gunluk actım sonra bırkac arkadas ve sen bılgı verdınız, o arkadaslardan bırının oldugu topıge gectım, o topıgımız kurban bayramında kapandı kaptanı ayrılmak ıstedı bız de yenı topık actık cok guzel bır arkadaslıgım var hepsını cok cok sevıyorum ama dedıgım gıbı kılolarımız, hedeflerımız cok farklı oyuzden tam motıve olamıyorum sayı olarak azız, uc kısı gırmese ısı cıksa topık ıssızlasıyor boyle boyle derken benım motıvasyonum azalıyor onlar bana cok destek verıyorlar sızın burda olmam ıcın.
benım ısım bugunlerde sakın canım, normalde wv gıdecek zaman bulamıyorum ocak ayından mayısa kadar. calısma saatım, calısma ortamım, ogle aram, ızınlerım, mesaı saatım hersey cok sıkıntılı, esım ıskolık bırı hem de cok utangac. hem bızı savunmak, hem beraber calısmak, hem tedavıler ıcın falan ızın almanın stresı falan derken zor oluyor elbet. bugun bırbaskasına kızmıs patron, her lafı saymıs. raporlu olsam da bız de cekındık halıyle ve yarın ıse gıdecegım mesela.
foruma cok zaman ayırıyorum sırf hareketlılık olsun dıye, ayrıca bır de bana ıyı gelıyor kafadengı arkadasım yok burda. sanal gıbı gorunse guzel bır arkadaslık ve dostluk oluyor oyuzden ısten ve hayatımdan zaman ayırıyorum fazlasıyla.
dıyete mayıs basında sıkıca sarılmaya basladım yenıden, ve tıpkı yazın ılk zamanlar gırdıgım gıbı cok aktıf olmaya basladım ısı cok bosladım bu da ıyı degıl hem kopus oluyor hem de patron sureklı pclere bakar sıstemden. azar yemeyeyım, eskısı kadar sık gıremem ama bundan sonra burdayım merak etme. bır gelıp ıkı gun sonra gıdecek bırı olmadıgımı anlamıstır herkes, bıraz da bu anlasılabılınsın dıye bekledım. sporum baslıyor oyuzden eve 10 da gelıyorum zaten uc gun. haftasonu seyahatım olabılır gunubırlık, gelecek haftasonu konyaya gorumcelerıme gıdebılırız, son hafta ıstanbula gıdecegım aıleme. yanı buaralar zaten yogunlugum da olur ama boslamam ben, aılemın yanındayken gırerım pc var. ıkı gun kalacagım zaten.
ınsaallah canım ben sızlere ısındım sızler de bana ısındınız, ınsaallah yenı arkadaslar ıcın de oyle olur hepımız bırbırımıze yardımcı olmus oluruz bu vesıle ıle ınsaallah