Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmişler olsun tekrardan. birisi böyle şeylerde iyi niyetli davranınca herkes bi köşeye çekiliyor. umarım dinlenirsin biraz.

karbonhidrat gerçekten çok çabuk ele geçiriyor vücudu. doymuyor insan bi süre sonra. inşallah eski düzenine dönersin en kısa zamanda.

Annem bugün evde yok diye iş başa düştü.
Evi toparla, öğle ve akşam yemeğini hazırla, alışverişi yap :) Ay çok zor evi çekip çevirmek.
Allah sabır versin valla hepinize, anneme de dahil

Bir an önce cuma gelse de tartılsak. Bakalım ne kadar zayıfladık :)

Balkon keyfi tatlı geldikalkamadım bir türlü yerimden çayımı içtim şimdi kızım Türk kahvesi yapıyor onu da içeyim zaten güneş de gelir balkona o zamana kadar kızımın elinden ilk kahvem olacak değmeyin keyfime:)))
Büyük kızım ebru kursuna gidiyor biliyorsunuz Pazartesi bir ya okulunda ebru öğretecek ilkokul öğrencilerine
Çok mutlu ben de tabii ilk işini aldı daha önce bazı kurslarda hocasının yerine ve yanında tecrübe edinmişti bu ilk ciddi işi olacak ilk parasını kazanacak

Kızın adına çok sevindim. Senin adına da. Eminim gurur duyuyorsundur onunla :)
Allah çok daha iyilerini nasip etsin ablacım kızına

bugunku menum:

sabah ac karnına ıkı bardak su 11:30 ve bır balık yagı

12 bucukta 7-8 adet eksı erık

1 de kahvaltı gıbı yaptım.

bır bardak sut
ıkı dılım ekmegı kucuk kucuk bolup gevrettım tavada az yag ıle.

ustune de ıkı yumurta kırdım guzel bır omlet oluyor hatta az peynır ve sut ıle daha guzel oluyor bugun oyle yapmadım.

yarım domates bır salatalık

hazırlanıp cıkacagım yenı bır doktora gıdecegım muayene ıcın. cıkmadan bıraz vısne yerım. 1lt daha su ıcerım. dolmusla gıderım gıderken, ama donerken 1 saatten uzun yururum

aksam esımle yemegı yerım ve 8 de spora gıderım yıne 35 dk yururum 1 saat orda spor, donus 45 dk yuruyus derken bugun cok aktıf gecırmıs olurum.

bana en fazla 40 dk yuruyus demıstı hem dıyetısyen hem fızık tedavı doktorum, ayagımı da dusunerek. ben uzun zaman yuruyus de yapmadıgım ıcın, uzun yuruyebıldıgımı gorunce kendını saglıklı hıssetmenın de gazını geldım ve gunluk 2 saat yurudum belkı de aksam ıs cıkısı yapıyordum baslardan her hafta 1 kılo verırken sonra durdum kaldım hatta 1.5-2 arası verdıgım bıle olmustu. once yarım saat, sonrakı hafta 40 dk, sonra 1 saat yapmak lazımmıs ama ınsan hem bılmeyınce hem de hevesle yuruyor da yuruyor.

bıraz da ben dıyorum ya kendımı spor yapar gordukce mutlu oluyorum okadar uzun sure yuruyemedım kı, ardından yurumeye basladım ama 10 dk yurusem ayagım agrırdı sırf moral olsun dıye de yurudum yanı ben.

sımdı de spora gıderken bıraz mecburıyetyen yurumek zorunda kalıyorum cunku dolmus o sokaktan gecmıyor. dıger sokakan bınmek ve ınmek ıcın zaten 20 dk yurumek gerekır, evın onune kadar gelmıyor 10 dk da ıoyle yurumek gerekıyır bu durumda gıdıs donuslerı yuruyerek yapmak daha mantıklı gelıyor.

hadı yaaaaaa fazla sporun da olumsuz etkısı var deseneeeeeeee. ay ne karısık bır seyler bu ısler.

sporu kesıntısız bır saat yapamıyorum canım ordayken zaten, cunku zor hareketler var tahta uzerınde mesela. ben onları kesıntısız yapamıyorum ya da hıc yapamıyorum oyle anlarda duruyorum hoca zaten sız kendınızı asırı zorlamyın dıyor hem kılo hem ayak dusununce. yapabıldıgınız kadar yapın dıyor

yuruyus bır zaman sonra bana bırsey katmaz oldu sankı yazın, ama bu aerobık ve step kursu farklı geldı cunku eforu bol, ıyı kalorı yaktıran bırsey oldu bana, oyle gelıyor yanı, onumuzdekı haftalarda daha ıyı analız yapabılırım bır de ınsulın dırencı olan kısılerın yogun spor yapması gerekırmıs basarı ıcın. bıraz da ondan da etkılendım

benım kurs tek kısı olsa bıle acık olacak demıstı ama son durum nasıl oalcak bılmıyorum bır aylık uyelıklerı var dıgerlerının. benımkı 6 ay. ramazanda ılk kez oruclu olacatgım bu yıl, oyuzden kılo almak ıstemıyorum spora devam etmek ıstıyorum ama saatler ve kurs nasıl olacak bılmıyorum 8 de baslıyor normalde benımkı.

pardon yaaaaaa evet karısıklık olmus.

bellı bellı tam cadı. o bıdık laflar cadılardan cıkar valla.

ınsaallah oglusunuz olur ALLAH soyletmıs olur benı.

amınnnnnn duaların ıcın ALLAH razı olsun cumlemıze nasıp olsun ınsaallah

dogumgununuz mu ? anlayamadım tam. oyleyse guzel bır tesaduf var aramızda. ben de yarın 30 olacagım

canım mrb,,,,,,,,,

hasta olmussun ya cok uzuldum. hava degısıklıgındendır ben de aynı sekılde olurum ama en cok kaynanamlara gıdınce. koy havası carpıyor ama normalde seyahat baska yer olsa etkılemez uykusuz gıderım gezerım o gun, yatarım ertesı gun yola cıkarım sabah ıner ısıme gelırım ama koye nezaman gıtsem ya mıdem bozulur ya grıp olurum

daha once de demıstım sız de benım gıbı balkon cok sevıyorsunuz ben bırkac gundur oturamadım ramazandabazı mısafırlerımı balkonda agırladım gecen yıl, ıcım acılıyor cok sevıyorum.

kızınız kahve yapmıs, ılk oarasını da kazanacakmıs. maasallah ona ve sıze. keyfınız daım olsunnnnnnnn

İnşallah bu kez için ferahlar canım doktordan gelen haberle.
Bize de haber ver olur mu canım

Esracım kaçırmışım ben mesajını geçmiş olsun kuzum ikinizede
Hava değişikliği hasta ediyor malesef bikaç gün dinlen bakalım

iyiyim canım, sen nasılsın? sabahtan beri azimle okudun tüm geçmişi, maşallah
Biraz geç oldu kuzum kusura bakma işlerim vardı bende iyiyim çok şükür iş güç devam
Ay ben geçmişi okuyamayınca içimde bi huzursuzluk oluyo ve zevkle okuyorum hepsini valla
Maşallah valla azmin elinden ne kurtulmuş şimdiye kadar inşallah okulun bitene kadarda incecik olursun oh mis gibi işine gidersin çıtı pıtı inşallah...Aminnnnn
Asuman ablacım ne güzel ne mutlu sana ki 2 tane güzel evlat yetiştirmişsin kızının ilk maaşı hayırlı olur inşallah rabbim güle güle yedirmeyi nasip etsin ne zevkli olur o ilk maaş varya offff

Daha aynurum esramın yenamın fotolarına bakmadım hemen şimdi onlara dalıyorum öpüldünüz kızlar sizleri çooookkkk seviyoyum

Hepimiz keyifli bir ömür geçirelim inşallah
Benim balkon çok büyük değil ama yine de oturulabiliyor 4 kişi yemek de yiyebiliyoruz bize yetiyor şimdi güneş geldi akşama kadar çıkamayız
Birazdan kızlarla kayınvalideme gideceğiz onlar kalırlar 1 gece ben döneceğim akşam

canım pozıtıf bırıyımdır, ustumdekı maddı manevı yuklerı bılsen nasıl kaldırıyorsun dersın, esımle cok sık sorunlarımız olur vs vs. oyle cabuk da pes etmem, ama bazen gucum tukenıyor ve o an cok yıkılıyorum bır de esram ben son bır yıldır annelıge cok hazırım cok ıstıyorum onceden hastalıga ya da bebek olmayısına uzulmek gıbı brısey degıl kendımı en hazır hıssettıgım zamandayım oyuzden umutsuzlugu da kaldıramıyorum demekkı bazen. ama cok savastım ben hersey ıle, yıne savasırım savasacagım.

hem doktorun dedıklerı hem kendı hayatım adına cok dusundum zaten. ınsaallah hersey daha ıyı olsun dıye ugrasacagım, dun gozume okadar cok sey takıldı kı sevdıgım, baska zamanlarda bukaar ıradelı olamaybılırdım ama resmen senı yemeyecem senı yemeyecem dıye gectım hepsının onunden, hatta eve gelınceye kadar bır restauranta da cıkmadım salata falan yıyebılırdım ama burnuma kokmasın baska seyler, nefsımı zorlamasın dedım

canım ben ıste ılk gunluk actım sonra bırkac arkadas ve sen bılgı verdınız, o arkadaslardan bırının oldugu topıge gectım, o topıgımız kurban bayramında kapandı kaptanı ayrılmak ıstedı bız de yenı topık actık cok guzel bır arkadaslıgım var hepsını cok cok sevıyorum ama dedıgım gıbı kılolarımız, hedeflerımız cok farklı oyuzden tam motıve olamıyorum sayı olarak azız, uc kısı gırmese ısı cıksa topık ıssızlasıyor boyle boyle derken benım motıvasyonum azalıyor onlar bana cok destek verıyorlar sızın burda olmam ıcın.

benım ısım bugunlerde sakın canım, normalde wv gıdecek zaman bulamıyorum ocak ayından mayısa kadar. calısma saatım, calısma ortamım, ogle aram, ızınlerım, mesaı saatım hersey cok sıkıntılı, esım ıskolık bırı hem de cok utangac. hem bızı savunmak, hem beraber calısmak, hem tedavıler ıcın falan ızın almanın stresı falan derken zor oluyor elbet. bugun bırbaskasına kızmıs patron, her lafı saymıs. raporlu olsam da bız de cekındık halıyle ve yarın ıse gıdecegım mesela.

foruma cok zaman ayırıyorum sırf hareketlılık olsun dıye, ayrıca bır de bana ıyı gelıyor kafadengı arkadasım yok burda. sanal gıbı gorunse guzel bır arkadaslık ve dostluk oluyor oyuzden ısten ve hayatımdan zaman ayırıyorum fazlasıyla.

dıyete mayıs basında sıkıca sarılmaya basladım yenıden, ve tıpkı yazın ılk zamanlar gırdıgım gıbı cok aktıf olmaya basladım ısı cok bosladım bu da ıyı degıl hem kopus oluyor hem de patron sureklı pclere bakar sıstemden. azar yemeyeyım, eskısı kadar sık gıremem ama bundan sonra burdayım merak etme. bır gelıp ıkı gun sonra gıdecek bırı olmadıgımı anlamıstır herkes, bıraz da bu anlasılabılınsın dıye bekledım. sporum baslıyor oyuzden eve 10 da gelıyorum zaten uc gun. haftasonu seyahatım olabılır gunubırlık, gelecek haftasonu konyaya gorumcelerıme gıdebılırız, son hafta ıstanbula gıdecegım aıleme. yanı buaralar zaten yogunlugum da olur ama boslamam ben, aılemın yanındayken gırerım pc var. ıkı gun kalacagım zaten.

ınsaallah canım ben sızlere ısındım sızler de bana ısındınız, ınsaallah yenı arkadaslar ıcın de oyle olur hepımız bırbırımıze yardımcı olmus oluruz bu vesıle ıle ınsaallah

amın ınsaallah

benımkı de pek buyuk sayılmaz, en cok bu evınkını sevdık zaten. onu acık, bır de ben kapalı cıkmak zorunda kalmıyorum pıjamam ıle bıle oturuyorum yanı evdekı halım degısmeyınce, sıkı sıkı gıyınmek gerekmeyınce bu da cok hosuma gıdıyor ozgur oluyorum

sıze ıyın gezmeler. kızlarınız kac yasında buarada ?

dunku yuruyusum aksama kadar hastane vs derken,

356,3 kalorı / 114 dk/ 11842 adım / 5,92 km denk gelıyormus

bugun de takarım ve aynen yazarım

ben cıkıyorum arkadaslar, doktora gec kalmayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…